Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
No ez rendes kavartyot eredményezett. Találtam olyan Youtubos videót ami a 3as ra van. Bele olvastam a hszba és ott olvastam, hogy a csóka azt mondta nem csak Samsung telefonokon működik. Volt aki konkrétan rá kérdezett. Végig kockáztam a videót és bizony a szoftver szám nem egyezik ami a videón van és ami az én órámon van. Ott is elhangzott, hogy ne frissítsenek mert nem lesz jó. Ezt nem értettem mire gondolt. Viszont azt is írta a videót fölrakó manus, hogy az órára is kell telepíteni a Samsung monitort ,de ott ilyent nem is mutat. Azt ugyan, hogy gondolta mert szerintem itt senki sem telepített semmit az órára. Azért írtam, hogy szerintem elképzelhető, hogy ez szoftver függő, de lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Huawei watch GT5
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch SE2 44mm, 92%, 12 hónap garanciával
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged