Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
A véleményemet arra alapozom, hogy én is ezt a samsung watch 3 órát használom minden nap. 😉 Sehol nem láttam leírva, hogy csak pozitív véleményt lehet írni, nekem amúgy semmi nagyobb bajom nincs vele, de ha valakinek ingadozó vérnyomása van és azt kontrollálni kell, akkor én a helyében nem erre az órára alapoznék. De ez még mindig csak egy saját vélemény, úgy, mint a tied.
-
west76
aktív tag
Szerintem, ha tényleg fontos a vérnyomás viszonylag pontos követése napközben és nem akarsz külön eszközt hordozni, akkor se ezt az órát vedd alapul, ez nem erre való. Javaslom, ha óra jellegű eszköz kellene akkor az omronnak már van ilyen, ami már egy egészen pontos mérést tud végezni a méretéhez és a kialakításához képest. Ez a samsung féle vérnyomásmérés inkább csak a "játék" vagy parasztvakítás kategória, de tény, hogy elég menő fícsör 😉 Az ekg-t nem tudom mennyire valós, de gondolom az azért hasonlóan működik, mint az almás és felveszi a versenyt azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest