Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz
alcapone386 #2381 üzenetére
Hát ez szemét dolog. Na ezért sem fogom eladni. 100x jobb rendszer mint ez a wear os. Az a pár dolog nincs benne ami wear os on pl fizetés. De az is szarul működik így felesleges az is. Rip tízen.
-
pusihusi
addikt
válasz
alcapone386 #2328 üzenetére
Köszönöm akkor már ne is várom.
-
sveczo
tag
válasz
alcapone386 #2208 üzenetére
Köszi a részletes írást! Jelenleg egy magicwatch 2-őt használok. Ami miatt váltanék az leginkább az, hogy Samsung telóhoz szeretnék egy Samsung órát. Órás fizetés nem igazán hat meg. Na még rágom egy kicsit.
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #2188 üzenetére
Ugyanazt gondoljuk erről. Azért írtam be, mert korábban tapasztaltak alapján ez a szerviz álláspontja. Tanúsítvány és úszás edzés program ellenére, ha látják, hogy víz érte az órát, akkor erre hivatkozva elveszti a garanciát a készülék. Ezt jó, ha mindenki tudja, aki a vízben (is) tervezi használni.
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #2182 üzenetére
Ha meg épp nem bírná, akkor beázás miatt garanciában nem javítják. Úgyhogy azért óvatosan.
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1933 üzenetére
Tudnék mesélni
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1931 üzenetére
Stabilabb, jó pár óra megfordult nálam emiatt.
-
válasz
alcapone386 #1919 üzenetére
naponta 1x kell feloldani illetve ha közben levennéd, akkor utána természetesen ismét. néha előfordul ha túl lazán hordod, hogy kéri megint mert úgy érzékeli levetted, de ez ritka.
fizetés előtt nem kell külön feloldani vagy bármit beírni, az előző hsz-ban írtak szerint működik itt is: ha gyorsgombra van téve 2 katt és mehet is.
szerk: benéztem a topicot, bocs, 4-esre igaz ez, többit nem tudom így off -
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1919 üzenetére
Mondjuk apple watchal egyszerubb,csak dupla gombnyomas kell es lehet is fizetni.
-
Maxxy10
addikt
válasz
alcapone386 #1917 üzenetére
Négy számjegyű pin kód. Kb két másodperc beírni
-
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1816 üzenetére
Köszönöm.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
alcapone386 #1732 üzenetére
Köszönöm! Igy már értem.
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #1732 üzenetére
Ilyesmi, ha nagyon bele szeretnél merülni: link
A lényeg, csak információs jellegű a vérnyomás adat, és 1 eszköz / 1 személy. Akire kalibrálják, annak mutat hozzávetőleges értéket. Kalibrációt havonta meg kell csinálni.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
alcapone386 #1730 üzenetére
De mi alapján ismeri fel, hogy egy másik ember kezén van, nem velem történt valami és ment fel a vérnyomásom?
-
Karcub
senior tag
válasz
alcapone386 #1719 üzenetére
Na és fizetés lehetséges vele?
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1720 üzenetére
Mi ez az egészségplatform app?
Szerk1.: hja, látom, megint egy új Samu app,... De minek már ez is? Nem értem...
Szerk2.: ahm, megvan: így oldották meg a szinkronizálást
-
Karcub
senior tag
válasz
alcapone386 #1713 üzenetére
Hát azért 85 és 125 között van egy kis különbség ugyan azért az eszközért, mind a két hely hivatalos és ekkora lenne az ár különbség? Fura ez nekem, bár a ses-ben is 125 körül van az ára , na mindegy. Tegnap sikerült nyomkodni egy kicsit ezt az órát és amúgy eléggé tetszett, ha minden igaz jövő hétvégén már a karomon lesz. Van valami "megszokott" hibája egyébként?
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1713 üzenetére
Meg a meret se mind1.
-
Fantomas80
tag
válasz
alcapone386 #1684 üzenetére
Akkor elkell hogy szomorítsalak mert ezt a Watc3 órát is naponta kell tölteni. Bár van egy két szerencsés akinek állítólag 3 naponta kell tölteni. ( nem mondom hogy nem létezik )
Gondolom persze ez sok mindentől függ.
Nekem naponta kell ha nem töltöm következő napot tuti nem bírja végig. -
dionaea
őstag
válasz
alcapone386 #1682 üzenetére
Hát nekem még drága mint ahogy ez is az volt egy éve. Illetve a kihívást sem érzem. Ha gear os akkor nem csak a samsung van. Úgyhogy itt mellé lőttek Viszont sztem nem fog visszatérni.én azért bízom hogy tízenre fejlesztők nem állnak le bár sajna eléggé, visszafogottak mostanában (pár éve)
-
Sanya
nagyúr
válasz
alcapone386 #1661 üzenetére
minden android telefon főverzióban van egy csomó battery optimalisation, de mindegyik többet eszik, mint az előző verzió
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1648 üzenetére
...pedig nem szabadna!
-
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1646 üzenetére
Ebben nem tudok állást foglalni, kockulás közben zsinórossal fülelem az enemyt.
De tényleg számít minden ms codban. -
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1644 üzenetére
Füvet szoktam nyírni közben benzinessel,
ha jól tudom nem aktív zajszűrős, viszont jól dugaszol, de én inkább a hangminőségre utaztam.
-
NeeKee
tag
válasz
alcapone386 #1637 üzenetére
Igen, én is kaptam emailt, reggel 6-kor amikor keltem, megnéztem és csak a lila, zöld volt elérhető.
remélhetőleg jön majd még levél a feketéről is, és lecsaphatunk rá!
-
NeeKee
tag
válasz
alcapone386 #1631 üzenetére
Tegnap írtam a samsungnak, azt írták, nagyon igyekeznek a készlethiányt feltölteni. Ha okt közepéig felhasználható a kupon, akkor szerintem van esélyünk elcsípni a fülest
-
NeeKee
tag
válasz
alcapone386 #1629 üzenetére
Jajjdejó, akkor még van esélyem... amikor néztem, még volt zöld, lila és fehér, mire megálmodtam, hogy milyen legyen, már semelyik nem volt készleten
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #1627 üzenetére
-
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1624 üzenetére
Ja, itt olvastam én is, hogy eltávolították. Remélem tényleg csak ideiglenes, bár kitudja.
Mondjuk mázli, hogy időben kértem visszatérítést, és töröltem az apk-t. -
Badboys
őstag
válasz
De igen az a cél. Ezt kivezetik teljesen. Így jártam az elődjével is 1 évesen kukázták ezt is 1 évesen kukázzák. Gusztustalan amit művelnek. 35000 ft os kuponnal osztogatják az SGW 4 et. Írják a 2 es oldalon. Mondtam én, hogy nem lesz itt semmilyen frissítés erre.
-
axlfsi
veterán
válasz
Igazi nyomorekok, de tenyleg! ... a vegen az lesz, amit sejtek, hogy ev vegen megveszem az AW 8-at es teljes okoszisztemat valtok (pedig vilag eletemben Androidos voltam...)
-
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1622 üzenetére
Na itt lesz a gond, órára nem tudom telepíteni, nincs a galaxy storeban. Elvileg "ideiglenesen" eltávolították.
-
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1620 üzenetére
És GW3-ra hogy reszelem rá amit elmentettem?
-
Markizmark
addikt
válasz
alcapone386 #1612 üzenetére
Szia!
pujie-vel hogy csinálod? Nem csak wear OS-re tud? -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1610 üzenetére
Ráadásul én egész éjjel monitoroztatom az alvást is.
4 nap?!
2 sem volt, még fóliásan, dobozából bontva sem (az én felhasználói szokásaimmal).Hja, kijelző fényerejét csak 4 a 10-ből és a képernyő is a legrövidebb időn belül elsötétül, úgy állítottam be). Hát ez ilyen ...
A 4 nap szerintem nem mondható általános ak, biztosan nincsenek kihasználva a funkciók (de akkor meg minek?).
Na, mindegy, mindenki tudja a sajátját.
-
Sanya
nagyúr
válasz
alcapone386 #1608 üzenetére
4 nekem simán megvan.
Óra, értesítések. Sajnos keveset mozgom. -
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1565 üzenetére
Arra nem vennék mérget. Annak ellenére, hogy a snapi sincs jelenleg a helyzet magaslatán.
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1561 üzenetére
Az uj szenzor engem sem mozgat meg, az energiaigenyesebb WearOS meg plane. Kar, hogy meg nincs fejlodes akkumulatorok teren, ... ha az elmult par generiacio, alapvetoen 1-2 napos uzemidejet kitoltak volna valahogy 4-5 napra, maris rohantam volna erte...
A GW3 pedig igazan megkaphatna az ejszakai veroxigen merest ... szerencsetlen MiBand6-os is tudja merni. Ez is tudna, ha a "marketing megengedne neki..."
-
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1561 üzenetére
Addig olvastam, hogy exinos, részemről ennyi volt a 4 es.
-
alasoh
aktív tag
válasz
alcapone386 #1537 üzenetére
Szia!
Ha jól látom kivették az alvás közbeni oxigén mérést, ami amúgy sem működött a watch3-al... -
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1523 üzenetére
Nincs
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1514 üzenetére
Samsung Health -> Sleep menüpontján belül, ha naprakész az alkalmazás és még nincs beaktiválva ez a funkció, akkor ahogy oda beléptél, rá fog kérdezni, hogy szeretnéd-e, ha alvás közben monitorozva lenne a véroxigén szinted.
Két napja ráböktem, de még egyszer sem sikerült mérnie...
((mentségére, van néha, hogy a XiaomiBand6 sem méri, amit direkt ezért vettem, hordok
))
Mindenesetre, ez eddig nem volt és most megkapta a Watch3 is..., Csak éppen nálam nem mért még eddig (2. éjszaka).
Ezért kérdeztem, hogy valaki esetleg használja-e és mit tapasztal.
-
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1506 üzenetére
Nem talán mintha pontosabb lenne, remélem lassan csorgatnak onnan számunkra is használható dolgokat.
-
Sanya
nagyúr
válasz
alcapone386 #1483 üzenetére
naponta tölthető, de cserébe van rendes googleös szinkronizáció!!! Mindent is fog tudni a kugli majd
, cserébe 2 nap ehlyett 1 nap az üzemidő.
-
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1432 üzenetére
Raiffaisenes bankom van,magyar.Azzal is mukszik meg a takarekos szamlaval is.Nem tudom az android vonal es a gyartok mert nem eroltetik ezt jobban
Kellene azert a fejlodes ebben a szegmensben is
-
OFF
csendes tag
válasz
alcapone386 #1427 üzenetére
Köszi a választ!
Elvileg azonos számlappal ugyanannyi az üzemideje a kisebb akksi/kijelző párosnak mint a másiknak. -
Gubu0101
veterán
válasz
alcapone386 #1430 üzenetére
Ennyibol szeretem csak az iphonet,regisztalok barmilyen kartyat es mar megy is az nfc-s fizetes,idekint nemetben csak igy fizetek,de otthon is ha ugy alakul
-
Uzi74
senior tag
válasz
alcapone386 #1421 üzenetére
Samsung Pay-hez nem kell a net, ha az óra repülő üzemmódban van, akkor is lehet az órával fizetni. (ha támogatott országban vagy)
-
OFF
csendes tag
válasz
41 vagy 45 mm-es órád van?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nekem is bizniszelni kellet egy samsung telefont az orahoz,vernyomasmeres es az EKG miatt
Mielott vettem az orat nem olvastam utanna,hogy ezek a funkciok nem mukodnek mas gyartoval,csak kokanyolas utan
Az apple watch meg,ha jobbat akar az ember,horror arban van
-
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1361 üzenetére
Sajnos ebben 100% ig igazat kell adjak.
-
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1329 üzenetére
"Reggel 7:45 körül vettem le töltőről."... pííí, hát ez sem kutya azzal a közel 3 nappal!
Szerk.:
Nekem most valahol 1nap19h-nál fog megállni a történet.
link -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1327 üzenetére
Na jó, ,ez igaz, ... de ha már ezekről is lemondok, akkor mi értelme az okos órámnak?!
... érted! Illetve, akkor már ott van egy Huawei óra, ahol az akkuidő többszöröse a Samsung óráknak.
Az animációkról, AOD-ról simán lemondok, de az is fontos nekem, hogy ha ránézek, elhiggyem, hogy ez okosórát nézek.
Mindegy, már megbarátkoztam ezzel a szűk 48 órás (éjjel alvásmonitorozás!) üzemidővel, aztán majd meglátjuk mi lesz év végére, ki, mivel rukkol elő... (igaz, AW sem az akkuidejéről híres manapság...). -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1325 üzenetére
Nézd, EZ konkrétan a számlap, amit használok, fele alatt fényerőn, a legrövidebb automatikus kikapcsolásra állítva, stb...
Nem kellene, hogy sokat fogyasszon. -
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1320 üzenetére
Nem is azért írtam. Sajnos ebben igazad van, de én teszek rá.
-
alasoh
aktív tag
válasz
alcapone386 #1316 üzenetére
Jól néz ki!
Köszi a képeket! -
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1314 üzenetére
A saját harmony os sal? Hát csodálatos lesz. Kínában mindenképp.
-
alasoh
aktív tag
válasz
alcapone386 #1314 üzenetére
Szia!
Milyen tuningot?
Láthatunk képet? -
axlfsi
veterán
válasz
alcapone386 #1311 üzenetére
... még jó, hogy nem vásároltam magam rongyosra Tízen OS appokból
Na, majd meglátjuk, hogy marad-e ez a vonal vagy meglesem a "sötét oldalt" azzal a folyamatos vércukor mérős történettel,... Edzéshez és diétához még jól is jöhet. -
polgi803
őstag
válasz
alcapone386 #1271 üzenetére
köszi bárkinek, aki meg tudja nekem mondani!
-
ErwinChico
tag
válasz
alcapone386 #1226 üzenetére
Köszönöm!
Nagyon kényelmes, már-már ijesztően alig érezni, hogy a fülben van.
De kellően stabilan ül.
És brutál jól szól!
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #1209 üzenetére
Karácsonykor a fal altt nem tűnt fel asszem.
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #1205 üzenetére
Igen, erre már rájöttem, köszi! Működik, a Labs alatt lehet bekapcsolni. A fentről lehúzós módszer is megvan, csak nekem kényelmesebb lenne forgatni a lünettát, és rákoppintani egy gombra. De mindegy, akkor marad ez.
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #1201 üzenetére
Én is ezt gondolom. Amúgy meg ki tudja mi és hogyan lesz 3 év múlva, telefon-óra-okoskütyü téren?
-
kmarci25
veterán
válasz
alcapone386 #1195 üzenetére
Ó, pedig igazán dögösen állna egy szőrös férfi csuklón.
-
gyuri2008
veterán
válasz
alcapone386 #1144 üzenetére
A fényes rész mennyire karcosodik?
-
gyuri2008
veterán
válasz
alcapone386 #1144 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
Uzi74
senior tag
válasz
alcapone386 #1139 üzenetére
Nekem tengerben sem volt problémája, édesvízben is bírja. (a GW1-et hosszabban is teszteltem, a lünetta alatt kellene talán egyszer kitisztítanom, beázás nem fordult elő)
-
Badboys
őstag
válasz
alcapone386 #1129 üzenetére
Az üveg eléggé mélyen ül. Ettől eltekintve van aki tesz van aki nem. Saját döntés. Belelehet futni rossz méretű üvegbe ami nem takar kellőképpen. Az nem esztétikus. Én tettem. Amivel felturbózottam az egy lünetta gyűrű . Egy szilikon szíj mindkettő alis. Az üzemidő valamivel jobb mint az említett óráé. Magyar nyelvű, van rá frissítés nem úgy mint a hw2 re. Szerintem ennyi. Ti döntitek el mit vesztek meg hozzá, igény szerint. A szilikon amit vettem nagyon jó minőség. Tettem linket előrébb és az óráról is miután megkapta a változtatást. Van aki tesz még óra test védőt is attól függően milyen strapás helyen dolgozik. A vérnyomás, EKG, véroxszigén mérés samu telefonnal. Másik telefonnal is csak macerás a be üzemelés. Ennyit tudtam pár sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest