Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
monstrous
csendes tag
Segítsetek plíz, hogy a francba lehet a .254 romot rootolni. Fenéért sem akar összejönni. Működő angol link is megteszi.
-
roland091
senior tag
válasz
oldgeorge79 #12091 üzenetére
(#12092) Szmoki +1
az elmúlt pár napba kb 5 en vettek ilyen telefont az utóbbi 10 oldal sztem csak erről szól
-
Joddy
csendes tag
válasz
dejvid8 #12090 üzenetére
Wifi: Itthon 2 emelettel lejjebb is 2 csík van a 3 ból.
Melegedés: Wifi,youtube teljes kijelzőn,töltőre dugva: langyos volt még fél óra múlva is.
Hangszoró: a W 595 stereojához nem ér fel,a buszon se ezzel fogsz "rajoskodni",de ne mondanám különösképp,hogy halk lenne.
Hangminőség: a CA+ szerintem szépen kiemeli amit kell neki -
Szmoki
senior tag
Nézzétek már szét egy kicsit, fentebb már vagy 5x leírták a véleményüket, nem is kéne sokat visszaolvasni. Napi 2-3 ilyen kérdés van...
-
oldgeorge79
csendes tag
bajban vagyok: olcsóbb lett a sony xperia sp nem is kicsit. így elbizonytalanodtam hogy lehet még is ezt kéne megvenni a LG optikus f6 a másik teló amin gondolkozok kéne a segítség pro és kontra.
-
dejvid8
őstag
Mik a tapasztalataitok az SP-ről?
Igazából a T és az SP közt gondolkodok.
Olvasgattam pár negatívumot az SP-vel kapcsolatban. Zavaró a melegedés? Valóban gyengén fogja a WiFit?(pl ha Mc'Donaldsban vagyok,azt fogja?).
Illetve még az érdekel,hogy mennyire hangos?Olvastam hogy elég gyenge hangszórója van. Meg az is fontos lenne,hogy egy minőségi Sony fülhallgató(mdr-ex10) jól szóljon vele.
Lényegében az SP összességében jobb telefon mint a T ?
70 ezer forintért megérné?
Bocs a sok kérdésért -
chab7
addikt
válasz
AeSDé Team #12072 üzenetére
Reméljük végre eladta a telóját és keresett valami másik ócsárolhatót.
De most, hogy mondod, ma este egész kellemes volt olvasgatni, hogy nem a fika ment.(#12080) Devsey: Semmilyet. IMO. Hacsak nem focizni akarsz vele, vagy bányász vagy. De akkor meg eleve nem ezt a telót kellett volna venni hanem mondjuk egy Runbo X5-t.
(#12087) czky: Na akkor itt nálunk az SP fórumon már karácsony van
-
2o1i
senior tag
válasz
jozso1989
(* A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!)
(Az eltiltásból hátralévő idő: 3 nap, 10:08:25) -
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team #12084 üzenetére
De azért a gyors töltés jobban megviseli az akksit mint a 850 es, az akksiknak az a jobb élettartam szempontjából ha lassan töltenek.
-
GML
őstag
Arra valaki adott már választ, vagy csak elsiklottam felette, hogy érdemesebb-e egy combosabb töltőt beszerezni az EP800 (850mAh-s) helyett?
-
Devsey
tag
Na kedden megyek az SP-mért!
Kérdésem h milyen tokot érdemes venni hozzá és hol? -
bagyusz
őstag
válasz
AeSDé Team #12078 üzenetére
Leszed adb driver csomagot= google első találat
Leszeded az android sdk-t azon belül belemész a tools-ban ahol van az adb exe is.
Majd a megadott könyvtárba elnavigálsz dos-ban. és kiadod ezt a parancsot, előtte természetesen rádugod a telót.
-
bagyusz
őstag
válasz
AeSDé Team #12076 üzenetére
Persze, megleptem magamat egy ilyen csodával.
Nem biztos, hogy működik, de meglehet próbálni.
A kiválasztott fájlt vagy mappát rámásolod a külső sd-re majd ->
adb-n keresztül kiadod a megfelelő parancsot.
adb shell ln -s /storage/sdcard1/mappa_neve /storage/sdcard0/mappa_neve
sdcard0= belső "
sd" emmc
sdcard1= külső sdNagyon lesarkítva úgy kell elképzelni mint windowson a parancsikont
-
bagyusz
őstag
válasz
Próbáld meg symlinkelni.
-
Chabi
aktív tag
válasz
Rootos megoldást nem tudok mivel enyém még nincs rootlva, és ha ez nem változik a 4.3-ban sem akkor nekilátok a rootolásnak, persze majd ha lehet rootolni a 4.3 as verziot.
Lehet hogy eladta???
-
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team #12069 üzenetére
Nem lehet oda telepiteni, ha oda ár is rakod telepítés után akkor a játék nem fogja észlelni és ujra le akarja szedni a fájlokat a belső tárhelyre, egyszer fifa14 el megpróbáltam.
-
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team #12069 üzenetére
Engem az FB húz fel agyilag... Mi a francnak kell neki 50MB?! Messengerrel együtt magukban kitesznek majdnem 100MB-ot a ramból, vicc...
Nekem is sikerült reprodukálni a zene+böngésző kombó általi kilövést, de szerintem a FB lesz a ludas a dologban, mert ez a kettő együtt sem eszik 50MB-ot, de mivel ugye gyárilat integrálva van és még nincs rootolva a telefon egyelőre esélytelen az uninstall...
Régi Defymen volt egy olyan fejlesztői opció (CM), hogy, ha hosszan nyomtam az alkalmazásban a vissza gombot, akkor bezárta a programot. Miért nem lehet minden telefonba ezt gyárilag beleépíteni?
Ha kirootoltad a telefont így tudod átmozgatni az appokat: [link]
-
AeSDé Team
őstag
Különös hogy nálam semmi gond a ram kezeléssel.
Megnyitottam a Chrome-ban egy elég ram igényes weboldalt, ami az előző telefonomon csak laggolva futott, néha befagyott tőle a böngésző (oldal: Ogame).
Aztán nyomtam egy Home gombot, böngésztem, képeket néztem, eltelt több mint fél óra, egyszer csak egyszembejutott hogy a Chrome fut a háttérben. Visszaváltottam, és újratöltés nélkül egy pillanat alatt behozta. Böngészés közben zenehallgatás is megy, ha játszok égy leteszem kicsit a játékot, utána többnyire újratöltés nélkül visszakapom ugyan azt az állapotot.
Real Racing 3-al eddig nem játszottam többet 1-2 óránál, eddig gond nélkül fut. (kivéve a fájlok leszedését, az beletelt egy órába :S )Azt elárulná vaki hogy hogyan tehetem a több gigás OBB fájlokat az SD kártyára? Vagy egy 32Gb-os kártyám, de nem tudom kihasználni.
-
jety91
őstag
válasz
counterbill #12066 üzenetére
Mi alapján tudom kideríteni, hogy független van-e a telefonon?
Telnornál vettem, de se Deezer semmi maszlag program nem volt rajta gyárilag, így igazából ötletem sincs, hogy mivel kaphattam. (Az eddigi összes telenoros telefonon volt deezer és társai) -
raziel01
veterán
válasz
counterbill #12066 üzenetére
Így van.
-
counterbill
senior tag
válasz
anderledani #12064 üzenetére
Minek a telekom? Független rom elég
-
anderledani
őstag
Nincs már messze a 4.3 [link]
Xda-n azt feltételezik, hogy jövő héten, vagy azutáni héten kijön. Szerintem is még karácsony előtt, mert a két ünnep között nem hiszem hogy dolgoznak a Sonynál. Csak igyekezzen a Telekom is. -
David888
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az SP hány pin-es MHL adapterrel kompatibilis?
-
blakey
titán
válasz
vinacarlos #12052 üzenetére
Konkrétan most fotózgatok és működik. Szóval határozottabban.
-
PZee
csendes tag
sziasztok!
Egy napja vagyok tulajdonosa egy ilyen telónak.Eddig meg vagyok elégedve vele, csak MMS-t nem tudok fogadni valamiért. Már próbáltam beállítani illetve letölteni az internet illetve MMS beállításokat, de a T-mobile MMS-t nem engedi kiválasztani a hozzáférési pontoknál.Lehet, hogy én vagyok a láma hozzá? / Dominós csomag ajándék internet /
üdv PZ -
jety91
őstag
válasz
vinacarlos #12050 üzenetére
Kétállású gomb van benne, nyomd meg erősebben
-
-
dave0825
őstag
válasz
PAINfájdalom #12053 üzenetére
Szerintem ez szoftveres hiba, ezzel nemigen tudnak mit kezdeni, talán 4.3-ban... Ez ugyanolyan bug, mint az, hogy néha nem csinál semmit elsőre, ha megnyomod a képernyőzár gombot feloldáskor.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Előjött nálam is a töltés közbeni asztalon lévő telefon érzékelőhiba. Tehát hogy csak kétujjat érzékel. Kedden beviszem T-mobil hoz. Előtte lefényképezem, aztán ha összekarcolják, akkor reklamálok. Drukkoljatok hogy ne legyenek fas*zok.
Vinacarlos két állású a kamera gomb. Kicsit benyomod akkor fókuszál, következőre csinálja a képet
-
blakey
titán
válasz
vinacarlos #12050 üzenetére
Egy picit ttöbb ideig kell nyomva tartani.
-
vinacarlos
tag
Sziasztok, az normális, hogy kamera gombbal nem tudok képet készíteni? Egyszerűen nem hajlandó elsütni.
-
counterbill
senior tag
Nekem van egy Wayteq Xtab 70i-m. Nem játékra vettem de nem is valami bika mert 1 magos csak. De nekem amolyan ebook olvasóként szolgál és arra tökéletes. Úgy voltam vele ,hogy ezen van net is stb inkább mint egy sima ebook olvasó. De már jó ideje van egy Nexus 7 is (ingyen vágták hozzám tv net telefon előfizú mellé) ezért asszony nyomkodja mindig a régit (facebook kisebb játékok). Azt leszámítva ,hogy a nexus azért szebb meg jóval erősebb nem tud semmivel többet nyújtani nekem mint a wayteq. De mint említettem én nem igazán játszok rajta szinte csak könyvet olvasok. Arra jó de felesleges eszköznek tartom főleg ,hogy némelyik tablet árából kijön egy laptop is.
-
SkiDev
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem veszem meg
Tulajdonképpen csak azért vettem volna, hogy legyen egy tabletem. Végülis jövőre új gépet veszek, laptopom nincs.... Hátha összejön akkor jövőre egy Nexus 8 :Đ
-
raziel01
veterán
válasz
MrSealRD #12044 üzenetére
Olcsó tableteknek nincs értelme. Főleg mert az SP sem olyan kicsi képernyős de legalább smooth.
Fos felbontású kijelző meg a sok bug miatt nem érdemes olcsó tabot venni.
Nekem volt egy Concorde Tab one. Szörnyű volt. 1 napot bírt.Ráadásul nem érdemes 2 év hűséget aláírni Netmania díjcsomagra emiatt a tab miatt.
-
Chabi
aktív tag
válasz
SkiDev #12042 üzenetére
Ha van egy laptop-od és netezésre kéne szerintem felesleges, de ha nincs és kicsi neked az sp kijelzője és a tab-bal nem akarsz marha hw igényes dolgojat csinálni akkor azt mondom hogy megéri.
Én is gondolkodtam tab-on de aztán lehet hogy valani jobb laptop-ot, vagy pc-t veszek. -
roland091
senior tag
-
MrSealRD
veterán
válasz
SkiDev #12042 üzenetére
A lényeges kérdés inkább az, hogy van is valami célja annak a tabletnek, vagy csak úgy szeretnél valamit mert éppen nem jutott más eszedbe? Ezt nem bántásból írom, de tényleg gondold át mit akarsz. Csak azért, hogy legyen egy tableted inkább vegyél egy futócipőt...vagy egyél lazacot ebből a pénzből...
-
SkiDev
őstag
Tudom rendkívül OFF, de nem tudom hol feltenni a kérdésem...
. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek az Xperia SP-je mellett egy gyengébb tablet, és érdemes-e rá beruházni. Konkrétan a Telekom oldalán találtam egy Alcatel OT Evo 7 HD-t 24x990Ft-ért. Gondolom a Rockchip 2x1,6GHz-en és a Mali 400 MP4 messze nem olyan jó mint az SP hardvere. Csak régen szeretnék egy tabletet és nem tudom megéri-e. Valamint van a Samu Tab3 7.0-ája, viszont ahogy elnézem az sem acélos. Mit gondoltok erről a vételről?
Tényleg nagyon sajnálom előre is ha rossz helyre írtam, a sima Evo fórumjában nem érkezett hsz , Evo HD pedig nem volt tesztelve.
-
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem az ilyen gyorsan bejövő hibákra találták ki a 3 napos cserét, nem érdemes mással próbálkozni, mert a 3 nap gyorsan elszáll és akkor már csak a hosszadalmas javítgatás jöhet. Ha pedig mégis csak szoftveres a hiba, akkor azt ott helyben megoldják, mivel kell, hogy legyen róla tudomásuk. -
tutuhawer
őstag
Real racing 3 és xperia sp vonatkozásban találtam értelmes hozzászólást a google playen... Felér egy csodával, nyomtam is rá rögtön a pozitív hsz gombot. Ma megint nekimegyek a játéknak... Fejjel elore
-
roland091
senior tag
válasz
komizoli90 #12035 üzenetére
én most kipróbáltam
átlehet állítani h az SD-n tárolja
-
-
roland091
senior tag
válasz
komizoli90 #12031 üzenetére
az miért a Sony hibája h a deezer nem tudja máshova menteni a zenéket ?
-
komizoli90
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki Deezert ezen a telefonon?
Ennek a Sony-nak is megvan az a hülyesége, hogy hiába van benn egy 32GB-os memóriakártya, az offline zenéket csak a belső memóriára hajlandó menteni, illetve minden letöltésnél a belső memóriát részesíti előnyben? -
Joddy
csendes tag
Hali!
Pénteken vettem egy SP-t és tegnap este (1 nap után) egy olyan hiba jelentkezett,hogy a kijelző felső 1 cm-jén nem érzékel. Az első alkalommal mikor ezt tapasztaltam,megoldotta egy újraindítás,de a második alkalommal mikor jelentkezett már nem használt és azóta se érzékel ott.(szal nemtudom lehúzni az értesítési csíkot,se megnyomni az abba a sávba eső gombokat se).
Vkinek vmi ötlete a "holnap reggeli T-szervíz" -en kívűl?
-
Hurkans
csendes tag
válasz
1976ramones #12026 üzenetére
Óóó köszönöm és egyben fakk is, ezek szerint ez nem egységes...
Kár, azt hittem legalább lesz összehasonlítási alapom -
Hurkans
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék aki valamelyik hazai mobilszolgáltatónál (piros,rózsaszín,avagy kék) vásárolta az SP-jét, mivel valószínűleg az rendesen gyártói Sony garanciával jár, adtak hozzá garancialevelet.
Az összes fontos információ eltűntetése után megkérhetnék valakit arra, hogy küldjön nekem egy ilyen garancialevélről képet?
Mivel GSM boltba venném a telefont, gyártói garanciával hírdetve és nem szeretnék pofára esni a kamu garancialevéllel.
Hihetlen módon megköszönném, ha valaki ezt megtudná tenni!
Előre is köszönettel -
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #12023 üzenetére
azt flasheld vissza ami volt
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #12021 üzenetére
és a C gyökérből indítottad ?
-
dave0825
őstag
válasz
jety91 #12011 üzenetére
Értem, köszi. Egyébként Galaxy ACE-en használtam PowerAMP-ot, de ahhoz root kell, én úgy tudom, nem?
Szerk.: ezt kíváncsiságból kipróbáltam, és megdöbbenve láttam, hogy 3-ig számolta az ujjaimat csak, aztán rájöttem, hogy töltés közben elvileg megkergül, és tényleg, villogott 2-3 között, pedig csak fogtam
kihúztam a töltőt, akkor 10-ig számolta, viszont elfogytak az ujjaim, a lábamat pedig nemigen tudtam használni, nem vagyok jártas jógában
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #12018 üzenetére
be van kapcsolva az usb hiba keresés is ? meg a ismeretforrások engedélyezése ?
milyen win rendeszered van ? 7 v 8 ?
win7.en mennie kell én is így csináltam
-
AeSDé Team
őstag
válasz
roland091 #12017 üzenetére
Fel, még előtte. Windows reboot után ment a flash.
Most rootolásnál akadtam el, ezt ismételgeti folyton, a végén kiírja hogy ALL DONE! de nem csinált semmit.A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
--- STARTING ----
--- WAITING FOR DEVICE
adb server is out of date. killing...
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error:
--- creating temporary directory
* daemon started successfully *
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
--- cleaning
--- pushing files
* daemon started successfully * -
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #12016 üzenetére
drivereket felraktad ?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
oliwire #12015 üzenetére
Amikor az 1.257-es kernelt flashelem, pirossal ezt írja ki:
07/029/2013 23:29:54 - ERROR - Error in processHeader : 995 : Az I/O művelet megszakítva. (Egy folyamat véget ért, vagy egy alkalmazás megszakította az I/O műveletet.)
07/029/2013 23:29:54 - ERROR - Error flashing. AbortedÚjraindítom a gépem és megpróbálom újra.
-
oliwire
őstag
válasz
AeSDé Team #12012 üzenetére
Jaj, azt nem mondtam, hogy rootolás után vissza kell tenni a 2.254-es kernelt
De az a leírás igen jól elmondja.
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #12009 üzenetére
-
jety91
őstag
válasz
dave0825 #12006 üzenetére
Szvsz sehogy, csak a gyári képes erre. Ha le tudsz mondani a ledekről powerampot ajánlom. Igaz fizetős de amennyibe kerül megéri nagyon is az árát.
(#12012) AeSDé Team
czky kolléga linkelte már feljebb ennek a menetét: [link]Sajnos nekem nem jött össze bár lehet én voltam béna hozzá, de már megvárom a 4.3at és hozzá egy root exploitot és csak azután állok neki újra.
-
oliwire
őstag
válasz
AeSDé Team #12007 üzenetére
a 2.254-es kernellel nem lehet közvetlenül rootolni a telefont a scripttel, előtte vissza kell tenni egy régebbit. Xda-n le van írva, igaz angolul. Habár most csak telefonról vagyok, próbálok segíteni.
(#12008) malibu
Nem használtam ilyen zenelejátszó eszközöket, de számomra megfelelő az SP zenei képessége.
Biztosan van jobb is, de egy 320 bitrátás mintavételű MP3 igen jól szólt. (nem Youtube-ról konvertált meg innen onnan beszerzett zene) Flac-et nem hallgatok, az lehet még jobb lenne.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #12007 üzenetére
Eszembe jutott hogy talán újra kéne indítani a számítógépet. Most más hibaüzenetet kapok. Valaki segítene?
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
--- STARTING ----
--- WAITING FOR DEVICE
error: more than one device and emulator
--- creating temporary directory
--- cleaning
--- pushing files
--- cleaning
--- Please wait device is now rebooting
ALL DONE!!!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . . -
malibu
tag
válasz
oliwire #12004 üzenetére
Köszi
Az érdekelne még, hogy hangrendszerben milyen a sony? Illetve van érezhető különbség gyártók közt? Eddig egyik telefon sem közelítette meg egy mezei ipod, iaudio, samsung, vagy sony mp3 lejátszó minőségét a sok teló közül amiket használtam. Hiába dugok bele 30ezres jbl fülest olyan semmilyen a hangzás. PlayerPro-t használok DSPPack-kal, de így is csak elmegy a minőség.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
oliwire #12002 üzenetére
Ilyenkor mi van? Az utolsó pár sort másoltam ki a cmd ablakból. A telefon nem lett rootolva.
Device detected: C5303 (12.0.A.2.254)
C5303 (12.0.A.2.254) is not supported.
You need to manage to get remap_pfn_range addresses.
--- cleaning
--- Please wait device is now rebooting
ALL DONE!!!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Root előtt azt a ,,DPInst64"-et raktam fel, mi az az ADB és melyiket telepítsem belőle? Mert abban a mappában SP nincs, csak egyéb Sony telefonok.
-
dave0825
őstag
Valaki tud olyan zenelejátszót, ami egész jó, ÉS tudja villogtatni a ledeket alul? Az alapban nem tetszik, hogy legtöbbször lila (majdnem minden zenéhez meg nincs kedvem állandóan borítóképet rakni), meg kevés a beállítás; PlayerPro-t, használok, viszont azzal nem villog
Vagy esetleg valaki nem tudna segíteni, hogy hogy lehet PlayerPro-val megoldani, hogy villogjon? Nem root-olt a telefon!
-
PAINfájdalom
aktív tag
tudja vki melyik témánál lesz fehér a gyors gombok színe?
-
oliwire
őstag
válasz
malibu #12003 üzenetére
A kijelzőről nehéz írásban nyilatkozni, nagyon szubjektív dolog, valaki rosszul van az amoled színeitől, valaki etalonnak tartja. Valaki meg a sima TFT-t imádja fikázni, nem jön be neki, valaki meg teljesen elégedetten használja.
Próbáld ki őket, nézd meg élőben. Az a tuti.
Ennél a telefonnál a gyári is elég jó szoftver, de van rá pár jó főzött rom is. Én személy szerint a Go lauchert nem szeretem (igaz már nagyon régen próbáltam, lehet azóta az is stabil, folyamatos, gyors) inkább a Nova launchert használok. Itt is rengeteg beállítás, és villámgyors, nincs röccenés.
A lényeg, hogy szerintem ez a telefon egy jó választás arra, amit leírtál. -
malibu
tag
Nem az amoled a fontos nekem, hanem a képminőség. Ne világítson a fekete sötétben pl. Ilyen alap dolgok. Nem tudom hol tart ma a TFT technika és nem tudom ez a bravia engine 2 mit segít. A sony végülis ezzel csinálja a csúcstelóit is és nem sok panasz van rájuk...
Nokia párti voltam android előtt. Most is az lennék ha nem win lenne rajtuk. Nem szeretem a kötött rendszereket. Iphone, win8, stb...S2-t megvettem és 2 nap múlva nem lehetett ráismerni. Főzött rom, kernel, de egy root mindenképp kell neki alapbólGo launcher, stb.. Ne legyen olyan mint a többi, ha már személyre szabhatóak és a legjobb teljesítmény/üzemidő legyen kihozva belőle, amire ugyebár a gyári romok nem képesek...Szóval emiatt nem kell nokia
-
oliwire
őstag
válasz
AeSDé Team #11999 üzenetére
CWM sehogyan sem lesz a telefonodon, addig míg nincs rootolva. És több módszer is van, hogy a rootot eltűntesd. Az egyik, hogy SUS-sal teljes újratelepítés. A másik, hogy a SuperSU rootkezelő programon belül nyomsz egy unrootot. Én az elsőt javasolnám, az a tuti, én is azt csinálnám szervizbe adás előtt.
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #11999 üzenetére
ha szervizelni kell vissza állítasz mindent SUS-al gyári állapotra azt kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest