Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Aryon87 #48099 üzenetére
Mint írtam két különböző program, tehát egyáltalán nem ugyanaz a file-okat kell keresni.
Azt is leírtam, hogy jobb a Flashtool/Xperia Firm által letöltött file-okat külön saját elnevezett mappába rakni.
Ami neked kell, azt a Xperia Firm meg mutatta, mint a linkelt képen is látható (C:\Users\Aryon\flashTool\firmwares). -
Aryon87
félisten
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Nagyon rég jártam erre. Olyan kérdésem lenne, ti milyen ROM-ot ajánlotok?
-
oz82
senior tag
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Találkoztatok már olyannal,hogy sem a gyors sem a hagyományos beállításokban sem található az LTE bekapcsolásának lehetősége!? Igazából Z1 Compact van, már írtam abba a topicba,de sajnos semmilyen jellegű választ nem kaptam. Gondoltam mivel xperia-xperia így talán ti is tudtok segíteni. A készülék angol szolgáltatós, de maga a telefon független. Itt Angliában már szinte az összes szolgáltató függetlenül árulja a telefonjait. Köszönöm a segítséget!
-
air
nagyúr
-
royalka
őstag
Sziasztok reggel meg üzemelt rendesen a teló, most meg se kép se hang. Töltésre se reagál, bekapcs hiába van lenyomva sokáig arra se. Valami ötlet az újra éleszteshez ? Nem tom milyen rom van rajta nem az enyém.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #48059 üzenetére
Na ez nekem már most kínai
eleve a flashtool-t indítanám (win64bit) de máris bedob egy üdvözlést:
Please move C:\Flashtool\firmwares content to C:\Users\XXX\.flashTool\firmwares
Mi a baja? Mit kell áthelyezzek, mert bezárni se engedi, csak feladatkezelővel.
Most csak meg akarom nézni + leszedni a telenoros FW-t, mert előtte megvárnám a tabletet ami szervizben tölti szabadidejét(tégla lett...)
-
Aryon87
félisten
Lenne még egy kérdésem: Telenoros vagyok, milyen rom kell nekem ami majd a flashtoolal visszarakhatok?
Egy linket kérhetnék hozzá? Mert ami az összefoglalóban van, nem jó nekem. Köszi -
Szmoki
senior tag
aki PAC-et használ:
nektek is naponta kell újraindítani a telefont? ha nem így teszek érezhetően lelassul, multitask megszűnik létezni aztán újraindítom és minden flottul megy mintha most raktam volna újra. Persze nem nagy meló,meg most keresek rá valami automatizálót, csak érdekes.inkább ez, mint a system ui fc-k -
Nagyi184
csendes tag
Sziasztok
Tesómnak van ilyen készüléke és tettünk rá egy frissebb rendszert.
Sajnos neki nemnagyon tetszik így vissza szeretnénk tenni az eredeti gyári rendszert.
De sajnos a recoveryben készült mentés nemjó... így kellene egy gyári rendszer.
Valaki tudna esetleg küldeni egy gyári rendszert? vagy valami oldalt ahonnan letölthető lenne?Előre is köszönöm.
Gábor(Jah és sajnos időm nemnagyon van hogy végignyálazzam a topikot hogy volt e már valami hasonló kérés szóval ha volt akkor elnézést kérek.)
-
Pista622
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy gyári romnál a téma csak a hátteret állítja át? Rootolva és cwm is van. Tudtok jó témákat?
-
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #48023 üzenetére
Koszonom. 1 nap alatt 2 uj repedest fedeztem fel, ezek nem voltak meg mikor eloszor neztem meg. A masodik alatta lett par mm-el, a masik meg kezdemeny, a tuloldalon. Lejjebb ahogy nyomom, mozog a fekete lap (gondolom az akku foliaja)
Otthon lefotozom este.
Vehetem elo a jo oreg Sony Live WalkmantFlashtoolhoz nem ertek, nem kellett meg hasznaljam eddig, priven kerhetek hozza segitseget?
-
darvinya
titán
válasz
PeeterssoN #48029 üzenetére
WiFi-n megosztod a sz.gép netjét, telo arra csatlakozik.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell azt beállítani hogy a pc internetén keresztül tudjam lefrissíteni a telefont illetve/vagy netezni? -
George7823
csendes tag
Az a gond ezt a gmailes címet csak levelezésre használom, másikat használok google playhez meg ilyenekhez. Meg tulajdonképpen ez a lenne a fontos de van más jelszó is ami kellene. Szakítottam bnőmmel és megváltoztattam a jelszavakat mert tudott 1-2 t és nem akartam hogy belépjen, jah még telőn megcsináltam azt 1-2 hétre jöttem rá hogy basszus gépen is meg kellett volna és azóta elfelejtettem xD
-
sgeza
veterán
válasz
George7823 #48019 üzenetére
Próbálj meg valamelyik Google alkalmazáson (pl. Play áruház) keresztül beállítani telefonos jelszóvisszaállítást. Hátha így megoldható, hogy ne zárd ki magad! Nekem időnként szokott szólni a play, hogy adjak meg telefonszámot. Talán akkor teszi, amikor telepíteni akarok egy programot. Próbáld így.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok! CM borwserből valahogy ki tudom szedni a jelszavakat? Mert most be vagyok jelentkezve a gmailembe de elfelejtettem a jelszót és gépen nem tudok belépni, csak telefonról. Valami ötlet rá vagy módszer?
-
darvinya
titán
válasz
Lajbymester #48017 üzenetére
Középrészen nincs repedés.
Akkor szokott megrepedni, mikor akku el kezd dagadni.
De ha már eleve ilyen akkor szerelési hiba. -
Becksman
őstag
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a gyári zárképről a feloldási instrukciót (feliratot) eltüntetni?
-
sylas
tag
Sziasztok!
Van egy problémám!Minap akartam keresni zenét shazammal, erre kidobta, hogy másik progi használja a mikrofont!Megpróbáltam Track id-vel ugyanaz.Olvastam le kell törölni alkalmazásokat, hátha vmelyik használja, bele is kezdtem, de eddig nem lett jó!Nem tom mi foglalhatja le a mikrofont.Töröljem le az összes alkalmazást?Tudtok rá vmi megoldást? -
SkiDev
őstag
válasz
Aryon87 #48005 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, hétvégén lepucolom és viszem be hétfőn leadni... Egy próbát megér, hogy mit fognak vele kezdeni, ha minden kínját leiratom... Ha csak(!) rootolva van, akkor supersu-val kell csak unrootolni ugye és nem is látszik ez után vagy inkább gyaluljam le flashtoollal az egészet?
-
krisz4b70
aktív tag
Xiaomi piston fülessel nem rendelkezik valaki?
füles topicban elég sokan ajánlják, valakinek van tapasztalata?
-
tomp
félisten
A legutóbbi Maps frissítés óta CM11-en ha egyszer használtam a GPS-t akkor beragad. Azaz kikapcsolhatatlan. Csak telefon újraindítás segít. Már azt hittem, hogy tavaly végleg sikerül javítani ezt. Úgy látszik újra előjött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest