Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #49104 üzenetére
Halk zene ellen ott Viper4Android.
(#49105) dave0825
Ott nálad valami nagyon nem kerek fw ügyileg akkor.
Tökéletesen megy.
Csak ellenőrzés céljából, mindent úgy csináltál? -
dave0825
őstag
válasz
szaszaboy0 #49104 üzenetére
Most én is visszatértem a gyárira (vagyis most először használom, eXistenZ-et használtam, mikor megjelent a 4.3, tehát sima gyárit sosem
), és nekem is sokkal halkabb a zene, mint a 4.4.4-eken.
Na meg persze nekem valamiért nem működik az FM Transmitter. Föltettem, root-jogot megadtam, még újra is indítottam a telefont, és semmi. A rádión tök csönd van, ha kikapcsolom az FM Transmitter appot, akkor sistereg a rádió, tehát veszi, hogy van ott valami, a nevét is kiírja, hogy Spirit, vagy ilyesmi, de hiába indítok el bármit, semmi nem szól.
-
SkiDev
őstag
válasz
szaszaboy0 #49093 üzenetére
A Sony beütötte az utolsó szöget is abba a koporsóba... Teljesen "innovatívtalanok" (
) már, aki SP-t vett (jó pár százezer felhasználó), az esetek nagy többségében el fog pártolni...nem véletlenül.. sokszor nekem is megfordul a fejemben, mikor egy-egy cikket elolvasok, hogy ezekben az években (mondjuk 2015-ig, mert most már a középkategória is erősödik) nem volt egy olyan jól összeszedett telefon, mint az SP. Mindig hiányzott valami (FM-rádió, NFC, LTE, jó kamera, korábban 1gb ram, erős CPU-GPU páros, felbontás). Szóval értitek mindig.... És tessék gallyra vágták az ócska kernellel... Azonban nem is tanulnak belőle ("8gb"-os M4 Aqua). Már érdekel mit fog hozni más gyártó más készüléke... Ha esetleg mókolnám is, remélem lesz legalább egy fele ennyire jó közösségi támogatás mellette
-
törölt tag
válasz
Irónia volt
tomp Egy idő után lekapcsolja a védelem.
-
Aryon87
félisten
válasz
szaszaboy0 #49095 üzenetére
Ugyan, semmiség
Én is próbálkozom elviselhetőbbé tenni a telefonomat.
Míg nem próbáltam ki a romozgatás világát, addig 1 évig a gyári rendszerrel mérgelődtem, és 2 havonta csináltam gyári visszaállítást. Gondolhatod... -
Aryon87
félisten
válasz
A régebbi CM11 az nem jó, nekem se vált be. Inkább tedd fel az újabbat, az már hozza a 8.9-es slimkat szintjét, mert ugyanolyan gyors, sőt jobbnak is tűnik.
-
tomp
félisten
válasz
szaszaboy0 #49089 üzenetére
Ez olyan mint a SlimKat. Nekem a 8.9 óránként fc-zett. Másnak pedig hónapokig elmegy fc nélkül. Nekem a CM stabil. 5hónap masszív használat után kezdett fc-t dobálni. Most újra lett telepítve és nincs fc. Pedig nem tiszta telepítés volt. Így most csinálom a teljes tiszta telepítést. Reggel úgy vettem le a töltőről, hogy hideg volt. Pedig töltőn volt, ment bele kemény 50mA.
Amúgy ahhoz képest, hogy az SP töltője 850mA, van amikor 950mA-el tölt.
-
törölt tag
válasz
Esetleg majd helyette tudom ajánlani a Sony Xperia M4 Aqua 8Gb készüléket
-
Aryon87
félisten
válasz
Együtt érzek veled, igaz nálam még nem roggyant össze az új CM11, csak első nap produkált full lefagyást, több mint 5 órás kijelzőidő mellett, akkorra már túlterheltem.
-
air
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #49046 üzenetére
Azt, amelyik eszi.
Nézd meg Wakelock Detectorral!
Ha netán a SystemUpdateService, akkor azt nem szabad tiltani, hanem a "receiver"-eit kell kikapcsolni, például MyAndroidTools segítségével. -
David_DD
tag
válasz
szaszaboy0 #49046 üzenetére
Wakelock detector megmondja (advanced mode legyen bekapcsolva)
-
sgeza
veterán
válasz
szaszaboy0 #48970 üzenetére
Én nagyjából összeírtam a különböző fórumokon és neten olvasott információk alapján, hogy mit érdemes tenni a gyárival, hogy jó legyen. Nekem azóta is egészen jól használható. Most azonban telefonról vagyok, így hirtelen nem tudom elküldeni a linket, amin elolvashatod az összefoglalót. Dobj rám privát üzenetet emlékeztetőül, vagy keresd vissza a hozzászólásaim között a linket!
Szerk.: hát talán ez az.
https://drive.google.com/folder/d/0B9AOEKz1IJRUdW50ZEFmZ0o1TFk/edit -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48852 üzenetére
ramkezelőt szedj le, tedd very agressive-ra, ha úgy sem megy, akkor egyéni bajod van
-
tomp
félisten
válasz
szaszaboy0 #48718 üzenetére
A lejátszó vacak. Nekem a High driver van felrakva és a Tidal nagyon szépen szól.
Az SP hangminősége a piacon milyennek mondható? Elmegy, jó, tökéletes?
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48720 üzenetére
1. nem tudom, XDA-n kell körülnézni.
2. nem, az billentyűzet hiba. -
gooool
őstag
válasz
szaszaboy0 #48592 üzenetére
Nem birtam a gyarit, bar a zram fixxel a multitaskja eleg jo volt, igy ujfent a CM12 van fent, szinte ugyan ugy belaktam, es hibatlan, tegnap nem tudom mi lelte...
-
gooool
őstag
válasz
szaszaboy0 #48588 üzenetére
Most belakom, meg kitakarítom a gyári .207-est, tolok róla backup-ot, aztán lehet megy vissza az 5.0.2, mert szerettem és ment vele minden ami kellett.
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48539 üzenetére
Ja, Slim/CM azonosítása miatt nem működik.
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48537 üzenetére
Fent van Play áruházban.
-
Aryon87
félisten
válasz
szaszaboy0 #48493 üzenetére
SlimKat 8.9 se vált be? Én a szervíz után 2 napig bírtam a gyárit, tegnap nyomtam is fel a Slimet, inkább lemondtam a bejövő hívásnál + walkmannél a villogásról. Repeszt a telóm, mikor a multitaskingot megnyitom, elképedve nézem hogy vagy 10 dolog fut és semmi baja.
Szerintem ezzel a telefonnal az a baj hogy ahány annyiféleképp működik. Pedig én aztán nyúzom rendesen, napi 2x kér enni... -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48493 üzenetére
Soha nem volt ilyen, pedig hidd, el szinte az összes rom járt már rajta
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48488 üzenetére
Igen, néha rámjön
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48475 üzenetére
Nagyon…
Egyszerűen root-oltam és számüztem mindenféle gyári közösségi cuccot.
Ennyi, semmi több nem tettem.Azért van fent Viber, Skype, Hangouts és mégsem csinálja amit írtam.
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48473 üzenetére
Én tudok nyitni, de semmi késztetésem nincs rá, mert teszik a dolgát.
Nem fagy, nem lassul be, stb. -
Becksman
őstag
válasz
szaszaboy0 #48470 üzenetére
Ott a pont. Akkor lenne jó, ha nyitor a bootloadert és raksz custom kernelt.
Kicsit offba:
A honor 6-ot 83900ftba eléggé megéri a T-nél. Ráadásul azt is függetlenül adják -
n@p@lm
őstag
válasz
szaszaboy0 #48400 üzenetére
milyen szolgáltató?
a t-mobile telefonos azonosítás után megmondja a puk kódot. -
Sordoran
addikt
válasz
szaszaboy0 #48400 üzenetére
A SIM kártyát az se oldja fel, szóval be kell menni szolgáltatóhoz új SIM-ért, és a cserének lesz költsége természetesen.
Flash-eléshez meg tudtommal nem kell SIM a telefonba, tehát az lényegtelen van-e benne, lezárt-e. -
Steve198310
őstag
válasz
szaszaboy0 #48355 üzenetére
Én is sokáig használtam. Hiba mentesen ..... Majd ment gariba a mobil és feltettem megint de már nem volt olyan mint előtte. Most vagy a mobilomat buzerálták vagy valamit sokadjára el kurtam. Most az AOKP 4.3.1 rendszere van fent de nekem nagyon szokatlan. Hiányzik nekem egy csomó olyan Sony app amit nem tudok bele erőszakolni hiba mentesen. (Sony-s : Filmek,Walkman,Képnézegető stb stb. Szóval a gyári CE rom felzabálta 0 MB re a ramot. Ez idegesített a legjobban. De lehet megpróbálkozom ismételten az existenz rommal.
Esetleg ha valaki lel az AOKP ból olyat ami el van Xperiásítva meg köszönném
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48318 üzenetére
Siker, köszönet
Bár az AKG K518-as DCC kevésbé szól jól, mint natúrba ugyanaz a fejes. -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48320 üzenetére
Gőzöm sincs. Próbáld az adatait törölni
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48318 üzenetére
Köszi, én nem kimondottan onnan
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48315 üzenetére
Akkor a módszer volt rossz? Úgy csináltam, hogy eljátszó rajta, nuplayer ki, vp4 fel, driver fel, reboot. Nem játszik semmit, hibával vagy vagyással kidob.Nuplayer be, dettó. Rebott, dettó. V4P le, reboot, jó. A selinux végig kényszerítve van bagyusz romjain.
Végzek a backup-al aztán meglsem. Éppen zenelejátszót meg Album-ot akarok rápakolni. Vagyis, kicsit ekszpériásítani.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48278 üzenetére
Detttó. Bár egyszer volt ezzel is sárgulás.
Nem tudom, mi lehet, nekem teljesen fluid. És igaz, az M tényleg zsírkirály OS-t kapott. Húgomnak tele minden szarral, 500 óra bekapcsolás után is villámgyors. -
gooool
őstag
válasz
szaszaboy0 #48252 üzenetére
Felraktam a memókarira a négy fájlt, ami kell (ugye a rom, hozzá a v3-as fix, supersu és gapps) majd wipe data/cache és dalvik, aztán feltoltam a rom-ot, fixet, supersu-t, restart, a root javításnál no-ra kell, menni.
Újraindul, egyből vissza recovery-be és told fel a gapps-ot. Kész.
Ha esetleg az első konfignál dobál systemui leállást, akkor recoveryben nyomj neki egy cache wipe-ot.(Ramdisk fájlt nem raktam bele, igazából azt sem tudtam, hogy szükség lenne rá, de nem érzem a hiányát.)
-
gooool
őstag
válasz
szaszaboy0 #48250 üzenetére
Én nem tapasztalok nagy mértékű lassulást, maximum a főképernyőre visszatéréskor gondolkozik picit, mondjuk van ott rendesen minden, nem csodálom.
Mondjuk ignoráltam a FB + Messenger appot is a telóról, jobb üzemidő és jóval több szabad ram-ért cserébe.
Chrome-ban a m.facebook úgyis tud mindent ami nekem kell, kiraktam a könyvjelzőt kezdőképernyőre és csókolom. -
22balu
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #48137 üzenetére
nem ajánlom
én 8.14 et használtam hónapokig az első hét után miután elkezdtem szépen belakni iszonyatosan lelassult..most gyári van fent
-
David_DD
tag
válasz
szaszaboy0 #48137 üzenetére
sokszor írták h a 8.9 a legjobb, nem azért írom h lebeszéljelek róla, csak hátha elsiklottál fölötte
-
dave0825
őstag
válasz
szaszaboy0 #47701 üzenetére
1 óra alatt 3% merülés az nem sok, az Üzenetek folyamat pedig simán futhat a háttérben. Akkor lenne rossz a helyzet, ha ez órákig így lenne.
(#47695) Avenger95: lehet, én nem használtam ezt a funkciót gyárin sem, úgyhogy nem tűnt föl, hogy hiányzik belőle.
-
Aryon87
félisten
válasz
szaszaboy0 #47286 üzenetére
nálam az albummal csinálja néha, hogy a képeket nem nyitja meg, főleg mikor viberen akarok küldeni képet. újraindítás szokott segíteni. szerencsére ritka jelenség, így annyira nem zavaró
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #47136 üzenetére
Ha a Sony logóig eljut, az már félig nyert ügy. Akkor nincs nagyon lemerülve.
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47059 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy a leírásban van, igen, mind a kettő megvan
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47054 üzenetére
Megvolt, a bináris fájlokat frissítettem de nincs változás...
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47051 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem nem ugrik elő a superSU h engedélyt adjak neki a cwm telepítésére...
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47047 üzenetére
Értem, ez a ROM, ennyire jó? Nekem a gyári van fenn még rajta... valamiért nem sikerült feltennem rá a CWM-et, pedig az SU rajta van és mint írtam korábban, root uninstaller pro-val leszedtem a gyári szemetet is...
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47045 üzenetére
Igen, ezt olvastam, hogy ezzel a teljes telefon felett átveszed az uralmat, a kérdésemmel itt arra gondoltam, hogy mennyit jelent aksi üzemidőben ez?
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47040 üzenetére
Igazad van, 500Ft nem tétel érte, ha valóban azt nyújtja amit ígér és a felhasználó elvár tőle, a kérdésem ez lenne feléd, mennyivel jobb donation package-el?
-
Shany0811
tag
válasz
szaszaboy0 #47030 üzenetére
Szia, megvetted a greenify donation csomagját vagy letöltötted? Csak azért kérdezem mert én tegnap próbáltam és bármelyik onation package-t próbáltam mindre azt írta h telepítsem újra a google playből mert hibás...
-
sgeza
veterán
válasz
szaszaboy0 #46995 üzenetére
A gyári xperiás billentyűzet is rátehető, ha az jobban tetszett.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #47000 üzenetére
én a fleksy-re esküszöm
-
gthomma
senior tag
válasz
szaszaboy0 #46995 üzenetére
Ezt már próbáltad?
-
gthomma
senior tag
válasz
szaszaboy0 #46989 üzenetére
"eszméletlenül jól szól zeneileg, kb 15-20%-al nagyobb a hangerő"
Köszi az infót! Ez igaz a csengő hangerőre is ? -
22balu
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #46693 üzenetére
teljesen nyugodtan formázhatod
-
bajzal
őstag
válasz
szaszaboy0 #46672 üzenetére
Én letöltöttem Play-ből a Busybox-ot, amire átirányít a viper4android. És utána jó volt.
-
Szmoki
senior tag
válasz
szaszaboy0 #46666 üzenetére
ha összehúzod a két ujjad, mint amikor egy képen zoomolsz valamire, a fehér részen, a taskbar-on, átvált pirosra és töröl minden ott lévőt.
én se jöttem rá magamtól, csak kb. egy hónap használat után olvastam, hogy tud ilyet is -
air
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #46666 üzenetére
XposedRecentTasksRAM
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #43138 üzenetére
De ez a T-ben ? Mert nekem rögtön a kordonba cellet menni
És nekem nem a kijelző hanem a bekapcsoló gomb a szar , 10-ből 4-szer nem akarja elsőre azt amit én
pedig ejtve sosem volt a készülék...
most ott van és küldenek sms-t "ha megcsinálták" -
tomp
félisten
válasz
szaszaboy0 #42719 üzenetére
Nálam is FC lesz az Óra appnál ha ezeket a témákat felrakom.
----
Disable Service-ben a Play Szolgáltatáson belül a Wearable dolgokat nem ajánlott letiltani. Rögtön Play Zene hibát dob. -
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #42716 üzenetére
Mivel nálam is ez van fent, azaz narancs.( (#42654) darvinya)
Semmi ilyennel nem találkoztam gyári ébresztővel.
Ott valami más gond lesz. -
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #42714 üzenetére
Ezt most nem tudod linkelni?
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #42712 üzenetére
Milyen Android L témát raktál fel, mert nálam teljesen jó működik.
-
mrlujoak
veterán
válasz
szaszaboy0 #42415 üzenetére
Rosszul - vagy a szoftvernek nem megfelelően - kódolt zeneszámnál, még mp3 esetében is előfordul.
Én is futottam már bele "hibás" FLAC számba. -
bajzal
őstag
válasz
Igen, ez nekem is volt, igaz még csak 1 számnál.
-
darvinya
titán
válasz
Vagy mindegyiket ismeri, vagy nem.
-
raziel01
veterán
válasz
szaszaboy0 #42123 üzenetére
Szard le. Sose futtattam mégis boldog vagyok.
Fix hardveren semmi értelme. Már úgyis millióan lefuttatták előtted. -
blakey
titán
válasz
szaszaboy0 #42123 üzenetére
Kukázd az antutut, mindek az neked? Ettől nem lesz jobb a telefon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #42056 üzenetére
Juuj , köszi szépen akkor be is fogom tolni magam . Mit mondtál? Nem puposkodtak ?
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #41962 üzenetére
és (#41963) Balazska15
Nekem is ott vannak a SIM-en a telefonszámok, fel vagyok készülve ilyenekre, de ROM-olgatásoknál sokkal egyszerűbb, ha egyszer normálisan be van szinkronizálva a Google fiókba. Még annak idején én is folyton Vcardos megoldásokat választottam, de azt naprakészen tartani - mikor hetente új telefonszám kerül beírásra - azt nem mindig tudtam, elfelejtkeztem róla. És mikor a legfrissebb Vcard fájlt feltöltöttem számítógépen a Google fiókomon keresztül a Névjegyzékbe, onnantól kezdve már nem voltak ilyen gondjaim.
-
round3r
csendes tag
válasz
szaszaboy0 #41912 üzenetére
Próbáltam a slimkat-et de a wifi ugyanúgy vacakol és most még a számokat se engedte importálni a simről. Visszaraktam az existenz-t szintén, most egyelőre minden jó!
-
bajzal
őstag
válasz
szaszaboy0 #41857 üzenetére
Ha már kernel... Nekem 205-ös rom van fent a telómon 207-es kernel-el, de szerintem a 205-össel gyorsabb volt. Vissza tudom rakni a kernelt? Vagy csak teljes rom újratelepítéssel?
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #41849 üzenetére
Igen, ez az, amit én memória túlcsordulásnak hívtam, és ezért raktam vissza a 205-öt. A greenifyban ha van donation verziód, látható, hogy pár rendszeralkalmazás 200-250 MB-ra hízott fel, a szokásos 60-80 mellett.
-
air
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41849 üzenetére
Nem, de Photo Shoppal tudok csinálni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41542 üzenetére
pont úgy csináltam, miután nem kaptam választ elég hamar, de azért köszönöm
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #41529 üzenetére
tedd rá a gyárit, tisztán, és próbáld előhozni telepített alkalmazások nélkül a sárgulást a szervizesek szeme előtt, akkor már lehet nem csak frissítést nyomnak rá, hanem panelcsere lesz
-
HD5570
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #41526 üzenetére
Nekem r63306 végezetű,és nem sárgul.Ezek szerint akinek r63306 annak nem sárgul.
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #41523 üzenetére
Hol van neked a mipi.samsung.s6d6aa0.0 mappa?
szerintem az nem a panelre vonatkozik
-
oliwire
őstag
válasz
szaszaboy0 #41515 üzenetére
Nem értem a kérdést, biztos nekem volt címezve?
(#41518) trialboy
Szoktál téma összefoglalót olvasni? Szeretik a topik lakók, ha valaki nem csak write-only módban van. A MrSteve féle CM11-es letöltőlinknél írtam róla már
-
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41480 üzenetére
Ez lehet egy megoldás.
Vagy pedig a következő updateben javítják. -
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41478 üzenetére
Az, hogy a sárgulós kijelzők egy elöző szériában készültek.
-
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41474 üzenetére
Abból, hogy:
4.1 :semmi kijelző hiba
4.3 .201-es kernel: kijelzővillogás
4.3 .205 és .207-es kernel: kijelzővillogás nincs, de van helyette sárgulás. -
trialboy
tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Nálam ez már olyan mint a szülés előtti pillanatok. 10 percenkent jönnek...
-
HD5570
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Viheted is,mert hardveres hiba.Igaz,az még valószínűbb,hogy egy szoftver újratelepítésen kívül mást nem csinálnak vele.
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaszaboy0 #41464 üzenetére
A rendszer jó volt, de most, ha csinálok backup-ot az ugyan ezzel a lockerrel csinálja és gondolom ugyan úgy systemui fc a vége, egyébként a telón nincs hely, és sd kártya sincs a közelemben... pech tudom.. akkor marad a teljes újrahúzás?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41455 üzenetére
az biztos
vagy tanítsd be fleksy-t, nekem nagyon bejön
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41452 üzenetére
hát, szerintem ha az állapotodat nők jelzik, az már egész jó
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41448 üzenetére
csak nálam nem mindig fc-zik a systemui, van mikor csak crash és fekete háttér és minden systemuival kapcsolatos dolog totális belassulása következik
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaszaboy0 #41436 üzenetére
Három kérdésem lenne, kezdem az elsővel:
Valahogy kimenthető gyári rendszerből az utolsó 4 hívás gyors elérése apk és használható cm-en?
Róla lenne szó:Másodszor: cm-en van mód egyszerű zárképernyőre mindenféle külön program nélkül? Nem akarok hivatkozásokat megnyitni, nem akarom 2mp-el hamarabb megnyitni az sms-eket, csak egyszeruen egy mozdulattal szeretném feloldani.
És végül: tudom, hogy linkelte már valaki a gyári programok listáját, megtenné újra? Nekem főleg walkman, album, filmek apk-ra lenne szükségem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
David_DD
tag
válasz
szaszaboy0 #41434 üzenetére
Ez erdekes, nekem ugy hasit, h azt mar kb el se hiszem. Se sargulas, se fc, se fagyas. Egyszeruen nem talalok hibat benne
minden wipe meg format megvolt?
Szerk: a pc-re kapcsolasrol nem tudok nyilatkozni, vagy kiszedem a microsdt vagy wifivel masolok fajlokat
-
air
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41382 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41308 üzenetére
ExistenZ 1.3.7-es rom az olyan, 4.1.2 alapú
Con-Zole: nincs
-
bajzal
őstag
válasz
szaszaboy0 #41308 üzenetére
Vagy csak szimplán rossz ui-t töltöttél le, próbálkozz másikkal.
-
bajzal
őstag
válasz
szaszaboy0 #41306 üzenetére
Biztos van 4.1-re is valami z2 ui
-
Toxic
tag
válasz
szaszaboy0 #41304 üzenetére
nekem se sárgul..
mondjuk nem is volt még fent 12óránál tovább
-
cyberlaci
tag
válasz
szaszaboy0 #41251 üzenetére
Oksa, köszi
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
szaszaboy0 #40823 üzenetére
Nálam mindig szokott lenni durván 300-350mb free ram, pedig pár dolog azért meg van nyitva.
Lehet user fail, de 250 alatt még nem láttam a szabad memóriát. Lehet még 200 alkalmazásba be kéne lépni vagy meg kéne nyitni hozzá csak minek.Én úgy tudom teljesen nem is engedi, hogy elfogyjon mert valamit bezárna helyette
..vagy ezt rosszul tudtam? -
raziel01
veterán
válasz
szaszaboy0 #40823 üzenetére
1 GB Ram még elég. PC-be 4 is.
Legalabbis Cm 11 alatt biztos elég. -
szaszaboy0
tag
válasz
szaszaboy0 #40812 üzenetére
Állítottam a minfree-t szerintem sokkal gyorsabb.
Agresszívre tettem majd egyenként beállítottam az értékeket.
6,8,16,32,64,96 set on boot és újraindítottam.
Proci beállítás interactive és noop. -
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #40785 üzenetére
pontosan az. az 1.3.7 az 4.1 alaú, 254-es kernelen, míg az existenz 4 az a második legújabb, 4.3-as kernelen megy
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #40764 üzenetére
Igen.
-
Atmo
senior tag
válasz
szaszaboy0 #40729 üzenetére
fura, már egy hete tesztelem, de nem jött elő sárgulás, előtte viszont gyakori volt.
ezzel a rommal
Xperia Performance Max™ -
Atmo
senior tag
válasz
szaszaboy0 #40720 üzenetére
Sárgulás volt párszor gyári rommal nálam is, de moddolt gyári rommal, xposed-el és greenify-vel már nem jött elő többször!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest