- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
TomWexX #2432 üzenetére
Nem átverni akarom, tényleg elég nehéz dönteni a kettő között, papíron az sem rossz és neki az se lenne gond hogy Samsung (szerintem persze tűzrevaló az összes de az elfogultságommal nem akarom befolyásolni).
Egy-két nap múlva akkor várom a tapasztalatokat, jövő héten szerintem megvenné (valamelyiket).
Ide a fórumra (és a tesztben) kirakott fényképek azért néha elég okádék minőségűek, a GPS-s a tesztből szedtem és azért a sebességgel sincs mindenki megelégedve ahogy olvasom a témát...
Esetleg a többi játékot is próbálta valaki?
Screen on time megüti a 4-5 órát azért?
-
Fekka
tag
válasz
TomWexX #2389 üzenetére
Úgy, hogy az nem a baterry status, hanem a GO Taskmanager és az nem az akksi szintje, hanem a ram foglaltsága
Ja igen, ehhez kapcsolódóan, oké, hogy van benne beépített task manager, viszont ha azzal be is zárom a programokat, akkor is a ram 45-50%-ban mindig foglalt. Ezt nem igazán értem...
Viszont ha a gyárival bezárom őket, majd rábökök a GO-ra, akkor az felszabadítja rendesen a ramot... -
Répafőzelek
tag
válasz
TomWexX #2208 üzenetére
Csak magyar van beállítva, semmi más. Már azt is próbáltam, hogy kiválasztottam a kínait és az angolt, hogy az legyen érvényes és utána visszaállítottam megint magyarra, de semmi
Sajnos a jobb alsó sarokban is, csak angol és kínai közül tudok választani, egyszerűen nem értem mi lehet a telefonnal, pedig hivatalos Telenor shopból van. -
neorow1
aktív tag
válasz
TomWexX #1982 üzenetére
Hozz létre a mappában .nomedia nevű fájlt, mondjuk mobilos total commanderben hozz létre egy szövegfájlt utána nevezd át ennek. Gépen nem tudod létrehozni mert kiterjesztésnek veszi és nem mentheted el név nélkül.
(#1977) palmeriasFAN
Én csak a gyári böngészőt használom, semmi féle akadás nincs benne amitől el kéne dobni a telefont, bullshit ez a teszt, 3 nap alatt nem lehet kiismerni egy telefont. -
hurrikan
addikt
válasz
TomWexX #1948 üzenetére
Alkalmazás kezelőben is le lehet.
A minden alkalmazás opción belül. Ott nagyon sok alkalmazást enged letiltani rootolás nélkül is.spawn21:
Nekem is az van Ion-hoz.
Nagyon Über. Én tudtam mit evszek, mert előtte neo-hoz LiveSound-om volt.
HTC-vel is szépen szól, Beats-al is kompatibilis. De Ion sokkal jobb zenei élményt ad. -
Knight666
aktív tag
válasz
TomWexX #1927 üzenetére
Én is feltettem az új frissítést. Gond nélkül lezajlott a dolog és utána nem akart mást felrakni. Ez egy független telefon. Lehet, hogy a szolgáltatósoknál más a procedúra, és azért vannak a különbségek, nemtom...
A híváslista BT-os átküldésének problémája közben megoldódott (azt hiszem sikerült véletlenül kitörölnöm a listát és azért nem láttam semmit a fedélzetin sem
). A videólejátszásra viszont még mindig nem találtam tökéletes progit.
Arra van bevált módszer, hogy leirtsam az összes közösségi alkalmazást a telefonról? Idegesítő, hogy foglalják a helyet és futnak a háttérben a tudtom nélkül (a Gtalk-ot is csak napok után vettem észre, h online) pedig nincs szükségem ezekre.
-
vlaho
aktív tag
válasz
TomWexX #1741 üzenetére
Ez elég érdekes, mondjuk amikor én próbáltam, én sem a gyári töltövel csináltam. Na később kipróbálom a gyárival is.
Többen panaszkoknak a hálózat eldobásra, nekem ilyen még nem volt, viszont már többször újraindult a telefon magától. Ilyenkor viszont nem kéri a pin kódot, nem tudom ez természetes vagy nem, mivel sosincs kikapcsolva a telo. Lehet, hogy a rendszer újraindítja magát időnként? -
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #1084 üzenetére
...és hogy hiteles is legyek, íme a "hivatalos" információ erről: Test Factory has awarded Sony Xperia P as the winner of the 'Brightest Smartphone Display'.
-
atenza
senior tag
Köszi. Gépről töltöm, mert úgy hallottam így stabilabban kapja az áramot, konnektornál ingadozik és az nem a legjobb neki.
Én is ezt a fülest kaptam hozzá T-nél. A dobozban még a töltő volt meg a papírok, semmi más.
T-nél azt mondták első töltésnél kell az a 16órás kisütés, máshol meg h amint 100-on van szedjem le mert nem tesz jót neki a túltöltés. Mi a helyes akkor? :S -
spawn21
veterán
szomorú de nem értem azt, hogy mi alapján adják a tartozékokat.
mert sok helyen néztem, van ahol (ás itt most a t-s modellekről beszélek) más usb kábelt is adnak!
van aki azt az elforgatottat, ami passzentosabb, van aki meg sima usb kábelt (én is ilyet kaptam)van akinél jár a bőrtok és a hdmi. Ezeket nagyon nem értem!
-
Amit többen fóliának néztek a kijelzőn, az maga a kijelző! Ilyen kis vékony a ragasztott karcálló-kristály üvegréteg.
@Dany007: a smartwatch funkcionálisan nem olyan nagy szám, akár fölösleges is lehet, mert ha jön egy üzenet, fb-üzi, akkor nem nagy idő zsebből kivenni a telefont. Jó, bringázás közben jól jön, meg mondjuk moziban, meg olyan szituban, ahol nem illik mobilt elővenni (bár olyan szituban általában az órát sem illik bámulni
. Nekem azért musthave, mert órabúza vagyok, ez az én saját hülyeségem!
Na, most nekiestem a kijelző szélének, nem történik semmi, nem lehet felszedni, nem lehet semmi csinálni vele.
-
rhen
senior tag
Ezen a képen nekem úgy tűnik, hogy gyárilag van rajta valamilyen fólia.
Lehet, hogy amit adnak hozzá az csak csere, ha a másik összekarcolódna.
A mobilarénás képeken is mintha dupla réteg látszana, nem csak az üveg. -
rhen
senior tag
A white paperben ez áll:
"Hard coated shatter proof sheet on scratch-resistant glass"
Most hogy az a sheet az eleve az üvegen van, vagy az az amit adnak hozzá és felrakhatod, azt nem tudom. -
s4tch
veterán
Sajnos nem. Ezüst különösebben semmiben nem az esetem, legyen az autó, tévé, hifi, konyhagép, vagy épp telefon. Ez van. Mindegy, van ezerféle telefon a piacon, és máshol is lehet vásárolni, nem csak a T-nél. Meg olyat is láttunk már, hogy bevezetés után pár hónappal bővítették egy modell színválasztékát.
-
s4tch
veterán
Ezüstben nem fogom megvenni, akkor inkább egy piros függetlent kerítek.
Az Árkádban a Media Marktban volt belőle, Sony márkaboltban szintén. Mondjuk a Mediában vitrinben volt, nem tették ki közszemlére, a Sonyban kézbe lehetett venni, bemutató darab volt kijelző fóliával, az egyik eladó fazon (vagy épp ott járó termékmenedzser, fene tudja, Sony logós pólóban volt) a sajátját mutatta meg bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest