Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Vangelis #23855 üzenetére
Olyan nincs. Nem tisztítottátok meg a két felületet elég alaposan. Nem kell összetaknyolni, vékony sávban elég felvinni. Inkább az szokott a gond lenni hogy túl sok kerül rá.
Összes maradék ragasztót el kell távolítani, sebbenzinnel nagyon alaposan a sávokat meg kell takarítani. Akár többször végigtisztogatni, hogy tuti csupasz műanyag + üveg legyen. (lcd széle).
Ragasztót vékony sávban felvinni a ház felőli oldalra, majd az LCD-t rányomni és lesúlyozni egy éjszakára.De ezekről mind-mind írtam, 1 nyamvadt oldalt kellett volna EBBEN a topikban visszaolvasnod. Sóhaj.
-
-
-
axioma
veterán
válasz
Vangelis #23462 üzenetére
Azert ez se vilagos nekem, hogy a tok jo hatlapot, rajta a specko hatlapfoliamat mi a francert kellett kidobni es a hatlapot kicserelni. Meg az elolapi uveg helyett kaptam egy ajandek sima foliat. Meg hogy ezen muveleteknek miert kotelezo eleme a factory reset (root nelkul a jatekallasaimat buktam).
-
hitchins
őstag
válasz
Vangelis #23464 üzenetére
Mem tudom min mulik. En alapvetoen el tudom fogadni ha egy muszaki cucc meghibasodik. Benne van a pakliban de ha egyszer meghibasodik akkor nagyon nem mindegy hogy allnak az emberhez.
A cordon es sony xperia ilyen szempontbol sajnos gaz.
Utalom a samsung telefonokat az 1 szem samsungom is “veletlenul” kerult hozzam de ahogy ott kezeltek amikor gaz volt az peldaerteku.Jogilag ket lehrzosrg van. Van garancia vagy nincs. A hatralevi ido nem mervado.
-
hitchins
őstag
válasz
Vangelis #23462 üzenetére
Hat ez sajnos rajtam nem segit. Radasul sajnos nem ez az elso rossz tapasztalat veluk.
Korabban egy hetes telefonban megadta magat az akku. Az egy dolog hogy nem akartak azonnal cserelni de 1 het utan ugy kaptuk vissza hogy szanaszet volt karcolva a kijelzo. Az volt a szerencsenk hogy a mediamarktnal lefenykepeztek es igy csereltek (persze plusz egy het volt)Egyebkent tok mindegy mennyi van a garanciabol ha egy nap akkor is ugyanaz jar.
Ha garibol kicsuszol ott is mindegy hogy 2 napja jart le vagy 3 honapja. -
hitchins
őstag
válasz
Vangelis #23458 üzenetére
Ugy latszik csak en vagyok ilyen szerencses tipus.
Kb 3 honapja szervizbe kerult a z3c mert nyomasra mozgott kattogott a kijelzo.
1 het mulva visszakaptuk hiba uagyanaz.
Ujabb 1 het ugyanugy jott vissza.
Ujabb 1 het eeees jo .... latszolag2-3 het utan ismet kattog radasul az sd kartyanal az ajto magatol kinyilik ha nyomkodom a kepernyot.
Most jutottunk el odaig hogy ismet leadtuk de xperia carenel jeleztuk hogy most mar cseret kertunk.
Ezt termeszetesen elutasitjak majd megnezik es javitjak.
Az mar csak hab a tortan hogy a kerdesemre nem valaszolnak csak egy hulye sablonlevelet copyzgatnak ujra meg ujra.Most 1 het eltelt es kaptam egy emailt hogy a javitas kesik majd jelntkeznek.
En imadom a sony cuccokat, (nem csak telefonokat) de amit az xperia ugyfelszolgalat es a cordon muvelnek szerintem botranyos es kiabrandito. En vartam az xz1-et is, hogy telekomnal mikor tudom elorendelni de most ugy erzem inkabb lemondok rola. Z3C-t asszony hasznalja (hasznalna) de asszem ezek utan o sem akar ujra sony-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest