- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
vihartigris #2202 üzenetére
6-kor vettem le toltorol,most 92%-on van
Ertesites bekapcsolva,mast nem hasznalok.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Hmm este felraktam az orat tolteni,jelzett is mikor 100% lett.Levettem toltorol,reggel vennem fol,ki van kapcsolva,lemerult 0-ra
Nem volt semmire csatlakozva,se telefon se wifi
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #2054 üzenetére
Hat neked nincs szerencsed veluk ugy nez ki
Nekem mar ez a 4. vagy 5. “okos” oram (Samsung,Huawei)de lekopogjam nem volt semelyikel sem problemam
Pedig java reszt kez alol vettem oket es 1 volt uj,amit boltbol vettem.
-
Gubu0101
veterán
válasz
kisdobos0111 #2039 üzenetére
Nekem mukodik normalisan.A lenyeg,hogy tiszta legyen az erzekelo,szorosan rakd fol a csuklodra es probalj mozdulatlan lenni.Akkor ugral ossze vissza,ha valami nem stimmel a leirtak kozul.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Hat,nekem semmi monitorozas nem megy,csak ertesitesek vannak bekapcsolva.Ejszaka nincs rajtam,ahoz nagy es kenyelmetlen lenne,nekem legalabb is.Reggel 6 kor felveszem este 7- ig kb 70-75%-ig merul.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1958 üzenetére
Azt se tudom mi volt a regi
Nem gyarit hasznalok,mindig szedek ke valamilyet,valahonnan
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1942 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1919 üzenetére
Mondjuk apple watchal egyszerubb,csak dupla gombnyomas kell es lehet is fizetni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1914 üzenetére
Gmail nekem jon rendesen.En meg minden nap telefonnal fizetek,de igy,hogy maszkozas van mar miota a face id meg nem szereti,feszt jelkodoozni kell,emiatt kenyelmesebb lenne az ora.Itt kint nemetben,asszem 1 honap volt,hogy nem kellett maszk a boltokban.
Pedig siman oda lehet rakni a kezet fizetesnel,csavargatas nelkul,csak hat….…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1912 üzenetére
Nem tudom milyen ertesitesekkel lehet baj.Nekem a lenyegesek mind megjonnek.Email,face,messenger,hivas,sms.Ekgnak mondjuk semmi ertelmet nem latom,viszont a vernyomas aranylag pontos.Nekem ami nagyon hianyzik az az oraval fizetes.Ezert tetszik,meg hasznalom az iphonet,ott akar melyik bank kartyajat tarsitom egybol tudok fizetni,ezert is huzok egyre jobban az apple orak fele,jovore tervben is van az ora csere.
-
Gubu0101
veterán
Szerintem az E-sim miatt van tobb,gyakoribb firissites/biztonsagi frissites.Nekem is Due4 van,novemberi datumal.
-
Gubu0101
veterán
válasz
vihartigris #1862 üzenetére
Van samsunghoz is ilyen tolto ora+telefon.Folia nekem is van az oram,mondjuk nekem kell is,mert olyan a munkam,amugy nem fontos.
Biztos van otthon is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
steveboy86 #1835 üzenetére
Nekem is volt mar ilyen fagyas vele,kicsit meg is ilyesztett,de az ujrainditas segit.Nincs mit!
-
Gubu0101
veterán
válasz
steveboy86 #1833 üzenetére
Asszem,egyszerre kell a 2 gombot nyomvatartani kb 10-15 mp-ig 🤔
-
-
-
Gubu0101
veterán
Nem,sajnos kell hozza a Health Monitor app,azon belul pedig kalibralni kell egy vernyomasmerovel az orat,ezt havonta meg kell csinalni.EKG-t most kiprobaltam telefon csatlakozas nelkul az mukodik,csak nem sok ertelme
-
Gubu0101
veterán
Az csak a Samsung telefonok kivaltsaga
Amugy jobban jarsz az uj 7-es watchal,nekem is tervbe van a csere,inkabb az valo az iphonehoz.Arban sincs elszalva,telekomnal mar elerheto,akar reszletre is.
-
Gubu0101
veterán
Nem,mivel csak samsungot vettem ,nem iphonet
Igy a samsungal parositottam.Amugy nem kell felni ertesitesek teren mert kuldeni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1713 üzenetére
Meg a meret se mind1.
-
Gubu0101
veterán
Úgy emlékszek igen.Mikor rájöttem,hogy nem megy EKG és vérnyomásmérés az iphone-al,akkor szerváltam is egy samut mellé,amúgy is kellett.De jövőhéttől már csak iphone-al fog menni,samut kukázom.Akkor jobban meg tudom majd írni,hogy jön e minden értesítés,de szerintem igen.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Fantomas80 #1685 üzenetére
Akkor en szerencses vagyok
Reggel 7 kor leveszem toltorol este 7 korul teszem le toltore 80-85% ig merul,sim nelkul,folyamatos pulzus meressel.Neha bekapcsol valmi tevekenyseg es mer.Nekem 2 napot vigan elmegy toltes nelkul.
-
Gubu0101
veterán
Emebere valogatja,egy honapja ra se neztem az ekgra se a vernyomasomra.A vernyomasmerot meg mar kalibralni kellene
Iphonehoz vettem en is az orat,mert alkalmi vetel volt,aztan szervaltam hozza egy telefont,hogy ezek a funkciok mukodjenek.
De az teny,hogy apple watch dukal az iphonehoz.Ezert is varom mar,hogy vasarolhato legyen a 7-es sorozat.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1495 üzenetére
Van egy kis zavar,szerintem.A Samsung Helath Monitor app az van EKG es a vernyomasra,ez szinkronizalja ezt a ket adatot automatikusan.
Van a Samsung Healt app az pedig nem szinkronizal semmi ilyet,ott csak a vernyomas erteket lehet megadni manualisan,napi tevekenysegek,sportolas stb. lehet nyomonkovetni.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1487 üzenetére
Ez szep es jo,csak nem szinkronizalja at a health monitorbol.Mar en is probalkoztam,minden fele keppen hatha,de nem.
-
Gubu0101
veterán
Megvaltozott a wearable app menu
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1442 üzenetére
Minnel kevesebb a frissites,hiba javitas annal jobb nem?Az se jo ha havonta foltozgatnak raja,mert vagy ez vagy az nem jo.A biztonsagi frissetes,meg szerintem nem ervagas ha nincs,mivel minden adatfolyam a telefonon keresztul tortenik,kiveve ha esimel van hasznalva.
Az op rendszert meg valtja az uj(gondolom).…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
En most masodik nap utan 19%-al raktam toltore.Egy nap folyamatos pulzusus meres ment,neha bekapcsolt automatiuksan 1-2 tevekenyseg,folyamatos ertesites,folyamatos bluetooth kapcsolat,neha mertem vernyomast(eleg surun jonnek emailek,messenger).
En ezen a vonalon mozgok,nekem eddig tokeletesen bevalttakDe meg biztos lesz par,pozitiv velemeny
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1432 üzenetére
Raiffaisenes bankom van,magyar.Azzal is mukszik meg a takarekos szamlaval is.Nem tudom az android vonal es a gyartok mert nem eroltetik ezt jobban
Kellene azert a fejlodes ebben a szegmensben is
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1430 üzenetére
Ennyibol szeretem csak az iphonet,regisztalok barmilyen kartyat es mar megy is az nfc-s fizetes,idekint nemetben csak igy fizetek,de otthon is ha ugy alakul
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1421 üzenetére
Nekem is bizniszelni kellet egy samsung telefont az orahoz,vernyomasmeres es az EKG miatt
Mielott vettem az orat nem olvastam utanna,hogy ezek a funkciok nem mukodnek mas gyartoval,csak kokanyolas utan
Az apple watch meg,ha jobbat akar az ember,horror arban van
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Ha van e-sim az oraban,akkor vissza fele,tehat a mobilra oszt internetet vagy csak az oran lesz
Vagy egy telekomos simem azon havi 15 Gb internet,gondolkoztam rajta,hogy at valtom e-simre azt szepen bele az oraba,de ha nem birom mobilon is igy hasznalni az internetet,akkor felejtos.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Udv!
Ha iPhone-t hasznalok,akkor se mukodik a fizetes az oraval?…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Nem tudom milyen orad volt,de nekem volt HW es problema mentesen ment,hozta az igert idot is,szerintem te inkabb egy hibasat fogtal ki,magyar is volt es frissites is erkezet rendben
-
Gubu0101
veterán
Többek közt,már én is feltettem az Active 2-re a vérnyomásméréshez szükséges appokat,ha elsőre sikerül kb 5 perc se.Viszont az EKG-hez már komolyabban bele kell piszkálni,így marad a várakozás
Mondjuk azt nem tudtam,hogy ilyen hosszú ideig van támogatás az órákra samuéknál.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Óra topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Synology NAS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
Állásajánlatok