Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Igen, de már most a szöveg tartalmazta a "készlet erejéig" marketing joker szöveget. Ergó, ha 2db lesz raktáron, és azt elviszik, akkor se lehet egy szavunk se.
Igaz már nagyon off itt, de szerintem nem gondolták végig, hogy mit is adnak. 55eFt-ot egyszerűen nem ér a füles, de kuponnal 20eFt ért már ok. Emiatt aki teheti, meg fogja venni. Na igen, de időközben rájöhettek, hogy így deficites meg sokkal több fogyna. Na mind1 is, nem gyártom az összeesküvés elméleteket. Azért zavaró, de ez van
Pozitív, hogy válaszoltak a levelekre, és igyekeznek készletezni.
-
Sanya
nagyúr
Én megpróbáltam. Első indításkor és hard resetkor az enyém enged régiót váltani, de nincs benne uk, csak németország, svájc, francia, olasz, svéd.
A samsung payhez kell a samsung pay plugin, ha nincs samsung telefonod, de nekem oda az apkmirrorról kellett egy 2019 novemberi samsung pay plugin, hogy tovább tudjak jutni és kártyaadatot kelljen diktálni. Sajnos a kártyám angol(curve), most wise kártyán gondolkodom., hátha német régiósat kapok.Más német kártyát nem tudok szerezni, a német revolut(n26) itthonra nem ad kártyát.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Én semmit nem töröltem, egyszerűen frissült az óra, és első inditasnal, érdekes volt megjelent egymáson az angol és a magyar szöveg az órán az appoknal, majd egy pillanat alatt frissült a szöveg.
A mobilon a haert monitort kellett eltávolítani és felrakni a Samsung storebol -
HoldfenyLuna
aktív tag
Jaj, de kedves tőled
Nagyon szépen köszönöm! Vicces, hogy ez nem jutott eszembe, pedig a GWA2 is kapott egy szilikon tokot, amitől tök jól nézett ki, igaz ott legalább auqa black volt. Most elgondolkoztam, mert alin van ebből is olyan tok, mint ami volt nekem+a gyűrűre cucc+fólia.
-
kmarci25
veterán
Na, ezt nem figyeltem... Most annyit csináltam, hogy automatikusra tettem a wifit, bízva abban, hogy ha az is aktív (telefon meg nincs nálam futáskor), akkor hamarabb talál jelet. A futási képernyőn villog-világít a gps jel? Most, nézem, tényleg. Még sosem vettem észre...
-
Badboys
őstag
Sajnos viszont várhatóak a sorozatos problémák Két okból kifolyólag. A fontosabb, hogy a tulaj beszólt a államnak második meg a konténer mizéria. Az eddgi 2000 usd helyett most már 5000-9000 usd a konténer bérlés. Nem is merek már rendelni mert utálom több havi várakozást és a refundokat. Az észrevételem meg az, hogy a problémák miatt fölnyomták az árakat. Sokszor nem éri meg rendelni.
-
lucky07
aktív tag
Igen én is írreálisnak éreztem ezt az üzem időt amit produkál.
Még amit a kolléga írt megpróbálom hogy full szűzen mert jövő évig még van pár nap szóval van néhány verza amit ki lehet próbálni.
A Full Reset gondolom a gyári beállítások visszaállítása aztán kézcsók vagy vmilyen speciális módszer? Mert nagyon szívesen megcsinálok bármit. -
kmarci25
veterán
Hmmm... Igazából a vérnyomás mérés érdekel jobban, azt úgyis minden reggel mérem, úgyhogy a kalibráció nem érdekes. (Napközbeni mérés érdekelne...) Úgy gondolnám, hogy ha már az órán fennvan az applikáció, ami ECG-t mér, akkor az átküldés már független a párosított telótól. Na, mindegy, majd kipróbálom...
-
Badboys
őstag
Utána olvastam és nem telefon függő. A program körül van a mizéria. Többen is írták, hogy nem települ vagy csak a fele működik Vannak akiknek hibátlanul megy vannak akiknek a fele és van a 3. csoport akinek semmi sem. Ez a huszonkettes csapdája. Elképzelhető, hogy a szoftver a ludas. Volt akinek a frissítés után halt be. Gondolom az lehet amit írtam, hogy a régiós frissítéssel elvágták a használati lehetőséget. Samu logika. Nehogy már élvezkedjen a prosztó 100 egynéhány ezer forintér.
-
Badboys
őstag
Ez nem új szvsz. mindenki ismeri erre írtam, hogy kb 2 óra mókolás. Állítólag akár téglásítható is az óra. Azért ez nem az a kategória, hogy kísérletezzünk vele. Viszont nem kizárt, hogy az LTE es verziókra valóban nem jó a linkelt megoldás. Ez így most eszembe jutott. Esetleges garanciáztatásnál meg ugrik a gari mert szoftver módosítás történt. Vissza állítható a gyári rom ha! No, de ott ha.
-
Atilla21
csendes tag
A Turbado garanciáról annyit, hogy a barátnőm watch-án tönkre ment a magasságmérő és a barométer több, mint egy év után. Vissza küldtem, pár napra rá jött a válasz, hogy ők is észlelték a hibát és van két lehetőség, mivel még forgalmazzák küldenek egy vadi újat, vagy a vételi ár 70 %-án beváltják, úgyhogy mostmár olvashatom ezt a topikot is.
-
dionaea
őstag
Köszönöm
Meg nincs meg az óra. Sokat vacilláltan mi legyen,a frontier utódja actice 2 vagy watch 3. Es ugy döntötten ez lesz. Az active 2 nem tetszik és s2,s3 utan a mechanikus lunetta hiányozna. No meg nagyon fiatalos a kinézete.
Úgyhogy majd ez az útmutató jól fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged