- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
pont ugyanebben a cipőben vagyok. a gw is pontosan mért pulzust, csak késik pár másopdpercet. nekem designban kicsit visszalépés, nagyon szeretem a régi gombjait, meg a méretes lünettát.
active nekem visszalépés volt designban, de ez elfogadható lenne. de csak a design még kevés... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Cilindrik #32 üzenetére
teljesen. sima watchhoz is nagyon sok alkalmazás érhető el.
többek között ezért is ezt nevezném én okosórának, szemben a kinaiakkal.a fizikai lünetta meg nagyon okos dolog volt, h visszarakták, ennek hiánya miatt nem váltottam az active szériára.
leheet úszni, sőt úszás közben is méri a pulzust (már a watch is csinálja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest