- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheBikerider #10272 üzenetére
Ügyes vagy! Szívesen máskor is.
(#10274) muchacoado
Végig stamina módban toltad?(#10273) opr
Ha bírod a nagyobb kijelzőt az M8S-t vedd.(#10275) vicze1
Csütörtökön körbejárom BP-et, a Te kedvedért folyamatosan nézni fogom a 4G indikátort, oks? Milyen stream-mel próbáljam hajtani?(#10276) 93SS
Idézem a magamat: "Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ettől függetlenül nem lehet igaza, legalább friss az élmény! "
A többi OFF:
A példád több helyen sántít, ahogy a Mercedes a B200-ast ha komoly vevő vagy odaadja pár napra tesztelni, úgy a T-nél, és egyéb helyeken a Z3C-t is megtekergetheted hogy vetemedik-e (csak jelzem hogy kipróbáltam most, nem hajlik, nem deformálódik. Kb. annyira egyben van mint az iPhone 4S.), kipróbálhatod hogy működnek-e rajta azok a funkciók amiket elvársz.
A mobiltechnológia Mozart-ja kifejezést köszönöm, szép hasonlat tudva hogy utolsó éveiben süket volt.
Én a példát azért soroltam fel, mert firtattad a telefon wifi képességeit. Te két Sony telefon tulajaként a régihez mérted, én pedig a kompetitorok termékeihez. Tehát nem a lelki világodat és véleményed szapultam, hanem racionális érvekkel a saját Wifi képességek (közepes vagy annál picit jobb) tapasztalatomat védtem.
Értem a problémádat amúgy, de más telefonokkal sincs garancia arra hogy egy kitűnő prototípussal megegyező terméket kapsz. Az apple termékei közt is van egy csomó selejt, a Samsung sem arról híres hogy minden készüléke hibátlan lenne, az LG és ótvarabb gyártókról nem is beszélve (rengeteg besárgult Xiaomi LCD-t cseréltem).
A Sony szervizének minősítéséhez szintén jogod van, figyelembe is fogom venni amint a végeredmény tekintetében elégedetlen leszel. Tehát visszaviszed a telefonod ami deformálódik, mert valószínűleg elengedett a ragasztás (nekem is volt ilyen hibám, megjárta a szervizt). Nem Te lennél az első, azonban eddig még az itteni fórumok számomra megbízható tagjainak ÖSSZES hibáját a Cordon javította, cserélte, stb. Voltak itt is nagy hisztik, de végül mindenki problémája megoldódott. Többnyire a mobil szolgáltatók húzták az időt és szívatták a kedves ügyfeleket. Azonban ha téged átvernek, majd írd meg. A tékozló homáron megjelent cikket meg nagyjából le..... Sajna én is szolgáltató cégnél dolgozom, és az ügyfelek egy része igenis hülye és idióta, az eseményeket és problémákat pedig nem teljes valójában meséli el, illetve saját szájíze szerint változtat rajta. Ráadásul ha a szálkát kihúzzák a talpából, akkor nem rohan a pozitív történetét elmesélni, hiszen ez neki jár. Ergo MINDEN gyártó minden szervizéről arányaiban több negatív vélemény lesz, mint pozitív. Erről már értekeztünk itt, de továbbra is sajnálom hogy megszívtad a készülékkel és azt ajánlom mielőbb kocogj be vele a Cordonhoz és add le hogy javítsák ki, cseréljék, vagy dugják ahová akarják de legyen jó a telefonod. Utána majd meséld el mire jutottál amikor lefutottad a köreid.
A Sony-t azért választottam, mert az Expansys azt mondta, hogy szerviz szempontból az egyik legkorrektebb a Cordon, akit mellesleg már tavaly is mindenki minden létező fórumon szidott, valamint kipróbáltam a készüléket.Amúgy Audit vettem, és kb egy hétre kértem és kaptam tesztautót, ha bárhol lerobbanok kapok cserére amivel tudok közlekedni. -
Wajk
addikt
válasz
TheBikerider #10242 üzenetére
az a gond, hogy gyárilag nincsen Recovery. A FlashTool-al tudsz új ROMot felnyomni és adatot törölni... (Flashmode-ban)
-
válasz
TheBikerider #10238 üzenetére
Az azért lehet, mert nincs rootolva a telefonod és nincs rajta dualrecovery
Rágd át magad ezen! A lehetőséged így az A marad.
Illetve tudsz még flashtoollal egy romot rátenni úgy hogy minden adatot legyepál róla. De az A verzió miért nem jó?(#10239) szphinx
Szívesen, ezért tartanak -
válasz
TheBikerider #10235 üzenetére
Ha a "hard reset" a hardware reset akar lenni, akkor nyomd a power buttont >5 mp-ig.
Ha egy teljes rendszer visszaállítás akar lenni, akkor gyári rendszer esetén:
A. Settings / Backup and Restore / Factory data reset -> Erase everything, nyugtázd a figyelmeztető üzenetet.
B. Készülék kikapcsolása -> Recovery mód -> wipe data factory reset, ha végzett akkor wipe cache, wipe dalvik cache(Recovery módba belépés: Power és hangerő fel gombok együttes megnyomása esetén (kb. 3 mp) amikor rezeg a telefon, el lehet engedni a power-t)
(#10236) szphinx
Jól gondolod, feltételezem hogy nem a gyári Sony DKx8 dokkolót vásároltál.
Amivel tudsz próbálkozni: cseréld ki a dokkoló tápját egy nagyobb kapacitásúra (ha nem a gyári sony-t dugtad bele, hanem adtak pl. hozzá), ellenőrizd hogy a dokkoló felőli csatlakozó réz pöckei picit tudnak-e mozogni és nincs-e rajtuk sorja, és nem tartja-e távol a telefont valami műanyag sorja, esetleg a mágnes nincs-e kimozdulva belőle.(#10227) Viktor77
A telenor végtelen bölcsessége megvédi a felhasználókat a kiforratlan romok használatától.A többi szolgáltatók az ő RC teszterük.
-
Beladon
aktív tag
válasz
TheBikerider #8002 üzenetére
Köszi!
-Valinas-: Utánna fogok nézni ennek Giefroot dolognak köszi. Amit linkeltél cserélhető kábeles mágnesfejes töltő engem is érdekelne. Vagy valami biztos és jó megoldás erre a célra. Az ebay linked alapján működnie kellene a mi készülékünkkel mivel a normál Z3 ugyan ez a méret (ami a mágneses töltő részt illeti). Rákérdezhetsz az eladónál. Ami inkább érdekes az szerintem az élettartam / minőség.
-
pászka
tag
válasz
TheBikerider #7990 üzenetére
PCC-vel vissza lehet rakni? Nem néztem csak updateltem, elvileg ilyen opciót még nem láttam benne de lehet hogy csak elkerülte a figyelmem.
-
pászka
tag
válasz
TheBikerider #7987 üzenetére
Azzal nem próbáltam.
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #7983 üzenetére
Mondjuk a cégnél az egyik kollégámnak S5 van és többször panaszkodott, hogy térerőt jelez a telefon, de mikor hívni szeretne, kiírja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton. (ilyet csinált az S5mini-m is).
De, ahogy írtam nem gondolom, hogy ez általános és csak minden esetben a telefon (gyártó) hibájára róható.
Ahogy olvasgattam a T-nek a 4G-je nem a legtutibb. Javasolták, hogy anno az S5mininél kapcsoljam ki a 4G-t...
Mióta nem a bezárt mobilgyártónál dolgozom, azért nem tudom váltogatni olyan sűrűn a telefont, szóval a Z3c-t hosszabb távra gondoltam -
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #7977 üzenetére
...és csak a korrektség kedvéért. Ez az első (leszámítva a Samsung S5 mini 2 hetes használatot) Androidos telefonom. Előtte munka miatt végig csak Nokiáim voltak, de a Z3c-ben eddig nem csalódtam, jól használható és legfőképpen a méretében az egyik legjobb telefon!
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #7977 üzenetére
Érdekes, eddig nekem a Lumiákkal ilyen tapasztalatom nem volt - mármint vételi probléma. 3G és 4G-t nem néztem, itthon WIFI-t használok. Csak legyek elérhető.
A szomszédom Z3c-jével igyekszem majd összehasonlítani. Most letéve az egyik leggázosabb helyre térerő szempontjából a kecóban -108dBm van...nem túl virgonc -
fPApi
őstag
válasz
TheBikerider #7971 üzenetére
Ez a jobbik eset (számára), a baj akkor van, ha tényleg nem tudja...
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #7973 üzenetére
Ahogy írtam a T-s térerő nagyon gatya nálunk, az biztosan gáz.
Ami viszont igaz, hogy a Lumia 930-ammal és Lumia 630-assal soha nem volt ilyen probléma.
A Samsung S5minivel napi probléma volt.
A Sonyval egy hét után csak egyszer fordult elő...
Valószínűleg telefon RF (BB+antenna) és T-s térerő kombó. (remélem nem a Nyalóka kever be) -
exelsior1
senior tag
válasz
TheBikerider #7964 üzenetére
Én nemrég cseréltettem a kártyámat simáról microra, félek 2 hónap után kb nem adnak megint
Am, még annyit, root nélkül lehet a sofkey-eket variálni?ugye most balra van a vissza, jobbra meg az alkalmazásváltó, balkezesként nekem fordítva kéne, ill jó lenne ha el lehetne progiban tüntetni, mint az LG-nél. Egyelőre ennyi, am nem egy rossz masina, a lolli sokat segített neki (végre normális modern értesítősáv, korábban olyan volt mintha 10 éves teló lenne vagy mi
)
-
Isual
veterán
válasz
TheBikerider #7943 üzenetére
Ahogy nézem az egyik legdrágább hely, de azért köszi.
(#7944) Flind: Ez már reasonable, thx!
-
Isual
veterán
válasz
TheBikerider #7939 üzenetére
Nem vagyok képben, ezért írtam. Tudom, hogy a gyári gari biztonságosabb, mint a bolti, mert egy bolt bármikor beadhatja a kulcsot, meg vannak olyan helyek, ahol máshogy értelmezik a garanciális problémák fogalmát, esetleg pult alatt próbáljáj "javítani" a problémát és nem szakszervízben. Azért írtam mert nem tudom mi a jó hely, mi a rossz, nem ajánlott hely, hol van rendes gyári garis készülék legolcsóbban és hol van megbízható bolt, bolti garival, legolcsóbban.
Ha tudnám a választ nem írtam volna.../Igen, megnéztem, amit linkeltél, sose hallottam még erről az üzletről./
-
Isual
veterán
válasz
TheBikerider #7937 üzenetére
nyilván rákerestem, csak 97k-tól 160k-ig van pár bolt és ajánlat és nem tudom melyik a legolcsóbb ajánlat, ahol rendes gyári garancia van a telefonhoz és megbízható a bolt.
"Szerintem a bolti garival sincs gond csak jó helyről kell megvenni." - értem én, de ezzel se vagyok előrébb
-
GS S
csendes tag
válasz
TheBikerider #7842 üzenetére
szifont kihagynám
moto x viszont nem rosz,de nem tud magyarul -
kvojnovics
tag
válasz
TheBikerider #7863 üzenetére
Értem! Azért köszönöm szépen!
-
TomKiss
tag
válasz
TheBikerider #7782 üzenetére
ööö.. akkor nálam van a bug?
-
válasz
TheBikerider #7777 üzenetére
-
|AP|
veterán
válasz
TheBikerider #7714 üzenetére
ha elég sokan lennénk akkor be lehetne talán vállalni a drágább szállítást is.
5$ a "sima" ez azt jelenti, hogy feladják mindenféle azonosító nélkül, és valamikor hozza a postás (ha hozza). A követhető, tracking numberes szállítás viszont durván drága (28$ ha jól emlékszem). Ez már tényleg csak akkor érné meg, ha sokan összejönnénk. -
Dino69
aktív tag
válasz
TheBikerider #7704 üzenetére
Anno én is az Alpha és e között vacilláltam, de a térerő problémák és a csekély akku eldöntötték a "problémámat"
-
brazor
tag
válasz
TheBikerider #7702 üzenetére
Hogy-hogy váltottál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest