- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atawallpa
aktív tag
Szerintem azért várták olyan sokan, mert nem akarnak flashtoollal foglalkozni, meg nekik nem érdekes a root. Nekem is majd egy hónapnyi olvasgatásomba telt, mire bele mertem vágni.
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
Atawallpa
aktív tag
Én csak azért vártam, hogy csinálhassak magamnak egy ftf-et a 4.0.4-ből, de újratelepítés nélkül megoldottam thomikaf1 volt olyan kedves, és elküldte nekem a blob_fs fájljait
Így egyből 4.0.4-et tudok rátenni, ha kell a garanciához....
[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
hurrrá nekem is most kezdi rakni az ICS-t (T-s)
.-.-.-.-.-.-.
-
Lasy
veterán
itt root-olgat mindenki, és romot cserél, de csak azt veszem észre, hogy mindenki a szolgáltatósat várja.
Miért is?
Hiszten ugyan az, és semmiben nem változik, ha már flasheled, nem mindegy mit teszel rá?
Illetve ha meg úgyis gariban szeretnéd bevinni, akkor visszateszed az egyiket, amd már megvan, és kész.
Így nem értem mire kell ennyit várni.+36702778032
-
tomika04
csendes tag
Én Vodás vagyok és nem jelezte még a frissítést.Az SI számom:1252-4363.Erre elvileg már elérhető.
-
veterán
válasz thomikaf1 #4889 üzenetére
Nekem is jelzi a 4.0.4-et (szintén T-s függő). Kellemes meglepetés, most kivételesen gyorsak voltak. Még nincs benne a telóm SI száma a hivatalos listában.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #4891 üzenetére
Mivel nálam nincs fagyás és a legtöbb emberrel ellentétben a kamera hibái nem zavarnak (felőlem a komplett kamerát is kihagyhatnák a telefonból) így nekem bejön az ICS. Általában ez a két dolog szokott másoknak gondot jelenteni. Engem csak a nem minden esetben működő LED jelzés zavar elmulasztott eseménynél. Javaslom hurrikan cikkét. Korrekten leírja az előnyöket, hátrányokat.
(#4892) Atawallpa: Ha thomikaf1 telefonjának is ez az SI száma már teszem is vissza a T-s GB-t és beszámolok az eredményről.
-
-
thomikaf1
tag
4.0.4.!
de kicsit érdekes volt. a történet én csak javítani akartam a GB-t mert már nagyon lassú volt meg nagyon sok FC volt. aztán feldobott egy ablakot a folyamat közben, h ismerje meg az Android 4.0-t ja és persze ez mind úgy, hogy előtte a PCC azt írta ki, h " Telefonja naprakész"
-
hurrikan
addikt
Itt írtam egy részletes cikket a Sony és mások ICS frissítéseiről, valamint a PLAY történetéről, és a 4.0.3 valamint a 4.0.4-ről amiket a Sony kiadott:
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
thomikaf1
tag
Nekem frissítette a PCC 4.0-ra. T-mobile függő a teló.
-
Atawallpa
aktív tag
Ray ICS 4.0.4 ftf Általános Közép-európai
[[FTF] ICS (4.0.4) ST18i_4.1.B.0.431_CE_GENERIC]Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
fPApi
őstag
válasz correctman #4877 üzenetére
Azért említsük meg a total commandert is, mert már elérhető a play-en.
-
kovi1980
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Kb két hete van egy SEX Ray-m! Egyetlen problémával küzdők, időnként eltűnnek a képeim, videóim. Elvileg az sd kártyára ment mindent amit 14giga hely van. De mikor új képeket csinálok a régiek közül törlődnek. Fogalmam sincs mi lehet a probléma. Aki már találkozott hasonlóval kérem írjon, megőrülök tőle!!!!!!!!
-
tomy86
addikt
válasz correctman #4864 üzenetére
Köszi én teljesen elégedett vagyok az ES-el. Ez mennyiben jobb?
(#4871) Atawallpa: tudom, hogy 25MB-ot írnak max, de nekem 100 megáig engedi a fájlokat és csak annál nagyobbnál reklamál.
-
Atawallpa
aktív tag
Lassan (még kb 1,5 óra) megy fel a Ray 4.0.4 General Central Europe is, ha meglesz annak a linkjét is kiteszem.
-
Atawallpa
aktív tag
Ide tudtam feltenni (T-mobile GB .62):
[ROM] GB 4.0.2.A.0.62_T-mobile_HU
mivel a box csak 25 MB-os darabokban engedte feltölteni, ezért fel kellett darabolnom.
mind a 7 fájlt töltsd le egy könyvtárba.
Kicsomagolás után az ftf mérete: 279 545 591 byteSajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
Lasy
veterán
a 062 link nem warez miért nem tedzed mindenkinek elérhetővé?
+36702778032
-
fPApi
őstag
válasz correctman #4863 üzenetére
Én használom már egy jó ideje a nova launchert (4.0.3-al) és root-olva is van a telefon, de fagyás egyszer sem fordult elő.
-
Atawallpa
aktív tag
cirx, OTTO87, legenda007
PÜ-ben elment a 062 linkjeSajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz kisgaBOR #4859 üzenetére
Amiket érdemes még venni: sztereo bluetooth fülest SE MW600-at, és kapsz vele egy töltőt is melyet használhatsz a munkahelyeden, én egy HP 16 GB clas 10-es mem karit tettem bele, egy zokoni szerü huzatot mely mindig tisztitja a kamerát elővevéskor (a sajátomat anyagát magam választottam és vartam meg), egy csuklópánt sem árt de én egy magam gyártotta gyürüt használok mely egy max 2,5 centis zsinórral kapcsolódik a telóhoz, esetleg érdemes bedugni a teló tetején levő 3,5 jack lyukát, pl számomra rém idegesitő az abból kinyúló kábel, nagyon zavar mert mindig útban van
Cseberből vederbe
-
Ear001
addikt
válasz correctman #4863 üzenetére
Nagyon is elképzelhető.
-
correctman
tag
Akkor a taktika az lesz hogy felpattintom a 4.0.4-et és csak néhány appot installálok indulásnak. Na nincs gond akkor csepegtetős módszerrel jöhet a többi is. Ha elkezd fagyogatni akkor ki lehet szűrni hogy mi a fostos. Root max 1 hét után......
Szerintetek lehet hogy a launcher (NOVA) a ludas ? -
sir fg
aktív tag
válasz correctman #4856 üzenetére
Én több. mint 1 hónapig használtam a 4.0.3-at. SUS-os újratelepítős módszerrel raktam fel. Nem rootoltam. Launcher Pro-t használok. Rendszeresen használt appok: Opera mini, Google tremékek (gmail, maps, gtalk), Astrid tasks, Handcent SMS, lightflow, Anysoftkeyboard, Poweramp, exdialer. Nekem nem volt stabilitási gond. Na jó, talán egyszer fagyott, már nem emlékszem, milyen körülmények között. De semmi zavaró.
Most már 4.0.4 van fent.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
válasz kisgaBOR #4859 üzenetére
Fülesen kívül microsd kártyát érdemes venni (bár adnak hozzá egy 4 gigásat).
Ha kezdő droidos vagy, ezeket érdemes átolvasni, bár nem a legfrissebbek: 1, 2
Első körben mindenképpen érdemes egy fájlkezelő feltenni. pl. ES file explorer vagy Astro. Az meg menet közben kialakul, hogy neked mire van még szükséged. -
kisgaBOR
csendes tag
Sziasztok. Előre is bocsi ha hülyeségeket kérdezek. Eddig nekem SE k800i-m van. Ezt szeretném lecserélni. Úgy tűnik h a Ray lesz a befutó. Esetleg valaki adhatna tanácsot, hogy a fülesen kívül mit érdemes még hozzá venni?
( ne haragudjatok h nem olvasom vissza a >4000 kommentet)
1, milyen programot érdemes leszedni hozzá?
2, miket lenne érdemes törölni amik lassíthatják?
esetleg van-e valamilyen roppantúl jó lenne ha tudnám infója valakinek?[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Én valamivel több, mint egy hete használom a 4.0.3-at. Fagyás nem volt, kisebb akadás néha előfordul, akkuidő sokkal jobb, mint GB alatt (az nem volt rootolva). Gyári launcher, gyári böngésző, 5 főképernyőn 18 widget. Root után kb. 30-40 appot töröltem. Rendszeresen használt appok: böngésző, gmail, mort player, es file explorer, call meter 3g, quickpic, rádió, nhl game center, játékok.
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Rootolás nélkül is ilyen volt nekem is
-
correctman
tag
Üdv.
4.0.3. tapasztalatok kb 2 hét használat után.
Elsőre PCC-vel frissítettem ezért megmaradtak a beállításaim.
- Akkuidő felkúszott stabilan 2 napra (1-2 óra wifi , folyamatos 3g frissítés , 1-2 film). Nem vagyok egy heavy user de azért küldöm neki rendesen. Volt majdnem 3 nap is !
- Gmail jobb , gyorsabb.
- LED visszajelzés működik (hívás , sms , face , mail).
- Menü gyorsabb , átláthatóbb.
- Gyári launcher néha megakadt ezért NOVÁra váltottam (ég és föld a különbség).
Ami negatívum volt hogy néha beakadtak a programok (pl opera) majd 5-10 mp után észhez tért és ment minden tovább mint ha mi sem történt volna. Zavart a dolog mert GB-en megszoktam hogy stabil volt mint a forint
1 hét után lepucoltam mindent FR majd újraraktam de most már a SONY Update service megoldással bízva abban hogy megszűnnek a fagyások.
Ismét 1 hete használom de sajnos nem hogy javult volna a helyzet de szerintem szarabb lett.
Néha úgy beakad hogy csak az akksi kivétele segít !!!
Szeretném megtudakolni tőletek hogy nálatok van-e ilyen jelenség. Azt tudni kell hogy rootolva van a vas.
Amiket használok :
- NOVA launcher , volt APEX is de azzal is voltak fagyások.
- Opera , PowerAMP , FB , főképernyőn 1 widget + google kereső , néhány mappa.
Szerintem ez elég minimál tehát kizárnám azt hogy valami progi kavarna be.
Kérdésem a következő. Aki használ huzamosabb ideje 4.0.3-mat és nincsenek fagyásai , ők/ti rootoltátok a telót ? Milyen launcher használtok ? Melyen progik vannak rendszeresen használva ?
Még annyit hozzátennék hogy root után letakarítottam a felesleges dolgokat (de semmi olyat ami integrált redszercucc).
Nem hiszem el hogy ennek ilyennek kell lennie. Szerintem vagy a rootolás kavart be vagy esetleg a felrakás módja. Várom az építő jellegű hozzászólásokat. -
Atawallpa
aktív tag
Arra valakinek van valami ötlete, hogy a kezdőképen az ikonok szövegét hogyan lehetne eltüntetni, létezik ilyen beállítás (ICS), vagy csak luncher cserével megy?
-
Atawallpa
aktív tag
válasz legenda007 #4850 üzenetére
holnap felteszem a netre, remélem akkor is ráér.
(Meg a 4.0.3 és 4.0.4 ftf fájlokat is.)[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Én minden este kikapcsolóm és úgy töltöm, de ez csak megszokás miatt van, de volt hogy hosszú hétvégén nem kapcsoltam ki, de akkor sem lassult be, fagyott le, vagy indult volna újra.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Syl
nagyúr
Az van, hogy ezzel cáfolom azt az ostoba szóbeszédet, hogy az Androidot naponta újra kell indítani. Hetek óta megy akadás, fagyás, probléma nélkül. Jobb mint az iPhone 3G-m volt, mert az időnként tudott látványosakat fagyni.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
válasz Atawallpa #4803 üzenetére
Köszi! Megnéztem, de nem találtam ilyen mappát, pc companion-al eddig még nem frissítettem, mióta megvettem csak egyszer jött rá a 0.62-es frissítés, azt meg OTA-n keresztül csináltam. Most meg a t-mobile miatt sajnos még nem tudok ics-re, SI számom még nincs a listában, úgyhogy azt írja hogy már a legfrissebbet használom.
-
tomy86
addikt
Találtam egy ilyen leírást a 4.0.4 rootra az arc topikban:
"Készíts el egy 4.0.3-as ROM-ból egy loader.sin-t és kernel.sin-t tartalmazó ftf csomagot flashtoolal (vagy vegyél egy 4.0.3-as ROM-ot, és csak ezeket pipáld ki belőle flash előtt, semmi mást), flasheld fel a már előzőleg telepített 4.0.4-re. Indítsd újra a telefont, rootold ICS root-al, majd egy 4.0.4-ből csinálj egy kernel.sin-t és loader.sin-t tartalmazó ftf-et (vagy vegyél egy 4.0.4-es ROM-ot, és csak ezeket pipáld ki belőle flash előtt, semmi mást), flasheld fel, és kész."
Próbálta valaki? -
viw
aktív tag
ez is érdekes gondolat.
azt is megértem/elfogadom h linekt megosztani nem lehet róla. de hogy beszélni sem, viszont tényleg nem értem?!
amúgy meg más fizetős cuccok is keringenek a neten ingyenesített verzióban, és azokat mégsem tiltják ennyire. vajon mi ez a nagy barátság a fórum és a térképszoftver készítői között?[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Egyébként én nem értem mi ez a nagy hisztéria a hárombetűs navi körül itt a ph-n. Azzal indokolják, hogy azért warez, mert hivatalosan nincs droidra. De viszont épp emiatt nem is okoz kárt a gyártónak, a droidra felhekkelt navi, mivel ha akarnám sem tudnám megvenni. Na mindegy.
-
viw
aktív tag
válasz -HajTömeg- #4830 üzenetére
ezzel most nagyon alázod az androidot...
de ez butaság, mert sokat megy az restart nélkül is. -
Atawallpa
aktív tag
Igazad van, sorry. Én csak a véleményemet írtam, nem adtam linket. Bár az "énmegyek" progi esetében a warez nem tudom, hogy megállja e helyét, hiszen megvenni nem lehet. Bár ez már gondolom volt téma itt.
-
tomy86
addikt
Én a hárombetűs navit nem igazán erőltetném ezen a fórumon (legfeljebb priviben). Ugyanis, mivel hivatalosan nincs droidra, így wareznek minősül itt. Emiatt többször problémáztak a modok.
-
cirx
senior tag
4.0.4 - már kétszer kifagyott a gyári Mail! /Akksi kivétellel történő gyógyítással lehetett csak helyrehozni/
Eddig a 4.0.3 jobb volt!S23 GREEN
-
Atawallpa
aktív tag
válasz -HajTömeg- #4818 üzenetére
nekem is 062-es volt és utáltam, hogy nincs rajta root, meg nincs rajta ClockWorkMod. Most már hogy mindkettő rajta van, így majdnem teljesen szabadon garázdálkodhatok, mert ha csinálsz egy mentést, akkor azt vissza tudod rakni, bármit is rontottál el. [link]
-
imis
senior tag
létezik olyan app androidra, hogy amikor hívást kezdeményezek és a hívott fél felveszi, akkor megrezgeti a telefont?
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #4816 üzenetére
Viszont GB-n csak a 042-es romot lehet rootolni (ha nem változott a helyzet az utolsó infóm óta) és gondolom nálad is már a 062 van.
-
Atawallpa
aktív tag
Én még a felrakott 4.0.4-re is ráküldtem a biztonság kedvéért egy újrarakást.
Én játékra nem használom, nálam a szokásos: facse, gmail, gtalk, email kliens, fancy widget, ezpdf, office suite pro, 3g watchdog, greader pro, és dolphin browser hibátlanul megy. Eddig egyetlen fagyásom, vagy "forceclose"-om nem volt. Egy rakás felesleges programot a root után kidobtam, mert csak a helyet foglalja. 8 óra átlagos használatom mellett 78%-on áll (wifi, 3g folyamatosan bekapcsolva)Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
tomy86
addikt
Akkor passz Nekem 4.0.3 van és igaz, hogy néhány alkalmazásnál előfordul kisebb akadás, de fagyás nem volt a kb. egy hét alatt. A legnagyobb gondot a korábban említett naptár widget okozta. Bár én sok gyári alkalmazást töröltem, úgyhogy azt nem tudom, hogy azok közül okozhat-e valamelyik problémát.
-
Joe.36
addikt
Én ezt nem értem, őszintén nem, lassan három hete használom az ICS... volt 4.0.3 most van 4.0.4.
De nálam nem akad, soha nem fagy le.
Ami ki hibát tapasztaltam, elsőre lassabban jön be a tárcsázó, de ha bent van a memóriában akkor már nem.
Akad a videófelvétel, képstabilizátor kikapcsolás javúl.SEUS megoldhatja...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
tomy86
addikt
Miután feltetted flashtoolal a romot, újraraktad SEUS-al?
(#4810) Joe.36: az akadás függ attól is, hogy ki milyen progikat használ és azok mennyire kompatibilisek az ICS-el. Nekem pl. a Simple Calendar widget úgy megakasztotta ICS alatt a launchert, hogy azt hittem lefagyott. Töröltem a widgetet és azóta is gördülékeny a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Némi ICS tapasztalat:
A telefon eddig soha nem tapasztalt hibákat produkál, úgy mint akadozás, kifagyó alkalmazások, lefagyó (csak akksi kivétellel újrainduló) telefon...Számítottam ilyenekre, most várom a javításokat...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Atawallpa
aktív tag
válasz #89324928 #4800 üzenetére
Szia, én a seria.hu-n leírtak alapján csináltam. Ha még nincs ICS a telefonodra, akkor a PC companion progival javaslom, mert az csak letölti a fájlokat, de nem kell újratenned. A két legnagyobb méretű fájlbol tudsz az itt leírtakból ftf fájlt készíteni: [link]
A seria-n kell hozzá regisztrálni szerintem, hogy lásd a linket.[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
A PCC felajánlotta a 4.0.4 frissítés lehetőségét pedig TELENOROS ( szerintem nagyon ott van a Telenor, ezen a téren mindenképpen)! Valakinek valami tapasztalata esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Atawallpa
aktív tag