- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
rkristof #48140 üzenetére
Nalam a bejovo hivas tokeletesen mukodott, meg akkoris ha epp bongesztem, mert akkor egy kis ablakba jott be a panel hogy fogad vagy elutasit. 8.9 slim volt nekem is ( most gyari van a szervizeles miatt ), a 8.14 mar 3-4 nap utan belassult, valamint folyamatosan dobalta a bezaras hibauziket.
-
dave0825
őstag
válasz
rkristof #47946 üzenetére
Nálam a PAC is ilyen: bekapcsolom a wifit, és ha kapok 1 emailt, meg egy 5 perc hosszúságú Messenger beszélgetést, akkor kb 3 percig használhatatlanul akad a telefon, az állapotsávot nem tudom folyamatosan lehúzni.
Párszor már megfordult ilyenkor a fejemben, hogy megnézem, mennyivel nehezebben hajlítható, mint egy IP6
-
Aryon87
félisten
válasz
rkristof #47946 üzenetére
Nálam ilyen nincs. 2. hónapja megy fc nélkül. Egyedül a playből való frissítéskor gondolkodik, de ahogy lezajlik a frissítés, mintha mi se történt volna.
Mi több az Asphalt 8 Airbone se akasztja meg csak töltéskor, de 90%-ban megy az is. Van mikor kivág, de újraindítás után azzal is lehet játszani. -
dave0825
őstag
válasz
rkristof #47140 üzenetére
Amelyik névjegyhez van kép, és szinkronizálásból állítom vissza, nekem is kicsik mindig. Én Sync.ME-t szoktam használni, ebben csak társítani kell a facebook profilhoz a nevet (ami ugyanúgy van írva, mint ott, vagyis fordítva, angolosan, azt egyből megtalálja, de ami rendesen, azt nem, azt neked kell társítanod), és leszedi a képet.
-
szucsok90
csendes tag
válasz
rkristof #32730 üzenetére
Nálam is az volt, de nem csak az, hanem a gyári böngésző is. Próbáltam a boat browser-t, de azzal is hasonló "fagyások" voltak. Slimkat alatt ez is jól megy.
Más: aki Slimkat-et használ az nem tudja, hogy a dsp progit össze lehet-e lőni más zenelejátszóval? PlayerPro-val nem akar működni sajnos
-
-
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
válasz
rkristof #31973 üzenetére
Hello
Szerintem mindenképpen cseréltesd ki az a kijezö nem villoghat.Nekem telekomos lekopogom semmibajom vele az első napkban furán viselkedett de utána valajogy beállt a rendszer. Ez a telo nem a 20 ft-os kategória nem szabad elnézni a szarságait adjon szépen másikat a szolgáltató!
Ki tudja mikor jön rá a frissítés lehet soha ebbe nem szabad bizni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest