Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
sziasztok!
Nemrégen adtam újra 1 próbát a cm11-nek. Még build 5öt tettem fel... Minden wipeal és factory reset is volt minden, de sajnos nálam mindig akadozik (érthetetlenül) a Subway Surfers... Erre van vmi tipp mit tegyek hogy ne így legyen???!!!
-
bagyusz
őstag
válasz
HD5570 #41793 üzenetére
Az egy dolog, de kernel szinten kismillió változás történt a 2.3 és a 4.3 droidhoz képest. Alapjáraton a 3.4 kernel-ből kikel szedni a sony specifikus kódokat és át rakni egy 2.6.35 kernel alá. Nem akarlak elszomorítani, de ez még nagyobb kihívás mint pl egy majdani android L-t portolni zárt BL-re.
-
prohabit
újonc
válasz
dave0825 #41780 üzenetére
meg próbáltam a gyári romot rá tenni de ez a hiba jött ki
Opening device for R/W
03/011/2014 23:11:18 - INFO - Reading device information
03/011/2014 23:11:30 - INFO - Unable to read from phone after having opened it.
03/011/2014 23:11:30 - INFO - trying to continue anyway
03/011/2014 23:11:30 - INFO - Start Flashing
03/011/2014 23:11:30 - INFO - Processing loader
03/011/2014 23:11:30 - INFO - Checking header
03/011/2014 23:11:31 - INFO - Ending flash session
03/011/2014 23:11:31 - ERROR - Error in processHeader : 995 : Az I/O művelet megszakítva. (Egy folyamat véget ért, vagy egy alkalmazás megszakította az I/O műveletet.)
03/011/2014 23:11:31 - ERROR - Error flashing. Aborted -
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #41777 üzenetére
Valaki erre?
-
prohabit
újonc
Üdv
kernelt módosítottam és nem indul el a telefon hanem folyamatosan a sony logo van kint ki kapcsolni nem tudom és az aksit se tudom ki venni mit lehet tenni ilyenkor? Még flash módba se tudom rakni .. :/ -
SkiDev
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap belekezdek!
Lenne még valami bár ez nagyon OFF, bár reménykedem, hogy kapok segítséget!
Eléggé kihalt az Xperia Ion topic már manapság szerintem:
helyzet az, hogy egyik haverom adott egy ilyen készüléket a kezembe, mivel probléma van vele. Először laggolt, majd folyamatosan olyat művelt, hogy 100>1%-ra esett az aksi és kikapcsolt, ezt követően felrakta töltőre és nem kevesebb, mint 5 perc alatt megint 100-on volt. Majd pedig néhány napra rá fogta magát és kikapcsolt. Bekapcsolni természetesen nem lehet, mivel a bootanimációig sem jut el, sőt nem csinál semmit. Feltettem töltőre pirosan világít a led, egyelőre várok holnapig, mert gondolom mélymerülése van. Mit tudnék ezután kezdeni vele? A készülék független nyitHATÓ bootoloaderrel (nem tudom veszélyesebb-e így)? Illetve hogyan lehet ilyen állapotban a cuccait a belsőről lementeni? Nem porbléma-e ha gépházra kötöm az USB-t, nem pedig alaplapira?Szerk: Azóta ha töltőre raktam most azért, mert nem jól kapcsolódik v a szoftveres gond miatt, de úgy 10mp-ként felvillant, majd kicsit megmozgattam és befejezte. Azelőtt hagytam tölteni, de úgy 3 óra elteltével kikapcsolt a LED
-
IMIIKE1998
őstag
Melyik romnál van a legtöbb szabad ram?
Le kellett törölnöm a Facebook+messenger párost, mert nincs elég szabad ram játszani -
HD5570
aktív tag
Nagy kár érte.
Egyébként csak kíváncsiságból nekiálltam cm7 forráskódot fordítani sp-re.Kíváncsi vagyok,hogy mennyire szárnyal a jó öreg gingerbread rajta,illetve a ramhoz hogy viszonyul.Ha lesznek eredmények és érdekel valakit,majd rakok képeket
-
HD5570
aktív tag
Nektek indul a SUS :S ?
Nekem támogatás vége balablabla üzenettel kidob.
Eddig ment rendesen. -
dave0825
őstag
válasz
David_DD #41771 üzenetére
Nekem a Play szolgáltatások 13 órán keresztül ment, mióta utoljára töltöttem, (2 és fél óra képernyőidő volt 2 nap alatt, mikor föltettem tölteni) valami megoldás jó lenne, bár nem néztem meg, hogy azon belül mi fut folyamatosan, de mindig a legtetején áll az akkuhasználatnak...
-
David_DD
tag
válasz
anderledani #41769 üzenetére
ez nekemis feltűnt, a google service update óta kegyetlenül sokat ébresztget, majdnem 2 órán át tartotta ébren a telefont.
az #5ös hozzászólásban levan írva mit lehet tenni (nekem megoldotta)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
anderledani #41769 üzenetére
Hely szolgáltatást kapcsold ki, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez lehet. Valami a közelség érzékelő kapcsán lehet, de azért a helyet nézd meg
1 óra 38 perccel 69%?
online film+offline film javarészt. Közepes fenyeron.
-
anderledani
őstag
Beszéljünk a wakelock-okról.
Nekem valamiért a wake:com.google.android.gms/.auth.be.proximity.authorization.userpresence.UserPresenceService
tartja sokat ébren a telefont, ez az akkumulátor használatnál a google play szolgáltatásokhoz tartozik. Hogy lehetne ezt megszüntetni? -
IMIIKE1998
őstag
Valakinek van ötlete, hogy miért akadnak nálam a játékok?
.205 van rajta
Be-be szaggatnak ajánlott grafikán :/ -
dave0825
őstag
válasz
szanozs #41765 üzenetére
Itt találtam xda-n, ott van 2 link, ahonnan le tudod/tudjátok tölteni.
Ezzel kék lesz, de nekem nem tetszett, így kerestem hozzá mást, de se szürke, se piros, se fekete nem működött, csak az átlátszó, azt itt találtam, kipróbáltam flash-elve is, és system/priv-app-ba bemásolva is az .apk-t (jogokat megadva, felülírva az előzőt), mindegyik módszerrel működött, de én inkább a bemásolást választottam.Szerintem CM11 és PA alatt is működik (de nem próbáltam). Érdemes előtt backup a ROM-ról. PAC-en viszont 100%.
-
dave0825
őstag
válasz
SkiDev #41762 üzenetére
Én PAC-et használok lassan 1 hónapja, és nálam tökéletes az egész (mostanában kicsit néha megakad, de ez user error, biztos valami program nem tetszik neki). Sok beállítási lehetőség, gyors, nem fc-zik a systemui. Annyi hiba van benne, hogy (van, hogy egy nap 3x, de van, hogy 2 napig 1x sem) nem ébred fel a képernyő, csak hátsó reset gomb segít, de valószínűnek tartom, hogy valami a képernyőzárnál nem stimmel, mert lecseréltem, és haverom is, mert neki is csinálta, és azóta 1x nem fordult elő (oneplus one lockscreent tettem rá, de nem a kéket, hanem az átlátszót, szerintem marha jól néz ki vele
). Szóval én ajánlom a PAC-et, de cserélj lockscreent, ha érdekel, és tetszik a oneplus one-os, akkor segítek.
Szerk.: Ilyen a zárképernyőm (lefelé kell csúsztatni a feloldáshoz, a dátum alatt pedig írja az értesítést, ha sms, vagy nem fogadott hívás van):
-
SkiDev
őstag
Tényleg ennyi probléma van a PAC-cal? Sokan írják, hogy lassú, nem megbízható...
Hétvégén szeretnék egy új rendszert rakni, mert már meguntam a PA#10-et, illetve a KIJELZŐ ÉRZÉKETLENSÉGÉT , ezért teszek fel újat. Szeretem ha valami tele van feature-kel, de nem tudom jól működik-e. Benne van-e a kijelző kalibrálás, amit korábban írtatok, hogy át lett írva két érték, illetve a hangosítás (talán xLoud ) is benne van-e? Vagy maradjak a MrSteve féle CM-nél. Fontos ezek mellett a stabilitás, főleg ébresztőnél, mert korán kelek. Nem szeretném ha nem keltene vagy mint most olvastam, hogy OFF gombbal tudnám csak elku**oltatni. Illetve nem probléma, ha az új házam USB-jére kötöm rá az alaplapi helyett? Kicsit félek tőle, mert elsőnek mikor rádugtam és megfogtam a hangerőgombnál megrázott kicsit, de pár mp-ig megőrizte ezen tulajdonságát....
-
Arween
senior tag
sziasztok!
A párom telefonja mostanában nem hajlandó elfogadni a gyári fülest ,hibaüzenetet dob.Ki be pakolás macerálás majd jó,ezt cserélik garanciában?Érdemes esetleg a Sony-hoz bevinni a gyorsabb ügyintézés miatt?(telenoros egyébként) Az normális hogy 1000mah -es autós töltő nem tölti a telefont?
-
arti1121
senior tag
valaki esetleg megtudná mondani hogy melyik fájlban lehet módosítani a kijelzo érzékenységet?
nem a kesztyűs módra gondolok!köszi
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #41753 üzenetére
herathont hasznalok es nalam sem ezzel, sem a holoval nem fczett meg (kopp-kopp)
-
darvinya
titán
Felraktam M2(JB 4.3 fw-s) TimeShift és Ar-Effect app-okat, és tökéletesen működik.
-
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #41751 üzenetére
Én meg visszatértem a gyári 205-re, ott nincs ez a memória túlcsordulásos dolog benne, stabilabbnak érzem, mint a 207-et. Az update centert le is hibernáltam, így a frissítést sem mutatja. Amire nekem kell, kiszolgál így a telefon. Legközelebb meg vagy csúcskategória, pl Z3C, vagy pedig Nexus.
-
raziel01
veterán
válasz
Crash nekem is volt, vissza is áll ilyenkor az alap cm hatterkepre.
-
jety91
őstag
válasz
holo temaval vagy massal?
-
norbert1998
nagyúr
Most fczett a systemui a build 6 alatt. És továbbra is crashel.
-
Altradan
tag
Egyre furább, eddig ezt nem csinálta, de mostmár az usb-csatlakozást jelző hanggal egyszerre egy ilyen ablakot is feldob. Szépen lefut, de nem úgy néz ki mintha bármi változna.
-
bala6120
senior tag
válasz
Altradan #41746 üzenetére
Áruld el, miért nem próbálod már ki ezt, mely benne van az Összefoglalóban ?
"Flashmode-ban ragadt telefon javítása:
Ha a telefonunk újraindításkor csak a Sony logóig jut, és nem akar bebootolni, és a Flashtoollal, meg a PCC-vel sem tudjuk újratenni, akkor a következő módszert tudjuk csinálni:
1. Letöltjük az s1tools-t, majd a C5303 boot repair qhsusb_dload.zip-et.
2. Futtatjuk az s1tools-t, és rákattintunk a flash-re.
3. Kiválasztjuk a mellékelt sin fájlt.
4. Követjük a program további utasításait."Az Eszközkezelőben pedig megnézhetnéd, hogy milyen eszközként szerepel a teló.
"Nem ad fel semmit, ha rádugom a gépre, csak vörösen világítí a led. Illetve mikor rá van dugva, kb 15-20 percenként jön a laptopból egy hangjelzés, mint mikor bármilyen usb-s dolgot rádugok, aztán egyből egy másik hangjelzés, mintha lehúznék róla valamit. Ilyenkor villan is egyet a telefon ledje, de semmi változás."(#41748) darvinya Nem feltétel, hogy odáig eljusson!
-
Altradan
tag
-
cybershoot
csendes tag
Van olyan rom az SP-re, amire a jelenlegi sony kinézet van ráültetve?
-
Altradan
tag
válasz
darvinya #41737 üzenetére
Igen, többször flasheltem már sony telefont, de ez kifogott rajtam.
Nem ad fel semmit, ha rádugom a gépre, csak vörösen világítí a led. Illetve mikor rá van dugva, kb 15-20 percenként jön a laptopból egy hangjelzés, mint mikor bármilyen usb-s dolgot rádugok, aztán egyből egy másik hangjelzés, mintha lehúznék róla valamit. Ilyenkor villan is egyet a telefon ledje, de semmi változás. -
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #41739 üzenetére
Már hónapok óta csak a 4.4.4 CM van fent.
-
darvinya
titán
Na ma megcsináltam a júzererror hibát.
Nem mentettem, azaz mentettem csak nem gondoltam, hogy a belső tárolót is törli Flashtool. -
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #41735 üzenetére
Most csináltam. 15 mp alatt végzett.
Egyébként ROM telepítés előtt most kiírt egy ilyet:
e: footer is wrong
e: signature verification failedViszont rámentem, hogy így is telepítem és felment faszán.
-
Knight95
csendes tag
Csak SD kártyáról telepíthető az adott ROM?
-
Knight95
csendes tag
Arra nyomtam
-
Knight95
csendes tag
Kellett neki 10 perc
-
Knight95
csendes tag
"4. Wipe Data, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache" ez mennyi időt vesz igénybe? mármint nálam megy már vagy 5 perce
-
törölt tag
válasz
formengil #41722 üzenetére
Igen, nekem is ezért cseréltek rajta mindent. Most a kameralencsébe ment bele egy porszem, de még nem érdekel, már megszoktam h csak a baj van a telóval.
Más: aki felrakta az új cm11 #6-ot az megnézné nekem, hogy az 5-öshöz képest hogy mennek a játékok? Valóban javulás tapasztalható-e? Pl Trials Frontier is akad CM-en, Goat Simulator játszhatatlan pl.
-
David_DD
tag
-
rkristof
tag
a teló nem mutatja az fb és a messenger értesítéseket pár napja, más is tapasztalta?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balazska15 #41710 üzenetére
AZ lezárt képernyő és systemui fc
-
alansmithee
tag
PA #13 van fent egy ideje és különösebb gond nélkül megy ( eddig nem volt system ui fc se asszem ) reggel néztem kijött a #14.. valaki próbálta már? valami érdemi okosodás van? érdemes foglalkozni vele?
-
Balazska15
senior tag
Azt hívjuk sárgulásnak aminek a végeredménye az, hogy percekig se kép se hang? Magát a folyamatot nem láttam, vagy a zsebembe zajlott le, vagy ez valami más volt. CM11 #5
-
Mucsi14
tag
válasz
norbert1998 #41704 üzenetére
Kösz
Jó voltál és gyors is .A csajok remélem nem ezt mondják -
Mucsi14
tag
Sziasztok
A fiam kinézte ezt a telefont magának.Leginkább játékra használná sztem,bár ezt tagadajaGyári rommal hogy futnak a gamék?Tudom visszaolvasva biztos írt már vki róla,de nekem nem sokat mond,hogy xy játék laggol,mert nem ismerem a játékokat.Szóval érdemes ilyen telót venni vagy másfelé keresgéljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest