- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz benfolds #14283 üzenetére
Cserébe nem is hallasz kb semmit a zenéből, de legalább zavar a közlekedésben
Egyszerűbb nem hallgatni semmit, úgyis épp elég veszélyes Bp-n biciklivel közlekedni.
Agybadugósból egyébként az MDR-EX450-öt tudom ajánlani, ha már Sony ugye, bár én egy Nexus 4-el használom és tökéletes. -
lmno
őstag
válasz La Magra #13962 üzenetére
Én ezt használom: Wifi-Matic. Ez nem GPS, hanem cellainformációk alapján tudja ki/bekapcsolgatni a megjegyzett wifi hálózatokat.
-
lmno
őstag
Ott van nektek az Xperia Compact Z1
Most már talán nem is lehet annyira húzós az ára. De legalábbis a Htc-nél jobb árban van + és jobb teljesítményben is.[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #12737 üzenetére
Hozza a Mikulás a Nexus4-et?
-
lmno
őstag
Honnan tudnék egy eredeti Xperia Launchert leszedni? ICS-eset, gyárit.
Valaki tudna adni linket hozzá?
Köszi -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #12689 üzenetére
Nem, miért a Ray bírja? Fiókban max. Most az enyém bírja, mert még nem adtam el és nem nagyon használom
benfolds: Igen, törékeny, de egyik telefon se szereti ha dobálják A Ray-t is le tudod úgy ejteni, hogy sz*rrátörik a kijelzője... Ha valaki nem tud vigyázni rá, akkor: fólia/bumber/tok stb.
A tárhelyről: a Raynél volt nekem is hogy kb. tele volt a 32 gigás sd zenékkel, de igazából nem sok értelme van, annyit úgyse hallgatok egyszerre; ha megunom valamelyiket akkor letörlöm és kész. Filmeket meg nem nézek telefonon + nem is nagyon játszok, így a képek is eférnek.
Az akksit meg minek cserélni? A majdnem 2 éves Rayem kb. ugyanannyit kibír mint újkorában. Amúgy meg manapság az emberek a telót cserélik 1-2 évente -
lmno
őstag
Lehet hogy az Xperia SX-et tekintik Ray2-nek
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #12368 üzenetére
A 8000 mAh akksi nem stimmel a sztoriban, arra nem szoktak adni
Egyébként most ICS alatt is visszatértem a Launcher Pro-ra a Nováról, mondom megnézem milyen így (GB alatt LP-t használtam). Hát ég és föld... Sokkal gyorsabb így, mint bármilyen launcherrel, úgyhogy ajánlom mindenkinek az akadós csilivili f*sok helyett. Mondjuk 2 éve nem jött update hozzá, de lehet hogy jobb is így, legalább nem pakolják tele felesleges dolgokkal, mint a többit; tudja amit kell, és elég gyors.
(amúgy rootolt gyárival használom, kipucolva; nyilván ez is számít, de Novával tényleg sokkal gyengébb volt a helyzet)[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #12362 üzenetére
Inkább jelentkezz teszternek a sonynál:-)
-
lmno
őstag
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #12085 üzenetére
Mintha az egy átlagusernek olyan egyszerű lenne
2 kattintás és megy is vissza a GB
(Persze nyilván megcsinálják ha garis és kéred) -
lmno
őstag
Főleg a sebesség/több ram miatt próbálnám ki ha van ilyen, de ha nem észerevehető a különbség, akkor nem erőltetném. Főleg ha mondjuk hetente újraindul vagy valami egyéb probléma lehet vele cserébe. Igazából a rootolt gyári ICS-el elvagyok, de ha van jobb, akkor azt kipróbálnám
Az utódja szerintem az Xperia SX lenne, csak az a szívás hogy Japánban lehet kapni egyelőre, és nem is nagyon hiszem hogy változni fog ez.
-
lmno
őstag
Cyanogenmod 9 milyen a gyári ICS-hez képest? (pl. gyorsaság, szabad hely/ram, stabilitás)
+ van már valamilyen használható 4.1-es rom?Thx!
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11980 üzenetére
Nem a Rayről beszélek
Egyébként most használom kb. 1 hónapja az ICS-t, és azt kell mondjam hogy nem lassabb mint a GB.
Csak kell egy jó launcher + root + le kell pucolni. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11978 üzenetére
Hát azért elég sokat fejlődött az utóbbi években az Android sebességben is + funkcionalitásban is.
Meglássuk. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11976 üzenetére
Samu az fos Undorítóan is néznek ki.
Nexus 4 szerintem már "elfogadható" sebességet produkálhat 4 maggal és 2 giga rammal + nincs teleba**va mindenféle gyári szir-szarral. Egyedül a mérete ami nem tetszik. Talán a Nexus 5, arról azt rebesgetik hogy kisebb lesz; vagy majd a Htc M4 ami jó lehet még. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11971 üzenetére
"De azt tudnod kell,hogy a legdrágább droidok is akadoznak, a 150ezresek is..."
Izé... Nexus 4? -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11921 üzenetére
Viszont így talán unrootoltad Az is valami a szervizhez
A SUS-ban a factory resetet választottad az upgrade helyett? Mert most már van olyan opció is, régebben nem volt asszem. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11908 üzenetére
SUS-t próbáltad? (Sony Update Service)
-
lmno
őstag
válasz tomy86 #11770 üzenetére
Aha, értem. A bughalmazhoz már volt szerencsém 1 évvel ezelőtt kb. , most lehet bepróbálom még utoljára az ICS-t. Ha nem megy megint normálisan, akkor vissza rootolt gyári GB.
A factory reset alatt mit értesz, a telefon menüjéből, vagy flashtoollal rakjam fel a 42-eset, arra SUS-al ICS, és azon root?
Tenksz. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #11767 üzenetére
És ha utána SUS-al frissítek hivatalos ICS-re akkor is megmarad a root? Vagy azt újra kell?
Köszi! -
lmno
őstag
A .62-es végű GB-t még mindig nem lehet rootolni, mindenképp fel kell raknom az alap gyárit?
Köszi! -
lmno
őstag
A notification led fehér alapszínét (amikor nyomkodod a lenti 3 vezérlőgombot) csak rootolás után lehet megváltoztatni?
Thx! -
lmno
őstag
Üdv!
A Mammut 2-ben van még Sony bolt ahol le lehet adni szervízbe?
Köszi! -
lmno
őstag
Xperia V lenne normális méret, normális felbontással, kár hogy nálunk nem lehet hivatalosan kapni...
-
lmno
őstag
Azért vicces, hogy a gyorsítótár törlésével gyorsabb lesz az android :-D
f@sza -
lmno
őstag
válasz icemad #10891 üzenetére
Nekem eddig az összes ilyen játék (gameloftos) + navi program az adatfájlokat a memóriakártyára töltötte le még az előző telefonomon is (X8-as, aminek kb. harmadekkora a belső memóriája, mint a Raynek). Ha főzött romot használsz, akkor ne a Ray-t meg az appokat fikázd hogy miért ilyen sz*rok. Próbálj ki másikat, még jobb ha visszateszed a gyárit (GB-t).
(+ a legtöbb programot át lehet rakni gyárilag is az sd kártyára, nem tudom a Cyanogányban hogy oldották meg.)[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Tegnap a kijelző alsó fele elkezdett villogni/vibrálni Újraindítás után is csinálta, a SE logónál. Aztán abbahagyta és azóta nem csinálja. Nem ejtettem le meg semmi ilyesmi.
Volt másnak ilyenje
(Mondjuk novemberig gyári garis szerencsére De azért jó lenne tudni mi volt ez ) -
lmno
őstag
válasz Jaffa75 #10568 üzenetére
Off: Ha már láttad mindkettőt a Razr I kijelzője mennyire zavaróan pixelesebb mint a Ray-é? Mert nagyobb felbontás ugye de jóval nagyobb kijelző. Ezt a ppi-t már megszoktam eléggé, szép éles a képe, "félek" hogy sokkal gagyibbnak hatna ha esetleg lecserélném, mert egyébként bejön az a kütyü, főleg a mérete + az akksija.
-
lmno
őstag
válasz Jaffa75 #10564 üzenetére
Azért a Razr I-vel ne hasonlítsuk már össze a Ray-t
Egyébként a wi-fi fogyaszt rendesen, azt csak akkor érdemes bekapcsolva hagyni ha használod is. + töltésnél nem kell egyből levenni ha elérte a 100%-ot, még rajta kell hagyni kicsit, én úgy vettem észre ilyenkor tovább bírja.
Amúgy meg vissza lehet tenni a GB-t, hátha azzal jobb lesz az akkuidő (meg minden más is kb.). -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #10499 üzenetére
Nem
De lehet hogy a mérete is beleszámít, lehet hogy egy 16gb-s CL10-es gyorsabb lenne, mint a 32-es, nemtom. -
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #10497 üzenetére
Class 6-os elég, pl. nekem volt egy Kingston 16g CL6, azzal jól működött.
Most pedig egy Samsung 32GB CL10-es van benne, szintén nincs gondom vele. -
lmno
őstag
válasz sebgutkopf #10299 üzenetére
"Nekem ebben az a fura, hogy ha előtte senki se mondta neki, hogy mi lett jobb elvileg, akkor mégis miért írja le, hogy gördülékenyebb?"
Azért mert ha valaki felszenved egy romot vagy update-et, akkor az az első, hogy "bebeszéli" magának hogy hú ez faszább mint az előző. Aztán később rájön hogy nem, sőt[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Új romról (gyári) semmi infó hogy mikor jön?
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #9944 üzenetére
Gyári rom/launcher?
-
lmno
őstag
A legújabb hivatalos romot (4.1.b.1.13) próbálta már valaki? Led notification még mindig nem működik benne alapból?
-
lmno
őstag
Üdv!
A .62 végű GB romot (4.0.2.A.0.62) csak úgy lehet rootolni, hogy újrahúzom a gyárival előbb?
Köszi!
-
lmno
őstag
válasz Kicsikatona7 #8671 üzenetére
Az lehet a baj, hogy a Sony elb****a az ICS frissítést - van akinél megy, van akinél nem. Megoldás: vagy GB-zel, vagy főzött romozol, vagy veszel másik telefont, ennyi.
-
lmno
őstag
Én nem szégyellem bevallani Ezzel adták ki, ezzel működik frankón.
Nálam nemcsak lassú volt az ICS hanem fagyós is, úgyhogy nem volt kérdés a GB visszarakása. Ilyen főzött romokkal meg nincs kedvem szórakozni, előző telómnál raktam fel többet, de mindnek volt valami baja. Nincs kedvem állandóan újratelepíteni mindent, kontaktokat/appokat beállítani stb. -
lmno
őstag
Kár hogy a MIUI kinézetre qrvanagy iOS koppintás...
-
lmno
őstag
-
lmno
őstag
Nekem konkrétan fel se tűnt amikor vettem, hogy van rajta fólia, ezért rögtön vettem rá az elején. De így utólag belegondolva nem bántam meg, mert semmi karc nincs rajta, és nem is jött még fel, pedig már majdnem 1 éve megvan.
-
lmno
őstag
Mivel (szinte) minden gyártó saját kinézetet csinál + egyedi appokat telepít rá alapból. Htc-n is máshogy néz ki az ICS (GB is), és Samsungon is stb. Amit láttál Nexus S-en: az a Google saját telefonja, ezért full alap ICS fut rajta, az a hivatalos kinézet. Nem Apex launcher fut rajta, az Apex launcher néz ki úgy mint a gyári hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ukrajnai háború
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- További aktív témák...