Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toxic
tag
üdv... guruk... nincs valakinek feltöltve eme remek rom ? C5303_12.0.A.2.254 telekom.hu
google drive elérte a limitet,s nem engedi letölteni... 2órája keresem máshol,de nem találom... thx
-
Rimuru
veterán
CM11 alatt valaki próbálta már titkosítani a telefont?
-
raziel01
veterán
CM11:
MrSteve:
I'm building #5 right now, expected changelog:
- FM radio removed, background story:
I know how to fix it, but I currently don't have time for that, it requires some changes in CM upstream repo. I discussed it with uberlaggydarwin and the fix is easy for UBL, but not so easy for LBL- CM source updates:
* SEEK for android(for me it's nice, probably carrier NFC payment will work)
*volume keys change volume by two levels fixed
These are the most notable ones, there were a lot more.- audio imbalance fixed
- "OMG IT'S LAGGY PLZ FIX" bug fixedEstére biztos fent lesz. Holnap fel is rakom.
-
darvinya
titán
Nálatok talál műholdat és megy GPS?
Nálam semmi 11. ker.-ben. -
trialboy
tag
Most már csak egy kérdésem lenne, melyik 4.4 ROM-ot érdemes telepítenem? Ki mit javasol?
-
picstike
tag
Sziasztok! Hogyan tudom felvenni a telefon beszélgetéseket? Mi kell hozzá?
-
szanozs
aktív tag
Sikerült már valakinek letölteni az XDA-n linket Stevee fél CM11 #4-et? Mert már sokadik alkalomra sem tudtam letölteni. Mindig megáll a letöltés. Ha valakinek sikerült akkor fel tudná tölteni valahova? Előre is köszi.
-
tomp
félisten
Megírtam nekik, hogy ha nem lesz sárgulási bugfix akkor cserét követelek. Nem így vettem meg a telefont. Érdekes, a megemlített zuhanó sony mobájl részesedésre nem tudott a levél írója mit válaszolni. :-D
-
tomp
félisten
A Sony Mobile döntése alapján a Sony Xperia™ SP készülék nem fog további Android frissítést kapni, az marad a 4.3. Jelly Bean verzión. Cégünk szükség esetén firmware frissítéseket bocsát majd ki, hogy karbantartsa a telefonok megfelelő teljesítményét.
Na akkot most javítva lesz a sárgulás vagy nem? -
cyberlaci
tag
válasz
szaszaboy0 #41251 üzenetére
Oksa, köszi
-
sgeza
veterán
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, remélem tudtok rá választ adni. Gyári (vodafone-os) romot használok rootolva, kipucolva.
1. Mi a különbség a linkelt képeken látható két kernel között? Mindkettő 207-es, de az egyiknek nagyobb a mérete, és több fájlt tartalmaz. [kép1] [kép2] Melyiket javasolt feltenni?
2. A billentyűzetnél hiába állítom, hogy manuálisan vegyen fel szavakat, akkor is állandóan elmentegeti az általa nem ismert, általam beírt szavakat. Swype funkcióval használom, szóval azt nem akarom kikapcsolni, csak pusztán annyit szeretnék, hogy ne vegyen fel új szavakat a szótárba!
3. A gyári telefonos alkalmazásnál meg lehet oldani valahogy, hogy hívás után NE térjen vissza a tárcsázóba, hanem zárja be? Nem alternatívák kellenek, jelenleg is másikat használok, csak érdekelne, hogy megoldható-e!
4. A mobilnet bekapcsolásakor mindig kér egy megerősítést, hogy biztos be akarom-e kapcsolni. Rohadt idegesítő. Ki lehet ezt valahogy tiltani? Nem akarom, hogy kérjen megerősítést. A kikapcsolásakor megjelenő értesítést már sikerült eltüntetnem egy xposed modullal. A bekapcsolására van alternatívám, mert az easyprofiles-szal váltogatok automatikusam profilokat (ajánlani tudom, kiváló), de ha valamiért külön be akarom kapcsolni, akkor persze rákérdez.
Előre is köszi!
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #41232 üzenetére
Hát, ha nem kapkodom el a vásárlást, vagy te előbb veszel mint én, akkor ilyet vettem volna
Már mindegy...
-
Balazska15
senior tag
válasz
cybershoot #41261 üzenetére
Amiket leírtál arra tényleg bőven elég az SP. Persze, ha van lehetőséged akkor csak rajtad múlik, sok sikert a döntéshez
-
cybershoot
csendes tag
válasz
Balazska15 #41260 üzenetére
Hát köszönöm, de hankarácsonyra lemegy a z1c ára 80 körülre, akkor elgondolkozok rajta
-
Balazska15
senior tag
válasz
cybershoot #41258 üzenetére
Használd a válasz gombot, mert nagyobb forgalom esetén nem fogjuk tudni kinek írsz
Egyébként megértelek, de szerintem teljesen használható a gyári is
Én csak ajánlani tudom a telefont.
-
darvinya
titán
Kicsit finomítottam az akkumulátor ikonon.[link]
-
cybershoot
csendes tag
Hát csak egy új telefonnál nem szeretnék egyből romot cserélni
Mondjuk kirootolni igen
-
Balazska15
senior tag
válasz
cybershoot #41255 üzenetére
Az utolsó frissítás is 4.3, egyébként teljesen jól működik, plusz vannak egyéb romok amelyekkel mégjobban.
-
cybershoot
csendes tag
És az utolsó frissítés jó már, mert olvastam, hogy gondok voltak a 4.3al (független telefont vennék, nem szolgáltatósat)
-
blakey
titán
válasz
cybershoot #41252 üzenetére
Szerintem is elég.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
cybershoot #41252 üzenetére
arra elég egy sp fele telefon is, szóval igen, sp tudja ezt
-
cybershoot
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az sp elég volna netezesre, facebookozasra, néhány kép készítésére, vagy megérné duplaannyiért a Z1 compact?
-
cyberlaci
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy lehet beállítani azt, hogy a wifi akkor is üzemeljen, ha a képernyő nem aktív,,,,,
Azt veszem észre amikor kikapcsol a kijelző ezzel együtt a wifi is lekapcsol.....ugyanis a viberen küldött üzenet akkor jön meg, ha felébred a képernyő....
Merülő akku mód ki van kapcsolva...Köszönöm szépen
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41244 üzenetére
Akkor a tv nem képes olyat amit mondtam.
Esetleg szerviz menüben, mikor MHL rajta van, akkor ott állítani Tv Out menüben.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41235 üzenetére
Nem a telon kérdeztem, hanem a tv-n.
Tv-t igazítás képernyőhőz-t kell választani, akkor rakja ki teljesen. -
rkristof
tag
válasz
norbert1998 #41237 üzenetére
melyikre cseréljem?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CWM-et szeretném telepíteni. Elolvastam az összefoglalót, a rootolás részt sikeresen megcsináltam a leírás alapján, majd az xda-fórum alapján elkezdtem feltenni a CWM-t. De valami nem stimmel!!! Elindítottam a letöltött CWM_SP_4.4.1.zip állományt, majd kicsomagoltam és indítom az install.bat alkalmazást, beírom, hogy az 1-es ( recovery install) parancsot hajtsa végre, majd a "deamon started successfully" feliratnál megáll. Kb 5 perce várok és semmi. Telefon csatlakoztatva van, be is van kapcsolva, minden opciót bekapcsoltam a beállításokban. A telefon semmit se írt ki.
Ötletek?
-
rkristof
tag
ha lecserélem az androidot a telefonon megszűnik a sárgulás?
-
kormi21011
csendes tag
válasz
oliwire #41053 üzenetére
Na ez egy kielégítő válasz!Köszönöm.A helyzet hogy már 3 tötőm van ami kifogástalanul működik más telefonokkal de az SP-ve egyik sem.
csak pittyeg vilog a Stamina mód meg úgy csinál mintha ki/be dugdosnám a töltőt? Nem lehet hogy vaami szoftveresen kötkszik a tötővel?
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41227 üzenetére
NFC a telo alja felé van, ott próbálkoztál?
A tv milyen kép méreten van?(igazítás képhez, vagy 16:9-en, szélesre nagyítás, nagyítás, stb)
-
darvinya
titán
válasz
raziel01 #41221 üzenetére
Mivel a digitalizálás is egyfajta tömörítés, amit nyers adatnak hívnak.
Ezt lehet többféleképpen tovább tömöríteni. pl: h.264
Ezt tovább tömörítése már veszteséggel jár csak.(#41222) vazulka2800
A betömörítetnél további tömörítés, csak úgy lehet, hogy valamit eldob.
Ez pl: lehet bitráta csökkentése, ami csak akkor feltűnő, ha gyors mozgások és erős fény változások vannak, ilyenkor elkenődés, pixelesedés fordul elő. -
dave0825
őstag
Nem netes.
norbert1998: az én MHL kábelemmel is le van vágva a kép széle, de annyira nem zavaró. Nekem zavaróbb, hogy az enyémmel, laggol az egész, és multitouch nincs, mivel közben kell tölteni (bár PAC-kel még nem próbáltam, csak existenz-cel).
(#41230) Uuser: szívesen.
-
norbert1998
nagyúr
Na megjött az mhl. Tökéletes. Hang szuper. Fps szuper. Csak késik egy kicsit. Mindjárt rákok képet.
Viszont ami mellette jött nfc bluetooth vevő ahhoz nem csatlakozik nfc által. Hiába rákon ra, semmi reakció. Otletek?
Meg egy kérdés. Mhl miért vágja le a szélső kb 10 pixelt korbe?
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Asszony telójára feltettem egy CM11-et. Most én vagyok a vak, vagy abból tényleg hiányzik az FM rádió ?
Ha igen, van arra mód hogy a gyári ROM-ból valahogy ki lehessen szedni a rádió apk.-t ? Vagy egyéb megoldás ? Sokkal gördülékenyebb így a teló, de a rádiót hiányolja belőle. Csak ezért nem tenném vissza a gyári ROM-ot. -
szanozs
aktív tag
Jelenleg CM11 build#1 van a telefonomon. Szeretném kipróbálni a build#4-et. Nem szeretnék teljesen tiszta telepítést szeretném, hogy megmaradjanak a dolgaim, beállításaim. Kell a cwm-ben valamilyen wipe, vagy wipe nélkül, csak install zip?
-
raziel01
veterán
válasz
vazulka2800 #41222 üzenetére
Tényleg jó. Köszi.
Pont megfelel nekem a minősége. -
raziel01
veterán
-
Szmoki
senior tag
Az miért van ha 3G-n netezek, nem mutatja az ikonját a térerőségnél. Használok 2G/3G váltó appot de eddig nem csinált ilyet. PA 13as build
-
darvinya
titán
válasz
vazulka2800 #41216 üzenetére
Mivel neki a felvett anyag méretével volt a gondja, és nem akar kisebb felbontású felvételt készíteni.
Ennél, hogyan oldod meg a méret csökkenést veszteség nélkül.?(#41217) m1lan
Igazad van, összekevertem Huawe P6-al.
-
George7823
csendes tag
válasz
David_DD #41211 üzenetére
Az én telefonomon ezt nem vettem észre hogy a funkciók ilyet okoznának. Sőt én még a proci sebességet is leveszem 1Ghz re hogy ne melegedjen annyira, meg amúgy is feleslegesnek tartom hogy 1.7 en fusson, nem igazán látok különbséget. Ramomat sem eszi, legalább is nem vettem észre. PA meg Cm11 nekem nem jött be azoknál tapasztaltam lassúságot.
-
David_DD
tag
Amugy a pac romban az a rengeteg plusz funkcio nem okoz esetleg lassusagot? Tegnap feltettem a pa13at, de ma mar vissza is tertem a cm11re, lenyegese "smooth"-abb ez a rendszer
-
csp000
csendes tag
Nálunk is Exchange 2010 EAS (443) van ,csak nekünk saját APN-t biztosít a T-Systems, így saját hálózati szegmenst kapunk tőlük stb. és a hálózati forgalom exchange-es része a Cyanogen, PA ROM Exchange app-jával nem a proxy-nkon akar átmenni, hanem a publikus net irányába. Ez a gond. A gyári ROM OK, de azzal sok egyéb bajom van (pl. lassú, nem elégé testreszabható stb.), a Cyanogen-es ROM, PA ROM minden más szempontból jobban tetszik.
Most úgy állok, hogy lementettem a gyári 207-es ROM system\app könyvtárából a gyári Exchange2.apk fájlt abban a reményben, hogy azt berakom majd a MrSteve-es Cyanogen ROM azonos könyvtárába és hátha úgy működni fog, hiszen a gyári rendszer jól kezeli a saját APN-es "megoldásunkat".
Csak az a bajom, hogy a gyári ROM-ból lementett Exchange2.apk odex-es ahogy látom a Cyanogen ROM deodex-eseket használ. Vagy hülyeségeket beszélek? Sajnos ehhez a területhez egyáltalán nem értek, mint ahogy látható..
Ha nem hülyeség, akkor most nekem át kéne konvertálnom az odex-es Exchange2.apk, Exchange2.odex fájlokat 1 db. deodex-es Exchange2.apk-ba. HOgy tudom ezt megtenni? -
air
nagyúr
válasz
George7823 #41202 üzenetére
A 3.1 a neXus által kiadott régebbi, stabil változat.
Az RC1 vagy build#4 már a hivatalos PAC, amire érkezhetnek vasárnaptól a heti OTA frissítések.
Ez az alapvető különbség a kettő között. -
n00n
őstag
válasz
norbert1998 #41207 üzenetére
Milyen GAPPS-ot teszel fel mellé? Nekem akkor viselkedett így, ha abból nem "jót" tettem fel.
-
dave0825
őstag
válasz
George7823 #41202 üzenetére
Ja igen, írták itt (már nem tudom, ki), hogy van 4-es build, de még csak tesztelik, és ha minden ok vele, akkor teszik ki az első hsz-ba.
-
George7823
csendes tag
válasz
dave0825 #41201 üzenetére
Én is Beta 1 el ezt tapasztaltam. Ma akarom rá rakni az RC-1 et, nem tudom mi lesz a száma, csak azt tudom hogy én az utolsó hozzászólásban lévő linkről töltöttem le [link] itt Build #4 et irnak, De van az első hozzá szólásban is link de ott csak build #3.1 et írnak [link] Már alig várom hogy haza mennyek és felrakjam
-
dave0825
őstag
válasz
George7823 #41199 üzenetére
Én RC1-et használok (elvileg 3.1 a száma), és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyors, nem akad, nem fagy, sok jó beállítás, nem fc-zik, eddig kb. semmi hibát nem találtam benne, ami nekem föltűnt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest