Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Melyik gyári 4.3 szoftvert érdemes feltenni, ami nincs tele fölös programokkal, mint a T-Mobilos? Mint például egy független telónál.
Köszi.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Valamelyik CM11-ben volt FM transmitter támogatás, amit play áruházból nem lehet letölteni. Valaki aki tudja melyik CM11-ben van benne kimentené nekem ezt az app-ot?? Előre is köszi a segítséget!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
jan. 29.-ig volt garis a telefon, és azon a napon elnémult a hangszórója így nem hallom ha kicsöng a telefon, csak ha kihangosítom. Sajnos nem voltam mo-o így nem tudtam visszavinni. CM11-van rajta a legfrissebb. Lehet-e szoftveres probléma vagy hardver hiba? Csináltam már resetet, de nem változott semmi. Ötletek? Elejtve nem volt, beázás kizárva.
-
trialboy
tag
Csak kíváncsiságból, mennyiért érhet most használtan egy SP ? januárban lesz 1 éves, karcmentes minden tartozékával 3 hónap garanciával.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CM11-20141002 4.4.4-et használok jelenleg. Pár problémával találkoztam ami nem tetszik, így gondolkodok, hogy kéne váltani másik romra. Tudnátok ajánlani valami mást?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CM11 4.4-et használtam, felkínált egy frissítést, letöltöttem feltelepítettem, és utána nem indul a teló. ( Akkor ugrott be, h valahol olvastam h nem szabad telepíteni, de már késő volt) Hogyan tudom visszaállítani a mobilomat?
-
trialboy
tag
válasz
norbert1998 #41467 üzenetére
Feltettem Köszi, ez már sokkal jobb.
Most már csak egy kérdésem lenne. Hogyan tudom megvaltoztatni a billentyűzet stílusát, színét? 4.3-ban volt ilyen lehetőség.
-
trialboy
tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Nálam ez már olyan mint a szülés előtti pillanatok. 10 percenkent jönnek...
-
trialboy
tag
Sziasztok!
PAC-man 4.4.4. Rom-nál tudna valaki ajánlani valami jobbat? Lassú, bugos, szaggat.
-
trialboy
tag
válasz
Balazska15 #41354 üzenetére
Már észhez tért, csak furcsa volt, hogy nem történik semmi!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Recoveryből akartam telepíteni a 4.4-et, előtte szerettem volna csinálni egy wipe data/factory resetet, majd a formatting /cache feliratnál megállt az egész de már vagy 5 perce. Meddig várjak vele?
-
trialboy
tag
Most már csak egy kérdésem lenne, melyik 4.4 ROM-ot érdemes telepítenem? Ki mit javasol?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CWM-et szeretném telepíteni. Elolvastam az összefoglalót, a rootolás részt sikeresen megcsináltam a leírás alapján, majd az xda-fórum alapján elkezdtem feltenni a CWM-t. De valami nem stimmel!!! Elindítottam a letöltött CWM_SP_4.4.1.zip állományt, majd kicsomagoltam és indítom az install.bat alkalmazást, beírom, hogy az 1-es ( recovery install) parancsot hajtsa végre, majd a "deamon started successfully" feliratnál megáll. Kb 5 perce várok és semmi. Telefon csatlakoztatva van, be is van kapcsolva, minden opciót bekapcsoltam a beállításokban. A telefon semmit se írt ki.
Ötletek?
-
trialboy
tag
Elolvastam az összefoglalót, de már a Rootolásnál elakadtam, letöltöttem a belinkelt programot "Innen letöltöd a készülékre ezt a programot (Narancsárga Lambda ikonra kell kattintani)", majd hiába várok, hogy újrainduljon (leírás szerint újra kéne 15 sec után) nem teszi...
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ha jól olvastam, akkor csak gyárilag független SP-re lehet feltenni a 4.4 KitKat-et? (cm11)
Nincs semmi lehetőség egy T-mobilosra feltenni?
-
trialboy
tag
Sziasztok
T-s 4.3-at használok és kezdem unni a lassú rendszert és a random app leállásokat. Valaki privibe segítene nekem, hogy melyik rom vált be erre a telora és hogy tudom feltenni? Illetve olyan kérdésem lenne hogy mikor jön ki a hivatalos 4.4 kitkat?
Előre is köszi!!!
-
trialboy
tag
válasz
counterbill #28355 üzenetére
Köszönöm!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Gyári 4.1.2 T-s szoftvert hol tudom letölteni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom visszaállítani a gyári 4.1.2 T-Mobilos romot, mert ez a felhekkelt 4.3 kiakaszt.....
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Pár napja jött elő az a hiba, hogy ha hívok/hívnak akkor nem hallom a másikat és ők se engem, viszont ha kihangosítom, akkor minden oké, ha visszaveszem a kihangosítást, akkor ugyanúgy nem halljuk egymást.
A másik probléma amit csinált a telefon, ha hívtak és felvettem automatikusan kihangosította magát, ezt pár napig csinálta utána random szerűen előjön.
FB messenger-nél nagyon laggol még a billentyűzet, és nem érzékel néha bizonyos betűket csak nagy nehezen. :SSzoftverről annyit h a 4.3-van rajta, amit legelőször fel lehetett rá tenni, nem tudom már melyik volt az.
Valakinek ötlet? Esetleg hivatalos T-s 4.3 kint van már vagy valami működő?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Februárban feltettem a 4.3-at mikor még a T-mobilnál nem adták ki és azóta nem nagyon követem itt az eseményeket. Érdeklődnék, hogy kiadta-e már a T-mobil a 4.3-at hivatalosan? Ami most fent van az számomra nagy csalódás volt, nagyon sok bug kijön rajta napról napra...
Előre is köszi!
-
trialboy
tag
Sziasztok
Egy hete feltettem a 4.3at flashtool-al majd rögtön nyomtam rá egy SUS újratelepítést. Most jöttek elő a bajok. Chrome fagyogat de nagyon sokszor, képernyő lefagy rá nyomom a lockot, fekete a kép és nem reagál semmire. Majd egyszer csak magától újra éled.
Ötletek?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Feltettem a Flashtool-al és SUS kombóval a 4.3-at. Egy bajom van, hiába kapcsolom be a mobil adatot, nincs netem. A 3g/lte logo se látszik a felső sávban. (t-mobilos xperia)
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a telefonnal... Egyszer már újratettem a SUS-al, (bő hónapja) és azóta az a bajom vele, hogy Chrome néha nem nyitja meg a videót, arra hivatkozva, hogy a videót nem tudja lejátszani, bizonyos weboldalaknál kiírja, hogy nem tud csatlakozni. Pár napja azt kezdte el, hogy a híváslista 13. óra nem frissül bárkit hívok, bárki hív, illetve ha csinálok fényképeket, és kilépek a programból az albumban már nincsenek benne a képek. Valakinek ötlet? Szoftverhiba vagy hardver lehet?
-
trialboy
tag
Ebből a beígért szoftver frissítésből lesz valami???
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Van néhány probléma az SP-vel. A gyári böngésző és a Chrome eléggé lassú, és fagyogat is, és maga az op rendszer is néha. Szoftverhiba lesz? Csináltam már gyári beállítások visszaállítását, újratettem a rendszert a SUS-al, de nem nagyon változott. Ötletek?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Eltűnt a zárképernyőn a kamera opció, a zenelejátszás még ott van. Mit piszkálhattam el?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma cseréltettem be a ZTE Grand X IN telefonomat egy Xperia sp-re. Egy dolog nem tetszik az a kamera része. Lassú és szerintem szar képet is csinál a másikhoz képest, illetve amikor belépek a kamerába az oldalsó gombbal mindig a Kiváló automatikus módot kapcsolja be. Ezt be lehet állítani valahol, hogy normál módba lépjen be alapból? Ha menüből lépek bele akkor minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest