- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
válasz
Lacielvtárs #50 üzenetére
Sziasztok
Nincs véletlen valakinek 41mm (mystic bronz) gyári pink bőrszíjja eladó véletlen? -
Markizmark
addikt
válasz
Lacielvtárs #854 üzenetére
Na, király.
Akkor már csak a futárnak kell megjönnie 9:30 és 12:30 között az órámmal. -
EAndrew
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #823 üzenetére
Helló,
Csak a telefonról kell a Health monitort leszedni? Az leszedi az óráról is, mert ott is van egy widget hozzá?
Még nem estem neki a frissítésnek, de ránéztem és nem találom a storeban a health monitor-t. Ti hogy találtátok meg? -
gyuri2008
veterán
válasz
Lacielvtárs #827 üzenetére
Nekem nincsenek meg a régi mérések.
-
Tibson
tag
válasz
Lacielvtárs #823 üzenetére
Megmaradtak az eddigi méréseid eredményei is? Újra kellett kalibrálni az órát?
-
TODI1111
veterán
válasz
Lacielvtárs #707 üzenetére
Igen úgy van ahogy írtad,
"igaz, a watch 3-on van külön widget hozzá, a 2-n az nincs"
Én pedig írtam, hogy nekem watch 3 van, a képernyőkép arról készült. -
gyuri2008
veterán
válasz
Lacielvtárs #697 üzenetére
Az,hogy van külön widget hozzá,attól még méri vagy nem?
A specifikációban nem látom -
gyuri2008
veterán
válasz
Lacielvtárs #693 üzenetére
A watch 3 véroxigént is mér?
-
gyuri2008
veterán
válasz
Lacielvtárs #691 üzenetére
Az jó
Ugyanis az ára 72.000ft a másik 116000.
Akku időbe gondolom egyforma,mind a kettő 340 mAh-es akkuval rendelkezik.
Max 2 nap? -
Gyuc
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #533 üzenetére
Okés köszi,sejtettem valahol mivel kéri az ember másik kezét is...csak gondoltam egy kérdést megér.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #531 üzenetére
Akkor használ volt
Én nem emléxem nekem volt-e
-
Anulu79
addikt
válasz
Lacielvtárs #233 üzenetére
2 db órát használsz?
-
S@c@
őstag
válasz
Lacielvtárs #191 üzenetére
Lstom beirtad active 2 topicba es ide is. Pedig a gear sport es active 2 kozel jo eredmenyeket ad sportra. Huaweit teszteltem en is az ujat de nagy elteres nem volt a ketto kozott.
-
Badboys
őstag
válasz
Lacielvtárs #180 üzenetére
Nekem volt Huawei Watc 2. Soha többet ettől a patkányoktól semmit. 1 évesen a ferde szemű csang reggel felkelt és eldöntötte, hogy eldobja nem frissít nem magyarít és elmondom, hogy az sem teljesített akku ügyileg jobban. Sőt az SGW 3 jobb. Most várom, hogy miként dönt a T kom mert nem tudták javítani. Közöltem, hogy Huawei termék soha többet a ház közelébe sem. Megbüntetném azt az eladót aki a jelenlegi állapotban Huawei terméket kínál eladásra.
-
kmarci25
veterán
válasz
Lacielvtárs #178 üzenetére
Sokáig gondolkodtam a Huawei-en, de a Samsung felé hajlok leginkább. A vérnyomásmérés nagyon jó lenne. Tudom, hogy fenntartással kell kezelni, nem is alapoznék rá semmi komolyabbat, úgyis mérem mindennap rendes felkarossal, de viszonyításnak jó lenne, hogy pl. munkahelyen napközben mi történik... Ezt a funkciót meg nagyon kevés modell tudja. Néha, heti néhány alkalommal futni is mennék vele. Úgyhogy ennyi kb a lényeg, ami kell, meg persze a design.
-
kmarci25
veterán
válasz
Lacielvtárs #176 üzenetére
Havonta veszel egy okosórát?
Lassan írhatnál róla teszteket. Másrészt tényleg polip lehetsz.
Viccet félretéve, nekem nagyon hasznosak ezek az infók, továbbra is a 2 vs. 3 kérdésen örlődök, és ez is segít.
-
NeeKee
tag
válasz
Lacielvtárs #172 üzenetére
Ugyan edzéshez még nem használtam (még nem érkezett meg a szilikon szíj), de eddig nálam is, gyermekeimnél is jó pulzust mutatott. Összehasonlítva gear fit 2pro-val is ugyanazon időben jó eredményeket mutat. Érdemes lenne szervízbe vinni, csak a pulzus miatt nem érdemes újabb órát venni
-
S@c@
őstag
válasz
Lacielvtárs #172 üzenetére
Active 2-nél lehet csak nekem, de elég korrekt értékeknek tunik amit mér.
-
lucky07
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #150 üzenetére
Szia
Keresem de nem találom az EKG-s videót
Hogy sikerült rá varázsolni? -
NeeKee
tag
válasz
Lacielvtárs #152 üzenetére
Neeeem neeeem, annyira nem vagyok ügyes, hogy ez menjen, szóval várok, addig marad a mobillal fizetés. (bank mobilapplikációjával szuperül működik telefon NFC-n a fizetés)
-
NeeKee
tag
válasz
Lacielvtárs #150 üzenetére
Köszi, feltettem, működik rendesen minden
Aliról be is rendeltem pár cuccot (kijelzővédő fólia, különböző szíjak).
Ami még nagyon klassz lenne, ha valahogy lehetne NFC-n keresztül fizetni az órával, tudom a Samsung Pay nem működik csak régióváltással, de vajon más megoldás is létezik? Vagy várjam ki, ha hamarosan Németo.-ban elérhető lesz a Pay, hátha behozzák hozzánk is? -
rstwingo
tag
válasz
Lacielvtárs #118 üzenetére
Nem e-simes romok az biztos , az e-simesekre nehezen jönnek valami miatt ami fellelhető az ez R855FXXU1ATFB ;R845FXXU1ATFB
A komplet rom van benne és a fash program hozzá -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Lacielvtárs #65 üzenetére
Legalább a rendszersebességet és a felhasználói élményt nem érinti, szerintem fluidabb, mint a Watch Active és Active2. Valamit biztos reszeltek
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Lacielvtárs #50 üzenetére
Igen, elírtam. Javítottam, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest