- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
amerigo
aktív tag
A fülhallgató témába kéretlenül beleszólva , ez az alap AKG jelenleg akciós a Mediamarkt-ban 1990 Ft.
Elég szépen szól egy bejáratás után. Mondjuk a 610-nál sokkal szebben.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Nekem azok nem jönnek be sajnos, valahogy nem szólnak elég jól, pedig volt az a méregdrága live walkman agybadugós is de nekem kevés volt benne a dinamika, a hangzás, a mély, stb...
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
lmno
őstag
Kérdés:
Itt van 2 MH650-es headset: [link1] [link2]
Az egyik 2700 Ft, a másik 8100.
Most ezt elcseszték és az olcsóbbik valójában egy MH610-es? Mert az van kb. ebben az árkategóriában.
Másik meg akinek ilyenje van: mennyire jó ez? Tönkrement a Sennheiser CX500-asom, és kéne valami fasza fülest venni, de félek hogy ez gyengébben szólna. -
Joe.36
addikt
Én is ezt hittem megvettem rajta volt a dobozon az ics 4.0 matrica, itthon rádugtam a gépre hogy majd frissítem, és semmi. ( Vodafone )
Szerencsére a sony oldaláról már le lehet tölteni.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Rossi
addikt
"Azért egy kicsit ti is belegondolhatnátok, hogy olyanokat kívántok mindenkitől, hogy még magatok sem csinálnátok meg."
Nem is tudtam, hogy ismerjük egymást...
Azért baromi érdekes dolog lenne, ha nem várhatnám el a pénzemért cserébe, hogy megfelelő supportot kapjak a gyártótól és a forgalmazótól.
De hát birkák előre, e miatt a hozzáállás miatt nem vagyunk sehol sem.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Joe.36
addikt
Dehogynem, simán vissza lehet rakni a régi romot flashtool al, szerencsére nekem bevált az új, igaz én nem bírtam magammal megvettem és aznap lecseréltem, én nem bántam meg.
-
imis
senior tag
Üdv mindenkinek, tegnap én is beléptem a klubba.
kicsit elkapkodtam a frissítést, mert úgy tűnik az ics mind ha kevesebbet tudna. visszaállítani gondolom nem lehet.
egy kérdésem: a "timescape" hívásértesítőből hogyan tudnám törölni a nem fogadott hívást, hogy a hívás naplóban azért megmaradjon? -
Lasy
veterán
Minek is kapkodni?
Láthatod, ha csak egy kicsit nem figyel oda a felhasználó milyen hibák jöhetnek.
Most te mint gyártó, szívesen vennéd, ha 10ből 9 telót cserélni kell, mert nem lett jó valami a frissítés által, és nem kapcsol be?
Ja hogy akkor már nagyobb lenne a gond, és mivel a tiéd az egész cég nem áldoznál fel ennyit.Azért egy kicsit ti is belegondolhatnátok, hogy olyanokat kívántok mindenkitől, hogy még magatok sem csinálnátok meg.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Rossi
addikt
Most már kezdek ideges lenni... Mit tud a voda ennyit malmozni az ICS-en?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
pokers
senior tag
válasz sebgutkopf #4273 üzenetére
Teljesen megfelel az általad írt követelményeknek a g:hu app.
[link]
Van benne offline mód is! -
lmno
őstag
válasz sebgutkopf #4270 üzenetére
Locus nevű app kell neked [link]
Van belőle ingyenes, meg fizetős is, magyar túratérképeket is kezel.
Alapvetően online, de fel lehet tölteni a telóra térképeket és akkor azt használja offline. -
BioKiller
csendes tag
Root-olni hogy tudom a készüléket? (ami már tényleg kipróbált és nem buggos..)
És minden féle képpen visszatudom tenni (unroot) hogy ha valami baja van és a szervízbe ne vegyék észre...? -
-HajTömeg-
őstag
válasz sebgutkopf #4273 üzenetére
Itt okosabbak lesznek a témában
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
VD
őstag
válasz sebgutkopf #4270 üzenetére
Van kismillió navis cucc androidra, de se nem bringázok, se nem túrázok, így lövésem sincs, hogy melyik lenne neked a megfelelő. De itt [link] beírod a keresőbe mit szeretnél és hajrá!
De azt boritékolom, hogy a céleszköz jobban megfelelne a célra!
-
Lasy
veterán
válasz mrlujoak #4269 üzenetére
csak próbáld ki az N7player-t.
elsőnek kicsit komplikált, de ha megszokod akkor jó lesz.sebgutkopf
maga a geocashe is van Androidra külön app-ként, így simán tudod használni, igaz a netet használja és a googlemap-et hozzá, de offline pl a sygic, még nem használta geoládázásra.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Érdeklődési körömbe került az xperia ray készülék, amikor megláttam, hogy végre egy normálisabb méretű készülék is leledzik a piacon a sok óriás között.Még sose volt androidos telefonom, ezért lehet a kérdésem ezzel is összefügg:
léteznek-e ezekre a telefonokra olyan offline navi szoftverek, ami nem csak autós navigációra alkalmasak, hanem topográfiai térképet is tudnak kezelni, megeszik a gpx fájlokat, tudnak geocashelni stb... lényegében egy turista/biciklis navigáció, ami légvonalban tervez turista utakat térképeket, térkép konténer fájlokat tud kezelni?Célkészülékként erősen ott van ellenlábasként egy garmin dakota kézi navi is, ami alapból erre való, de ha kevesebb készülékkel lehet élni, akkor miért ne.
-
mrlujoak
veterán
Egyelőre mindenből - ami nem, vagy kevés kompromisszumot követel meg - próbálom a gyári megoldást (ki)használni.
Eddig ray-en nem hallgattam zenét, így nagyon úgy néz ki keresek valami alternatív zenelejátszót. Eddig modelljeimnél MixZinget használtam, lehet megint ő lesz a nyerő...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
-
-
mrlujoak
veterán
Ez ütött... Valóban, megoldás lenne, ha a linkelt oldalon lenne akár egy olyan modell is, ami vagy annyiba, vagy kevesebbe kerülne, mint amit a ray-emért fizettem
Egyébként van 3 ( +1 szilikon aqua ) órám, de nem hordom őket...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Lenne egy ICS-el kapcsolatos kérdésem.
Eddig ray-jel nem hallgattam zenét - pedig az MH-610 headsettel nagyon is jól szól - így csak tegnap lettem arra figyelmes, hogy ICS alatt a kijelzőt felébresztve (billzárat nem elhúzva) a kijelző felső részében a zenevezérlő gombhármas van.
Pont az óra helyén.Eddig mindig úgy néztem meg az időt, hogy felébresztettem a kijelzőt, rápillantottam az órára, és zártam is vissza a kijelzőt.
Most, útközben, zenehallgatáskor ezt nem tudom megtenni, mert a zenevezérlőt látom óra helyett.
Valami ötlet - azon kívül, hogy ne hallgassak zenét akkor, amikor meg akarom nézni az időt...
Az sem jó megoldás, hogy akkor mindig oldjam fel a billzárat (kijelzőzárat), mert a telefon egy Pierre Cardin bőrtokban van, és épp csak a kijelző felső részéig szoktam ilyenkor kihúzni...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pokers
senior tag
Srácok!
Igen érdekes dologra lettem figyelmes!
5. napja volt bekapcsolva a teló, és az órája már 7 percet késett
Pedig be van állítva, hogy a szolgáltató (bluemobile, ami ugye a tré hálózatát használja) általi időt és időzónát használja.Kikapcsoltam, majd újra be, és akkor már a pontos időt szedte le a hálózatról.
Nálatok frissül az óra?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
T-Mobile-os Ray-ek egyszerre kapják meg az ICS-t vagy kiadási dátum alapján össze-vissza?
SII-re már megjelent, igaz az jóval erősebb. -
Syl
nagyúr
Ez igaz. Én nem szoktam rajta játszani, meg ahogy már írtam, böngészéshez táblagépet használok, ezért kevés a képernyőhasználatom. Egyébként a képernyőmentésemnél rögtön a hanghívás alatt van 8%-kal.
(#4249) pokers
Nem formáztam az aksit, nem szokásom. Annyi hogy nem számítógépről töltöm, hanem a saját töltőjével és ha eléri a 100%-ot akkor nem húzom le azonnal. Ilyenkor még egy fél-egy órát rajta szoktam hagyni. Iphone-nál és BlackBerry-nél nagyon sokat jelentett. Ennél nem tudom, csak megszokás.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fPApi
őstag
Egyértelműen a képernyő használat határozza meg, hogy mennyit bír az aksi! Ha megnézzük a 3 akku használatot, akkor látszik, hogy az első esetében (mely a legjobb) a képernyőhasználat nem is látszik a listán (azaz kevesebb, mint 11 %), míg a harmadiknál (melyik a leggyengébbnek tűnik) ugyanez 45 %! Tehát nemcsak azt kell megadni az összehasonlíthatósághoz, hogy mennyi a telefon/sync/sms/stb., hanem (elsősorban) a képernyőhasználatot is!
-
pokers
senior tag
Syl, hogy formáztad az akksit a legelején? Hihetetlenül jól bírja.
Igaz, az enyém még csak másfél hetes, de ha pl passziánszozok vele, 5 perc alatt képes 5%-ot meríteni az akksin. A fényerőt én is 30-40% között használom még szikrázó napsütésben is, mert ekkora fényerővel is jól látom.Ja, és éjszakára nincs semmiféle módba kapcsolva, csupán bekapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Feltételezem, hogy erre a telefonra az ICS hekkelve rakható fel, hivatalosan nincs rá frissítés. Jól gondolom?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Syl
nagyúr
válasz Fehércápa #4244 üzenetére
Hidd el, semmi trükk nincs benne. Csak simán használom. Még soha nem fagyott le. Ez előtt BlackBerry-m volt, az is ilyen volt. Megbízható és 3-4 napig bírta. Az azt megelőző iPhone 3G viszont... Képes volt lefagyni a sima képnézegetőben.
Néha, több program egymás utáni futtatása után kicsit akadozik az animált háttér. Gondolom ilyenkor szveppel De szerencsére ilyet ritkán művel.(#4245) lmno
A fényerőt én kb 30%-ra húztam le. De nem a takarékosság vezérelt. Nekem egyszerűen túl erős a fénye.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Fehércápa #4234 üzenetére
Nézd, te írtad a napi pár email-t, sms-t, kb 10 rövid hívást.
Nálam:
- wifi és 3G állandóan be
- google folyamatos sync - email, naptár, contact (nem csak óránként meg ilyenek)
- emailt inkább csak olvasok rajta (írni táblagépen szoktam)
- böngészni szintén táblán szoktam
- sms ritkán van lévén flottás csomagom van és gyakorlatilag fillérekért beszélek
- ebből kifolyólag nem ritkák a 10-15 perces hívások (persze több, hosszabb hívásnál már inkább 40-50% a napi fogyasztás)
- élő háttérkép
- gps off
- éjszakára airplane
- ics óta (1 hónapja) egyszer volt újraindítva(!)
Ezzel a használattal a három napot röhögve viszi.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #4239 üzenetére
Azért ezt nem árt hogy hozzátetted
-
SkylineGTR76
tag
válasz Fehércápa #4237 üzenetére
Persze, óránkénti lekérdezés, de nem óránkénti olvasással...
Eléggé ECO-ban nyomom: nincs mozgó háttér, nincs rezgős érintés/csengés, fényerő kb 35%.
Direkt teszteltem 3G és 2G közötti fogyasztás különbséget, de nem kimutatható... Nyílván ez hely függése is, 90%-ban Pesten vagyok, jó térerőben... -
Joe.36
addikt
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #4235 üzenetére
Nem semmi, hogy mennyire megoszlanak a tapasztalatok aksi ügyben... te is szoktál emailezni is?
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintetek az aksi hiba, ha reggel 7-től este 9-re totál nullára merülök? Használom rendesen, napi pár email, 4-5 sms ês kb 10 db 1-2p es hívás, de nyilván, ha olykor hosszabb, akkor nem teszem le , hogy kiméljem az aksit Így este 9-re kikapcsolásig merült. Ez normális lehet vagy tovább kéne birnia? Azért kérdem mert ilyen terhelésről még nemigen olvastam itt... MRLUJOAK-on kívül mindenki válasza érdekel! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Végre sikerült a villogást teljesen megszüntetni, újraraktam a telót, és sikerült - végre - rootolnom is.
-
mrlujoak
veterán
válasz Fehércápa #4228 üzenetére
...csak azért, mert én normálisan végigvittem a dolgot?
Volt egy kijelzőhibám. Észrevettem, utánanéztem (összehasonlítottam egy kiállított darabbal) majd miután meggyőződtem, hogy létezik a hiba, beadtam szervizbe. Kicserélték a kijelzőt, és kész.
Egyszer sem oltottam semmit, egyszer sem kiáltottam farkast, csak tettem a dolgom, javíttattam. Most meg használom tovább, zökkenőmentesen ICS-el, elégedetten.Egyébként én hányszor is küldtelek vissza az Északi sarkra?
-
Joe.36
addikt
A kérdésem csak az hogy ICS alatt a menüben belehet kapcsolni a 2D gyorsítást, ez azt jelenti hogy minden nem 3D folyamatnál is megy a gpu és így gyorsabb lesz a telefon ?
-
mrlujoak
veterán
válasz Fehércápa #4225 üzenetére
Ne bosszants!
Ha valaki felhozza, hogy nála jó - mint azt már láthatod is - az már alapból vita tárgyát képezi, miszerint f*s és kész, más nem érdekli.
Nála lehet. Másnál nem.
Egyébiránt, ha nem érdekli, akkor tulajdonképp miért van itt?
Csak azért hogy elmondhassa - többször, több kommentben, több oldalról nézve(...) - hogy f*s, de más véleményére tapasztalatára nem kíváncsi, magasról tesz rá, és különbenis nála akkor is f*s...Adja be szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz mrlujoak #4223 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a teló ICS vel, netezek, zenét hallgatok, telefonálok, és semmi hiba, gyors, nem akad be.semmi fagyás, soha nem indul újra, az aksi félelmetesen jól bírja.
Volt X10 em nagy Xperia mini kicsi, de ez a telefon nagyon bejön így.
Nem szeretnék vitatkozni, ez csak egy vélemény...
[ Szerkesztve ]
-
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #4221 üzenetére
Az kb. ugyanolyan mint GB alatt. Általában 2 nap, ha sokat használom akkor 1, ha keveset akkor akár 3 nap (de ez utóbbi ritka).
-
lmno
őstag
A gyári launcher láthatóan lassaban/akadósabban fut mint a 2.3-ason. LauncherPro-val okés a helyzet, de ez nem a Sony érdeme. A játékok amiket próbáltam szintén rosszabbul futottak.
Egyébként ma megint szétfagyott, már kezd elegem lenni belőle. PowerAmppal hallgattam zenét, elkezdett akadozni a zene, megfagyott az egész, majd újraindult magától.
Csak azért halogatom a rollbacket mert már unom az újrarakást és újrabeállításokat. A régi telómon már meguntam a hekkelt romokkal; itt csak egy működő gyárit szeretnék de az is kínszenvedés.
És nem érdekel hogy kinél milyen szuperül/stabilan fut, nálam f*s és kész. Pedig nem hekkeltem rajta semmit, full legál Sony boltból vásárolt független, még rootolva sincs (lehet hogy ez a baj? ) -
Joe.36
addikt
Mi a tapasztalatok ICS alatt ér valamit a 2D gyorsítás ? Ez vonatkozik az ikonok, menük sebbességére is ?
-
mrlujoak
veterán
válasz Bobó_20 #4204 üzenetére
Egyáltalán nem gond.
A szervizes szerint lehetett volna hibaforrás is - meglepődve hallgattam - de aztán kiderült másnap a telefon leadáskor, hogy ő teljesen másra gondolt, mint amit elmondtam neki telefonban...Kijelzővédő strapabírósága? Jó kérdés. Tuti nem Zagg minőség. A lényeg, hogy kemény fólia, megvan még a másikról leszedett, majd tesztelem
-
mrlujoak
veterán
válasz Bobó_20 #4201 üzenetére
A kijelzőm felső élénél volt egy halvány bevilágítás ami a fekete háttérnél látszott.
(a Sony Ericsson logo Eri betűi alatt)Alig lehetett látni, ICS alatt vettem észre otthon sötétben, mert ugye az ICS alatt a felső sáv is full feketére vált. GB alatt ott az a sáv szürkés átmenetes...
Nappal és világosabb szobában fel sem tűnt, de miután észrevettem zavart, odavonzotta a tekintetem. Ráadásul alapesetben ugye ott semmi ikon sincs.
Ha alul lett volna, vagy fel sem tűnik, vagy kevésbé zavar, de fenn, a szinte üres feketeségnél otthon este már zavart.
Így aztán cseréltettem a kijelzőt.
Múlt hét kedden adtam be a hírhedt Cordon-hoz, és pénteken délelőtt már hozhattam is el...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...