- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Ez várható volt.
...egyébként van egy nagyon is reális tippem, a MobilArena ezt a hírt - ami ugyebár inkább az idei modellek frissítési metódusáról szól - nagy szalagcímmel, hasonlóan hozza majd le, mint ahogy te is linkelted...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Atawallpa
aktív tag
Most épp az xKernel v8.0.1a van tesztelés alatt. (2.6.32.27 verziójú). Fura, hogy a touch recovery (azaz a cwm érintős változata) alapból benne van. Gyorsabb is, még úgy is, hogy maradt az eredeti frekvencia.
Egyenlőre még csak ismerkedem az új dolgokkal. (Az asszony örülni fog otthon )Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
papeti01
senior tag
ja köszi, elég lesz a Ray... hdmi-t még a notin sem használtam soha.
kamera így is tökéletes, ha olyan helyre megyek, kkor úgyis jön velem a DSLR, azt meg sokára fogja még megverni a "kamerás mobil"@ (#4921) kisgaBOR: köszi, de kizárólag, gyári független érdekel... rosszul vagyok a trémobil-os szofverektől, meg az egész cégtől, nem írok nekik alá semmit!
illetve hamaros terv a kivándorlás, és oda meg kell a független...#proudfather
-
tomy86
addikt
Egyébként én nem értem mi ez a nagy hisztéria a hárombetűs navi körül itt a ph-n. Azzal indokolják, hogy azért warez, mert hivatalosan nincs droidra. De viszont épp emiatt nem is okoz kárt a gyártónak, a droidra felhekkelt navi, mivel ha akarnám sem tudnám megvenni. Na mindegy.
-
Syl
nagyúr
Olyan még nem fordult elő, hogy egy új Win valamiben bénább volt, mint az előző?
Mellesleg szerintem az ICS az nem egyszerű frissítés, inkább új verzió. De gondolom majd lesz hozzá frissítés. Ha meg mégsem, én ezzel a hibával együtt tudok élni. A telefont nem azért vettem hogy Spielberg, Cameron nyomdokaiba lépjekNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mrlujoak
veterán
Az első éjszakai teszt megvolt. 66-ról 63%-ra fogyott csak az akku az éjszaka.
Bekapcsolt Hsdpa hálózat, nem repülő mód, csak simán lógott a hálózaton.Ez eddig jó.
(#3634) Doner :
Ha jól tudom t-s azaz T-mobile-os még nincs kinn, de egyszerű, nézd meg, milyen szám szerepel az akkud alatt, és keresd meg ezen a listán...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
sir fg
aktív tag
Na jó, kipróbáltam reset után is. 1. futtatásra:
Quadrant: 1259,
Antutu: 2962.Syl: Angol mennyire megy?
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
Na, egyelőre ennyire volt időm:
Quadrant, 1. futtatás: 1218 pont.
Quadrant, 2. futtatás: 1126 pont.Antutu, 1. futtatás: 2935 pont.
Antutu, 2. futtatás: 3154 pont.
Nem tudom, jónak számít-e. (Akkor már ti is írjátok le, mennyi GB-en ).
Nem tudom, számít-e, de még nem volt újraindítva a felrakás óta, és elég sokat telepítgettem. Az SD kártya 8 GB-os Kingston SDHC Class4.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
Szia!
Nem, még nem próbáltam. Nem vagyok nagy játékos
Esetleg az Angry Birds-öt majd kipróbálom, bár szerintem az nem olyan brutál hardverigényű.
Ha mondasz olyanprogramotjátékot, ami ingyenes, és jó benchmark lenne neked, akkor kipróbálom. (Autós előnyben) .fPapi: Én írok majd beszámolót, most már azóta is van 1-2 új észrevételem, csak nem akarok minden apróság miatt új hsz-t írni: majd ha összegyűlt egy pár, leírom ide. De eddig amúgy minden rendben, minden működik (amit próbáltam!).
Aztán leesett, hogy nem nekem szól, mert nekem még friss az ICS .[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
szebev
senior tag
Szia ! A tubex app vagy nem letezik vagy en vok bena,de nem talalom, mert a TubeMate appot ajanlja fel letoltesre . De ez nem baj, mert ez is kitunoen mukodik !
Aki barmilyen videot, zenet le akar tolteni a Youtube-rol, annak batran ajanlom a TubeMate-et ! Nagyon egyszeruen lehet hasznalni . Viszont vigyazzatok a fake ( hamis ) TubeMate-kel !!!
Koszonom meg egyszer a segitseget !Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
tomy86
addikt
Igen, mert hirtelen felindulásból lemértem a kijelzővédő fólia szélességét (épp előttem volt). Amikor rákérdeztél a magasságra, akkor jöttem rá, hogy elcs...tem, mert így tulajdonképpen a kijelzőt fedő "üveglap" szélességét adtam meg ezáltal és nem a kijelző valós méretét. Már szórtam hamut a fejemre
szerk: Arról nem is szólva, hogy 47mm-es szélességgel nem is jönne ki a 3.3" (83.82mm)[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Ja, akkor mondjuk szerintem nem kéne. Sokáig én is úgy használtam, most tértem át a vegyes 2g/3G üzemmódra, de csak ez utóbbinál vettem észre.
-
sir fg
aktív tag
Szerintem ez akkor van - én úgy vettem észre -, amikor 2G/3G hálózat között vált.
-
LEFTHORSE1
őstag
Köszi a fotót, az összes SE telóm dobozán ez a zárjegy van, tehát az Xperiákon is ugyanaz van még, érdekes ez a zárjegy mert amúgy teljesen átlátszó a SE felíratok között, de ha kezdem letépni a zárjegyet akkor megjelenik alatta véglegesen az AVOID felírat.
Még megnéztem az MW 600 és a Live View dobozát is, ott csak egy egyszerü átlátszó kerek fólia van rajta és vissza lehet ragasztani, ezt a két kütyüt a netről rendeltem, ezért félek most az X-Ray t onnan venni, szerencsére azt írja az eladó hogy a futár megmútathassa a termék dobozát mielőtt kifizetném, ha nem ezt a zárjegyet látom akkor elállok a vásártólCseberből vederbe
-
veterán
-
veterán
Idegenkedek az ilyen beavatkozásoktól. Sok rosszat olvastam már ezekkel kapcsolatban. Meg szerintem nem is érdemes emiatt visszatenni egy régebbi Android-verziót.
#kalapaacs: A kollégák jobban ismerik az ilyen eljárásokat és az oldalakat, amelyek ilyenekkel foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomy86
addikt
Nem nevezném típushibának ezt sem, mert nálam nincs ilyen gond. Bár pár embernél tényleg volt ilyen probléma. Már ha a várakozáson nem pár tized másodpercet értünk. De ezt már kibeszéltük párszor. Én típushibáról nem tudok. Ami miatt sokan reklamálnak, az a vaku hiánya (a többi xperiaval ellentétben itt csak segédfény van). De fotózás témakörben az én véleményem nem számít.
Fehércápa megelőzött. Ő úgyis jobban otthon van fotó témakörben.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Igen, mielőtt öcsém birtokba venné, én egy kicsit tesztelem majd No meg majd menet közben is elkérem tőle 1-2 tesztfotóig/-videóig Wave-et váltja egyébként...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
csoe
tag
-
bylow
senior tag
1.
Szóval akkor el kell fogadni hogy az INGYENES dolognak ez a pici hátul ütője.
mert gondolom nekem nincs root jogom ( bár nem tom mit jelent az).2.a " Sygic" ez is navigációs progi? nem hallottam még, nekem jó a gyári is ami benne van a telóba, csak kérdés hogy előre kell még most telepítenem térképet, vagy hogy fog ez nekem rendesen működnik?
ByLow #
-
NemMoby
csendes tag
Most az van, amit adtak hozzá azaz 4 gigás, de nagyon kevés. Lehet csak 16 gigásat veszek, mert kilennék, ha egy rakat pénzért vennék 32 g és lelassítaná a rendszert. Van a timescape alkalmazásfelület, amit ki lehet rakni a homescreenre és megkérdezi, hogy hívások vagy üzenet stb... hívásokra állítottam, de azt írja jelenleg nincs esemény, pedig telefonáltam azóta. Mit kéne mutatnia, ha nem a hívásokat?
-
OliMac
csendes tag
Köszi sdd2, újraraktam, alapvetően nincs változás. Viszont elbizonytalanodtam, lehet, hogy túl sokat várok ettől az automatikus forgatástól, nem tudom, milyen érzékenynek kell lennie ennek normálisan (ez az első teló a kezemben ezzel a funkcióval).
Amikor kvázi vizszintes helyzetben van és úgy fordítok rajta 90 fokot, akkor nem történik semmi. Ha függőlegesen vagy megdöntött helyzetben teszem ugyanezt, akkor forgatja rendesen. Ez normális? -
OliMac
csendes tag
Furcsa módon egyik pillanatról másikra megjavult az automatikus képernyőforgatás, egész hétvégén nyaggattam, teljesen rendben volt. Ehhez képest ma reggel újra előjött a probléma, vagy nem forgat, vagy nagyon nehézkesen... Az bosszant, hogy nem tudom, mivel függhet össze...
SEUS honnan elérhető? -
LML
tag
3g megy, de eddig is ment. 2 napja kezdte el játszani ezt, se program nem került fel, se update, se semmi. Idáig csak SE telefonom volt, az egyik legjobb dolog volt benne a szinte elpusztíthatatlan li polimeres akku....
Az energiagazdálkodásnál a kijelző fogyasztás 40%, de ez idáig is ígyvolt.
Kültéren se mozgok vele sokat, kb míg a kocsiig elmegyek.
-
sir fg
aktív tag
www.gsmarena.com/sony_ericsson_gives_ics_update_roadmap_rollout_starts_in_march_2012-news-3559.php
A ray-re március végén, április elején jön a frissítés (az arc s-sel és neo v-vel együtt). A többi Xperiára jön április végén, május elején. :-)
-
BioKiller
csendes tag
-
tomy86
addikt
Ez tény. Igazából Land-nek szántam. Bővebb a lista arról, hogy melyik apk fájl mihez tartozik, mint a Mini topicjában. Nem csak a biztonságosan eltávolítható alkalmazások vannak benne, hanem gyakorlatilag az összes. Így látja azt is, mit nem érdemes törölni.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Magánvélemény:
Nagyjából így vagyok ezzel én is. Nekem a Samsung Galaxy 3 a viszonyítási alap. Ott custom ROM-ot használtam, de csak azért, mert a gyári ROM-mal annyi baj volt. Eleve, a szolgáltatós telefonokra kijött a 2.2-es android, a kártyafüggetlenre még nem! (nyáron). Ezen felindulva tettem fel custom ROM-ot, amiben pár hibát is javítottak. Például hogy működjön a GPS, 1%-os felbontása legyen az akksikijelzésnek, gyorsabb legyen, stb..
Na, ehhez képest a Ray a gyári szoftverrel hibamentesen és gyorsan működik, nekem semmiképpen nem érné meg, hogy bizonytalan custom ROM-okkal kísérletezzek. Mert milyen előnyöm lehetne belőle? Megnéztem a videót. Annak a nagy részében is az lett bemutatva, hogy milyen szép animációi vannak a launchernek. Na de ezt egy launcher app telepítésével is el lehet érni.. Jó, amúgy jól nézett ki az a ROM.
Mindenesetre nekem még a root sem fordult meg a fejemben, mert minek. Lehet, hogy 1-2 felesleges app letörlésével lenne több tárhely, meg tovább bírná az akksi, de nekem így is elég a tárhely, és így is 2-3 naponta töltöm. Ha nagyon újítani akarok, telepítek új launchert, másik háttérkép, 1-2 új app, és olyan, mintha új telefon lenne Kis túlzással.(Amúgy hobbinak szerintem tök jó, hogy valaki custom ROM-okat próbálgat, kerneleket cserélget, és mindig buherálja a telefont. Én is ráéreztem az előző telefonnál az ízére. De aki egy normálisan használható, megbízható telefont akar a mindennapokra (és Ray-e van), annak nem érdemes, felesleges).
Magánvéleményemet olvashatták
[ Szerkesztve ]
-
-
sir fg
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó