- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy nagy kérdésem lenne, hogyan néz ki egy gyári független Xperia Ray dobozán található biztonsági zárjegy, gondolom a szolgáltatós modelleken más és más, de a függetleneken egyforma kinézetü kell hogy legyen, nem? Létezik olyan hogy a kereskedő leveszi a gyári zárjegyet és felrak egy saját maga szerkesztett zárjegyet? Akinek függetlenje van az küldene egy képet a felvágott zárjegyről?
Végülis úgy döntöttem hogy megrendelem a netről, de parázok nagyonCseberből vederbe
-
Greentea
senior tag
Xperia Ray-re hol lehet tokot venni?
-
tomy86
addikt
Ez tényleg érdekes. Biztos, hogy csak az volt a gond? Nekem mappákban vannak az ikonok egy oldalon (9 mappa, 59 ikon), de nem problémázik. Ráadásul a mappák widgetek (simifolder) így még több erőforrás kell nekik. Gondolom. De lehet, hogy rosszul Lényeg, hogy megoldódott a probléma.
-
Sztif
aktív tag
nekem lakáson belül is gyorsan talál jelet a GPS.
Kicsit rendet raktam a főképernyőn, ott is inkább az alsó részén, ami tele volt parancsikonokkal. Most csak négy van összesen.
Eredmény:
Nem akad a telefonom! Hurrá
És még háttérképet is váltottam.Nem értem miért okozott gondot a procinak betölteni az ikonokat...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
tomy86
addikt
válasz mandi30 #2393 üzenetére
Az adatátviteli költség azt jelenti, netet használ az adott opciónál. Tehát a mobilnet forgalmat kell fizetned és nem a szolgáltatásért külön valami díjat. Bár az okos tarifa esetén is van valamekkora leforgalmazható net használat, ha jól tudom. Sőt a böngészés, email azt hiszem díjmentes.
-
mandi30
csendes tag
Most megint ha ki akarom pipálni a gps felettit akkor megint azt írja adatátviteli költségek merülhetnek fel.Ebben az esetben ha pipálok ,fizetek?
Amúgy azt hogyan tudom követni,figyelni,hogy ne hogy tul lépjek az előfizetésemen vagy hogy ne hogy valami + kelljen fizetnem?A GPS udvarra lépve ,valóban be jött.
-
mandi30
csendes tag
válasz Fehércápa #2390 üzenetére
Köszönöm.
Kapcsolat.
Valóban ott van,hát ennek előhívására nem is emlékszem,csak hogy nyomogattam mindent mire első alkalomkor sikerült át vinnem a számokat.
Van mit tanulnom.Nagyon köszönöm a válaszokat és türelmet,aki írt nekem.
De azért lehet jövök még kérdéssel ha elakadok.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz mandi30 #2387 üzenetére
A wifit meg szerintem nyugodtan hagyd bekapcsolva! Ez annyit jelent majd, hogy amint elhagyod a lakást megszakad és amerre jársz keresni fogja a wifiket és egy kis kérdőjelet mutat majd ha elérhető hálozatot talál. Amelyik mellett nincs lakat, az jelszó nélkül is elérhető. Amelyikre egyszer kapcsolodtál, azt megjegyzi, így a kedvenc kávêzodban nem kell mindig belêpned, ha ott vagy automatikusan kapcsolodik a wifihez. Az aksit picit eszi a bekapcsolt wifi, de szerintem elenyésző mértékben.
Kapcsolat importalas: Főképernyőn kapcsolatok-- menű gomb--kapcsolatok importálàsa.
[ Szerkesztve ]
-
mandi30
csendes tag
Be van kapcsolva.
És a Vez.nél.hálozatok hasz., az nincs kipipálva,annak hogy kell lennie?Amikor megkaptam a telcsit,kis ideig tartott míg rájöttem a sim.kártyámról hogyan tudom át vinni a meglévő telefonszámaimat,ma mikor szerettem volna hívni valakit,aki rajta volt a sim-en,akkor vettem észre,nincs is a mostani telon azaz nem sikerült szerintem át importálnom a teljes névsort,pedig azt írta ki.
Ebben az esetben hol keressem,mert már nem találom ezt az importálás dolgot.
Bocsánat ha sokat kérdezek,látszólag lehet tök röhejes dolgokon, de mentségemre,én átolvastam a leírását, meg életem első komolyabb telefonja,de így könnyebben tanulok és értem meg a dolgokat.
Köszönöm -
mandi30
csendes tag
válasz Fehércápa #2386 üzenetére
Nem.Én is bent próbáltam.
Akkor ki megyek és próbálkozom.
Amúgy a Wi-fit ilyenkor be kell kapcsolni?
meg általában annak hogy kell lennie?Be vagy ki kapcsolva?
Természetesen okos tarifám van,én azért nem kapcsoltam eddig be,mert hát van netem,meg itt a környékemen nem is fog semmit. -
mandi30
csendes tag
Szia
Igen be van kapcsolva.
De közben ,jó lett,gondolom észhez kellett térnie.
Más:
Viszont ha a navigációra lépek ,nem történik semmi,csak keres(várakozás a helyre) ezzel próbálkoztam,pár perc elteltével is csak keres.Itt mi a baj?Miért nem tudok navigációt elérni?
Ugyan ez van ha pl.ha a helyek-re mennék rá.Semmi,itt azt írja:jelenlegi helyzetem ideiglenesen nem elérhető.
Wi-fi be kapcsoltam.
De az zavar,hogy nem tudom a GPS használni,pedig kipróbálnám már.
Köszönöm szépen segítségedet. -
ronda
aktív tag
válasz sacsa69 #2379 üzenetére
nekem 2 parrot. és egy haver nokia "nemtudommilyen" is tökéletesen kezelte mindegyik nem androidos telefonomat. viszont sem a voda845, sem a galaxy ace nem működött rendesen. a voda845-öt majdnem minden szétkapcsolódás után újra kellett párosítani. a samsung hívások után kapcsolt szét sokszor, csak a bluetooth ki-be segített. a ray nagyjából jól működik, csak néha spontán szétkapcsol. igaz, utánna rögtön magától újra összekapcsolódik, csak kicsit idegesítő.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
-
mandi30
csendes tag
Szia
Köszönöm szépen,sokat segít a link,le is szedtem,és már kész is a teló frissítése,csak kicsit zavar,hogy a telom még nem kapcsolható be,bár írta is hogy eltarthat pár percig,hát ez már most több mint 5perce volt,remélem be tudom kapcsolni.
Ez természetes jelenség,hogy ennyi ideig tart ez? -
tomy86
addikt
válasz mandi30 #2377 üzenetére
Telepítsd a számítógépre a PC Companiont. Indítsd el és csatlakoztasd a telefont a géphez USB-n MTP módban. Ekkor a PCC kiírja, hogy talált frissítést (ha nem, akkor indítsd el a Support Zone alkalmazást). Ezután írja a szükséges teendőket magyarul.
(#2373) sacsa69: Az alkalmazások nagy részét át lehet helyezni SD-re. Szerintem felesleges várni. Később is neked kell telepíteni az ICS-t
[ Szerkesztve ]
-
sacsa69
csendes tag
Egyik autómban Nokia ck-7 van, a másikban a gyári beépített bluetooth ( Renault Laguna III 2011-es Carminat navigációs rendszerrel).
Az eddigi Nokia 6303i-m tökéletesen működik mindegyikkel. A Lagunánál még 150- km-es sebességig is normálisan hall mindenki, nem kell a készülékre áttennem a hangot.
-
LEFTHORSE1
őstag
Ááá, nem igaz mennyire béna a Vodafon itt romániában, a múlt pénteken vettem volna meg ezt a Ray-t náluk, de csak hálózat függő létezett náluk, mondom nekik hogy nekem független kell, semmi gond, lekérünk egy kódot amely függetlenné teszi és már is lehet vinni, mondom ok, fél órán át nyomogatták, aszisztáltak vagy hárman mellette de eredménytelenül, végül felajánlották hogy elküldik a szervízbe ahol elintézik, mondom rendben, leírták a telefonszámomat hogy majd értesítenek ha megjön de a mai napig semmi, szinte egy hete hogy várok, annyira dühös vagyok hogy már nem is akarok tőllük vásárolni, csakhogy sehol máshol nem kínálják függetlenül a városomban... meg fogok bolondulni
Cseberből vederbe
-
mandi30
csendes tag
válasz rw-ultra #2376 üzenetére
Szia
Köszönöm szépen,kedves vagy.
Hát jól hangzik,csak a folyamatát is leírnád,hogy hogyan csináljam.
Fényképet,videót már szedtem le ray-ről,meg tettem ray-ra zenéket,de jó lenne tudnom a pontos útmutatását,hol keressem mit csináljak,pl.telon,vagy épp a gépemen.
Köszönöm szépen. -
ronda
aktív tag
válasz sacsa69 #2373 üzenetére
nekem parrot mk 6100 van. azon sem megy át a csengőhang. de a parrot, egyik eddigi telefonomtól sem vette át. egyébként vagy a parrot nem készült még fel az androidra, vagy az androidos telefonokban szar a bluetooth, de egyik droidos telefonommal sem működött (az amúgy atomstabil) kihangosítóm tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
Sziasztok!
A telefonom eddig 3x volt szervízbe most kicserélték egy újra
Az új telefonom nem nagyon érzékeli hogy nagyon közel van egy növényen egy virág pl és eléggé homályos képet ad
Nektek egyből beáll makó módba?[ Szerkesztve ]
-
sacsa69
csendes tag
válasz sacsa69 #2350 üzenetére
Köszi a segítségeket, meggyőztetek, a ray-t veszem, de van még pár kérdésem.
Használjátok bluetooth-on ? Az autómban csak kihangosítóval telefonálok, milyen lehet a minősége ? Átviszi a beálított csengőhangot (mert pl. a Samsung Galaxy W nem, csak egy alap dallammal csenget) ?
A 300 Mb belső memória nem tűnik soknak. Ha több alkalmzást teszek rá, tudja használni az SD kártyáról is, vagy csak a belső memóriáról ?
Ha várok egy picit, akkor már Ice cream-al jönnek ki, vagy mindegyik alapból a 2.3.3-al, és utána lehet rá tenni a frissítést ? -
mandi30
csendes tag
Sziasztok
Meg kaptam én is szülinapomra a rayt,nagyon tetszik.
Sok kérdésem lenne, de most csak egyet kérdeznék.
Mivel életemben most fogtam először okos telefont a kezemben,azt se tudom mit kell és mit nem vele csinálnom.Boltban azt mondták semmit.
Jó sokat visszaolvastam már,de kérdésemre választ nem találtam.
Jött egy értesítésem,hogy új rendszerfrissítés érhető el.(4.0.2.A.0.62)Ez ok is,de mikor rá katt,akkor olyat ír,hogy adatátviteli költségek merülhetnek fel.Most ha ezt telepítenem kell akkor fizetek érte?
De van olyan is itt írva hogy wi-fin is telepíthetem,mikor ezt kipipáltam,(előtte bekapcsoltam a wi-fit)és létöltésre nyomtam nem történt semmi nem telepítette.
Mit tegyek?
Telepíthetem rendesen,vagy ha wi-fin akkor bizti nem fizetek érte,de akkor mit csináljak hogy azzal elinduljon a letöltés?
Köszönöm szépen. -
Petii88
tag
Sziasztok, nem tudjátok hogy kb mikor jön ki a Rayra az ice crem ? Elvileg ebben a hónapban kéne nem ?
S7 Edge
-
ronda
aktív tag
a fényképező nálam is kattan egy picit. nálam van a k810-esem és csináltam képet mindkettővel dokumentum beállítással egy A4-es szövegről. 2mpixel 4:3 arányban.
gépen visszanézve a ray-el készített kép jobb. nem klasszisokkal, de látványosan jobb.más: használ valaki bluetooth headset-et a ray-hez? skype működik vele?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz jani8787 #2360 üzenetére
Szia!
1: KÉP
Szerintem ez egész jó!
Sőt, meglepően jó képeket csinál közelről, makróban is.2: A kattogás normális,beszéltük korábban,mindenkinél van, valami mechanikai dolog, semmi probléma vele.
3: Headsett gagyi
4: Kihangosításnál tökéletesen hallom a másik felet.
Hol vetted a telefont?
Kis boltokból származókkal sok gond van-volt. -
-
tomy86
addikt
2. A kamera nálam csak akkor kattan halkan, ha video módból lépek ki. Ha fényképezőgép módból lépek ki, akkor nem.
3. A gyárilag hozzáadott headset hulladék. A legtöbben lecseréltük. MH610, 650-es headsetet kapsz 3e Ft. környékén és már azok is sokkal jobbak.
1,4. Passz, mert nem fotózok és nem használom kihangosítva. -
sir fg
aktív tag
1. Én le tudok fényképezni szöveget, sokkal jobb a minőség, mint k750i-mnél. éles, és sokkal kevesebb a zaj. Mintát most nem tudok küldeni.
2. valamilyen kattanás normális. Azt nyilván nem lehet így eldönteni, hogy nálad mekkorát kattan, az rendellenes-e már.
Többit még nem próbáltam.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
jani8787
tag
Sziasztok!
Nekem ilyen telóm van, és van egy két negatív tapasztalatom. Szeretnélek titeket (akinek van ilyen telója) kérdezni, hogy nektek hogy van ez.
1. kamerájával egy A4-es lapot, szöveggel, normál betűmérettel nem bírok élesen befotózni, ezt már a K750i-m is tudta! Nálatok? Tud valaki küldeni ilyen képet esetleg?
2. Ha be van kapcsolva a kamera, és kilépek, akkor vagy minden alkalommal, de legalább minden második alkalommal kattog a kamera egyet, elég jól hallani. valakinek hasonló?
3. a headset nagyon szar. ha azzal beszélek alig hallanak? lehet h hibás vagy ennyit tud?
4. kihangosításnál ugyan ez alig hallanak. nálatok?
Nekem ez már a harmadik, ilyen telóm. Vettem egyet annak a kijelzője alatt volt egy porszem. Kicserélték, annak meg volt egy piros pixel hibája. Azt is kicserélték, ez a 3. ilyen telóm, ezzel ezek a hibák vannak.
Köszönöm a válaszokat : Jani
-
jani8787
tag
válasz legenda007 #2186 üzenetére
Sziasztok!
Az a "perem" egy nagyon jó minőségű és elég vastag gyári fólia pereme, én leszedtem innen tudom. Szerintem amíg az nem megy tönkre nem érdemes cserélni.Helló!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szedted le? Nem karcosodik a kijelző? Az tuti fólia?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Igen, a gyári alkalmazások nagy része csak root után törölhető. Ha az alkalmazások menüben rámész az adott alkalmazásra és nincs ott az eltávolítás lehetősége, akkor root kell hozzá.
Hol akarod mappába húzni őket? Ha az almenüben, akkor az nem megy a gyári launcheren.Hangerőgombbal való léptetést úgy tudtam, hogy a PlayerPro tudja stock romon, de nem találtam erre vonatkozó beállítást benne. Talán a Poweramp. De a füles felvevőgombjával bármelyik zenelejátszón működik a léptetés/mappaváltás.
[ Szerkesztve ]
-
furmint
csendes tag
Nekem is a legfontosabb az volt, hogy ne legyen túl nagy a méret, ugyanúgy 700 és ray között ingadoztam. Elötte NokiaC5 volt, de végül ray lett.
Nokiánál a legnagyobb + nekem az offline navi lett volna, de az Androidot sokkal jobban tudod testreszabni.Mielött megvettem, mindkét marketen nézegettem, és sokszor az Ovi-n 0 találtat volt, míg Androidra 1-2 tucat (fele gagyi, de a többi között teljesen jó appok).
Nekem pl. a gyári tárcsázó nem igazán jött be (nem akadozás miatt, csak hiányzott a smart dial stb.), de marketröl tényleg minden beszerezhetö (exDialaer-t használom, tökéletesen megfelel nekem).
Képernyözáró gombod beállíthatod hogy "hívás vége"-ként is funkcionáljon, és máris van egy fizikai gombod. Fogadás képernyön keresztül megy, de megszokható.
Fotózásnál az érintésre fókusz szerintem még jobb is mint külön exponáló, ahol vhova fokuszál majd.
Gyári fólia van, már lassan 4 hónapja megvan, esett a telefon, zsebben van, de nem akar lejönni.
-
Manka76
senior tag
válasz Fehércápa #2353 üzenetére
Annyiban kijavítanálak hogy 4:3-ban 8Mp 16:9-ben 6 Mp, mert ilyenkor csak kivágja a képet. Az exponáló gomb hiánya egyáltalán nem zavaró, most éppen egy Arc S-t használok de ott sem használom az exponáló gombot.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Fehércápa
aktív tag
Ha első érintőképernyős telefonod, akkor garantálom,hogy akárcsak az Ace-en, itt is mellé fogsz ütni, bénázol majd mindkettővel. Ezeknek még az Ace-nél is kisebb a kijelzője! Én 3 hónapja vettem rayt, most ott tartok,hogy egy smst már csak 5-6 alkalommal kell javítanom,de ez is haladás, eleinte kb 10 hibával küldtem el őket (de biztos én vagyok béna,mert a kezem nem nagy)!
Oprendszerről annyit ,hogy az android akadgat, a nokia nem.
Nokiáról ezen tul annyit tudok,hogy mobilarena tesztjén rosszabbul végzett,mint a Ray,de semmi többet.
Illetve de, egyszer volt a kezemben a nokia 7oo, nem tetszett, gagyinak tűnt Rayhez képest az anyaga is,meg a kijelzője is.
RAY:
Ha szeretsz fotozni,jó tudni,hogy nincs külön exponáló gomb a Ray-en, villanó vaku sincs, folyamatos fény van ,ami vagy ég folyamatosan vagy nem. Ez állítólag alkalmazással orvosolható... Szerintem szép képeket készít ,ha van elegendő fény,viszont szürkületkor vagy árnyékban hirtelen sokat romlik a minőség! 8mp egyébként csak 16:9 ben tud, 4:3 ban 6Mp a max. Neked kell tudni ezek mennyire fontosak! A kijelzője szép nagyon. Amitől én agyfszt kapok az a névjegyzék elhívásának lassúsága, illetve a kis akadások. Nem tudom ez minden okostelefonon így van-e, engem nagyon idegesít Szerintem próbáld ki mindkettőt élőben! -
Ag47
csendes tag
En a sonyt ajanlanam, nekem 3 napja van meg de nem bantam meg, en is toprengtem mas telefonokon, bar nalam csak androidos telefon jott szoba, nem szeretem a symbiant.
Vasarlas elott sok tesztet atolvastam, sokan irtak, hogy nem csinal olyan jo kepet a ray mint amilyennek beallitjak es reklamozzak, en ahoz raktam a mercet amilyennek a felhasznalok beallitottak a telefon kamerajat de egyaltalan nem olyan szornyu, pozitivan csalodtam.
Valoban jo ha van nyomogomb a hivas fogadasra ill elutasitasra, de az erintokepernyot is megszokja az ember es egy ido utan rutinbol tapizzaNekem egy un. "lepteto" gomb hianyzik a telefonrol, amivel a zenek kozt tudok ugralni, ha a zsebemben van a telefon, pl a hengero gombbal valahogy, vagy mas modon, ha tudtok ilyen appot azt megkoszonnem.
Az viszont pozitivum, hogy a billentyuzar lezarasaval erzekeli a hengeroszabalyzast, xpressmusicon eleg kenyelmetlen volt, hogy lezarva nem lehetett alitani a hangeron.Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
sacsa69
csendes tag
A segítségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy Xperia ray vagy Nokia 700 ?
Nokia 6303i-ről váltok, nagyon szerettem ezt a telót, de elérkezett egy nagyobb ugrás ideje, de maradnék az aránylag kis méretnél.
Mivel elsősorban a telefonálás, és mellette a munkámhoz való képek készítése (adat táblák, alkatrészek fotózása) az elsődleges szempont, mindegyiknek van előnye a másikkal szemben. Nokián fzikai gombok a hívás felvételéhez, megszakításához, Sony-n pedig a jobb fotózási lehetőségek ( 8 Mp, autó fókusz ). Nem ismerem sem a belle-t, sem az androidot, úgyhogy tök mindegy, melyiket kell megszoknom. Az is számítana még, hogy melyiknek tartósabb a képernyője, mert nem szeretek fóliát használni.
Volt a kezemben egy Galaxy Ace, hát a bejövő hívást kb. negyedszerre tudtam fevenni, annyit bénáztam vele. Ez függ az érintő képernyő érzékenységétől is, vagy esetleg a Sony-é másképp érzékeli ?Bocs a sok hülye kérdésért, várom a válaszaitokat, amiket előre is köszönök !
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
A gyari alkalmazasokat amiket feleslegesnek tartok csak rootolassal torolhetem oket?
Ha igen, hogyan tudnam egy mappaba huzni oket a menun belul, nem az asztalra mert attol meg a menuben marad?!Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
-
rezme
tag
Srácok tudtok valami jó autós tartót rayhez?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
neonkukac
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy ezt már kérdezte valaki, nem emlékszem, hogy itt olvastam, vagy máshol, de az állapotjelző led színét csak rootolt telóknál lehet cserélni, vagy root nélkül is megy (egy hónapos a teló, még nem akarom rootolni)
-
sir fg
aktív tag
Szerintem (aztán lehet, hogy keverem): Kikeresed a véglegesített böngészőt az alkalmazások kezelésénél a beállításokban. A részletes adatainál van olyan gomb is, hogy "Alapértelmezések törlése". Nem biztos, hogy szó szerint, de vmi ilyesmi.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ronda
aktív tag
Ha pl egy email-ben rábökök egy linkre és a felkínált böngészők közül véglegesítek egyet, azt hogy lehet visszacsinálni?
-
VD
őstag
válasz rObika8802 #2339 üzenetére
Nem tudod.
Csak alternatív launcher (GO, ADW, LPP) használata esetén. -
rObika8802
aktív tag
egy kérdés csak..a főoldali ablakok számát tudom csökkenteni?vagy ami megvan adva gyárilag azt nem lehet módosítani? eddig még nem találtam meg a telóba....
.-.-.-.-.-.-.
-
rw-ultra
tag
válasz LEFTHORSE1 #2335 üzenetére
Jól tudod.
*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
ronda
aktív tag
Sziasztok! Nem fogadott hívásra meg ilyesmire a missed message flasher-t használom. Próbáljátok ki.
-
tomy86
addikt
válasz SkylineGTR76 #2331 üzenetére
Ahogy Fehércápa is írja, van LED jelzés sms-nél is. Smart dialer és adatforgalom mérő progival meg tele a Market. Lehet, hogy jobbak, mint amit gyárilag tennének rá .
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #2331 üzenetére
Van led sms-nél. Igaz Handcentet használok,de szerintem alapból is volt.
-
SkylineGTR76
tag
Sziasztok,
tapasztalatom 1 hét használat után, friss Androidosként:
- Akkuidő messze jobb mint amiket olvastam eddig. 82 óra használat után 20% ma reggel az akkuban (ebben kb: napi 25 perc telefon, 10 sms, 3-szori email letöltés, 15 perc játék). Ehhez azért kell, hogy kikapcsolom az adatforgalmat ha nincs rá szükség, mert egyébként 2 MByte csurog naponta a semmibe (szinkronok kikapcsolva)...
- Alap progikkal, plusz pár kiegészítővel minden gördülékeny, nincs röccenés
- Fura, hogy a csengési beállítások elég korlátozottak (nem lehet erősödő csengést állítani, kombinálni a rezgéssel, stb.)
- A kijelző szuper, még 50%-os fényerővel is bőven jó kültérben
- A betűk néhol picik a nagy felbontás és 3.3" miatt, de úgyis az ikonokat lessük inkább, a menükben már jó a betűméret
- Smart dialing lehetne benne gyárilag és forgalom mérő is (nem mintha gond lenne a Market, de egy ilyen telónál miért nem alap?)
- SMS esetén nincs LED jelzés...Eddig nagyon tetszik a készülék. Defy volt az ellenfél, de egymás mellett a két készülék nem egy kategóriának tűnik, pedig a Motorola kijelzője nagyobb is...
HuRay!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #2329 üzenetére
Szerintem ezt a plusz fóliát nem a T és nem is a Voda (nekem is volt rajta) rakja rá, hanem a Sony. Ők meg csak tudnak a gyári fóliáról...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz BioKiller #2324 üzenetére
Ezek szerint a t-mobilnál sem tudták hogy gyárilag van rajta már egy fólia és ráraktak még egyet, hahahaha, én rögtön kiszúrtam, mert éreztem hogy nem olyan az éríntése mint a T650-emnek, nem is raknék rá soha mert tudok rá vigyázni és nem tervezem hogy majd eladjam, úgyis csak őszig kell majd kibírja, akkor jönnek az igazi Sony telók.. és nem is fogok frisiteni ICS-re mert félek hogy számomra fontos funkciók butitva lesznek
[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
tomy86
addikt
-
Ag47
csendes tag
Debrecen. (Piac u.)
Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
Ag47
csendes tag
Tegnap sikerult vennem egy ilyen telot, minden rendben van vele es nem csalodtam benne meg. Sot!
Csak egy kis erdekesseg, hogy bementem a tre mobilhoz, hogy megnezhetnek e egy ray-t gondoltam mielott megveszem meg egyszer szemugyreveszem, majd mondtam neki, hogy egy ilyen keszuleket kernek, mire o, hat ez nem igy megy...A segitokesznek nem mondhato fiatal eladono hatrabillegette magat a raktarhoz ahonnan kifelejovet el kezdett viccelodni hogy ur isten nekunk meg van a minibol, uristen! Viszzaterve megkerdezte hogy van e elofizetesem, mondom van (a domino is annak minosul) mondtam azt is hogy dominoban szeretnem megvenni a keszuleket egyosszegben, erre elkerte a szamom, megkerdezte a nevem, ugy csinalt mint aki nagyon erti a dolgat es a szamitogepben megnezett valamit, majd kozolte, hogy en nem vehetek ilyen tipusu keszuleket mert nincs aranykartyam. Mondom tudok rola, de nem is uj elofizetest szeretnek, hanem egy dominos feltoltokartyas telefont. Mire o: ezt csak aranykartyaval lehet megvenni. Hat ez van ha az ember nem egy oltonybe megy be az uzletbe, kezdettol fogva leflegmazzak, de az is lehet hogy csak szimplan hulye volt. Atmentem egy masik T-hez, erdekes, ott meg tudtam vasarolni.Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
BioKiller
csendes tag
Ezen alapból 2 fólia van? t-mobil-tól vettem ami volt rajta leszedtem(1db-ot) akk van rajta 1 másik? /tényleg xD nem is vettem észre /
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
adam3
aktív tag
Többen kérdezték még régebben, hogyan működik az USB OTG funkció.
Elvileg ez egy működő megoldás:
http://blog.grapefruitopia.com/post/17548799734/using-usb-storage-devices-on-a-rooted-xperia -
tomy86
addikt
Gondolom nem rootolt a telefonod. Két dolog lehet. Vagy arra gondolt, hogy a program gyökérkönyvtárában van. Ez esetben kell keresni az SD kártyán olyan könyvtárat, aminek a neve utal a progira és akkor abban van. Másik eset, hogy nem a program, hanem az SD gyökérkönyvtárában van. Ha megnyitod az ES file explorert (ha jól emlékszem azt használod) nem kell mappákban keresgélni, hanem a lista alján lesz.
-
szebev
senior tag
Sziasztok !
Van egy program amit tesztelnem kell , de nem mukodik . Aki a programot tervezte, azt mondta, hogy kuldjem el neki a progi log file-jat es valahol a gyokerkonyvtarban talalom meg.
A kerdesem az lenne, hogy hol talalom a konyvtarat ?Elore is koszi a valaszt !
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Greentea
senior tag
Sziasztok!
2 hete vettem a Ray-emet 2x volt eddig szervízbe, tegnap hoztam el a boltból de nem működik a kamerája : Azt irja ki hogy nem érhető el a kamera.. :S
Mit csináljak hogy tudjak fotózni?
szükségem van a kamerájára..
Gyári visszaállitást már megcsináltam, de igy se működik..[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #2309 üzenetére
Ugyan már, még két fólia se ront ezen semmit. Hogy a gyárit - ami zseniális pontossággal van rá feltéve - minek leszedni, azt nem értem... Kizárt, hogy puszta szemmel érzékelhető változást okozzon. Ez a kijelző 2 fólia alatt is gyönyörű, élénk. Tiszta hülyeség leszedni róla azt a gyári védőréteget - véleményem szerint.
-
Rossi
addikt
válasz LEFTHORSE1 #2309 üzenetére
Ezt a gyári fóliát én észre sem vettem magamtól, pedig engem is zavar. Ami eredetileg rajta volt ezen felül, azt kb. 5 perc után kaptam le róla.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz Fehércápa #2308 üzenetére
Még plusz fólia ? De hát az elrontja a kijelző dioptriáját, vagyis főleg szabad ég alatt a kijelzőt elhagyó fény egyrésze vissza verődik saját magába ,és a kinti ráeső fény szétszóródva verődik a szemekbe, persze ez csak kis méertékben de mindenképp kijelzőbutitás, lassan már jó három éve hordom a zsebembe az üvegkijelzős T650-emet (mert a legjobb fotós mobilom) és csak egy kis mikrokarc került rá ezidáig egy jó méteres földön csúszás során, azon kívül olyan a kijelzője mintha most vettem volna le róla a fóliát, még midig gyönyörködtet a tisztasága no meg a pixel sürüsége, 1,9 coll-on qvga felbontás, gyanítom hogy a Ray-on még sürübben lesznek a pixelek
Cseberből vederbe
-
Fehércápa
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #2306 üzenetére
Legtöbben még pluszba is rakunk rá fóliát Mindent meg lehet karcolni !
-
Ag47
csendes tag
Koszi az infot
Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
Ag47
csendes tag
Nem tudjatok veletlenul, hogy tud e screenshotot csinalni a ray es van e rajta szamkodos billentyuzar? Errol nem talaltam infot sehol...
-
sdd2
veterán
-
LEFTHORSE1
őstag
Vééégre ma találkoztam egy Ray-al, meg is venném csak van egy kis bökkenő, a Vodafonnál árúlják de hálózat függő náluk az egész, ha függetlent szeretnék akkor lekérnek egy kódot amivel feloldják a hálózat függőséget, kérdésem az hogy ugyan olyan probléma mentes lesz-e mint egy teljesen szüz független teló?
Cseberből vederbe
-
Nocsesz1
senior tag
A barátomnak van egy ilyen készüléke 42-es rommal és rootolni szeretné mit ajánlatok legegyszerűbb megoldásnak?
HAJRÁ VIDI !!
Új hozzászólás Aktív témák
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- További aktív témák...