- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhen
senior tag
wifi tethering engedelyezve van, mukodik a t-mobile-os verzioban?
-
rhen
senior tag
Feltettem ezt a fólia kérdést a Sonymobile fórumon.
Nem kaptam egyértelmű választ, de a többi fórumból is úgy látszik, hogy valóban van rajta egy gyári fólia, de a javaslat az, hogy inkább rakjuk rá a hozzá adott fóliát, mert a gyárit nagyon nehéz leszedni ha netán megkarcolódik.nekem az a bajom am az ilyen fóliákkal, hogy nagyon nehéz úgy felrakni, hogy szépen álljon, ne legyen alatta semmi kis por, buborék stb.
-
rhen
senior tag
válasz
pit stop #789 üzenetére
A "GSM-antenna connector cables" lehet hogy az antennát takarja, csak a google fordító nem pontos?
Ha valaki tud oroszul, ránézhetne, mert én is gondolkodtam ezen, hogy alumíniumból esztergáltatok egy kupakot rá.Mondjuk ha sikerülne megcsinálni és a garancia nem érdekelne, akkor ilyen "brushed aluminium"-ra csiszolnám a kupakot is, meg a hátlapot is. A kupakot rendes xperia gravírral látnám el, a felső műanyagot meg olyan lakk feketére festeném, mint a kijelző kerete.
Akinek van már, tekerje be az alsó részt alufóliával és meglátjuk elmegy-e a térerő.
-
rhen
senior tag
válasz
pit stop #786 üzenetére
biztos, hogy ott van az antennája?
én csak egy rezgőt látok meg egy mikrofont: http://goldphone.tv/articles/196450/ -
rhen
senior tag
Ezen a képen nekem úgy tűnik, hogy gyárilag van rajta valamilyen fólia.
Lehet, hogy amit adnak hozzá az csak csere, ha a másik összekarcolódna.
A mobilarénás képeken is mintha dupla réteg látszana, nem csak az üveg. -
rhen
senior tag
A white paperben ez áll:
"Hard coated shatter proof sheet on scratch-resistant glass"
Most hogy az a sheet az eleve az üvegen van, vagy az az amit adnak hozzá és felrakhatod, azt nem tudom. -
rhen
senior tag
gsmarenás teszben is említették, van róla kép is.
Azt írják ott, hogy 75% fényerő felett jelentkezik a színtorzulás. Mivel a MagicBright kijelző nagyon fényes tud lenni (75% már bőven eléri a többi kijelző 100%-át, vagy sok esetben meg is haladja), ilyen fényerőt szerintem csak erős napfényben kell használni, ott meg az olvashatóság fontosabb szempont mint a színhelyesség. -
rhen
senior tag
Az ST-Ericsson már nagyon jól áll az ICS portolással.
Ez a decemberi állapot: http://www.youtube.com/watch?v=CRewmDBkR8UÚgy tűnik már csak a Sony specifikus cuccok portolása lehet hátra.
-
rhen
senior tag
Azért legendbe legalább már adreno 200 van
A faces dolog nálam is igaz, nekem nincs is fent a facebook app, mert csak zabálná azt a kevés RAMot ami van.
Nekem még swap is aktiválva van, de így se tudok gyakorlatilag multitaskingolni. (Mondjuk nekem swappal együtt van 256MB RAMom)
-
rhen
senior tag
szuper, köszönöm
dave_gahan, atenza: nálunk cégesbe, vodánál most 70-ért adják, szerintem az már reális ár.
biztosan esni fog t-nél is az áradave_gahan: ha főleg optimailzálnak, az jó hír, mert akkor a régebbi hardverből is talán majd többet ki lehet csikarni
arra én is kiváncsi leszek, hogy hogy sikerül megoldani az ICS-t ezekre az új sony masinákra. Szerintem én megvárom a vásárlással amíg kijön a frissítés, meglátom milyen és attól függően veszem meg. -
rhen
senior tag
Mitől lett lagos a legended?
A szoftverfrissítések következtében, vagy az alkalmazásokra gondolsz, hogy egyre erőforrásigényesebbek?Am én ha most telefont veszek, addig nem tervezem cserélni amíg nem lesznek elérhető árban Cortex-A15-ös CPU-val szerelt telefonok.
Szoftverben el se tudom képzelni, hogy hol fogunk járni, 2-3 év múlva, hogy mi olyan pluszt tud majd nyújtani egy hardver/szoftver páros amiért érdemes mondjuk egy P-t lecserélni. -
rhen
senior tag
Tudom, hogy nem több magos, csak arra lennék kíváncsi, hogy az említett játékokat pl. hogy viszi.
Az időtállóságról annyit, hogy több mint 2 éve egy t-mobile pulse-t nyúzok. amikor azt vettem akkor se volt egy bajnok a telefon. (528Mhz ARMv6 CPU, Adreno 130 GPU, 192MB RAM)
A bajom vele főleg az, hogy iszonyú lassú a mostani szoftverekhez. (Android 1.6-al és abból a korszakból való szoftverekkel elég gyors volt.)Szerintem nekem maga a hardver elég lenne, ha tudnám, hogy 2 év múlva még elfut rajta az akkori android verzió, vagy pedig a programok támogatják a 4.0-ás SDK-t, még akkor is.
-
rhen
senior tag
-
rhen
senior tag
Játékok sebességével hogy vagytok megelégedve?
A The Verge-n megjelent teszt alapján a HTC One V is jobban teljesít ezen a téren.
CPU-ban is kb. ugyanazt tudja mint a két magos U8500 SOC a P-ben. SGS II meg oda-vissza veri ugyanennyi pénzért.
Szerintetek van arra esély, hogy az ICS frissítéssel felgyorsul a "gép"? (feltéve ha rendes ICS frissítést kap 3.0-ás kernellel, nem úgy mint az arc/mini/mini pro, ahol megtartották a GB 2.6.32 kernelét.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest