- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Vásárolnék egy ilyen órát,de a tré szórakozik. Az MM úgyszintén hirdetik az órát, de nincs sehol majd okt 6 ka táján.. Találni 110 és 170 tartományban most kénytelen leszek onnan mazsolázni. Aki nagyon otthon van ebben a garanciális témában mi a hátrány ,ha nem HU régiós az óra? Beszéltem pár bolttal akik legalább gyári garanciát adnak állításuk szerint. A PC landból rendeltem 120 papír, de még vissza mondható. Azt mondták, hogy Samsung garanciás a kütyü viszont arra még nem válaszoltak , hogy milyen régiós. Ezért kérdezem milyen hátránnyal jár, ha nem magyar? Gondolom ,de nem tudom, hogy a samu egyáltalán vállal e garanciát nem ide való órára. Annak ellenére ,hogy állítólag gyári garancia van rá. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Garmin venu 3
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest