Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HD5570
aktív tag
Ezt a romot valaki próbálta már ? [link]
Gyári kinézetű 4.4-et szeretnék,és ez pont megfelelne.
Szerk.
A készítők listájában bagyusz is ott van -
törölt tag
válasz
norbert1998 #43778 üzenetére
A hátlappal kapcsolatban még annyit a múltkorihoz mikor írtam, hogy letört az egyik prücök . Tettem egy próbát, hogy kicserélik-e gariban. Bementem és mondtam a volt szervizesnek, hogy letört, ezek ilyenek mondta ő . Mondom erre neki, hogy lehet gyári hibás, az lehet és megírta volna a papírokat is meg minden csak ugye már nincs helyszíni javítás és már nem küldenek semmit a boltokba. Szóval persze nem mentem bele mert kb két hét lett volna mire visszakapom a készüléket, mint ahogyan darvinya is írta. Csak azt akarom evvel mondani, hogy érdemes ezt is beíratni amennyiben olyan baja van a készüléknek ami miatt tényleg el kell küldeni javításra.
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani a telefonba azt, hogyha a számítógéphez csatlakoztatom ne csak az sd kártya tartalma, hanem a belső tárhely adatai is megjelenjen? -
Raquel
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy sabilitást és gyorsaságot illetően melyik rom most a legjobb?Inkább úgy kérdezem, hogy melyik vált be nektek a legjobban?
Örökre száműzni szeretném a 4.3-mat és személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mi lépjen a helyére -
darvinya
titán
válasz
anderledani #43783 üzenetére
Max. zavaró lehet.
-
darvinya
titán
válasz
anderledani #43777 üzenetére
Nem volt.
Szerelek telokat, innét tudom.(#43781) anderledani
Nincs beragasztva a kijelző, egyszerűen rosszul rakták be.
-
anderledani
őstag
Na azért annyi hibát észrevettem hogy most nem alul van rosszul beragasztva a kijelző mint gyárilag hanem oldalt.
-
tomp
félisten
Hmm!
Minden app bezárva, szabad ram 180MB! Chrome elindít 2 lappal. Látom, hogy így 90megát eszik de a szabad ram továbbra is 180MB!
Ezt a zram+lowmemoy killer óta csinálja ennyire jól! :-) -
Micsurin
nagyúr
válasz
anderledani #43772 üzenetére
Leszíhatják magukat , nekem meg még midnig szar a gomb sorom.....
bekéne őket lassan valamivel valakinek perelni , tűnének el a g***be.....
-
norbert1998
nagyúr
válasz
anderledani #43777 üzenetére
De volt, gondolom, de cserélik. Nekem is mindent cserélték. Csak a hatlapomat nem
Onnan, hogy ilyenekkel is foglalkozik. Nekem is sokat segített a z-vel kapcsolatban. -
darvinya
titán
válasz
anderledani #43775 üzenetére
Mert nem külön cserélték a dolgokat, hanem kaptál egy komplett újat.
Ebbe könnyebb berakni magát alaplapot, kamerát, stb., ráadásul ennél már van egy gumi szigetelés LCD-nek körbe, hogy ne porosodjon. -
darvinya
titán
válasz
anderledani #43772 üzenetére
Az amit nem mondtál hibák.
-
anderledani
őstag
Na elhoztam a Cordon-tól a telefont.
Meg vagyok elégedve. Kijelző és led sáv porosodással vittem be, és kicserélték a keretet is ami meg volt ütődve. Meg a kamera lencsét is. És a nő mondta hogy voltak bizonyos kötelező cserék, ez nem tudom mit takar, valaki tudja? A munkalapon csak kódok vannak. -
sgeza
veterán
válasz
vazulka2800 #43764 üzenetére
Meg ennyire.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne a CWM_SP_4.4.1.zip-re, de 404 miatt nem tudom letölteni.
Kérem, hogy valaki töltse fel valahova.
Köszönöm!
Üdv.
-
Torry
addikt
válasz
vazulka2800 #43764 üzenetére
-
vazulka2800
tag
Üdv! a gyári rom+zRAM mennyire hatásos?
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #43761 üzenetére
Ha nem megfelelo a hazba a foldeles akkor eltudja kalibralni a touch panelt mikor usb-re kotod. Megoldas: leveszed az usb rol es alvoba teszed a telot, majd ujra feleleszted, ilyenkor ujra kalibralja magat.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #43757 üzenetére
nekem valahogy reggelre megjavult
gőzöm sincs, mi kínja volt neki, de este egyszerűen nem érzékelt 1-nél több ujjat, nem is tudtam 4 fölé rakni sehogysem a multitouch tester rekordot, reggel egyből felment 6-ra, és elsőre megcsináltam a pályát
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #43757 üzenetére
Illetve arra van megoldás, hogy ami korábban linkelve lett terminál parancs újraindítás után megmaradjon? Működött huzamosabb ideig ugyan a kesztyűs mód, de most már az is kevéske lett.... Ha nem fogom meg a keretet vagy nem emelem meg a telefont, akkor nem érzékel semmit nagyon....
-
norbert1998
nagyúr
Bagyusz
Van arra ötleted, hogy mi lehet a gondja a slimnek, ami miatt egyszerűen nem megy a multitouch? Nagyon gyengén megy, kb.. Mint amikor a töltőn van a telefon. Tisztára jársz házatlan így a tank hero. Most lett cserélve a digitizer és továbbra is rossz az érintés. Van rá valami beállítás?? Amikor egy új ér hozzá, tökéletes. Ha több, akkor is csak egyet érzékel a többi pedig" villog" -
-
latis666
aktív tag
válasz
HD5570 #43749 üzenetére
Megnézem hátha. Most az a baj hogy a telefon majnem semmit nem csinál. Nem világit nem rezeg nem ad hangot. Ha rádugom a gépre lefele gomb közben semmi nem történik. Ha közben megnyomom a bekapcsoló gombot akkor mintha fel akarna csatlakozni de nem teszi és a flashtool ugyan mintha érzékelné de nem megy tovább a rádugós képernyőnél. Azért teszek egy próbát.
-
sgeza
veterán
Egyetértek! Most nekem is hibátlan. Én a 3C toolbox-szal mediumra állítottam az out-of-memory kezelést, és interactive-ra a procikezelést. Kipucoltam a totál felesleges alkalmazásokat, feltettem az Amplify-t, és tiltottam a Disable Services alkalmazással a UserPresenceService-t. Pörög, mint állat, és simán váltogat egy rakás alkalmazás között, és a launchert sem rajzolja újra!
Ja, és Greenify...
-
David_DD
tag
kijött a mrsteve féle cm11 final release-e (ha minden igaz ez az utolsó)
-
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #43717 üzenetére
Ne beszélj marhaságot. 32 GB-os max dolgot nem tudom honnan vetted de nem igaz.
-
tomp
félisten
A zRAM+lowmemory killer módosítással nagyon jó lett a stock rom.
Chrome fut 3lappal, Messenger 2emberrel, g+ -t is nézegetem és visszalépve a chrome-ra várakozás nélkül váltogatok a lapok között. -
22balu
aktív tag
hello
Mi a különbség? ha dalvik-ban vagy art-ban fut a telo ?
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #43727 üzenetére
Energia ellátás elegendő volt?
Amúgy a 500Gb-os A-Data külső vinyóm alapból FAT32 volt.
-
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #43722 üzenetére
Az eleg gaz, mert a stock kernelben benne van a nativ ntfs tamogatas. Exfatra meg ott van a kernel modul hozza.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #43719 üzenetére
OS függő.
-
bagyusz
őstag
válasz
Mondatod elso felere inkabb nem irok semmit.
Air mar megvalaszolta .
Gyari os alatt is kellene ntfs tamogatasnak lenni, legalabbis ugy remlik, hogy a 1tbs vinyomat felismerte.
-
air
nagyúr
válasz
"ezt megpróbálnám cáfolni. csak maximum 32 GB-os lemezeket formázhatunk FAT32-re"
Megpróbálhatod cáfolni, csak nem fog sikerülni, ugyanis nem igaz az, amit írsz.
FAT32-nél a maximális kötetméret 16TiB, 64k-s cluster mérettel. -
norbert1998
nagyúr
válasz
bagyusz #43716 üzenetére
ezt megpróbálnám cáfolni. csak maximum 32 GB-os lemezeket formázhatunk FAT32-re, eszerint az 512 egy kicsit nagyon nagy ehhez. az ntfs-t pedig a gyári szoft nem tudja. sőt: csak a pac és a cm11 tudja jelenleg elérhető romok közül (a slimről nem tudok, a többi pedig nm tudja)
-
bagyusz
őstag
válasz
norbert1998 #43713 üzenetére
FAT32 be is lehet formazni egy 512GB s eszkozt. Amugy a gyari szoft is tudja az ntfs fajlrendszert.
-
latis666
aktív tag
Reggel mentem melóba egyszer csak elkezdte dobálni a telefon az FC-ket majd mikor legközelebb próbáltam bekapcsolni a képernyőt már nem kapcsolódott be. Nem lemerült mert kb fél óra töltés után sem indul semmi. Hátlap alatti off gomb nem okoz semmit, pcre dugva nem érzékeli. Tehát kikapcsolt. Lehet próbálni valamit vagy irány a szerviz?
-
bagyusz
őstag
válasz
HD5570 #43711 üzenetére
14.4GB a repo(amit letoltok), kicsomagolva osszesen 30GB. A forditas meg plusz 30GB.
( #43708 ) darvinya: Most azt irod amit en leirtam..., csak azokat vissza lehet portolni droid forras alatt, ezert is oldhato meg. A droid lelkivilagaba nem latsz bele, de pesszimista allaspontodhoz lassan hozza kell szokni.
-
sgeza
veterán
válasz
dionaea #43703 üzenetére
Xposed Torch! A legkirályabb!
-
-
dionaea
őstag
Még. Egy dolog amit nem lelek egy jó zseblámpa progi sokáig a notification. Togle t használtam mert ott van a task baron zseblámpa ikon ami jól is működik viszont maga a Togle már nem jön be ezért keresek zseblámpa progit van egy csomó kB egyik sem jó. Kiprobaltam egy olyat ami úgy működik ha megrázom az telot felkapcsol egész jó csak az a bajom hogy a kijelzot nem lehet lezártni mert kikapcsol olyan kellene ami a task baron van mint a Togle nel de olyat nem találtam a go lockernek van ilyen funkciója de 50mb t eszik és néha hivasnal megzavarodik
Ki mit használ? Play en van vagy 100 de egyiktele van reklámmal a másik bonyolult a 4.meg nem jó.......
A lényeg lenne hogy egy vagy két mozdulat és menjen -
dave0825
őstag
Mekkora microsd-t kezel a telefon? Csak kíváncsiságból kérdezem, úgy emlékszek, hogy 128-asat még igen, de nem vagyok benne biztos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest