- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
peta384
csendes tag
válasz
kerepcsabi #30806 üzenetére
Jutottál valamilyen megoldásra?
Az enyém is ezt csinálja, hogy nem kapcsol be csak ha töltőre van dugva vagy szám.gép usb-re. De az enyém hálózati töltőről nem is tölt, csak a szám.gépről. Ha rendes töltőjére dugom, akkor csökken a töltöttség (pl. bedugom 20%-nál, fél óra múlva 15%-n van, tehát merül). Szám. gépről általában tölt, de van, hogy csak kikapcsolt állapotban.
Én vettem már másik telót, de ha nem túl drága a javítás valakinek még jó lenne a családban, vagy el is adnám esetleg.
Köszi.
-
peta384
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e már valami hasonlóval:
2 éves elmúlt a P-m, gari híján úgy döntöttem, megválok a gyári romtól, CM 11-et raktam fel 2-3 hete, azóta viszont csak kínlódom az akku töltéssel. Sem USB-ről, sem hálózatról nem akar tölteni. Néha viszont feltölti, akkor rendesen működik is, 1,5-2 napot bír. Ezért gondolom nem az akku lehet rossz, bár már 2 éves. Előfordult olyan is, hogy este felraktam töltőre, olyan 18-20 %-os töltöttségnél, aztán elalváskor olyan 35-nél járt a töltés, aztán reggel amikor felkeltem 5-6 százalék. Tehát mintha leszívná az akkut a töltés, nem töltené.A másik kérdésem, bár ez kevéssé zavar, hogy nem kapcsol be a teló csak ha CWM-ből rebootolom. Sima bekapcs-ra csak megjelenik a Sony logo, majd kikapcsol, de ha itt belépek a CWM-be onnan reboottal bekapcsol. Illetve ha az USB kábel rá van dugva, akár gépre, akár hálózatra, akkor bekapcsol.
Előre is köszi az ötleteket.
peta
-
peta384
csendes tag
Köszi a válaszokat. Írtam ímélt a Cordonnak, majd meglátjuk mi lesz, jelentkezem.
-
-
peta384
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve használom az Xperia P-m, és olvasgatom a fórumot. Sok hasznos dolgot találtam benne, eddig nem szóltam hozzá, nem tudtam volna okosat mondani, nekem meg nem volt problémám a telcsivel, egészen mostanáig.
A bubérokosodás az átlátszó sávban pár hónap után megjelent, de egyáltalán nem zavart, ezért nem akartam visszavinni a telcsit szervizelni. Pár hónapja viszont egyre nehezebben lehetett tölteni, mindig meg kellett piszkálni, mozgatni a töltő kábelt a telefon, de nem a kábel volt rossz, mert másik kábellel is ezt csinálta. Így hát elvittem a Cordonba, tegnap lett kész, és ezeket a hibákat ki is javították, nincs vele gond.
Viszont....
Én már korábban frissítettem JB-re, magától ajánlotta fel a SUS, nem kellett semmit mókolnom rajta, de a telcsit ICS-el kaptam vissza. Gondoltam sebaj, majd itthon ismét frissítem. Csakhogy azóta se a SUS, se a PC companion nem ajánlja fel a frissítést. Ez mitől lehet?
A készülék Németországban volt vásárolva, ez talán még hozzátartozik, kártyafüggetlen.
Előre is köszi, ha valaki tud valamit, hogy ismét felajánlja a frissítést, nem szeretném nem hivatalos módon frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest