Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Erre tud valaki valami okosat mondani? :\ Bagyusz féle legújabb slimkat van feltelepítve, az előzőnél is egy idő után ezt csinálta. A legfrissebbet úgy telepítettem fel, hogy először teljesen gyári állapotba állítottam a telefont, aztán úgy telepítettem fel teljesen szűz rendszerre a ROM-ot.
Újraindítás nem segít, a rendszer is akadozik.A képek sorrendjét sajnos a dropbox összekutyulta.
Miért merül ennyire??? A gyári ROM is egy idő után ilyen volt...
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
-
szepi3
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő, Root-olás után a telefon visszaáll gyári állapotra?
Tartok tőle hogy igen. Így minden progit, beállítást vissza kell rakni?
Köszi a választ. -
amisis
aktív tag
Azt megkerdezhetem hogy a lollipop fejlesztése hogyan halad, vagy lehet róla valamit tudni?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #43879 üzenetére
3 vagy 4? Esetleg régebbi? Ha régebbi akkor megértem.
-
sgeza
veterán
válasz
Steve198310 #43877 üzenetére
TitaniumBackup
-
amisis
aktív tag
válasz
Steve198310 #43879 üzenetére
Szerintem azt cseréld le inkább a gyárira mert annál gyorsabb a gyári is
bogil99 :Azt lehet modul nélkül is Beállítások/Megjelenítés/Fényeffektusok
-
bogil99
aktív tag
(#43874) cybermanus
(#43875) sgezaMindkettőtöknek köszönöm!
Sikerült!Olyan Xposed modult ismertek, amivel pl. a led színét tudnám bejövő híváskor, illetve nem fogadott híváskor módosítani?
-
Steve198310
őstag
válasz
norbert1998 #43878 üzenetére
ExistenZ van fent.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #43877 üzenetére
helium backup.
milyen szoftod van most? -
Steve198310
őstag
Sziasztok.
Melyik az a progi amivel eltudom menteni az app-jaim
Nem jut eszembe. Kicsit le gyalulom mert kezd az agyamra menni a sok akadás meg lagolas fagyogatas
-
sgeza
veterán
válasz
bogil99 #43873 üzenetére
Itt a MEGÁ-n régebbit verziókat látok, de ha ezt letöltöd, úgyis frissíti magát. Bár ez nem, tudom, hogy megnyílik-e neked, mert nekem fent van a MEGA kiegészítő, és nem internetes linket látok. Talán így!
Google Play-ből
Xposed-os oldaláról
De talán a legegyszerűbb innen direktben! Jelenleg gondolom ez a legfrissebb.
Áhhh. Lekéstem...
Az Xposed-os oldalról tényleg nem tölt. A google playt nem néztem, mert nekem fent van. Azt próbáld, gondolom annak csak kéne mennie!
-
bogil99
aktív tag
Nem tudom letölteni. Honnan lehet még beszerezni? Esetleg az appot nem tudnád kirakni felhő tárhelyre?
(#43859) kicsee
Ez sem jön le nekem. Felhőbe fel tudnád nekem rakni? -
dave0825
őstag
válasz
oliwire #43864 üzenetére
PAC-ben alapból benne van ez a beállítási lehetőség, hogy mutassa a szabad ramot, és ott be lehet állítani, hogy mit mutasson: Applications RAM, Cache RAM, Other RAM. Szóval szerintem (nem tudom, hol melyiket) az egyik helyen ezt, a másik helyen pedig azt mutatja, szóval egyikbe beleszámolja mondjuk a cache-t is, a másikba pedig nem. Szerintem emiatt lehet, mert már én is néztem, hogy eltér.
-
FERA88
tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó mászkálós kalandjátékot? Egyszerűen nem találok semmi normálisat ebben a kategóriában. Felül oldalt nézetesre gondolok amit úgy kell irányitani mint pl a Fifát.
Hátha Ti tudtok valamit! -
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #43860 üzenetére
De gyárilag nincs benne szerintem ilyen. Én arra értettem.
Amúgy sem érne sokat az ilyesmi.Az a lényeg, hogy a ZRAM miatt tök jó a teló de következő telómat jövő nyáron tuti 2 GB de lehet 3GB RAM-mal veszem, az a biztos.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, szeretném /nagyon/ megvenni a Sony új headsetjét, az SBH80-ast. Megrendelném akárhol, ha ajánlanátok jól bevált áruházakat. A SONY boltja, a sonycenter, digicenter Győrben nem játszik, ők ugyanis nem tudnak rendelni, épp nincs, és gondot jelent a rendelés.
A kellemetlenségekért elnézésemet kérik.
Segítsetek ki légyszi
-
HD5570
aktív tag
(#43850) raziel01 : Köszi az infót
Van a gyárin kívül olyan rom ahol megy a Led ? (hívás,Walkman,Album,Értesítések stb)
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #43833 üzenetére
A játék beállításaiban jelentkezz be google fiókkal és egyből jó lesz.
-
air
nagyúr
Nem tudjátok, hogy mi annak az xposed modulnak a neve, ami a recent apps tetején mutatja a RAM állapotát?
-
dave0825
őstag
Nektek működik rendesen az ART CM-en, mióta az sd-kártya lett alapértelmezett tárhely? Csak mert ZTE v5 topikban olvastam most, hogy ott is meg lett csinálva CM11-ben int-ext sd kártya, gondolom ez az, mint nálunk, amit bagyusz Mester alkotott. Ott írták, hogy azóta bugosan működik az ART.
Nekem PAC-em van, abból is még régebbi, úgyhogy nekem nem így van az sd, azért kérdem tőletek, hogy minden oké-e -
Deck
titán
Sziasztok!
Barátnőmnek lett SP-je így bekukkantok néha ide
-
raziel01
veterán
válasz
nova001 #43841 üzenetére
Nincs ilyen.
A ZRAM csak tömörít és így röviden kb annyi, hogy 1 GB memóriába 1,4GB "fér".
Az hogy bagyusz kiszedte a belső tárhelyet az egy másik dolog.
Így csak az SD kártya van és arra lehet telepíteni mindent.Szerencsére MrSteve meghagyta az új CM-nél is a belső tárhelyet. Itt jegyezném meg, hogy nagyon jó az új CM, a final build. Gyorsabb, mint az amit 1 hónapja raktam fel.
-
nova001
senior tag
visszatérve:
hogy lehet a zramot letiltani pacman build3 esetén ? ami a belső tárhelyen volt adataim eltüntek
csak az sd kártyát látom
-
HD5570
aktív tag
Slimkat-ben Hogy lehet teljes képernyős módra váltani ? (Immersive)
-
pirey
tag
válasz
IMIIKE1998 #43831 üzenetére
Felhőbe, Google fiók szükséges.
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
A castle clash hogy ment? Mert a többi játéknál, amikor belépek mindig kiírja, hogy "Üdvözöljük, (név)!", de a clash of clansnél soha
Valakinek van valami ötlete?
Ui:Azért írtam ide, mert a rendes topicjában nem válaszolnak rá, itt hátha ti tudtok segíteni -
krisz4b70
aktív tag
Az lehetséges hogy nekem a 8.10-es slimkat roszabbul megy mint a 8.9-es?
A 8.9-es tökéletes, de a 8.10-es be-be akad nem tudom miért, így most visszaraktam a 8.9-et, pedig én is szivesen használnám a 8.10-et. -
David_DD
tag
Ha a trickster mod nevu appal allitottam be h legyen zram, akkor azt hogy tudnam leellenorizni h mukodik e? A terminal emulatorba ugyanazzal a koddal amit par oldallal elorebb irtak? (Mrsteve fele cm11)
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #43823 üzenetére
Melyik az a 206-os, mert nekem 205 van.
-
tomp
félisten
-
törölt tag
válasz
darvinya #43819 üzenetére
Hát azért ezt tudnám cáfolni, oké, céges Galaxy S3-at adtam le, mikor eljöttem, de előtte HTC-t nyúztam, most meg egy ugyanennyiért (mint a T-s SP) vett független, dual sim-es, 4 magos, 2G RAM-os ZTE v5-öt és hát na, a kis SP-t bucira verik. Nem Antutu-ban, mert a pontokra teszek magasan, hanem így egyáltalán, flexibilitás, egyszerre futó appok száma, root-olhatóság, romolhatóság, folyékonyság, reszponzivitás, stb. Ár/érték, amin a hangsúly van, ennyiért kaptam tisztességes mindentudó telefont.. de tényleg nem szapulni jöttem, csak mosolyogva betrollkodtam a kérdéssel.. nekem az SP csalódás volt, pedig design-ra nagyon bejön és a hang része (lejátszó szoftver, flac támogatás, villódzás, hangminőség) nagyon adja.
Anyám elvan vele, neki bejön, de majd lehet, frissítek neki egyet ismét, nyár óta nem volt hozzányúlva. (Lehet nem kéne amúgy, ha eddig eldöcög gond nélkül).
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #43815 üzenetére
Valahol ki kell adni, na. Hol, ha nem itt ? Ti legalább figyeltek erre, a Sony nemigen fog ..
Na, de nem akarom ám elrontani az estéteket, úgyhogy .. szép estét -
22balu
aktív tag
hello
képernyő mentést hogy lehet csinálni Slimkat-el ?
-
törölt tag
Még mindig olyan szar az SP, mint mikor megvettem ?
Anyám nyúzza egy CM-el, hálistennek telefonáláson kívül nagyon nem használja másra, de pfuhh, hogy hogy utáltam én ezt a modellt... és még fizettem is érte..
-
nova001
senior tag
Hy
Felraktam a pacman 3at es zramos. Eltuntek a régi belső memória n lévő dolgaim!!! Hogy tudom vissza hozni?
-
HD5570
aktív tag
Dev Host-al egyébként nem lehet valamit kezdeni,hogy életképes sebességet lehessen elérni?Hál istennek mindenki ide tölti fel a romokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest