- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
Szabolcs87 #6524 üzenetére
Igen, pont este parosítottam újra.
A telefon belső memóriájában van egy olyan neve fájl mint a párosítani kívánt gép neve.
Azt töröld ki és utána kezd el elölről a párosítás.
Ha a PC írja, hogy már van ilyen, akkor ott a szövegben van egy link amivel újra lehet keresni. -
válasz
Szabolcs87 #6524 üzenetére
Inkább a PC-n keresném először a párosított eszközök listájában.
-
zbecks
tag
válasz
Szabolcs87 #6374 üzenetére
gyári beállítások visszaállítása.előtte is utána is csináld meg.csak előtte ments le róla minden adatot ha van rajta mivel el fog veszni minden.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Szabolcs87 #6360 üzenetére
Telenoros LP-pal kapcsoltban mi a tapasztalat?
Nincs vele gond.
Csak hiányzik a némítás gyorskapcsoló, meg néha kiírja, hogy nincs szolgáltatás pedig van. Bár azt hiszem ez nem Telenoros probléma hanem a LP saját hiányossága. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Szabolcs87 #5648 üzenetére
érdekesnek találtam hogy 100%-ró 50%-re hamar lement, azóta meg nem nagyon merül..
Pár feltöltés után majd beáll normálisan. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Szabolcs87 #5532 üzenetére
sztem a teló jobb az átlagnál GPS szempontjából. Én Sports Trackert használok, nekem az vált be.
-
LouiS22
veterán
válasz
Szabolcs87 #5532 üzenetére
Katonai pontosságot ne várj, de egyébként elég megbízható. Programból meg erős a kínálat, a személyes preferencia dönthet, nálam ez a Runtastic, de korábban az Endomondót is használtam. De tényleg ízlések és pofonok.
-
Dino69
aktív tag
válasz
Szabolcs87 #5409 üzenetére
Az elején csúszik egy kicsit, aztán mikor "bekopik" akkor már nem rohangál a kezedben
feroooo31: én is innen szedtem, csak a flashtools értetlenkedett a driverek miatt, így idegből kijelöltem az összes drivert ami benne volt. A flash utána már gyermek játék lett
-
umfrider
senior tag
válasz
Szabolcs87 #5405 üzenetére
Nekem a 2.-ból van fehér színű. Alapvetően nagyon jó, csak vastag neki a 0,5-ös nillkin...
-
Harlequin
tag
válasz
Szabolcs87 #5316 üzenetére
Fura izlésed van...
-
szabacsik
őstag
válasz
Én a 4.-et vettem de a memóriakártya mellett levő hosszú vékony rész hamar megadta magát.
-
umfrider
senior tag
válasz
A műanyag pattintós tokok nem fognak rámenni a telefonra, ha a hátulján rajta van az üveg. Nekem kettő is van, egyik sem stimmel. Ennyit jelent a hátsó 0,5 mm.
Ha 0,3 millis lenne a hátlapi üvegem, az lehet, hogy az épp elférne alatta. -
BaLee
addikt
válasz
Nem hiszem, hogy zavarná bármelyik tok az üveget vagy viszont.
(#5317) atothg : igazából nagyon belőtte az energiagazdálkodást, de 53 perc képernyőidővel és 25 perc telefonálással volt annyi. szóval azért nem az asztalfiókban fekszik egész nap de amit csak lehet kikapcsol rajt ha nincs használatban
-
BaLee
addikt
válasz
Szabolcs87 #5314 üzenetére
Jó választás, megbízható eladónak tűnik, ár sem rossz szerintem csapj bele!
-
BaLee
addikt
válasz
Szabolcs87 #5309 üzenetére
Semmi különbség azt csak az Ebayes eladó írja a termék elé.
Lényegi különbség csak a sima H és a H+ üveg között van, utóbbi lekerekített élő, szvsz jobb választás, de drágább is. Csomagolása is más.
-
Harlequin
tag
válasz
Szabolcs87 #5185 üzenetére
-
mave86tg
tag
válasz
3as nekem csigalassan tolt, kb 100al. Az 5os nagyon bejott 800al tolt kb.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Szia! Keress vissza "mágnes" keresőszóval, és el tudod olvasni az eddigi tapasztalatokat. Én tulajdonképpen elégedett vagyok az enyémmel. 800 Ft volt innen
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nekem az 5. vált be
-
feroooo31
tag
válasz
Nekem az 1,2 mágneses töltő van.Tapasztalat az,hogy lassabban tölt.A célnak mindkettő megfelel.
-
Vasy09
őstag
válasz
Szia! Nekem az első típus van, és maximálisan elégedett vagyok vele. Elég erős is, bár telefonálni szerintem nem kell töltés közben vele (én nem is szoktam)! Amúgy meg van gyári asztali töltőm, amit használok, ez meg csak amolyan vész esetére van, illetve ha ne adj isten épp a meló helyen kellene tölteni!
-
sisqoboy2
tag
válasz
az elso verziot probaltam. magnes erossege jo.
-
LouiS22
veterán
válasz
Szabolcs87 #5129 üzenetére
Ez nem a mi problémánk, ne haragudj. De ha minden második hozzászólás arról szólna, amit korábban (esetleg egy oldallal előbb) megválaszoltak, akkor semmi értelme nem lenne a fórumnak. Egyébként a sarokban van egy kereső is, az is csodákra képes.
-
LouiS22
veterán
válasz
Szabolcs87 #5126 üzenetére
Ha bepótolod a lemaradást, minden kérdésedre választ fogsz kapni. Tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest