- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoó
tag
Na teszteltem, 4 nap 5 órát bír ki az óra állandó BT nélkül napi 1-2 szinkronizálással a S.Healthez, alvásfigyeléssel, nyugalmi pulzusméréssel, napi 7000-10000 körüli lépésszámmal, napi 2-3 vérnyomás és EKG méréssel.
Viszont ma fél 1-kor vettem le a töltőről 86%-kal és este fél 7-kor még mindig 86%-on volt az akksima folyamatos pulzusméréssel meg 7200 lépéssel.
Most 85%-on van egy EKG és vérnyomásméréssel és 1 szinkronnal a telóval. -
Zsoó
tag
Feltettem a fórumban linkelt youtube video alapján a Health monitor Ekg és vérnyomás appot, de nem jó. Azt írja ki az elindítás után hogy nem talált kompatibilis órát
(Bt silver watch 3)
-
Zsoó
tag
válasz
ForRedGlory #685 üzenetére
Köszi így már oké.
kuk@c: A legutolsó van rajta.
Ahogy nézem 1 nap alatt 30%-ot esett az akku így lehet talán akkor 3 napot ki fog bírni. Én a kézmozdulat ébresztést, és a telóról jövő értesítéseket ki szoktam kapcsolni.
-
Zsoó
tag
Üdv.
Beléptem én is a klubba egy ezüst BT Watch 3-mal. A Galaxy eSimes Watch-omat váltotta. Sokkal jobban tetszik, viszont pipa vagyok mert jóval kisebb benne az akku. A Watch-csal a 4 napot kibírtam, de ez rohadtul merül ahhoz képest
Hogy lehet véroxigén szintet mérni rajta? Ezt így első körben nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest