Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy reggel a telefon első feloldásakor reklám jelenik meg....tehát nem egy alkalmazáson belül.... szinte mindig a messenger alkalmazás az és felejánlja hogy telepíthetem... de már rég telepítve van a készüléken... -
ggyula
tag
huuhhhh.... ilyesmibe nem kezdenék bele egyelőre... pár hónapja van csak androidos készülékem sokéves iPhone-ozás után...
Arni: most bementem külön a gmail-hez és az üzenetekhez és beállítottam itt is külön.... remélem így működni fog! A múltkor jó volt, de nem emlékszem hogy így külön állítottam volna be... szervízbe volt teló, újra állítottam mindent és onnantól nem stimmelt a dolog... -
-
ggyula
tag
Sziasztok!
A Zedge programmal állitottam be értesítési hangot... Miért van hogy néha, az eredeti (gyári szutyok T-s) hangon jelez??? -
ggyula
tag
válasz
muchacoado #4645 üzenetére
Amennyiben hűséget vállalsz előfizetésre, akkor a telefont is tiltják, hiszen azért kaptad olyan áron, mert vállaltad a számlafizetést!
De! Szerintem nem akkora gáz ilyen készüléket vásárolni, viszont még kell nézni az eladót! Amennyiben régóta előfizető (nem 1-2 hónapos), akkor kicsi a valószínűsége a letiltás problémának.
Én is adtam már ill. vettem is így készüléket és semmi gondom nem volt eddig. kop-kop
Ez a remek készülék is így került hozzám -
ggyula
tag
Egy telefon újraindítás megoldotta a problémát...
a fene sem érti ezt...
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom zárolt képernyőre kitett eredeti órát törölni? Biztos alap, de nem jövök rá fél órája -
ggyula
tag
Sziasztok!
A kérdésem az volna, hogy van-e valami köze a kijelzőnek a hátlaphoz?
Ugyanis kicserélték a szervizben a hátlapot is teljesen újra.
Én az előlap sarkának elválásával adtam be... Örülök neki, hiszen volt rajta egy kb 3cm-es karc... -
ggyula
tag
Sziasztok!
Holnap reggel megyek a készülékért a hírhedt Cordon-hoz, elkészült a javítás (a kijelző engedte el magát a jobb felső sarokban, mozgott)...
Van valami tanácsotok, amit feltétlen nézzek meg ill. ellenőrizzek, mielőtt elhozom?
Én az imei számot gondoltam h megnézem ill. a nyomástesztet, valamint az esetleges karcokat...
Sajnos nem sok jót olvastam a céggel kapcsolatban... hátha rácáfolnak most és minden rendben lesz -
ggyula
tag
válasz
kazanka #3818 üzenetére
Leadtam a telefont, hivatalos sony szervizbe, elég volt nekik a garanciapapír... ellenőrizte a kis kihúzható papírka alapján... 15 munkanapon belül meglesz... remélem sietnek...
Azt mondta a hölgy mikor átvette, hogy picit karcos... mondtam neki h az any.d pi..ája karcos, üvegfólia van elől-hátul... erre azt mondja: Ja?! jó.. -
ggyula
tag
válasz
cucumber87 #3849 üzenetére
Ezek szerint érdemes egyenesen sony szervizbe vinni a telefont? Esetleg a T-től is oda küldik?
-
ggyula
tag
válasz
Quasi_modo #3802 üzenetére
Természetesen nem. Azokat szervízelik, felújítják és azt adnak általában mikor gariban cserélnek egy telefont. de arra is ugyanúgy jár a rendes garancia.
VMatteo: természetesen eszembe sem jutott megáztatni, csak "költői kérdés" volt... örülnék ha a fólia megúszná.... -
-
ggyula
tag
Sziasztok!
A telefonom jobb felső sarkán, mintha elengedte volna magát valami tömítés vagy ragasztás, mert mozog! Be tudom nyomni egy picit és hallom ilyenkor mikor "visszaugrik" telefonálás közben zavaró, mert ha hozzáér fülemhez és picit elveszem, akkor hallom... a nyomásteszten is eddig megemelkedett az érték, most már semmi... ennyi volt a vízállóság?
Mikor veszem észre?! Ma reggel, a nilkin hátfólia felragasztása közben...
Garancia gondolom vonatkozik erre... (kéz alól vettem, de épp most hívtam a T-t és azt mondták a garipapír elég... remélem) -
ggyula
tag
válasz
Quasi_modo #3049 üzenetére
a telefonon hol találom...?
-
ggyula
tag
válasz
icecave #2558 üzenetére
Üdv!
Én épp most tettem rá fóliát 2 hónap után és ugyanolyan a kijelző, mintha rajta sem lenne...nem csak a karcoktól véd, törés ellen is nyújt némi biztonságot...
Viszont a hátulja egy picit kényesebb, bármennyire vigyáztam, egy karc keletkezett rajta. Oda szerintem mindenképp kell egy fólia! -
ggyula
tag
válasz
Janika-1982 #2410 üzenetére
Szia! E-bay... De van itt a fórumon is, aki árul...
-
ggyula
tag
Engem egyáltalán nem zavar, észre sem veszem.... igaz, nem tudom milyen a lekerekített.... a telefon oldala is lekerekített és a fólia nem ér ki teljesen a széléig, így nem érzem h kellemetlen lenne...
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Már többször tapasztaltam a következő problémát: beszélek, közben jön egy bejövő hívás és amíg ez tart, addig az épp aktuális beszélgetés minősége drasztikusan leromlik, nem hall a másik fél, miközben én ugyanúgy hallom.... mikor befejezi a csörgést a másik fél, újra remekül hallanak... -
ggyula
tag
Sziasztok!
Telefonálás közben, mikor jött egy bejövő hívás, elvettem a fülemtől a készüléket hogy megnézzem ki keres, majd miután folytatni akrtam a beszélgetést, az eredeti hívást megszakította és átváltott az új bejövőre... Állítgattam én mindent, mire rájöttem (fél nap) hogy az itelligens híváskezelő okozza... -
ggyula
tag
Sziasztok! Zárolt képernyőn a kameragomb eltüntethető? Ma többször is aktiválódott a zsebemben. Koppintásos feloldás engedélyezve van és mintával nyitom a telefont...
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Panorámafotót szeretnék készíteni...
Előző telefonon (i5S) ez úgy működött, hogy addig pásztáztam ameddig akartam, nem kellett szinte teljesen végig... egy gombnyomás elindította, következő leállította és abból lett a panorámafotó...van erre lehetőség itt is? ill. ha nem pásztázom végig a sávot, akkor ott fekete lesz a kép széle.... -
ggyula
tag
válasz
Quasi_modo #1500 üzenetére
Zárolt képernyőn kérdeztem...
Rájöttem... Ha mintával van a telefon feloldva, akkor nem lehetséges... -
ggyula
tag
Sziasztok! Arra van lehetőség, hogy az értesítési központot elő lehessen csalogatni a zárolt képernyőn?
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami programot amivel bejövő híváskor nem elhúzni kell a felvevő gombot, hanem csak simán megérinteni? -
ggyula
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a csengetési hangerőt ill. az értesítési hangerőt nem lehet valahogy különválasztanicsak root-al lehetséges?
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Ismét alap kérdéssel fordulok hozzátok... Kerestem, de nem találtam... Böngészőben van olyan lehetőség hogy a lap tetejére ugorjak? (mint iPhone-nál a felső sáv megérintésével)
A másik kérdés: gmail appban csak ugy lehet törölni email-t, ha megnyitom? Ha elhuzom oldalra, akkor csak archiválja... -
ggyula
tag
Sziasztok!
Élő háttérképet be lehet varázsolni valahogyan a zárolt képernyőre? -
ggyula
tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdés...
Szeretném bekapcsolni a hely alapú wifi-t, hogy ne keresse állandóan a hálózatokat feleslegesen. Itthon van, munkahelyen is, e kettő egyelőre bőven elég.
Azt irja az infonál: "mobil adatkapcsolatot igénylő alkalmazások vagy szolgáltatások használatakor tiltsa le ezt a funkciót"
Ez azt jelenti, ha ez be van kapcsolva, akkor egyáltalán nem működnek az appok, szolgáltatások mobil adatkapcsolaton keresztül? -
ggyula
tag
Sziasztok! tudtok esetleg segíteni ebben a problémában?
(hátha itt gyorsabban kapok választ...)
face -
ggyula
tag
Na ilyen gondjaid ezzel a készülékkel nem lesznek!
Nem nagy! Teljesen jól használható egykézzel! (még nekem is,pedig nem nagy kezem van)
Gyors és az akkuja sztem a legjobb most a kínálatból ebben a szegmensben!
A kijelzője is tökéletes!
Ha ezek tartottak vissza, akkor egy percig se gondolkodj! -
ggyula
tag
Szia!
Nálam épp ma történt a csere, hasonló okokból.... (pár napja asszonynak is vettünk, azon ismerkedtem a teloval)
Nem hiszem hogy megbánnám, meg kell szokni ezt a rendszert minden előnyével és hátrányával... nekem, ami most megy az iOS 8 körül volt az utolsó löket, hogy váltsak -
ggyula
tag
válasz
TapayBalint #893 üzenetére
Szia! Ha nem találtad volna még meg....: beállitások-megjelenítés
de ez nem feloldás, csak felébresztés -
ggyula
tag
szerdán lesz meg a készülék
majd jövök a többi buta kérdésemmel... T-s a telefon, de megnézettem a szerviz menüben a sim lock-nál mindenhol 0 van, ezek szerint akkor független?
Van még valami amire érdemes odafigyelni? (számla ill. imei-számon túl) -
ggyula
tag
Igen, valószinűleg ez lesz a "megoldás"... Nálunk is egyelőre páromnak van csak, de én is rajta vagyok az ügyön
darvinya nem találom amit irszbeállitások-hang- itt ha a hangbeállításokra megyek akkor a következők vannak: clear audio+, dinamikus norm., fejhallgató stb. gondolom nem itt kell keresni...
Ha a csengőhangra megyek, akkor pedig bejön a file commander.... -
ggyula
tag
válasz
Quasi_modo #830 üzenetére
Kövezzetek meg... lehet én vagyok ennyire f.sz! Nekem nincs alul kuka
ha rányomok hosszan egy ikonra, akkor csak a képernyő tetején jelenik meg egy olyan lehetőség, hogy: felvétel kezdőképernyőre...
Értem h a sony ajándéka, csak azt nem, ha ez eddig benne volt a fényképező alkalmazásban, akkor ezt most miért kellett így külön? Jah!? hiába megyek rá, nem tudom kitörölni....darvinya :a program adatainak törlését így megtaláltam, köszönöm! Én csak simán a képernyő jobbra húzásával előjövő menüből akartam törölni, azért nem láttam ezt a lehetőséget...
hangválasztó...? merre?(tényleg elnézést a sok "alap"kérdésért
-
ggyula
tag
válasz
darvinya #826 üzenetére
Köszi! Néha jók... igen... De! Ezek alapból benne voltak a fényképezőgép lehetőségei között mikor megnyitottam a kamerát... Ezért nem értem most miért tette ki
Ha rányomok az eltávolításra az app-ot kitörli... De hol törlöm ki az adatait???
Más: csengőhang.... átküldtem bluetooth-n zenét... általános csengőhangként nem tudom beállitani, viszont ha egy hívófélhez rendelem, akkor sikerüláltalánosnál azt irja ki, h ismeretlen csengőhang... ill. a mappában ahol található egy kérdőjeles ikon van előtte
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Köszönöm az előző hozzászólásokat! Letörlöm ezt az óra appot, remélem megoldódik...
Lenne még (buta) kérdésem!
Lefrisített a telo pár alkalmazást, többek között a fényképezőgépet, majd utána kitett 3 ikont a képernyőre (elmosódott háttér, live on youtube, kiterjesztett valóság)... Ezek a kamera alkalmazások közül való.... Miért tette ezt ki nekem és hogyan tüntethetem el onnan? (Simán nem lehet...)
Elnézést ha alapvető dolgokat kérdezek, de új a rendszer... szeretnék teljesen megismerkedni vele -
ggyula
tag
válasz
darvinya #820 üzenetére
Óra külön app, a gyári órát cseréltem le zárolt képernyőn!
Az e-robot csak telepitettem, szeretnék vele megismerkedni...
Sajnos kezdő androidos vagyok, azt sem tudom hogyan kell screenshootot készíteni! Ezt csak gyorsan lefényképeztem az enyémmel (i5s), mert hozta párom csodálkozva h mi ez?!... -
ggyula
tag
shazam, facebook, messenger, viber, e-robot, időkép, bp menetrend, menetrendek.hu és digitális óra Xperia
Ennyi van rajta.... -
ggyula
tag
eszemben sem volt rábökni... Csak fura hogy pár napos a teló, program szinte semmi rajta (a páromé) és máris ilyesmi fordul elő....
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem!
ezmiez??? -
ggyula
tag
Sziasztok!
Egyre jobban hajlok a készülék felé, erre szeretném cserélni az i5s-t...
Elnézést a láma kérdésért, de droidban nem vagyok otthon (egyelőre):
van lehetőség itt megoldani a telefonszámok naponkénti (esetleg hetenkénti) mentését? mint pl. iphone-nál az icloud-ba...
Külön öröm hogy az alsó nav.gombok eltüntethetőek (lesznek), mert az nagyon nem tetszett hogy elvesz a kijelzőből egy darabot.... -
ggyula
tag
Sziasztok!
Páromnak vásároltunk meg ma a telefont
Az volna a kérdésem, mint tudatlan kezdő android felhasználónak, hogy a lezárt képernyőn az órát hogyan tudnám megváltoztatni? Borzasztó csúnya mindkettőnk szerint ez a gyári "vastag" óra és "vékony" perc... -
ggyula
tag
Sziasztok!
i5S cserén gondolkodom... van itt valaki, aki erről váltott?
Nagyon megtetszett a telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest