- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is most tiltott le... Ahogy nézem, egy darabig, csak figyelmeztet, de aztán pár warn után letilt...
lucky07: nekem a nagyobbik verzió van, és nem LTE... így 2-3 napot bír átlagos használat mellett. Ha túrázni megyek, egy nagyobb túra telefon nélkül leszívja rendesen.
Az LTE azt hallottam gyorsabban merül alapból is. -
Élvezetes, jó teszt, köszönöm!
Az óra tetszik, nagyon is. GearFit2-ről váltottam Gear Sportra, most decemberben lesz 3 éve, hogy megvan. Gondolkodom, a váltáson, alapvetően két ok miatt.
Az egyik az akku... rendszeresen előfordul, hogy a Sportot felteszem töltőre, de nem tölt fel teljesen, hanem csak villog pirosan a töltő LED-je, és megáll 92% körül. Nem csak melegben csinálja, először én is arra gondoltam.
A másik a felső gomb, ami az utóbbi időben 10-15 próbálkozásból egyszer ha hajlandó működni.Gari már nincs, javíttatni kéne... Megkérdezem majd a Samsungot, hogy mi pénz egy akku, meg egy gombcsere, de van egy érzésem, hogy olyan árat fognak mondani, ami miatt nem éri meg vesződni vele...
Egyébként még mindig pöpec cucc a Gear Sport, és nem érzem azt a hatalmas fejlődést, főleg szoftveresen, ami indokolttá tenné a cserét, főleg, hogy még mindig van hozzá frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest