- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
negyed óra skype után nekem is forró a hátulja. a kamera mellett/alatt.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
tomy86
addikt
Csak, hogy én is beleszóljak. Szerintem hiába mértek akkuhőmérsékletet. Én ugyanis nagyobb terhelésnél a telefon felső harmadában érzem a melegedést az akku meg az alsó 2/3-ban van. Szerintem a CPU vs. GPU melegedését érezni. Navigációtól nem, de egy-két játék után én is érzem, bár nem mondanám tűzforrónak. Szerintem ez normális. Más telefon is melegszik csak lehet, hogy itt a vékony telefon és hátlap miatt jobban érzékelhető.
-
Fehércápa
aktív tag
Persze hiszek neked, de ha megnézed a videot, pár kommentelő azt írta neki ugyan így akad. A melegedésről is írtak már többen is (hiába hisztériázik Adam), nem nagyítom fel a dolgot. Képzeld akinek egy sima GpS- től meleg, annak milyen meleg lenne egy játéktól... Mivel se az akadás, se a melegedés nem egy folyamatos hiba, nem tudom ezzel vihetném-e szervizbe...? Gyanítom 2 hét után visszajönne, hogy semmi baja. Mindenesetre jó ötlet az aksi hőmérséklet megmérése, be fogom ide linkelni, hogy játék után mennyi, csak, hogy senki ne mondja, hogy túlzok
-
adam3
aktív tag
válasz Fehércápa #2795 üzenetére
Biztos iylen telefonod van?
Egy elég grafikaigényes játék után max 40fokos az akkumulátor az enyémben, de inkább kevesebb. Márpedig a hátap mögött egyszerre az akksi van, így a hátlap sem lehet melegebb ennél... Ez tényleg meleg, de nem kellemetlenül, közel sem égeti a kezed, és marha messze van a tűzforrótól. Az új IPad-ek terhelés alatt 50 fok körüli értékre melegszenek, ez ahhoz képest semmi...
Én személy szerint marhára kezdem unni amit csinálsz itt a fórumon. Megértem ha szerinted szar, mindenkinek más jön be. De azért nem kell a hibáit egy ötös szorzóval felszorozni, majd totális hülyeségeket írni róla. Megköszönném, ha végre eladnád a telefonod, ha már ennyi utálod...
-
VD
őstag
-
Fehércápa
aktív tag
Játék alatt tűzforró lesz, konkrétan nem tudom kézben tartani! Én használok Navigont (is). A legnagyobb problémám vele a menüje, ahogy írod be a címet, elég hlyén van megoldva és volt olyan cím is, ami nem volt benne. Hogy mennyit fogyaszt nem tudom, egy-egy rövid útra használok csak GPS-t , aközben is töltöm mindig.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz Fehércápa #2792 üzenetére
Elhiszem. Én ugyan nem játszok, de navigáció használatánál, vagy 3G-n történő netezésnél én is tapasztaltam melegedést. Mondjuk ez konkrétan nem zavar, nem akadályozza (nálam) a használatot, csak a tudat zavar, hogy ha ennyire melegszik, biztos ennyire szívja az akksit is...
Más: használ valaki Navigont a Ray-en? Hogy működik? (Nem csak a használhatóságra gondolok, hanem fut-e bug nélkül, mennyire szívja az akksit, stb.).[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz szabogabor10 #2791 üzenetére
Most úgy néz ki hogy helyre jött , letiltottam a gmail szinkronizálást is, az lehetett hogy a háttérben fölöslegesen elinduló alkalmazások reklámjai foglalták a sávszélességet vagy a kimenő jel erősség gyenge és csak a bejövő jelerősséget mútatja a pálcikák sora, az este rögtön át raktam a simet az X10 minibe és csak úgy hasított, ellenállás nélkül bármilyen takarásban jól működött
Cseberből vederbe
-
veterán
válasz LEFTHORSE1 #2789 üzenetére
Ezt a régi X8-am csinálta. Ugyanígy EDGE-en csak küldött adatokat, de legtöbbször nem fogadott. A Ray-emen nem észleltem eddig ilyen hibát.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
sir fg
aktív tag
Így van. Annyival egészíteném ki, hogy ha valamilyem értesítést alkalmazó, "külső" alkalmazást használsz (példa lentebb), akkor abban lehet, hogy lehet állítani a LED-et.
Nagyon jó példa erre a Handcent SMS. Itt személyenként lehet állítani az SMS-jelzés színét (és az értesítési sávon megjelenő ikon színét).
Így már a LED színéből lehet látni, hogy ki írt.A gyári GMail kliens esetén például új e-mail esetén zölden villog a LED. Ezt is biztos le lehetne cserélni másik kliensre, amin lehet állítani a LED-et, de ezt nem próbáltam.
Stb.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
LEFTHORSE1
őstag
Hát ez a Ray egy katasztrófa, full jelet mútat edge-n és mégsem tudok netezni, nézem a status barban az E betü alatt a nyilacskákat, amelyik felfele mútat az fehéren dolgozik, amelyik lefele az fel sem villan.. majd mútatok egy videót ahol egyéb "érdekességek" is történnek
Cseberből vederbe
-
Omni
aktív tag
Köszi. Alapból akkor nem támogatja az android rendszer, mindenképpen programot kell hozzá telepíteni?
-
tomy86
addikt
Lehet próbálgatni. Néhány program: Led Color Tester, Light Flow Lite, Blink.
-
adam3
aktív tag
Több színben is tud világítani/villogni...
Ha az alsó gombokat használod akkro fehéres, ha nem fogadott hívás vagy sms van akkro villogó zöld, ha merül akkor piros, ha tölt akkor először narancs majd zöld
Vannak programok play-en, amivel lehet variálni, hogy mikor milyen színnel villogjon, de ahhoz root kell...
-
Omni
aktív tag
a home gomb feletti led vilagitas szinet at lehet allitani? nekem alapesetben lilas-feheres. köszi
-
sir fg
aktív tag
válasz Fehércápa #2778 üzenetére
Gondolom játéknál izzasztja a GPU-t is a proci mellett... Tény, hogy nekem is jobban melegszik, mint a Galaxy 3 a maga v6-os architektúrájával... De azért nem cserélném vissza
Én még amúgy azt vettem észre Galaxy 3 - Ray tekintetében, hogy az olyan alkalmazások, folyamatok, amik nem jelentenek teljes terhelést, és a háttérben futnak (zenehallgatás, GPS logging, stb.) talán jobban szívják az akksit az utóbbinál.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
Konkrétan így nem tapasztaltam, de szerintem azért lehet, mert elfogyott a RAM hívás közben, és bezárta a böngészőt.
Még mindig nagyon imádom ezt a telefont, és szerintem ár/érték arányban nem kaphattam volna ennél jobbat, de azért így 4 hónap után már látom 1-2 kiányosságát is: egyik, hogy szerintem kevés bele az 512 MB RAM. Persze így is jól használható, de ez okozza, hogy egy picit nagyobb app intenzívebb használata esetén (pl. Maps, más navigáció, Böngésző komolyabb weboldalakkal, stb...) még a launcher is bezárul, így programból kilépve lehet látni, ahogy újraindul a launcher...
Vagy például most egy SE blogon olvastam, hogy szabadkozik a Sony: fontoljuk meg az ICS-re való frissítést, mert az <1GB RAM nem mindig biztosított a gördülékeny működés.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Sztif
aktív tag
Ki tapasztalt olyan butaságot, hogy netezés közben bejön egy hívás, felveszed, dumálsz és miután letetted a főképernyőn találod magad nem a bőngészőben? Ekkor újra rámész a böngészőre és az összes addig nézegetett oldalt törtli, tehát kezdheted előlről a dolgot...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Rick4
félisten
válasz LEFTHORSE1 #2774 üzenetére
3G-t nem használom, ki is szoktam kapcsolni, a fényképezés viszont fontos, ha a vaku helyett folyamatosan világít, az se érdekel, jobb nem kell, viszont legalább ugyanolyan jó lenne.
Tehát akkor megéri váltani?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LEFTHORSE1
őstag
Én is X10 minit használtam előtte, még most is megvan, a Ray led fénye kb 30%-al gyengébb, fotózáskor csak egyszerüen világit (ha bekapcsolod) és az exponálás pillanatában nem vált nagyobb fényerőre, amúgy egy kissé zöldes a fénye.
Amúgy ez engem nem hat meg túlságosan, annál inkább a következők: a jelerőssége 2-3 pálcikával gyengébb az X10 minivel szemben, főleg 3G-nél; ha bekapcsolod az automata kijelzőforgatást akkor az mindenre érvényes, nem lehet beállitani hogy csak pl a galériában működjön vagy szövegszerkesztéskor; aku kiszedés nélkűl nem lehet eltávolitania memkarit és a simet sem; energiát pazarol mert képes felmelegedni (félórás netezéssel) holott semmi szükségem arra hogy fütse a kezemet
Ja és kettő óra húsz perces a töltési ideje, de sokkal tovább bírja mint az X10 mini, kb 40%-al, a kijelzője viszont földhöz vágott, pazar, pazar, összehasonlíthatatlan[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
Fehércápa
aktív tag
Nemhogy nem egészen így csinálja, hanem nincs benne vaku! Kamerafény van, azt kapcsolgathatod ki és be manuálisan, hogy folyamatosan égjen! Egyedül a Vignette alkalmazással tud vakuzni, mivel azt utálom tapasztalatom nincs vele. Kb. minivel egy kategôriájú képeket készít egyébként. A kevés fény mellett nem túl jó minőségben. LEFTHORSE fórumtársunk miniről váltott, akadtak problémai, szerintem vele beszélj mielőtt döntesz, ő konkrétan össze tudja hasonlítani a minivel.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Lassan lecserélem a tökéletes állapotú, és szeretett X10 minimet, és kinéztem ezt a ray-t. Egy gondom van, sokszor fényképezek 1m-en belül közepes fényviszonok mellett (és ehhez kell a normális villanós fényképezés) amiben az X10 mini számomra tökéleteset nyújtott, közelre, távolra is akkor villant amikor kellett, 1 méteren belül tök sötétben is jó kép lett.
Viszont olvasom, hogy a ray ezt nem egészen így csinálja, sajna ez még kizáró ok is lehet. Mi ezzel a tapasztalat?
Köszi!49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma a kérdésem, de nem tudnátok megmondani, hogy az sms-eket azok beérkezésének időrendi sorrendjében hogyan tudom listáztatni. Eddig az összes telómon ez volt az alapértelmezett, itt a Ray-en csak nevek szerint csoportosít.
Köszi a választ előre is. -
Doner
aktív tag
Ez jó hír kössz a választ már azthittem karcos a kijelző de úgytűnik a sony volt olyan jófej hogy gondolt erre is
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A gyári füllel ellátott fólia leszedése után felfedezni vélek egy újabb fóliát a kijelzőn...
Ha jobban megnézem akkor van még egy csík a kijelző peremén körben tehát nem tudom mit gondoljak valaki megtudja mondani?Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
rezme
tag
nah az ICS el lett halasztva április közepére
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
tomy86
addikt
válasz szasza87 #2760 üzenetére
Hardveresen egy problémáról tudok, ami többeknél jelentkezett. Nem töltődött az akksi, hiába volt töltőn. Amennyire tudom, garanciában javították ezeket (nekem nem volt ilyen gondom). Én 4 hónapja használom és meg vagyok vele elégedve. Anyaghasználat szerintem nagyon jó. Azt hozza, amit vártam. Akik fotózásra is használják, azok hiányolják a vakut (fotófény van helyette).
[ Szerkesztve ]
-
szasza87
tag
Sziasztok!
Egy barátom gondolkodik ilyen telefon vásárlásán és kíváncsi lennék mennyire vagytok megelégedve a készülékkel? Mennyire megbízható? Esetleg sűrűn vannak szervizes problémái? Elsősorban ilyenekre lennék kíváncsi! Elolvastam a tesztet is az alapján nem tűnik rossznak!
Nekem az utóbbi időben Samsung telefonjaim vannak így nem nagyon ismerem a Sony-t!
Előre is köszi! -
ronda
aktív tag
válasz Fehércápa #2758 üzenetére
ja, igen. csak még nem "laktam" be. felraktam mellé a tárcsázót is. gyorsabb is lett (a kapcsolatok elérése mindenképpen), de azért máshol még meg-meg akad. pl böngészőből, gmailből kilépve lassan jelennek meg az ikonok.
ja, és továbbra is eldobálja a hálózatot a hálózatváltásoknál."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
Sztif
aktív tag
Ha kell valakinek független ray... Én eladnám.
[link]- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
ronda
aktív tag
a kérdés nem erre irányult. nem főzött rom-ot keresek.
-
ronda
aktív tag
nem tudja véletlenül valaki, hogy a 62-es buildet lehet-e már root-olni?
-
Fehércápa
aktív tag
Na,belinkelem most gépről,hogy tutira jó legyen!
Tehát!
Gyorsaság, akadás összehasonlítás, ugyanannál a telefonnál!
Gyári Launcher
LauncherPro-val
Csak 1 napja használom, egyelőre sokkal gyorsabb a gyárinál, nagyon ritkán akad, a telefonkönyv azonnal előjön, nem kell rá 3-4 mp-et várni, "öröm és bódottá" , hogy erre rátaláltam, remélem a későbbiekben sem fog visszalassulni![ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
Lehet, én a gyárit nem is nagyon használtam ezen a telefonon. De a Launcher Pro-ról simán elhiszem, hogy gyorsabb, mert azt korábbi telón én is tapasztaltam, plusz fehércápa is erről számolt be.
-
sir fg
aktív tag
válasz Fehércápa #2740 üzenetére
Hát igen, ezért szokták javasolni, hogy másik Launcher. Talán itt is írtuk annó tippnek. A LauncherPro egyik nagy előnye, hogy tényleg kis erőforrásigényű, ezért is használtam azt a Galaxy 3-mon. A Ray-en Go Launcherre váltottam, ez már nagyobb progi, de a gyárinál még jobb, nagyon jól testreszabható, több mindent tud, és ingyenes. De amúgy van még egy rakat launcher progi, érdemes szemezgetni
Egy új launcher néha szinte olyan, mint egy új telefon Annyira megváltozik a kezelőfelület. Van például ICS vagy Windows Phone 7-et utánzó launcher is.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Fehércápa
aktív tag
[link] -launcherproval!
Fél óra mire belinkelek valamit ezzel szrral![ Szerkesztve ]
-
Fehércápa
aktív tag
Akinek problémája van a Ray gyorsaságával, annak ajánlom, hogy próbálja ki a LauncherPro-t! Ingyenes! Sokkal gyorsabb tőle a telefon! gyári launcherpro
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz LEFTHORSE1 #2738 üzenetére
Ezért írtam, hogy valamilyen szinten tudja, mert csak egyenként megy a dolog. Sejtettem, hogy neked az összes megjelenítése kéne. Ehhez keresni kell valami progit. Kérdezz rá ebben a topicban, hátha tud valaki használható programot ajánlani.
-
LEFTHORSE1
őstag
Igen most már megvan, amelyik képeknél a GPS nek volt elég ideje vagy jele azoknál megjelenik az egyebekben a térkép opció, így sem rossz de nem az igazi, egy térképen kellene mútassa az összes fotót mint az X10 minin... tovább fogom keresni a marketen, ha kapok egy jól müködöt akkor megosztom
Cseberből vederbe
-
sir fg
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #2734 üzenetére
Várj!
Én nem tudtam pontosan, mi az a Geotags, csak azért válaszoltam, mert konkrétan ilyen nevű alkalmazás nincsen a telefonon.
De most, hogy leírod, miről van szó: ez alapból benne van a kamera appban. Mármint a GPS pozíció eltárolása a kép EXIF adataiban (sőt, ez a legtöbb okostelón szerintem). Vagy neked olyan megjelenítő program kell, ami a telefonon rakja ki térképre a képeket?Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
tomy86
addikt
Valamilyen szinten tudja. Egyesével tudja megmutatni a képek helyét a térképen. A gyári galériában a beállítások között van olyan opció, hogy egyebek -> megjelenítés térképen.
-
sdd2
veterán
Lehet ki kellene venni az x10 mini romjából...
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
LEFTHORSE1
őstag
Ó a francba, az X10 minimen annyira megszoktam, jó volt visszanézni a térképen hogy hol készültek az egy évvel korábbi képek erre fel kivették ezt a remek funkciót a Ray-ból, a tegnap próbáltam a Marketről egy párat de mind marhaságok voltak, valaki tudna ajánlani egy ilyen alkalmazást amelyel meg tudom nézni egy térképen a fotóim készülésének helyét?
Cseberből vederbe
-
sir fg
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #2732 üzenetére
Nincs.
-
LEFTHORSE1
őstag
Ismét bajban vagyok, nem találom sehol sem a gyári Geotags alkalmazást a telómon, nem is vagyok bíztos benne hogy volt rajta, nektek van ilyen?
Cseberből vederbe
-
Syl
nagyúr
Az éjjel még gugliztam kicsit és nem mondhatom hogy a barátom. Telefonon a Talk ilyen és csak Factory Resettel lehet másik accountot beírni. Még szerencse, hogy nem laktam teljesen be, így megejtettem a törlést. Annyi, hogy ezek után a Tab programjai az egyik, a telefoné a másik gmail fiókomhoz van rendelve a marketben.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Ma délután és is beléptem a Ray-klubba
Mivel van egy Galaxy Tab 8.9-em, így az android nem idegen számomra. Ezért is lepődtem meg, hogy a telefonon a Google Talk-ba nem tudok két gmail accountot felvinni, mint ahogy a Tab-on. (Merthogy én kettőt használok. Egy sima gmail-est és egy saját domainest.)
Ez ilyen butított talk vagy csak én néztem félre valamit. Mert természetesen pont a másik fiókra lenne a szükségem, mint ami automatikusan bekerült a TalkbaNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sir fg
aktív tag
válasz legenda007 #2726 üzenetére
Értem.
"Egérrel olyan volt mint egy sima pc" --> hát ezt tudom nehezen elképzelni, amíg nem látom saját szemmel. Na de mindjárt rákeresek Youtube-on. (Kurzort mozgatok az android felületen? Furi.)
DLNA-n ki lehet rakni a képernyőképet? Azt hittem, az arra jó, hogy az okosTV elérje a telefonon lévő médiafájlokat (tehát fájlmegosztás). Vagy keverem valamivel? Nekem sajnos nincs ilyen TV-m. (És ilyenkor (dlna), illetve HDMI esetén is milyen felbontású képet küld át? Mint a kijelző? Vagy a TV natív felbontása?)[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz legenda007 #2724 üzenetére
Olyat nem lehet (ha már egér meg billentyűzet...), hogy spéci kábellel HDMI is legyen ezek mellé? (Neo ilyen téren előnyben van). Az azért durva lenne
Bár nem tudom elképzelni, milyen lehet egy androidos telefon egérrel kezelve, nagy kijelzőn.
Nem néztem ilyeneknek utána, nincs is időm, de ha már szóba került, gondoltam rákérdezek.Meg azért az már milyen spéci kábel lehetne, ami a nyomorult mikroUSB-n keresztül lehetővé tenné:
- a telefon áramellátását, akksi töltését.
- Billentyűzet, egér, háttértár csatlakoztatását.
- HDMI-n monitor csatlakoztatását.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
legenda007
aktív tag
válasz legenda007 #2722 üzenetére
Kipróbáltam a telót egy OTG kábellel, az egér és billencsűzet működik, de egy pendrive csak roottal megy, ahogy olvastam.
-
sdd2
veterán
válasz legenda007 #2722 üzenetére
Nem tudok de nézd meg itt [link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tomy86
addikt
válasz jani8787 #2706 üzenetére
Nézd meg a hívásbeállításoknál a hívásátirányítás menüt! Ha ott be van állítva átirányítás az "átirányítás, ha nem válaszol" opciónál, akkor, ha jól emlékszem 30mp után foglaltat jelez vagy ha ide be van állítva a hangposta száma, akkor oda kapcsol.
(#2708) jani8787: elvileg többnyire vissza lehet állítani a gyári állapotot, de ha olyan probléma lesz a telefonnal, ami miatt ezt nem tudod megcsinálni (meghal a táp, a kijelző vagy egyéb olyan rész, ami miatt nem tudod elindítani a telefont) akkor a szervizes jóindulatán múlik, hogy áthúzza-e a garancialevet vagy sem. -
jani8787
tag
Mit jelent a nyitott bootloader? hogy kell nyitni? és bezárni? van köze a rootoláshoz? ha rootolva van a teló attól még ugyan úgy van rá gari? köszi!
-
jani8787
tag
válasz Gaberking #2630 üzenetére
Sziasztok!
Találtam egy másik fórumon egy útmutatót, hogyan lehet jelentősen felgyorsítani a Ray -t.
Megcsináltam a sajátomon, ég és föld! 1 napja használom így, sokkal gyorsabb lett és eddig hibátlanul működik. Aki kedvet érez hozzá, hogy kipróbálja ITT megtalálja.Még mindig azt mondod, hogy jó? Mennyi idő megcsinálni? És tuti vissza lehet úgy csinálni, hogy garis legyen? Az hol van leírva? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Helló!
Egy kérdés : Kedves telefonom kb a 4-5 csörgés után bárki hív kinyomja foglaltra! Ez mitől lehet? Nem tudok rájönni.
Köszi!
-
tomy86
addikt
Előfordul akadás. Néha indítsd újra a telefont (én hetente egyszer szoktam)! Milyen ikonok jelennek meg? Az ikonokból talán lehet következtetni arra, hogy melyik program generálja. Esetleg egy screenshot segíthetne, mert így nem fogja tudni megmondani senki, hogy mi okozhatja.
Mit értesz azon, hogy "a naptári bejegyzéseket is el tolja 1 órával"?
Ha beállítottál mondjuk találkozót14 órára, akkor az 14 órakor fog megjelenni az óraátállítás után is és nem 15 vagy 13 órakor. -
bylow
senior tag
Sziasztok!
1 kicsit le maradtam az olvasással...
Kérdés:
Szokott nektek kicsit néha akadni a rendszer? Néha érdekes módon 1-1 ikon is megjelenik önmagától a főképernyőn, ezt törölni szoktuk, de nem jövök rá hogy melyik progi csinálhatja ezt. Valakinek ötlet ???Most autómatikus óra át állításnál, a naptári bejegyzéseket is el tolja 1 órával, vagy azokat nem bántja?
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
furmint
csendes tag
válasz LEFTHORSE1 #2699 üzenetére
Azt is be tudod állítani, hogy a ki/bekapcsoló megnyomása hívás közben bontsa a hívást, rá sem kell nézned a kijelzöre.
-
fPApi
őstag
válasz LEFTHORSE1 #2699 üzenetére
Pedig ott van, csak nem gomb, hanem egy szöveg, amivel lehet zárni a hívást. Egyébként sokáig gondolkodtam a "kijelzőn semmi nem fogadott piros gomb"-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...