Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Badboys #1161 üzenetére
Pont tegnap olvastam a találgatást, hogy a vércukorszintmérő valószínűleg kimarad. Persze ki tudja, mi lesz. A dizájn lehet még érdekes, mert én is úgy gondolom, hogy szoftveresen pár apróság lehet csak (mint pl. watch 3-nál a véroxigénszint mérés). Persze ha dobják a Tizen-t, akkor már egész más lehet a helyzet.
-
EAndrew
aktív tag
Helló,
Segíts hol írták róla rosszakat és miért? Én itt vettem és a kérdésemre elmondták, hogy gyári garancia van hozzá és egyből a samsung szervizbe kell vinni gond esetén. Nem vagyok otthon nem látom a gyári jegyet, bár igaz szerintem nem a kis Samu gyári jegy van hozzá, hazaérek és megnézem.
Egyébként a honlapon ez áll: -
west76
aktív tag
A véleményemet arra alapozom, hogy én is ezt a samsung watch 3 órát használom minden nap. 😉 Sehol nem láttam leírva, hogy csak pozitív véleményt lehet írni, nekem amúgy semmi nagyobb bajom nincs vele, de ha valakinek ingadozó vérnyomása van és azt kontrollálni kell, akkor én a helyében nem erre az órára alapoznék. De ez még mindig csak egy saját vélemény, úgy, mint a tied.
-
kisskd
tag
Én vagyok a hülye, ha nem látom a menüpontot, ahova be tudnám írni a kupont a Galaxy Wearable-ben?
szerk: a válasz igen, jobban körül kellett volna nézni, felül menü gomb, beállítások, utalványok, és ott hozzá tudom adni a kupont, aztán fizetéskor levonni. -
-
mmarta
senior tag
Bocs, de olvastam. Akinek nem samu van: a linken lévő videó segít, akinek samuja van: "Ha samsung telefonja van, akkor könnyen, max 2 perc alatt fel tudja tenni a vérnyomásmérő-EKG programot az órára."
Ezek szerint külön program kell, hogy működjön tök mindegy milyen a teló?
Ezt nem sikerült biztosra összeraknom, ezért kérdeztem, mert kizárt, hogy az öreg szarakodik appok felrakásával. -
lucky07
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm.
De akkor mindennel együtt elmegy neked 3-4nap és akkor sem teljesen lemerülve.
Most hogy teljesen üres és csak is jelzések fogadása van bekapcsolva tegnapi bejelentkezésem óta tart 64%
De semmi extra sem pulzus mérés se semmi.
Októberben vettem az órát.
Szóval csak a garancia játszik
Szted így nem fognak hülyének nézni hogy mit várok az órától?
Mert igazából amire most merem használni arra egy bármilyen amazfit is alkalmas 2-3 hét üzemidővel. -
lucky07
aktív tag
-
Nekem is most tiltott le... Ahogy nézem, egy darabig, csak figyelmeztet, de aztán pár warn után letilt...
lucky07: nekem a nagyobbik verzió van, és nem LTE... így 2-3 napot bír átlagos használat mellett. Ha túrázni megyek, egy nagyobb túra telefon nélkül leszívja rendesen.
Az LTE azt hallottam gyorsabban merül alapból is. -
kmarci25
veterán
Ugyan még nincs órám, de első google találat:
To turn the Samsung Galaxy Watch 3 off and on:
1. Long-press both physical buttons on the watch.
2. Wait until the Power off tab appears, then tap it.
3. Long-press the lower physical button again and wait until the Samsung Galaxy Watch turns back on. -
sirály69
őstag
"Soft reset with hardware keys
A soft reset is a simulated battery removal. This is used to power a device off when the screen is frozen or unresponsive and the device it has an internal battery that cannot be removed. It does not cause loss of personal data on the device.
Press and hold the Home/Power key for up to 10 seconds. Wait as the device restarts." -
-
sirály69
őstag
Huawei watchot használtam 1 évig. Tökéletes hozta amit kellett, sőt!
Mind üzemidő, mind gyorsaság, mind stabilitás...király!
Most is azt használnám ha rendesen működött volna a samsung telóval...( nem az óra hibája..!)
Telefonban pedig fényévekkel jobb volt a p30 pro mint a samsung s20 ultra!!!Sajnos a google hiányosság miatt nem vehettem új huaweit...
-
-
bajnokpityu
félisten
-
Ha EU-s országból jön, akkor 1 év gyártói (Samu) garancia van rá, rendesen kitöltött számla esetén, amin rajta van a sorozatszám, tehát beazonosítható.
Ha nem ilyen, akkor csak a boltban tudod a garanciát intézni ahol vetted, a samu szervizből elhajtanak.
Ha hivatalos viszonteladótól vagy szolgáltatótól veszed, akkor 2 év samu garancia van rá számla és kitöltött garanciajegy esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest