- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Én még emlékszem arra, amikor a többség azért szidta a Sonyt, hogy miért nem adja már ki az ICS-t, sőt volt olyan, aki azt mondta, hogy még egy béta is jobb lenne, mint, hogy nem ad ki semmit, majd ők tesztelnek! Nos kiadta, most meg azért szidjuk, hogy miért nem várt inkább, hogy egy jobban működőt adjon ki. Nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit nevetséges?
Ha jól belegondolunk, akkor egyértelmű, hogy valami gond van az ICS-vel, én nem értek hozzá, hogy a google a hibás, vagy a gyártók, vagy valaki más, de azért is sietnek az 5-ös verzióval, mert valami nem stimmel. Még a Sony áll a legjobban, a többi gyártónál sok esetben csak a nagy csönd van (ők vélhetően reménykednek, hogy hamar kijön az 5-ös). Lehet olvasni a fórumokat, hogy ki vannak akadva az emberek, hgy nincs ICS. Ehhez képest szerintem is alapvetően működik az ICS, a gondot inkább a külső programok okozhatják. Akinek gondja van, tegye meg és próbáljon ki egy (valóban) szűz felrakást, külső programok nélkül. Néhány napig tesztelje és utána csak fokozatosan, egyesével rakja vissza a külső programokat. Így kideríthető, hogy mi okozza a galibát. -
mrlujoak
veterán
válasz Ferenczi Áko #5397 üzenetére
Bekapcsgomb és hangerő gomb le egyszerre nyomvatart pár másodpercig
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem ehhez a témához,hogy jó e az ICS vagy nem,annyi hozzáfűznivalóm van,hogy használtan vettem a telefonomat,az első tulaj úgy adta oda,hogy azt mondta hogy hivatalos ICS van rajta. megnéztem a verziószámot: 4.0.4
Egyetlen egyszer nem volt vele gond,nem fagyott,nem lassult,úgy megy ahogyan kell. Nova launchert használok a telón,és frankó rajta minden!
U.i.: Hogy lehet képernyőmentést csinálni?Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
En is frissitettem tobb mint egy hete (T-s) 4.0.4re, eleinte minden jol mukodott meg tetszik is, aztan kicsereltem az sd kartyat egy 8 gigasra (Nem hiszem hogy ez kavart volna be, bar ki tudja) es ujabban fel percekre lefagy, ujraindul, a galeria nem ugy mukodik ahogy kene, raadasul a galeria widget-je is forditva porog, bar ez nem olyan nagy gond, ha hivnak nem tudom felvenni a telefont mert nem hajlando megmozdulni a csuszka meg ilyeneket csinal.
Szeretnem rootolni a telefont, nem vagyok egy muszaki zseni, valamikor a w580i-met megflasheltem, akkor ott tanultam par dolgot meg ertettem is mit csinalok, de az android kicsit masabb.
Lasy leirasabol tudom, hogy ha meg nem volt rootolva a telo akkor elobb ezt kell megtennem, gondolom raknom kell ra egy GB-t ami nem 0.62-es mert azt nem lehet rootolni, mar ezt is megtanultam, csak a 0.42-ot es arra is rajottem, hogy van egy flashtool nevu progi amivel romot lehet rakni a telora de javitsatok ki ha tevedek.Abban kernek segitseget, ha valaki elmagyarazna egy laikusnak hogy megertse hogy mit csinaljak lepesrol lepesre, es milyen progikkal esetleg ha linkelne az nagy segitseg lenne.
Koszonom elore is.
Lehet, hogy tényleg az ufók csinálják a gabonaköröket, de ők is bottal és zsinórral.
-
ronda
aktív tag
válasz mrlujoak #5390 üzenetére
"Ezen többet nem óhajtok lovagolni." Jobb is! Mert kezd egy kicsit izzadtság szag lenni itt!
És nem kellene elmenni az ICS jó vagy nem jó téma felé! Az eredeti kérdésnél maradva szerintem elkezdheted ízlelgetni ezt a két szó: "igazad van" Próbáld csak meg! Nem szoktak belehalni"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mrlujoak
veterán
válasz pepe10.10 #5391 üzenetére
Csak jelzem, a mobilom már volt szervizben.
GB-et kaptam vissza rá.
Egyebek mellett az ICS az átlagnak ugyanúgy megy, mint ahogy annak kell. Alap appok mellett szépen elmegy.Itt - és a hasonló fórumokon - pedig értelemszerűen besűrűsödik a hibát jelzők száma, hiszen alapesetben nem keresel hibára, és jutsz a fórumokhoz, hanem használod.
Szóval az alapeset az, hogy jó.
Ellenben vannak olyan helyzetek (beállítás, app, memkari, régi SIM ...) ami bekavarhat. Ilyenkor egy full reset, szűz készülékre újra fel az ICS, és élvez.Ha ezek után sem megy jól, akkor szerviz.
Nagyon kevés gyártói frissítő felület van, ami engedi a régebbi szoft visszatételét ...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pepe10.10
tag
válasz mrlujoak #5390 üzenetére
ha a te telefonod is így reagált volna egy frissítésre megnéztem volna a te véleményed... lehet hogy te is elgondolkodtál volna azon, hogy egy ilyen drága készüléknél (nekem legalábbis drágának számít) hogy adhatnak ki egy olyan frissítést, ami vagy jó vagy nem?
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
mrlujoak
veterán
Nos.
Elfogadod a frissítési feltételeket, innentől a szerviz - mint járulékos költség - nem releváns.Ezen többet nem óhajtok lovagolni.
Ne frissíts, és nem lesz gondod az ICS-vel.
Én bevállaltam, megy rendesen.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ronda
aktív tag
válasz mrlujoak #5388 üzenetére
Ja, hogy vigyem szervizbe? Ugye ezt te sem gondolod komolyan!? Arról nem is beszélve, hogy mekkora erőforrást emészt fel az általad vázolt módszer, a másikhoz képest. A járulékos költségekről (ha már kifogásokat keresünk a saját igazunk bizonyítására, illetve "szőrszálhasogatunk"), pl.: a készülék utaztatásáról nem is beszélve. Greenheart mi?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mrlujoak
veterán
Természetesen elérhető a GB-re való visszatétel, mert erre van a garanciális javíttatás.
A szerviz zokszó nélkül visszateszi a GB-et, ezzel pedig hamar végeznek.Nem kell bújni a netet, telepítéskor is el kell fogadnod.
Egyébként meg nem, nem szarnak a fejünkre. Lehetőséget biztosít, amit ha nem érzel jónak szerviz orvosol.
-
ronda
aktív tag
Lehet, hogy mégis csak ICS lesz a dologból nálam is (mint már írtam is , nem olyan katasztrofális a 4.0.4 videója), mert a 0.42-es GB feszt feldobálja az üzenetet, hogy van frissebb verzió (ámde b@szik frissíteni) és már rohadtul unom...
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Egyetértek. Nem mindenki bújja a netet a frissítések körüli információkat és közleményeket nyomozva. Az meg hogy telepítéskor figyelmeztet, hogy a frissítés hibát is okozhat, az kb. halottnak a csók kategória. Amíg nem teszem fel honnan tudnám, hogy problémás vagy gond nélkül működik.
"Igenis lehetővé kellene tenniük a visszaállítást GB-re."
Szerintem is ez lett volna a legkorrektebb, mondom ezt úgy hogy én összességében elégedett vagyok az ICS-el. -
törölt tag
Üdv!
Go launcher EX-el kiküszöböltem a launcher akadást.
Nálam egyszer sem fagyott le, LEDet nem figyeltem nagyon eddig úgyhogy azt nem tudom megy-e.
Így most már semmi bajom az ICS-vel, sőt az advanced task killer azt írja h 110M ram van minimum free. (GB alatt is kb ennyi volt) maga a rendszer hasonló gyors így.
Nekem semmi hiba nincs. -
ronda
aktív tag
válasz mrlujoak #5383 üzenetére
"Végezetül pedig a SONY felhívta mindenki figyelmét, hogy az ICS frissítés akár egyéni hibákat is okozhat, ezért fontold meg a frissítést!
Pontosan emiatt sem lett OTA a frissítés, így felesleges a gyártót szapulni."Nem értek veled egyet!
Igenis lehetővé kellene tenniük a visszaállítást GB-re. Pláne azok után, hogy ők maguk is azt kommunikálják "akár egyéni (azaz nem általános, tehát előre nem látható) hibákat is okozhat".
Nem mindenki bújja a fórumokat, hogy tapasztalatokat elemezgessen. Igenis létezik az a nem elhanyagolható számú réteg, aki a pc companionnal lefrissíti, mindenféle előzetes nyomozgatás nélkül, mivel -el nem ítélhető módon- nem is gondolnak rá, hogy egy esetleges "frissítés egy újabb verzióra" után szarabb lesz a telefonjuk. A visszaállítás lehetővé tétele szerintem nem róna túl nagy terhet a sony-ra. Ez egyszerűen a felhasználók semmibe vétele, magyarul szarnak a fejünkre..."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mrlujoak
veterán
válasz pepe10.10 #5382 üzenetére
Factory reset után húzd újra az ICS-t, mondjuk S(E)US-szal.
A memóriakártyát is érdemes megformázni - persze mentést csinálj a dokumentumaidról.Ha nem gyári memkarit használsz, az is lehet egy hibaforrás.
Egyébként meg a SONY úgy adhatott ki ilyet, hogy másnak működik.
Természetesen vannak felhasználók akiknek nem - többek között pont az ő hibajelzéseiket olvashatod itt a fórumokon, mert az pont erre való.Végezetül pedig a SONY felhívta mindenki figyelmét, hogy az ICS frissítés akár egyéni hibákat is okozhat, ezért fontold meg a frissítést!
Pontosan emiatt sem lett OTA a frissítés, így felesleges a gyártót szapulni.Próbáld magad megcsinálni, azaz FR és újra tolni a rendszert, nem ne javíts, telepítsd újra, és szépen szisztematikusan figyelni kell a feltelepített appokat.
Az esetek döntő többségében egy ICS-el nem egészen kompatibilis app okozza az instabil működést!
-
pepe10.10
tag
hogyan tudom visszaállitani ICS-ről a régi verzióra a telómat? ez irdatlan szar , factory reset után még úgy tünt egy kis ideig, hogy jó lesz, de a remény hal meg utóljára...
a telefon naponta minimum 1-szer lefagy, ha hívnak akkor sokszor csörög csörög csörög és csak pár mp utána írja ki hogy kicsoda , ha készítek egy videót vagy fotót, akkor alul csak az a kis karika forog, újra be kell lépni a kamerába hogy csinálhassam a következő felvételt, sokszor az új képek csak 1-2 óra elteltével jelennek meg a galériában, a ledek nálam viszont működnek...a sony ezt így hogy adhatta ki? esetleg várjak egy kicsit hátha jön valami frissítés azoknak a rengeteg felhasználónak akinek szarakodik az ICS?Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
ronda
aktív tag
válasz Atawallpa #5380 üzenetére
Nem 25 megás darabokban levő 0.62, hanem egy darab 25 megás (illetve most nézem 26,6) méretű ftf file. valami update 0.42-ről 0.62-re. Már nem tudom honnan való. Egyébként próbáltam másik 0.42-őt is. Azzal is ugyanez a helyzet. Valami nem OK ezekkel a mókolásokkal. Nekem a cwm recowery sem megy. Pedig mindent leírás szerint csinálok. Viszont az ICS root elsőre sikerült.
szerk:
Öcsémnek meg a hivatalos ICS-ből ma reggelre eltűnt a kamerahang.
Mondogatom már egy ideje (pedig nem szoktam visszariadni ilyen dolgoktól), hogy egy ingoványos, instabil fos az android...[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Részemről is passz, én sem foglalkoztam ezzel. Viszont olyan, mintha a letöltött 0.42 nem lenne teljesen rendben. Több forrásból származó ROM-mal is próbálkoztál? Ha nem, én letölteném máshonnan is, utolsó próbálkozásként.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ronda
aktív tag
Ja, és azt a szintén sok helyről letölthető 25 megás XperiaRay_4.0.2.A.0.62_ST18.ftf-et sem tudom rá flash-elni. Látszólag megcsinálja, aztán bekapcs után mégis a 0.42 fogad.
Ha meg egy komplett 0.62-őt rakok rá, akkor természetesen ugrik a root...[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
Teljesen szűz. A cél a root-olt 0.62 lenne. Én is gondoltam a root-ra mint hibaforrásra, de megpróbáltam úgy is, hogy nem root-olom a 0.42-őt. De úgysem megy. Próbáltam sim-el, anélkül, sd-vel, másik sd-vel, anélkül, wipe data,- cache,- apps log pipákat variálva, de nem akarja. Érdekes még az is, hogy az a root eljárás ami a gyárilag rajt lévő 0.42 rom-al működött, az most nem. Sőt, egyik one klik módszer sem. Csak a flashtool-al tudom root-olni.
szerk:
tomy86: 4.0.2.A.0.62-re akar[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Igen, valószínű. Csak azért kérdeztem, mert korábban volt valami olyasmiről szó itt, hogy egy ideje már nem működik ez a módszer - valamit módosítottak Sonyék... Csak már nem emlékszem, nem jegyeztem meg, mert engem nem érintett. Szóval vagy nem maradt meg a root, vagy nem ment fel root-olt telefonra a 062, vagy valami ilyesmi.
Tehát érdemes lehet neki erre rákeresni a fórumon.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
Szerintem pont azért akar ota frissíteni, mert rootolt a 062-es romot szeretne. Ugyanis csak úgy lehet 062-es rootolt romja frissítés után, ha 042-es rootolt romot ota frissít.
(#5372) ronda: nem lehet, hogy az a gond, hogy azt a 042-es romot már ICS-re frissítené, viszont azt nem lehet ota és ezért nem frissít?
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
A 0.42, amire frissítesz, teljesen szűz? Vagy már rootolt? Esetleg előre telepített alkalmazás is lett törölve?
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ronda
aktív tag
Tehát továbbra sincs senkinek tippje, hogy a mindenhol fellelhető ST18i_4.0.2.A.0.42_(Central-Europe) felrakását követően miért nem sikerül a 0.62-re frissítés?
Se wifi-n, se 3G-n keresztül. Letölti, elindítja a frissítést, megjelenik a nyitott doboz a képernyőn, kb 8-10 másodperc múlva eltűnik és onnantól se kép-se hang. Bekapcs után marad a 0.42."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
stvrbll
csendes tag
hello! Vki meg tudná mondani h megoldható e h a Total Commander lássa a telefonomat? Az Intéző látja működik csak jobban szeretem a TC-t. Köszi
-
hippo0315
senior tag
válasz -HajTömeg- #5345 üzenetére
Lányomnak tegnap vettem egy Ray-t, Telenor-os, a gyári hivatalos 4.0.4. frissítés van rajta és hibátlanul működik minden. A PCC indítása után automatikusan frissült.
Szóval, ha hivatalos szolgáltatói frissítést teszel fel, akkor működnie kellene mindennek rendesen. -
bencenagy
csendes tag
ICS 4.0.4 frissítésnél Pc Companionba az előkészízésnél megakad a frissítés.
Mi lehet a probléma?
Pc reset nem segített!
Telenoros vagyok amúgy... -
Atawallpa
aktív tag
Én az xda-ról a "JJ Hybrid rom v3.1 for locked bootloaders"ot próbálom. Jelenleg úgy, hogy minden alkalmazásom telepítve van, amit használok marad 240 MB a belső tárhelyen Nem tudom, hogy hogy lehet, de az sms és elmulasztott hívás utáni led villogás is működik. Ráadásul az akksi időm is jó. A szokásos használatom mellett egy nap helyett kettőt bír.
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #5353 üzenetére
Teljes visszaállítás = gyári adatok visszaállítása (beállítások menüből elérhető). Töröl minden személyes adatot, beállítást, playről telepített alkalmazást. Olyan lesz a telefonod, mint amikor megvetted (nem a karcmentességre gondolok )
(#5354) Syl: mondjuk csodálkoznék, ha neki működne az elmulasztott eseményekre figyelmeztető LED, pedig a kérdés erre is vonatkozott.
[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
#5317 -re senki se tud megoldást?
.-.-.-.-.-.-.
-
-HajTömeg-
őstag
Akkor marad a GB egyelőre.
A tegnap feltett Launcher 7 úgyis tetszik és viszonylag gyors ispapi77
A teljes visszaállítás az micsoda?
Annyira nem vagyok otthon a témában,nem szeretek sokat bszakodni a telefonnal[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
papi77
addikt
válasz -HajTömeg- #5350 üzenetére
Mindenképpen érdemes frissítés előtt egy teljes visszaállítást csinálni!
Én is így csináltam,és atom stabil a rendszer! Páromét feladtam hirdetésbe,de mióta ICS van az enyémen,azóta nagyon tetszik neki,és lehet,h marad Övé istomy86:
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #5350 üzenetére
Megoldható úgy a frissítés, hogy megmaradjon minden, de az eddigi tapasztalatok szerint jobb egy tiszta telepítés. Igaz, hogy így az adataid elvesznek, de stabilabb lesz a rendszer. Adatokat le lehet menteni előtte.
Nekem bejön az ICS, de mint eddig mindig leírtam én nem használtam a teljes rendszert egy percig sem, mivel rögtön rootoltam és töröltem egy rakás gyári alkalmazást. A root nélküli rendszer nem tudom mennyire gördülékeny. -
tomy86
addikt
LED nálam csak nem fogadott hívásra jelez. Videó nem tudom milyen (nem igazán foglalkoztat).
-
Blade96
csendes tag
Nekem hibátlanul megy az ICS 4.0.4 a Ray-en. Az enyém T-Mobile-os. Nincs akadás, nincs semmi baj vele.
-
veterán
-
-HajTömeg-
őstag
Kicsit nehezen követem az eseményeket,ma kijött vodára is az ICS,de ha továbbra is tele van hibákkal,akkor nem tenném fel.
Az újabb ICS-nek is akadozik a videója és továbbra sem mindig jelez a led?Alias: Júzer error
-
acsati
aktív tag
Sehogy sem lehet megoldani, hogy ezeken az okosotelefonokon működjön a T-mobile-os ingyenes facebook? (a 0.facebook.com)
(nincs app hozzá? )
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
Ha olyasmire gondolsz, mint a Mininél, akkor sehogy.
Netes előzmények törlése: megnyitod a böngészőt, menü, beállítások, adatvédelem és biztonság, előzmények törlése.
Van beépített adatforgalom számláló. ICS-nél: Beállítások -> adathasználat. GB alatt widgetként lehet kirakni egy gyári megoldást.[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
"Megbízható bolt kellene, gyári garanciával, nyilván minél olcsóbban."
Áh, ilyet rajtad kívül senki nem akar...A baj az, hogy jelenleg valami vagy olcsó, de bolti garis. ami közel egyenlő a 0-val. Vagy gyártói garanciális de drága.
Szvsz, jobban jársz ha nézel egy a szolgáltató függő garanciális darabot. azok már elég jó áron vannak, és van pár itt a PH-n is. -
adabra
senior tag
Sziasztok. Nem tudom, szoktak-e itt ilyet kérdezni: hol érdemes vásárolni ilyen készüléket?
Megbízható bolt kellene, gyári garanciával, nyilván minél olcsóbban.
T-nél Dominoval elég jó ára van, de gondolom, az SIM-lock -os...
Kösz. -
mandi30
csendes tag
Sziasztok
Kérdezni szeretném,hogy a neten csináltam könyvjelzőket,de lenne már db amit törölnék,de nem megy.Van erre tanácsotok?Hogyan tudom a könyvjelzőket kitörölni ami nem kell már?Más tapasztalta már,ha van nem fogadott hívásom és szeretném megnézni,mikor rányomok a telefon gombra ahol jelzi is akkor kicsit próbálja megnyitni,de csak feketedés van és ledob róla,nem nyitja meg.
Ilyet tapasztalt már valaki,vagy mi a megoldás rá? -
ronda
aktív tag
Miért van az, hogy ha felrakom a 0.42 GB-t, akkor wifi-n nem frissíti 0.62-re? Letölti, rákattintok a telepítésre, kikapcsol, kis idő múlva megjelenik a "doboz" pár másodperc múlva eltűnik és ennyi.
-
Atawallpa
aktív tag
Visszatehető a GB, ha van valahol ftf fájl róla a flashtool nevü programmal.
ITT van fent egy vodás GB, de nem tudom mi van bent a rarban.
Backup készítésére leírás angolul itt.[ Szerkesztve ]
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
zopet
tag
Sziasztok! December óta van ray- em, azóta várom a frissítést. Most megjelent a vodás telókra is, így az enyémmre is... Az a kérdésem, hogy ha nem jön be, vagy csak simán szar az egész.../ ezen nem csodálkoznék, mert lehet itt olvasni érdekességeket/, akkor visszatehető-e a GB vagy marad az ICS örökre. Ezt már más is kérdezte, tudom, de hogy kell backupot csinálni? Gyári függő vodás a telóm....
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz kisgaBOR #5324 üzenetére
Az nekem is megette az idegeimet amíg rájöttem hogy hogyan nyírjam ki, az volt a legnagyobb bajom hogy mikor bekapcsoltam az adatforgalmat akkor tüstént nekiállt lerántani az ismerőseim legújjabb fotóit, akár 10 percig is lógott a neten, tőlem meg úgy elvette a sávszélességet hogy még az OM-el sem tudtam netezni, tehát beállitások- fiókok és szinkronizálás, itt kell megszüntesd vagy töröld azt a fiokot amely ezért felelős
Cseberből vederbe
-
VD
őstag
Nem volt. Direkt lementettem mindent és vártam bűvös parancsot ami majd kipucolja, de csak nem jött.
Helyette volt egy fakocka bonyolultságú procedúra:
Frissít? Tovább. ICS előnyei link honlapra. Tovább. Frissítés megkezdődött, ne húzza le a telefont. Leszedte a cuccokat amit kell. Húzza ki a telefont, kapcsolja ki és várjon pár másodpercet, majd hangerő le és dugja rá a telefont. Frissítés. Kész. Húzza le, kapcsolja be! Örüljön!Nem az első SW updatem, nem az első telefonnál és nem az első programmal. Ezért is volt furcsa a dolog.
De most már tök mindegy
-
Pompi
MODERÁTOR
-
kisgaBOR
csendes tag
szerbusztok újdonsült ray tulajdonos lettem Valaki tudna segíteni h hogyan tudom kitörölni a telefonból a facebook által bereakott fb képeket előre is köszönöm
-
VD
őstag
Megerősítve. Itt a Vodás ICS.
SUS feldobta és gond nélkül frissítette.
Az összes program és minden megmaradt, de a többség össze is szarta magát indítás után. (Ez de gagyi, hogy nincs wipe-ra lehetőség a frissítés közben...) Úgyhogy ment rá egy gyalulás és utána vissza minden. Ez meg is oldotta az FC-ket.
Semmivel sem gyorsabb mint a GB volt. Az első indításra minden lassú (névjegyzék, üzenetek, böngésző, galéria), de miután beülnek a memóriába nincs gond. Hozzák a korábbi szintet. (nem egy SGS2 de bőven a jól használható kategóriában van.)
A Sony saját felülete helyenként rohadtul nem passzol az ICS-hez, de ez izlés kérdése.
Az ismert bugokat (notification led, wifi) és az üzemidőt majd meglátjuk pár nap múlva.Egyelőre jó. De majd egy hét múlva meglátjuk, valóban hozott e valami pluszt a GB-hez képest.
-
rObika8802
aktív tag
egy kis segítséget kérnék
tud segíteni vki ,hogy kell szinkronizálni az FB szülinapokat a naptárammal??
mer eddig tudtam de most nem találom (ICS) :SS[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
ntomi0730
senior tag
válasz Kicsikatona7 #5266 üzenetére
Segít, nekem kétszer kellet megcsinálni a gyári visszaállítást (elsőre ugyan olyan maradt, bocsánat a második soft újrarakás volt) és utána lett jó!!!!!!
-
tomy86
addikt
-
snecizero
senior tag
Egy barátomnak SE xperia arc s telefonja van. Hogyan kell a saját zenéimet beállítani csengődallamnak ? Az sd re csináltam egy olyan mappát ,hogy notifications meg még ringtones. És ebbe másoltam mp3 zenéket és így se megy. Tudok ebben segíteni hogyan kell ?
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
Toledopapa
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
Még lenne egy kérdésem. Szoftverfrissítés előtt ha egy névjegyhez hozzá volt rendelve egy kép, azt teljes kijelző szélességben tette ki a telefon, mikor hívtak. Most, hogy felkerült a 4.0.4.-es, csak 1 kis kép jelenik meg.
Esetleg erre vmi tipp?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
tomy86
addikt
válasz Toledopapa #5305 üzenetére
Rootolt telefon kell hozzá és itt találsz leírást ill. kész témákat.
-
mrlujoak
veterán
Az összes azonosítójegy megegyezik - a két fekete csak a gyártási évben tér el - és egyáltalán nem adnak ki hangot. Mindegyik tökéletesen illeszkedik.
Direkt linket sajna nem tudok, nem én rendeltem személyesen.
(#5306) amerigo:
Nocsak, ismét egy jó hír a vodásoknak!
[ Szerkesztve ]
-
amerigo
aktív tag
Megjött a Vodafonos ICS
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- További aktív témák...