Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blt.62

őstag

válasz muveszur #3532 üzenetére

Szio!
    Köszi szépen a tanácsokat,baromi jó hogy itt vagy te nekünk mert rengeteget segítettél már nekem is. Beállítottam a hangerősítést minden frankó lett még a Garmin is sokkal hangosabb lett. Egyedül híváskor a telefon saját kihangosítója maradt halk.
    Azt szeretném még kérdezni,hogy a névjegyzékben amikor nevet keresek akkor a "Cs" és "Gy" kezdetű neveket nem találja. De ezt te is tudod. Olvastam valahol,hogy kikellene kapcsolnom az "irányított keresést". Ez igaz? Ha igen akkor leírnád hogy hogyan tudom ezt megoldani?
    A Nokia programok.hu oldalon megtalálom a Handy Weather programot? Tudsz erről a programról valamit? Gondolom állandó internet kapcsolat kell hozzá csak azt nem tudom,hogy ha minden nap lekérdezem akkor mindig csatlakozik az internetre,vagy előre megmutat mondjuk egy hetet és csak utánna frissíti? Mert az iPHONE-nál is megmutatta előre egy hét időjárását de mondjuk ha hét elején (hétfő) megnéztem és utánna csütörtökön akkor újra csatlakozott a netre. Vagyis nem lehetett úgy használni,hogy hétfőn lekérem az adatokat utánna egész héten csak ránézek mert ha elindítottam az alkalmazást akkor csak úgy engedte hogy előbb csatlakozott a netre. Tudsz ebben is segíteni?

MegtorloXp

Új hozzászólás Aktív témák