Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41495 üzenetére
De, ha rózsaszínű vagy nem fekete.
Más:
Amióta áttisztítottam azóta megtáltosodott, olyan sebes lett és alig esik az aksi.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41491 üzenetére
Igen.
Mivel érintő is egyben amit le kell hámozni a keretről, mindenféleképpen venni kell keretet.
Az összetákolás csak 1 zsebből való kivételig tart, vagy esztétikailag összerondított ragasztás/forrasztás véglegesíti. -
trialboy
tag
válasz
norbert1998 #41467 üzenetére
Feltettem Köszi, ez már sokkal jobb.
Most már csak egy kérdésem lenne. Hogyan tudom megvaltoztatni a billentyűzet stílusát, színét? 4.3-ban volt ilyen lehetőség.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41483 üzenetére
Az igaz, de ahogy nézem ott kijelző is sérült egy kicsit.
Keretet meg vegyen, ha nem akarja a zsebből kivéve leszakadt aljt.
Azt nem tudom milyen GSM-ek vannak ott, de Bp-en kívül általában drágábbak a ritkább szervizelés miatt.
Amúgy most portalanítottam a kijelzőmet.
és Jeffi
Én szívesen megcsinálom olcsón, ha megveszi az alkatrészt.
Csak szállítgatás lenne pluszba. -
norbert1998
nagyúr
igen, az például jó lesz
a keret az annyira nem para, de ha gondolod, abból is vehetsz újat
na mit csinált kedves sp! nagyban játszok, éppen legyőtem poti nélkül egymás után 6 boss-t egy pay to win játékban, ahol nem fizettem még egy vasat sem, mikor gondolt egyet és meglepett egy bootanimációval
-
Jeffi
aktív tag
válasz
norbert1998 #41483 üzenetére
Köszi! Akkor ez az például? [link]
Az a baj, hogy a keret is szétjött picit..
-
norbert1998
nagyúr
nehogy ezt csináld! így biztos vége a garinak, szerintem. de azrt előtte inkognitóban menj be és kérdezd meg, ha ezáltal vége a garinak, akkor 4-5 ezresért vegyél egyet ebay-en és szereld be magadnak
darvinya: csak akkor olyan drága, ha a kijelzőt is cserélni kell, de sp-nél úgy tudom, külön van a panel a digitezertól
-
Becksman
őstag
felteszem a cm11 build 5öt. Melyik az a gapps amit érdemes mellé feltenni? Tudom hülye kérdés, de multkor a 160mbost raktam ami tele volt szeméttel :S
-
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41480 üzenetére
Ez lehet egy megoldás.
Vagy pedig a következő updateben javítják. -
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41478 üzenetére
Az, hogy a sárgulós kijelzők egy elöző szériában készültek.
-
Joccc07
addikt
válasz
szaszaboy0 #41474 üzenetére
Abból, hogy:
4.1 :semmi kijelző hiba
4.3 .201-es kernel: kijelzővillogás
4.3 .205 és .207-es kernel: kijelzővillogás nincs, de van helyette sárgulás. -
Jeffi
aktív tag
Nah, tegnap éjjel kicsit összetört a telóm
A kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudom megcsináltatni? Gondolom a garancia az ezzel ugrott is.. Ha simán beviszem a telenorhoz ők meg továbbküldik az mennyibe kerülne? Megcsinálják egyáltalán?
-
trialboy
tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Nálam ez már olyan mint a szülés előtti pillanatok. 10 percenkent jönnek...
-
HD5570
aktív tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Viheted is,mert hardveres hiba.Igaz,az még valószínűbb,hogy egy szoftver újratelepítésen kívül mást nem csinálnak vele.
-
szaszaboy0
tag
Na az imént kaptam egy olyan sargulast amilyet még sosem láttam. Szörnyű volt azt hittem vihetem kijelzo cserére.
-
szaszaboy0
tag
válasz
Balazska15 #41465 üzenetére
Szerezz valahonnan egy systemui apk-t es azt tedd újra.
Vagy a beallitasokba keresd meg a trebuchet-et es adatok törlése, hátha rendbe jön. -
trialboy
tag
Sziasztok!
PAC-man 4.4.4. Rom-nál tudna valaki ajánlani valami jobbat? Lassú, bugos, szaggat.
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaszaboy0 #41464 üzenetére
A rendszer jó volt, de most, ha csinálok backup-ot az ugyan ezzel a lockerrel csinálja és gondolom ugyan úgy systemui fc a vége, egyébként a telón nincs hely, és sd kártya sincs a közelemben... pech tudom.. akkor marad a teljes újrahúzás?
-
szaszaboy0
tag
válasz
Balazska15 #41463 üzenetére
Ha ugy érzed jo a rendszer csinálj cwm-bol egy backup-ot es ha elrontod nem kell ujratenni mindent.
-
Balazska15
senior tag
válasz
Balazska15 #41462 üzenetére
Ugye nem teljes újratelepítés a megoldás? Kb 2 óra volt mire mindent beállítottam stb...
-
dave0825
őstag
válasz
Balazska15 #41439 üzenetére
Nem próbáltam, csak múltkor találtam, egy próbát megér: Xperia Lockscreen for CM11
-
n00n
őstag
Cm11 MrSteve féle:
Benne lévő billentyűzet használom, de a szójavaslatok sokszor tök hülyén jelennek meg. Vannak benne szóközök meg nagy betűk. Másnál nincs ilyen? Dobok képernyőképet, ha nem egyértelmű.
-
szaszaboy0
tag
válasz
Balazska15 #41437 üzenetére
A másik 2-t nem tudom, még csak most ismerekedek a cm-el.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41455 üzenetére
az biztos
vagy tanítsd be fleksy-t, nekem nagyon bejön
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #41454 üzenetére
Az xperia bill jobb
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41452 üzenetére
hát, szerintem ha az állapotodat nők jelzik, az már egész jó
-
törölt tag
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #41449 üzenetére
Most ugy látom jó, nem fc-zik. Találtam hozzá témát is mar csak az állapot jelző I kő nők rá kéne orvosság, nem jön be.
-
darvinya
titán
válasz
#22743424 #41450 üzenetére
Nekem addig nem kezelte míg nem írtam file nevében a Theme szavat és semmilyen szóköz nincs a file nevében.
Újraindítás után teljesen normálisan töltődikbe a rendszer, bár felesleges az újraindítás is, mert file név átírása után egyből kezeli és fel is ajánlja a beállíthatóságát. -
törölt tag
Egy kis segítség azoknak akiknek gyári szoftver van a telóján rootolva és szeretnének egy ilyen vagy ehhez hasonló témát telepíteni ami sötét háttérszínt ad például a beállításokban.Hozzávalók: telefon rootolva Total Commander amiben be van pipálva a root jog és például uniQueDarkLimeTheme.apk amit letölthetünk innen [link] Azt írom le ahogy én csináltam. Felmásoltam a témát az sd kártyára majd telepítettem, nem indítottam el. Ezután az apk fájlt átmásoltam a system mappába
TC-ben az apk fájl tulajdonságok majd azon belül jobb oldalt az rwx-re kattintva előugrik egy ablak amiben átállítva a jogosultságokat
majd alkalmaz. Ezután az apk fájlt kivágni és berakni a system/app mappába.
Ezután egy restart
Gyári témának írja a teló , alkalmaz és örül.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #41448 üzenetére
csak nálam nem mindig fc-zik a systemui, van mikor csak crash és fekete háttér és minden systemuival kapcsolatos dolog totális belassulása következik
-
szaszaboy0
tag
Kezdem megkedvelni a cm-et, gyors es még sargulas sem volt.
-
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok!
a MrSteve féle cyanogen system force close-ával mit lehet tenni? com.systemui.ini force-close-ol néha.
-
szaszaboy0
tag
válasz
http://forum.sonymobil.hu/tema-gyari-sony-alkalmazasok
Itt találsz.
-
David_DD
tag
válasz
A kepernyozar hivatkozasoknal ha mindent uresre allitasz akkor barmerre huzod feloldodik
-
Balazska15
senior tag
válasz
szaszaboy0 #41436 üzenetére
Három kérdésem lenne, kezdem az elsővel:
Valahogy kimenthető gyári rendszerből az utolsó 4 hívás gyors elérése apk és használható cm-en?
Róla lenne szó:Másodszor: cm-en van mód egyszerű zárképernyőre mindenféle külön program nélkül? Nem akarok hivatkozásokat megnyitni, nem akarom 2mp-el hamarabb megnyitni az sms-eket, csak egyszeruen egy mozdulattal szeretném feloldani.
És végül: tudom, hogy linkelte már valaki a gyári programok listáját, megtenné újra? Nekem főleg walkman, album, filmek apk-ra lenne szükségem.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
David_DD
tag
válasz
szaszaboy0 #41434 üzenetére
Ez erdekes, nekem ugy hasit, h azt mar kb el se hiszem. Se sargulas, se fc, se fagyas. Egyszeruen nem talalok hibat benne
minden wipe meg format megvolt?
Szerk: a pc-re kapcsolasrol nem tudok nyilatkozni, vagy kiszedem a microsdt vagy wifivel masolok fajlokat
-
szaszaboy0
tag
Tesztelem a cm11-et.
Fél nap alatt 2-szer nyomtam meg a burkolat alatt azt a bizonyos gombot es mikor pc-re kotottem állandóan System ui fc-et. Viszont még nem volt sargulas. Folytatom. Nyimi-nyomi -
sgeza
veterán
Erre van valakinek információja?
-
törölt tag
Kipróbtam azt az rw-r-r átírásos módszert
Android L 2.1.apk
uniQueDarkLimeTheme.apk témáknál és működik a dolog csak mimden újraindítárnál várni kell amíg frissül
az android rendszer -
David_DD
tag
Am a cm11hez kell kulon superSU? Mer latom a menuben kulon van egy rendszergazda nevu menu. Az egy elore beepitett root hozzaferes kezelo?
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #41410 üzenetére
nem lehet, biztos
nekem okadek szinu a z kijelzoje barhogy nezem
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Hopo82 #41414 üzenetére
a sonynak a nagyobbik testvére megvolt. hát azt messze túlszárnyalta az akg, előtte pedig jóval voltak a listán (rosszabbak elől) az összes tesco-s. az 50-est nem ismerem, 3-4 ezer forintért ajánlott vétel. a maxellest szintén nem, de mejn át az erre specializálódott topikba, ott azért "kicsit" okosabb a nép
-
m1lan
őstag
válasz
norbert1998 #41403 üzenetére
Érdekes, hogy a Z2 IPS kijelzőjét nem láttad jobbnak az SP-énél, a Z TFT-jét meg igen.
-
Hopo82
tag
Üdv Uraim. Milyen fülest ajánlanátok Xperia SP-hez ami igazán jól szól és nem túl drága?
Ha kérhetnék pár típust megköszönném -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41403 üzenetére
Javítgatok ilyeneket így van összehasonlításom.
Nem rég jött új szériás Z1 (ez van Z2-ben is), amellett Z halovány nagyon. -
norbert1998
nagyúr
válasz
darvinya #41402 üzenetére
az sp-t veri pofán nagyon. a színein totál megdöbbentem. elindítottam ua. videót yt-ről, hd-ban, és gyakorlatilag letaglóztam, hogy mennyivel színesebb a z. (mondjuk a z-n van bravia 2, az sp-n meg cm11, ha ez számít)
és ugye a részletekben nem fair a verseny, mert a z fhd, míg az sp hdugyebár, usb egér bill kombival tudtam ezt összehozni, mert az előlap törött, de így is 20 ezres volt csak. többi minden működik eddig. lehet, hogy az általad linkelt oldalról veszem meg, de azért még tart a kérdezősködés, bár az ilyen 14e ft alattiak mind sima hd-sek. néztem "original"-t, az talán fhd, 17-ért, akkor arra ráugrok, ha az, ha nem, akkor...marad a drágábbik megoldás
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #41397 üzenetére
Hú ezt akárhogy próbáltam ékezetezni, sehogy nem jött ki értelmes mondat.
Akkor most jobbnak tartod vagy nem?Az igaz, hogy szebb színek vannak, de Z1+-hez képest p.f'.
(#41401) air
Már linkelték és már én is próbáltam előtte, azért is írtam ide.
(#41400) sayCet
Kösz kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest