- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri2008 #1886 üzenetére
Azt neked kell eldönteni mennyit ér az adott tárgy.. Az időt állóságát tekintve nem. Alternatíva esetleg az SGW4, de az meg nem most mert aki megveszi béta tesztelő. Ezt kukázta a samu pedig kár érte. Sokak álma a fizetés ezen nem lesz elérhető és ez nem csak a samu bénasága, hanem a Magyar bankok bénázása is. Más szempontból meg neked kell eldönteni. Most vennék biztosan nem ezt venném.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
gyuri2008 #987 üzenetére
Tuti? Nincs a Samus garijegy utolsó oldalának legutolsó részében egy ide vonatkozó rész, miszerint a kötelező 12 hónap jótállás mellé még 12 hónapot ad a Samu? Én annakidején a GWA2--t Samsungba vettem, 70 vmennyiért, igaz, akkor még nem volt ez az ársávos cucc, de már akkor (2019 november) 1+1 évet adtak.
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri2008 #812 üzenetére
Ahol leszedted a 2 appot ott írták, hogy nem minden telefonra jó a linkelt app. ezért alatta volt egy orosz apk azzal indul. Amikor föltette valaki utány senki sem panaszkodott, hogy nem indul szerintem próbáld azzal. Amikor a telefon megkapta a 11 et nekem is újra kellett rakni, de elindult hiba nélkül. Próbáld meg azzal a másik apkval.
Akkor tárgytalan.
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri2008 #752 üzenetére
Ez jó hír, hogy elindult, Miért nem Magyar? Mi volt a probléma? Márcsak azért is, hátha másnak is ilyen fejtörést okoz. Bárcsak az enyém is ilyen lenne. Nálam sajnos 135.139 a / meg sajnos 70-90 ig- Kerékpározás és gyaloglás közben fölmegy 110ig is. A jelenlegi táv gyógyítás azt hittat Gyurcsok után nem lesz többé, de sajnos reneszánszát éli.
-
Badboys
őstag
válasz
gyuri2008 #748 üzenetére
Ez az amit fent írtam? Meg nézted azzal is ami pár hsz el lejjebb van? A régieket eltávolítottad mielőtt ezeket indítod. Mindkét appot telepíted? Mert volt aki rákérdezett, hogy mind kettő kell? Viszont azt sem tartom kizártnak, hogy mielőtt indít a samu a törteket inaktívvá teszi. Mikor kitették a Magyar t és letöröltem a régieket és az újakat telepítettem . Nekem most azokkal megy. Próbáltad törlés után újra indítani? Mivel eddig használtad nem értem miért nem indul. Arra tudok gondolni, hogy a samu kever valamit indítás előtt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
gyuri2008 #741 üzenetére
Megjött az órám, az XDA léírása szerint felmasszíroztam az a vérnyomás-ekg appokat (mert nem Samu a telefonom és a frissítés sem segítene teljes mértékben).
A GW bacupját lehett migrálni egész jól. Mindkét óra maradhat párosítva, de csak egy lehet csatlakoztatva egy időben a telefonra.
A GW után ami feltünt, mennyivel könnyebben jár a lünetta (vagy a GW-e koszosodott el 2 év alatt).
Ismert valami tisztítási módszer GW vagy GW3 lünettához?Amint jobb lesz az idő, letesztelem a pulzusmérőt és hogy mennyi edzést/spotify-t bír ki az akku
Podcast lejátszó alakalmazás továbbra sem létezik tizenre? (az órás spotify valamiért nem támogatja)
-
hito
nagyúr
válasz
gyuri2008 #742 üzenetére
Még korai, 22-én jön a frissítés, amivel bekerül a repertoárba.
-
TODI1111
veterán
válasz
gyuri2008 #723 üzenetére
Teljesen egyetértek. Nem tudtam, hogy előtte hogyan mutatta mert nem rögzitettem a vérnyomás adataimat. Egyébként az is furcsa, hogy ha az órára telepítve van a samsung health monitor app és mérsz egy vérnyomást azt nem rögzíti a samsung health alkalmazás hanem manuálisan kell bevinni. Esetleg ebben a menüpontban tudod megnézni heti bontásban.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gyuri2008 #692 üzenetére
igen bár nálam egy napot bír ki az akku, de én nagy fényerőn, mindig világító kijelzővel használom, szóval átlagosan ki kell bírnia a két napot.
annyi még a különbség hogy a 2-es nincs fizikai lünetta, amit te is látsz, valamint hogy a 2-es 4 GB-os addig a 3-as 8 GB háttért tárral van szerelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged