Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
darvinya #42594 üzenetére
Csak olyant lehet, hogy a tft panel hattervilagitasat ki lehet kapcsolni, ugyan az a hatas. Amugy ennek mi ertelme lenne?
A masik hszdet nem ertem. Mit lehet allatani a kesztyusmod ki be kapcsolasa utan?
( #42596 ) alansmithee: Erre azt hiszem, hogy van egy kulon opcio a tarcsazo menuben, de nem biztos.
-
becikem
tag
Hali Mindenkik!
Feltenném a slimkat-et, az a kérdésem, hogy a gyári 4.3 hoz képest kell-e kompromisszumot kötni valamiért?
Gondolok itt olyanra, hogy nem old fel a képernyő, systemui fc, multitasking? A ledsor ugyanúgy működik?
Gyári 4.3-nál egyedül a multitasking ami nem szuperál, és bosszant nem kicsit. -
Hát én nem tudom,,,acetonmentes lemosóval és fülpiszkával, csesztettem a kamera plexijét de nem akar lejönni az lóf@sz....
-
darvinya
titán
Most ez komoly, hogy a kesztyüs mód ki/bekapcsolás után lehet csak valóban állítani.
-
norbi0604
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy google fiók felcsatolásnál megkérdezi a teló, hogy biztonsági mentésként elmentse e a wifi jelszavakat, könyvjelzőket stb... Na most ennek van valami értelme is illetve hol tárolja? google fiókoba lennének elmentve a wifi jelszavak, később pedig ha teló reset van vagy bármi más akkor elég csak belépni és leszedi magától a dolgokat? Használok egy ideje droid-ot de ennek a biztonsági mentésnek még nem láttam működését.
-
törölt tag
válasz
darvinya #42578 üzenetére
Az lehet de például én nem használom. Én próbálom az ilyen lehetőségeket megoldani mindenféle beépülő modul nélkül. Nekem például fenn van a greenify de mikor feltettem hozzá az Xposed-et én azt vettem észre, hogy amit nyerek vele azt elbukom a framework telepítéssel. észrevehetően lassabb lett tőle a telefon, de ez csak az én véleményem.
-
bagyusz
őstag
Azok akik cm-t hasznalnak, mennyire lenne jo otlet, ha a kov. buildben kiszednem a belso tarhely lehetoseg? Annyival lenne jobb a dolog, hogy mivel emulalt modban volt felcsatolva igy a data particio fix 5.2GB lenne, valamint a jatekok adatait nyugatan lehetne a kulso sd re masolni. Jah es vegre lenne UMS (MSC) sd csatlakoztatasi mod lehetoseg. Ha minden jol megy ezt meg meglehet fejelni nativ app2sd tamogatassal is.
-
törölt tag
válasz
oliwire #42522 üzenetére
Köszönjük szépen!
Akinek kell esetleg, újra feltettem tárhelyre TaskKiller-1ClickCloseAll.apk
-
carr
őstag
válasz
darvinya #42573 üzenetére
Nem megy elsőre, már gyökér.
Sry. Türelmetlen vagyok, biztos most kell megjönnie.... csak tudnám hol?
Párom telefonja, aztán sosincs idő rá, hogy megnézzem, stb. A gép win7 Ultimate x64, mondjuk lehet azé' volt a hőbörgés, mert HUB-on keresztül volt csatolva...
Az meg ha így van, akkor felettébb gyökér, mert a Kacsa 4.2.2-vel főzött Defy+ (3 éves lesz nov 18.-án) szó nélkül mutat minden fájlt.
Szóval amaz gyökér.
Köszönöm a segítséget!
Következő alkalommal megnézem, Média átvitel módban, közvetlen egy USB aljzatba dugni, hátha akkor hajlandó lesz együttműködésre... bár eddig is csak azt ajánlotta fel, lehet androidot kellene rajta frissíteni (valami 410Mb-os csomagot talált, csak akkor meg bukó minden adat ami a telefonon van..)
-
darvinya
titán
Miért lenne gyökér???
Mivel adattárolási módban van, ezért leválasztja a belső memóriát.
Mind2t használni csak Média átviteli módban van!
Ezt a 2-es pontban tudja TC, de a sz.gép Op. rendszerétől függ mi kell még.(pl: WinXP-hez kell külön driver)(#42571) oliwire
Letöltötte a Média Center kiegészítőt, vagy már eleve fent van WMP ami ezt tartalmazza.
-
-
n@p@lm
őstag
válasz
gyvince #42567 üzenetére
nézz át a flottás topikba, ott megmondják neked a fiúk
Mobil flották -
carr
őstag
Sziasztok!
Fájl tartalmát a belső memóriának mivel lehet böngészni?
Kissé frusztráló, hogy telepítenem kell(ene) a PC Companion-t vagy mit, és (előtte már próbáltam egy XP-s géppel) ugyanúgy nem látta sem az SD-t, sem a belső memóriát...
Kell valami launcher, s abban talán tudom állítani?
Ablakon vágom ki azonnal. -
bagyusz
őstag
válasz
darvinya #42560 üzenetére
Mint irtam nekunk majd a adreno, + qcom video forrasok fogjak meghatarozni, hogy portolhato e vagy sem, de ehhez ugye latni kellene forrast, ami egyenlore csak a wip tagok tehetik meg.
Amugy a KK sem futna zart bl-n, ha nem keszitettem volna el hozza a legacy patchet, szoval mindenfelekppen belekell turni az LP forrasba is.
-
bagyusz
őstag
válasz
raziel01 #42541 üzenetére
MrSteve teved. Attol, hogy egy aosp forrasbol nehezebb portolni az meg nem feltetlenul jelenti azt, hogy lehetetlen. Slim pl sokkal kozelebb al a referenci droidhoz (aosp- hez) mint a cm, megis lehet portolni.
Nekunk majd az lesz a lenyeg, hogy mennyire modosulnak az adreno, qcom video caf forrasok.
-
bogil99
aktív tag
válasz
oliwire #42537 üzenetére
Arra nem tudsz esetleg valamit, hogy K9-mailnél az egyik postafiókomnál már 25 MB tartalmat mutat, hogy lehet azt törölni (úgy hogy a szerverről ne törlődjön, csak a készülékről)
(#42543) dave0825:
CallMeter 3G vagy
CallMeter NG
Ezeknél az a jó, hogy legtöbb esetben internetről importálhatók a tarifacsomagod beállításai, nem kell szutyakolnod veleszerk:
(#42554) n@p@lmNem valószínűleg, biztosan.
-
SkiDev
őstag
Kipróbáltam az új SlimKat-et nem gyengén jó
Egyelőre csak a mindet bezár task váltónál hiányzik. Egyébként pöpec.
Kár, hogy a minecraft szervert meg nem tudom visszaállítani. Lementettem Heliummal, elvileg Titaniummal is (bár valamiért fel sem ismeri, hogy lenne mentésem) + külön a mappákat is data+obb-ból, de semmi. Bemáslom, backuppolok és akkor is belépve a játékba egy darab világ sincs benne....
-
dave0825
őstag
válasz
raziel01 #42547 üzenetére
Értem, hát kb ez volt a 2. alkalom kb. május óta, hogy túlmentem rajta, mert bőven elég, nem szoktam túl sokat használni, úgyhogy nagyobbra nem szeretnék váltani. Azért köszönöm, legalább tudom, hogy nem a telefon téved, úgyhogy óvatosabb leszek
Egyébként 80%-ánál küldenek sms-t, szóval onnan nagyjából már be tudom lőni a korlátot.
Melanoma: neked is kösz, azért kipróbálom érdekességképpen, hogy mennyi a különbség
-
raziel01
veterán
válasz
dave0825 #42543 üzenetére
Válts valami értelmes díjcsomagra. Jobb helyeken már 2 éve nincs túlforgalmazási díjas csomag.
Mindig többet fogsz fizetni ha maradsz, mert a szolgáltató máshogy számolja, mint a telefon. A gyári nem tévedett hanem a Telekom 10KB-ra kerekítve számol és ezért jön ki több MB különbség. -
norbert1998
nagyúr
naja, de egyelőre még a sima cm12 sincs sehol
-
dave0825
őstag
Aki mobilnetet használ (és nem valami 1 v. több gigás csomagja van), attól kérdezném, hogy mivel méri az adatforgalmat? Gyárival, v. valami külső programmal? Nekem a gyári 20megát tévedett, és mivel túlléptem, pluszba fizettem érte. PAC ROM van most a telefonon, de eXistenZ 4.0-án is tévedett már néha, de általában pontos volt.
-
David_DD
tag
a hozzáértőbbektől kérdezném, mennyi az esélye h a 4.3as kernelen fusson egy CM android L? (tudom h még a hivatalos CMről sincs semmi info, de mégis, egyáltalán kivitelezhető e)
-
oliwire
őstag
-
-
gyvince
senior tag
sziasztok most bővítették a LTE hálózatot a Telekom de nekem valamiért nincs a SP-n bátyámnak van a Samsung S4-en ez miért van??? új SlimKat van rajta
-
bozont
veterán
válasz
oliwire #42528 üzenetére
Pont azért akartam mert valami nincs rendben. Bár szerintem inkább valamelyik app foghatja meg, de valami megeszi a memóriát eléggé. Hetente legalább egyszer vagy kétszer újra kell indítanom, mert egy idő után a memóriaigényesebb appokból gyorsan kidobál (pl Opera, gyár kamera), nem sokkal indítás után. És bármilyen appot is indítok el, memóriaigénytől függetlenül, mindig újratölti a gyári launchert.
Sokáig nem ilyen problémám, valamikor nyár vége felé indult ez a dolog. Akkor még csontra is fagyott néha, hard reset kellett neki. Ez szerencsére megszűnt, a másik probléma fennáll.
De szerintem valami app lehet a ludas, egyik frissítés után. Viszont semmi rendelleneset nem látok a memóriahasználat terén, pedig folyamatosan monitorozom.Majd vizsgák után lehet kipróbálok valami 4.4-es romot, meg ha lesz kedvem. Már úgy belaktam.
-
oliwire
őstag
Én azt tudom ajánlani, amit az összefoglalóba is beleírtam, SlimKat.
(#42525) katarn111
Ne légy már rest utánanézni a dolgoknak kérlek, nem örülünk itt a fórumban annak, ha valaki nem veszi a fáradságot sem, hogy az összefoglalót elolvassa. Ha elolvasod, és nem értesz valamit az más tészta, de ennél egyszerűbben megfogalmazni már az is nagyon nehéz lenne, meg ha nem ért ott valamit az ember, nem javasoljuk a romolgatást sem.
(#42527) bozont
Én nem tudok infot 207-es telenoros szoftverről, de igazából nem is javasolnám feltenni, nekem a 205-ös telekomos rommal nem volt probléma, de a 207-tel igen, szóval ha stabil, jó a 205, akkor nem kell 207-tel szórakozni
-
bozont
veterán
Üdv
A Telenoros 207-ről van valami infó? Mikor lesz? Lesz egyáltalán?
-
katarn111
csendes tag
sziasztok valaki egy gyors útmutatót letudna írni hogyan kell felrakni a recoveryt az spre hogy utána kipróbálhassam a cm 11-et előre is köszi
-
klooo
tag
Sziasztok! Tudom, hogy sokan kérdezték, meg benne van a téma összefoglalóba, de mindenképp szeretném megkérdezni. Melyik romot tudnátok ajánlani? Akár gyári, akár főzött. Eddig 205-ös 4.3 volt fent, tegnap reggel raktam fel a PureXPERIence_SIRIUS_5.3.0a, de szűk 1 nap tesztelés alatt bőven jöttek hibák. Esetleg valami ötlet? Köszönöm!
-
oliwire
őstag
Ez a SlimKat igencsak bejövős eddig. Gyors, stabil. Lehúztam a processzor órajelét 1 GHz-re, és még így is jól megy. Ezt azért tettem, mert továbbra is szeret használat közben max órajelen menni a telefon, ez az akkustatisztikában látszik is, de így legalább nem melegszik semennyire sem, és használható még a telefon. Még a holnapi nap eléggé meg lesz nyomkodva, akkor több minden kiderül még.
Az összefoglaló is frissítve lett a mai nap folyamán, a SlimKat került bele, a Bagyusz féle, ami a logoutjában található meg, a fogkrémes polírozást tettem bele, a flashtool linket javítottam ki, nyomatékosítottam a CM11-es OTA frissítésről szóló irományt is. Emellett még a telefon elülső hangszórója nem szól, mert beragadt a fülhallgató folyamatosan kérdezett kérdést is kiegészítettem, hogy ha ki-be dugdosás nem segít, akkor fülhallgató bedugva reboot segíthet még.
-
air
nagyúr
válasz
PAINfájdalom #42519 üzenetére
Ugye ugye?
-
PAINfájdalom
aktív tag
Jó napod van, hogy még két linket is adtál neki. Meglepően kedves vagy. Néha tényleg úgy érzem, hogy aki idejön azt várja, hogy kiny*aljuk a seggét és mindent odategyünk elé
A legjobb, hogy legtöbbször ők vannak felháborodva. Sokszor meg tudom érteni, amiért nem bírod és úgy válaszolsz nekik.
-
sgeza
veterán
-
air
nagyúr
válasz
vazulka2800 #42515 üzenetére
-
vazulka2800
tag
válasz
PAINfájdalom #42514 üzenetére
A legújabb amit találok az a 10.hó 4.-i az kell?
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
vazulka2800 #42513 üzenetére
Ugyanott van, mint a többi xda-n. Vagy ha még nem tette ki az első hozzászólásba, akkor az utolsó egy két oldalon lesz (azért ennyire ne...)
-
vazulka2800
tag
válasz
PAINfájdalom #42512 üzenetére
Linket kérhetnék? Hogy biztos jót rakjak fel.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
vazulka2800 #42511 üzenetére
Nem ott van a hiba. Steve írta, hogy a nightly, amiből építette azt a verziót, ezt a hibát hozta magával. Tedd fel a legújabbat, amit tegnap adott ki és jó lesz. Mielőtt kérdeznéd, teheted wipe nélkül is
-
vazulka2800
tag
válasz
norbert1998 #42510 üzenetére
Rendben de hol keressem?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vazulka2800 #42509 üzenetére
Hívás beállításait nézd át. Ott van ilyen lehezoseg, más tippem nincs
-
vazulka2800
tag
Üdv! a telefonomon cm11 van múlt hétvégén raktam rá és olyan probléma van vele hogy a messengeres hívásban a másik felet úgy hallom mintha fel lenne gyorsítva és semmit sem értek belőle de a másik fél pedig rendesen hall (a rendes hívásnaál nincs probléma) ezt a rr3 nál is tapasztaltam de másban nem mi lehet a hiba?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
alansmithee #42506 üzenetére
Nekem nem rémlik bazi nagy fekete sáv, de szerintem ennyi kompromisszumot kibirsz. Meg amúgy is, sasszem lehet teljes méretű képét rakni, ha máshogy nem xposedben biztos
-
alansmithee
tag
vékonymacska romban még mindig nagy randa fekete sáv van a híváskezelő gombok alatt mikor hívnak és eltakarja a hivó képének a 2/3-át? ugyenemugyenem?!?!?! 100+ emberkének vadásztam a kontaktjához értelmes felbontású képet mikor meglett a telefon.. csak és kizárólag ez tart vissza a slimkat-től... #7es CM11 1 napot bírt, ahogy feltettem másnap reggel már nem ébresztett a telefon systemui fc volt majdnem elkéstem... most éppen #14es paranoid van fent de kb 1 hét után ez is dobálja a systemui fct
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #42479 üzenetére
Kösz, akkor a témázhatóságot valahogy kibírom, de a többi jó lenne, ha benne lenne
Akkor töltöm bár 3 óra alatt egy 219MB-os fájl, hát.... -
norbert1998
nagyúr
Halljátok, a Jani bácsi begeti a traktort
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest