- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Nyomogattam már WP-t és engem nem győzött meg... túl zárt... eleve miféle "okos" telefon platform az ami 2012ben nem tud bluetoothon átküldeni egy egyszerű képet vagy névjegyet? (de fogadni se tud).. Csak a névjegyeket átköltöztetni a korábbi telefonról több órás szenvedés volt (és eléggé trükkös, nem egyszerű)... PlayStoreból sokkal egyszerűbb telepíteni is valamit. csak rányomok, hogy telepítés és megy is.. Marketplacen max. küldhetsz egy linket a telefonra amit megnyitva a telefonnal telepíthetsz... Ezek miatt nem lett végül Lumiám és nagyon nem bántam meg (és még Viber sincs egyenlőre teljes értékű a platformra).
És valóban csak azért stabilabb mert durván agyon van korlátozva, a programok nem tudnak rendszerkritikus részekhez hozzáférni ez előny (stabilitás) de hátrány is (funkcionalitás).(sokan akik szidják az androidot, hogy nem stabil, szerintem sokszor valamilyen program miatt lehet az instabilitás..)
-
Wilika
aktív tag
Egyik fejlesztősrác mondta, hogy a wp7 stabilitását úgy oldották meg, hogy durván le van szabályozva minden (pl. alkalmazások csak fél óránként ébredhetnek fel a háttérben), hogy minél kevesebb erőforrást egyenek a programok (ami persze jó, mert így gagyibb hardverrel is el lehet érni látszólag szép tejesítményt, és a basic felhasználónak végül is ez a lényeg).
-
spawn21
veterán
Nekem jó pár droidom volt. Köztük volt "felső" kategóriás is.
De nem igen tudtak ehhez hasonlót alkotni. Egyedül talán a wave 1 és a wave3 tudja ezt a szintet hozni.
Van itt pár ember aki kifogta az ujraindulost, mákomra ez a darab atomstabil. (mondj olyan droid telefont ami nem indul újra, vagy nem kell 2 havonta restartolni mert összeakad a rendszer, ja mert mind ilyen!!!!) -
neorow1
aktív tag
Én GT540-ről váltottam, ami ugyanaz mint az X8, sőt sok dologban jobb, ezt el kell ismerni. 2.3.7 volt azon is meg ezen is, de mintha nem is ugyanaz a rendszer lenne. Jó, nálam elengedte a ragasztó a vissza gombot, de ez belefér, szérigyártás, stb. Szerintem meg fogod bánni, ha eldobod az Android szabadságát a Win "stabilitásáért" (bár azért ott is vannak gondok, csak ugye nincs belőle annyi mint androidos cuccból és nem merül fel annyiszor)
-
ronda
aktív tag
engem is csak akkor idegesít a dolog, amikor nem bírja ki estig. pláne, hogy '95 óta nem nagyon volt olyan telefonom ami legaláb 2-3 napot nem ment volna, de inkább a 4-5 nap volt a jellemző az általam használt vasakra. szóval ilyen telefonokhoz szokva, nekem kicsit fura ez az akksi mizéria..
-
Dany007
veterán
"de használathoz kiveszed?
Használat közbeni tokot a világért se raknék rá, főleg egy ilyen designhoz és anyaghasználathoz. Vagy fólia vagy "zsebben-hordós" tok viszont megy rá kötelező jelleggel, kinem állhatom a karcos kijelzőt
"
Ezt pártolom én is!
Az első verziót meg természetesen nem. És arra is gondoltam.
-
skul0
aktív tag
-
agyas11111
tag
Arra meg veletlen sem gondolsz, hogy egy meglevö, gyors, stabil rendszert megis MI A HALALNAK frissitenek, ha egyszer tudom, hogy a HW miatt nem fog olyan gyors lenni?
Szvsz ICS csak annak kell, akinel teljesitmenynövekedest hoz. Az extra menüopciokert egy kevesbe stabil es/vagy lassabb rendszert az eletben nem raknek fel. -
agyas11111
tag
Termeszetesen akkor lenne a tiszta a kep, ha mar menne az ICS 4.0.4 az Xperia P-n....
MA mellesleg visszatertem az Xperia P vs ONE S dilemmara...A ONE S megsem akkora, es massziv nagyon. Termeszetesen a sebesseggel es az ICS-el, meg barmivel azon nincs semmifele gond mar most sem...kerdes mennyit varjak a Sonyra...csak az tart vissza, hogy a ONE S emberesen dragabb, ami ram nezve nagy pazarlas lenne, amire hasznalnam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest