- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
válasz
kmarci25 #2342 üzenetére
Igen erre írtam korábban hogy ahány felhasználó, annyiféle user szokás, meg prioritás stb...
EKG, meg vérnyomásmérés, és lehetne sorolni még jó pár funkciót, az meg engem nem hoz lázba.
Hát ilyen ez a popszakma
A nyár viszont feltartóztathatatlanul tör előre, és hát egy strandon és egyéb helyeken simán el lehet képzelni az órával való fizetés előnyeit... de ez meg nyilván másnak nem opció, viszont nekem meg az lenne. -
NeeKee
tag
válasz
kmarci25 #2228 üzenetére
Régebben (kb fél éve) még nekem is megvolt a Samsung Health Monitor ikon az órán (pirosas-rózsaszínes, EKG jelű ikon), de most akárhogy nézem, sehol nincs órán, a sima Health van de abban nincs se vérnyomásmérés, se EKG mérési lehetőség. Az óra folyamatos bluetooth kapcsolatban van a telefonnal, a telefonról próbáltam az óra kalibrálást elindítani, de kiírja, csatlakoztassam az órát a telefonhoz. Szóval eltűnt az EKG/vérnyomásmérési funkció az óráról. Kérdésem az, vajon hogy lehet visszatenni? Galaxy Store-ban ha rákeresek a Samsung Health Monitor-ra, nem találja.
-
NeeKee
tag
válasz
kmarci25 #2226 üzenetére
Igen, korábban rajta volt az órán, de ki tudja mióta nincs. Nem sokszor használom, de pont megnéztem volna a gyerek adatait... sehol sincs az órán, a telefonon meg csak a korábbi ekg méréseket tudom megnézni, a vérnyomásmérédt meg kalibrálni kéne
szóval eltűnt. Hogy lehet visszavarázsolni?
-
bcl
senior tag
válasz
kmarci25 #2215 üzenetére
Minden be van kapcsolva. Ma is ez volt a futás előtt, kint, a nagy lapajon.
Kellett neki vagy 4-5 perc az első fixhez. Nem értem én sem, be van kapcsolva minden, ami lehet. Ráadásul esimes az óra, és van is mobilnet is rajta, tehát még a telefon sem kell az agps-hez... -
alcapone386
őstag
válasz
kmarci25 #2183 üzenetére
Sós vízbe valóban nem ajánlott, de édesvízi tapasztalataim eddig jók. Mindenki maga döntse el, hogy használja-e vízben vagy sem, de ha nem bízna benne a samsung, akkor úszó üzemmód sem lenne benne. Vízeltávolítás szintúgy (rohadt jó fícsör). Illetve a tanusítványokat sem puszira osztják.
Szerk: persze búvárkodás kilőve, illetve vízforgatónál, jakuzzi buboréknál ne tartsuk sokáig.
Személyes tapasztalatom: lubickolás oké, szauna oké, mindennapi vizes használat oké. Persze vállalom a felelősséget az órámnál. Ha mégis beázik, így jártam, de épp azért vettem ezt, hogy ne kelljen mindig levennem úszás előtt.
Mindenki döntse el, ki mit kockáztat -
$atirka
őstag
válasz
kmarci25 #2095 üzenetére
Igen, azt vitattuk, de én erre reagáltam "Amit ezek az eszközök mutatnak, az csak saccra alkalmas".
Meg itt már nem is a lépés darabszám a truváj, hanem azok mozdulatából kiszámolni a sebességet.
Mértem ma is egyet, csak Neked!
No meg nekem is jól esett...Futópad
Health app
Itt most nem nyomkodtam közben a telefont, meg nem csináltam minden mást is...És nem, nem 3-al mentem...
(5-6km/h között, 6-8as emelkedéssel)
Ott már vége volt az edzés, de most, hogy jobban értsed, megállítottam teljesen a gépet... -
$atirka
őstag
válasz
kmarci25 #2090 üzenetére
Ne mond már, pont tegnap írtam be, hogy 3,8km-t mért az óra, a futópad meg 3,9-et. Érted, futópadon! GPS nem játszik ilyenkor, csak a mozgásra hagyatkozott, főleg úgy, hogy néha nyomkodtam a telefonom is az órás kezemmel is.
Ez igazából gyaloglás volt, hegymenet magasságra állítva.
Szóval ez nagyon nem saccra megy... -
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #2087 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Minden csuklós lépésszám mérő így működik. A huawei karkötői még sokkal durvábban fölémérnek a valós adatoknak. Amit ezek az eszközök mutatnak, az csak saccra alkalmas. Ha edzést indítasz, akkor GPS adatok is vannak, úgy már sokkal pontosabb, és igazából az hasznosabb adat, még ha nem is egész napos, mint az, hogy hány lépést tettem meg egy nap.
-
Badboys
őstag
válasz
kmarci25 #1994 üzenetére
Nos úgy végszóra és pontot a végére. Van olyan aki kiad egy ilyen csili vili sz@rér x összeget ezért elvárja, hogy tegye a dolgát, nos én ehhez a csoporthoz tartozom. Ki állok az igazamér. Te viszont csak azért vetted, hogy te legyél a faluban a valaki, hogy menőzzél nos te ehhez a csoporthoz tartozol. Amennyiben sz@r az a cucc az sem gond, de rajtad kívül heted hét országban csak neked van. Részemről ennyi és befejeztem. Elnézést, hogy megbántottam zsenge lelked, hogy le írtam ide miként lehet a hibát megtalálni.
-
Badboys
őstag
-
axlfsi
veterán
válasz
kmarci25 #1964 üzenetére
Felreertheto voltam. En is 46 vagyok es meg talan nem szamitok idosnek...
Inkabb ugy kellett volna fogalmaznom, hogy nem kifejezetten idoseknek szant termekrol van szo (mert egyebkent van ilyen ora is a piacon).
A celkozonseg koreiben talan annyira nem relevans az, hogy elesunk es riasztani kellene ... persze, barmikor, barkivel, barmi megtortenhet - en ezt ertem. Viszont akkor sem tudom elkepzelni, hogy a 85 eves nagyim csuklojara feltegyem, aki egyebkent meg mindig nem jellemzo, hogy elesne (igen, tudom; sosem tudni elore).
Mindegy, nem eletszeru, hogy egy ilyen feature legyen az ekessege egy oranak.Merne inkabb tokeletesen az alvasidot vagy lenne jobb az akkuideje, sport- es egyeb tevekenysegek analizalasaba hoztak volna ujitasokat, ... akarmi mas, de ez a falling detector es 2 ev utan meg mindig erre jon patch, mikozben trivialis (melyalvas) funkcioja hasznalhatatlan
...hat ettol nem fogok hasra esni. Igazabol mar nincsenek elvarasaim es nem is lepodok meg semmin, elfogadtam olyannak, amilyen... csak ugye tema volt es
ujjongva tapsolunkfulig ero mosollyal koszontjuk amikor jon egy patch, ... pedig patasztvakitas csak (de mar ismetlem magamat). -
cicaslany86
aktív tag
válasz
kmarci25 #1736 üzenetére
Azt próbáltam tesztelni egy máson mért méréssel, hogy valóban felismeri e ha változik a vérnyomás. Vagy abban a hitben vagyok, hogy minden szupi és ha valami okán felmegy is ugyanazokat az értékeket írja, mint általában. Azért vetődött fel bennem, hogy valami nem oké, mert 146-os systoles vernyomasnál a 96-osat írta ki mért értéknek, mint ami nekem általában lenni szokott. Alcapone szerintem értette a kérdésem.
-
Badboys
őstag
válasz
kmarci25 #1363 üzenetére
Nos akkor kezdjük az elején. Nem néztem utána az új megoldásnak mert számomra teljesen érdemtelen a dolog. Veled ellentétben én a kezdetektől fogva figyelem a dolgok menetét. Veled ellen tétben több embernek segítettem a rendszer probléma megoldásában, amig működött az XDA megoldása. Legyen boldog használja amíg lehet. Mivel az XDA s megoldás is működött egy ideig. Kérdezés helyet miért nem olvasott utána? Akkor nem érezte volna, hogy megtévesztés áldozata lett. Ami nem azért történt mert ezt akartam elérni. Viszont neked ehhez semmi közöd fölöslegesen böfögted ide a megjegyzésed. Amikor olvastad a kérdését miért nem vettél annyi fáradtságot, hogy leírod a megoldást? Bírom az ilyen megmondó embereket akik utólag roppant okosak tudnak lenni.
-
PeteePeti
őstag
válasz
kmarci25 #895 üzenetére
Gondolom úgy érti, hogy normális minőségűt!
Párom most vett 4 ezer forintért fehér szilikon szíjat a Watch Active-hoz! Hát bár ne tette volna! Meg sem közelíti az eredetit se fogásra, se színre, se anyagra! Egy gagyi fos!
Szal értem én, hogy ezer helyről lehet beszerezni szíjakat, na de milyeneket??? -
hito
nagyúr
válasz
kmarci25 #790 üzenetére
Jobb, mert tudtam mire számítsak. Reménykedem még 5 napig és utána meg jön a pofára esés, így jobb volt. Egyébként meg nem olyan kardinális dolog ez, mint ahogy felfújjuk, nem az életem a Watch 3
Mellette eszem-iszom, dolgozom, lányommal és feleségemmel törődöm és várjuk a második gyermekünket, nem pedig egy sarokba szopom az ujjam magzatpózban szomorkodva az EKG-n
-
-
Badboys
őstag
válasz
kmarci25 #762 üzenetére
De igen sejtethető fentebb linkeltem a samu nyilatkozatát, hogy továbbra is csak a samu modellekre lesz elérhető a 2 appos megoldás. Nekem ez jött le a nyilatkozatukból. Ne legyen igazam.
hito: Én sem akartam cserélni igaz egy HTC U11 em volt. Azt mondtam ez nekem bőven jó még. Miután láttam, hogy milyen macerával lehet fölhekkelni 2 appot akkor azt mondtam ebből nem kérek. Mai napig sajnálom a HTC ém. Viszont a hekkelgetéssel sem akartam szórakozni. Láttam, hogy sokszor még úgyis macerássan ment föl egyeseknek. Inkább váltottam -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
kmarci25 #700 üzenetére
Ne haragudj, de most úgy érzem magam, mint amikor valaki megkérdezi egy filmes fórumban, hogy létezik e szinkron az adott filmhez, erre érkeznek a hozzászolások, hogy nézd eredeti hanggal meg felirattal, mert úgy jobb.....
Ez a nesze semmi, fogd meg jól.
A feltett kérdése(im)re konkrét valaszt nem kaptam, csak veleményformálást, illetve, hogy Te hogyan csinálod. Nem ez lett volna a kérdés.
Mivel nekem sem időm, sem kedven nincs próbálkozni fólia felrakással, ezért keresek rá helyben olyan szakembert, aki naponta többet csinál, rutinos, nem lesz porszem alatta, nem csúszik el, nem lesz buborék, stb....
Egész egyszerűen nincs kedvem megvenni egy 2500 ft-os spigen fóliát, majd az "óriási rutinommal" feltenni úgy, hogy poros marad alatta, mert akkor kidobhatom a 2500-as fóliát, meg az 1500ft-os szállítást, kezdhetem előről. Kinából nem szeretnék rendelni, mert nekem most kell a fólia, nem 3-6 hét múlva.
Úgyhogy a kérdés(ei)m továbbra is fenntartom, Győrben olyan hely, ahol azonnal felteszik és van is nekik, vagy Mediamarkt-os megoldás órákra is adott e? Egyáltalán érdemes e tenni rá, vagy ez a GorillaGlas ilyen kis felületen jobban bírja mint a nagy kijelzők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!