- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Badboys #1983 üzenetére
KÍváncsiságból megnéztem már én is ezt a menüt, én nem vettem észre renndeleneset szép egyenletes a mérés mindenhol, változik is minden mérésnél, van hogy kicsit magasabb, vagy sokkal mikor szaladgálok, de itt az érték amit említettél nekem nem hogy 0-2 de nem is 5 hanem 9
Akkor ez régen kuka vagy mi ez, mit jelent ? -
kmarci25
veterán
válasz
Badboys #1993 üzenetére
Fantasztikusan tolod ezeket a hsz-eket!
Bármi téma vetődik fel az órával kapcsolatban, kb mindegyikre tudsz írni valami negatívat, de minimum azt, hogy ha most működik egy funkció, akkor is el fog romlani.
Csatlakozom hozzád: ha neked ez így jó, folytasd csak nyugodtan.U.i.: Oké, ha téged nem érdekel, de azért azt engedd már meg, hogy leírjam, amiről úgy gonmdolom, hogy mást talán érdekelhet.
-
Tibson
tag
válasz
Badboys #1983 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kipróbáltam amit írtál. Ha nem teszem rá az ujjam a felső gombra, akkor az első alkalom kivételével (akkor 1-es értéket mutatott) 7-8 mérés alkalmával is 9-es érték jött ki. Ha ráteszem az ujjam a gombra, akkor minden alkalommal 0 volt. Érintés nélkül is 0-2 között kellene lennie?
@Sanya: Az óra alja ránézésre tiszta, vigyázok rá. Gondolom a hátlap közepére gondolsz. Azt a részt nem szoktam külön takarítgatni. Leginkább csak azokat a hajlatokat takarítom ahol megmarad a por.
@kmarci25: Még a könnyem is kicsordulna, ha elsőre sikerülne a mérés
-
axlfsi
veterán
válasz
Badboys #1962 üzenetére
Ez engem is bosszant... mar vagy 3-4 alkalommal is elofordult, hogy zuhanyzas alkalmaval, amikor a mosdo szelere szepen leraktam, azt gondolta, hogy elestem es elkezdett riasztani (amit raadasul nem is igazan tudsz megszakitani). Persze, elismerem, vannak elethelyzetek, amikor talan hasznos lehet ... de pont egy ilyen featuret, egy amugy fitaloknak szant (legalabbis nem celzottan idosebb genercaionak) oraba tenni
... hat nemtom.
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1914 üzenetére
Gmail nekem jon rendesen.En meg minden nap telefonnal fizetek,de igy,hogy maszkozas van mar miota a face id meg nem szereti,feszt jelkodoozni kell,emiatt kenyelmesebb lenne az ora.Itt kint nemetben,asszem 1 honap volt,hogy nem kellett maszk a boltokban.
Pedig siman oda lehet rakni a kezet fizetesnel,csavargatas nelkul,csak hat…. -
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1912 üzenetére
Nem tudom milyen ertesitesekkel lehet baj.Nekem a lenyegesek mind megjonnek.Email,face,messenger,hivas,sms.Ekgnak mondjuk semmi ertelmet nem latom,viszont a vernyomas aranylag pontos.Nekem ami nagyon hianyzik az az oraval fizetes.Ezert tetszik,meg hasznalom az iphonet,ott akar melyik bank kartyajat tarsitom egybol tudok fizetni,ezert is huzok egyre jobban az apple orak fele,jovore tervben is van az ora csere.
-
Markizmark
addikt
válasz
Badboys #1841 üzenetére
Én is azt használom. Konkrétan azt ami a reklám fotókon is van. Van sok másik, próbáltam, költöttem is rá, de nem jöttek be. Nekem nem azok tetszenek, amik egy másik órát akarnak utánozni, meg a sok faxni se kell. Legyen informatív és csók, időjárás téma érdekel leginkább.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Badboys #1829 üzenetére
Samsungnak dolgozom de nem védek senkit. Nem is ellened írtam a fenti sorokat ha így jött le, elnézést kérek. Engem csak az dühített, hogy a vásárlót át akarják verni(persze nem ismerem a teljes történetet). Azért írtam, hogy legközelebb ha valakinek a topikból gondja van akkor legyen egy kis alapja.
-
axlfsi
veterán
válasz
Badboys #1794 üzenetére
Semmi gond, igy 20 ev Android utan lehet az sem artana, ha teljes okoszisztemat valtok es egy highend szifon+AW7-esre beruhazok jovore
... ez a Wath 4 egy ertelmetlen bohozat, kulon gagyi, h majdnem az elozo generacios hardverre pakoltak fel a WearOS-t, akkuido vicc, sleep tracker algoritmus szinten vicc... sajnos, de keresni kell az alternativat zaros hataridon belul (en ugy erzem).
-
hito
nagyúr
válasz
Badboys #1781 üzenetére
Szoktam gondolkozni, bármennyire is hihetetlen. Gondoltam megosztom a Samsungos csóka által mondottakat, ez csak nem bűn. Még ha a sarki pékségben dolgozó pénztárostól hallottam volna, megérteném a reakciót, de itt azért többről van szó szerintem. Az meg hogy a rendszer halott, mert kijött egy Samsung okosóra WearOS-szel, hát nem tudom mennyire állja meg a helyét.
Én azért bízom benne, hogy ezt a gesztust megteszi a Samsung a Tizen rendszert használók felé, nem hinném, hogy olyan baromi nagy és költséges fejlesztés lenne. Nekem van Erste kártyám is, ők már élesítették a Google Pay-t, örömmel használnám az órámmal.
-
Badboys
őstag
válasz
Badboys #1656 üzenetére
Szerintem jól tettem, hogy nem vettem. Ahogy olvasgatok egyre többet és a címet is nézem hát? Amit már sokszor le írtam a fanok lojalitása a samuval? Kritikán aluli. Nem értem az embereket. Valószínű, hogy már sohasem fogom. Annak ellenére írom ezt, hogy muszályból a telefonom és az órám is az. Kihangsúlyozom senkit sem szeretnék megbántani és nem is az a célom, de .... [link]
-
alcapone386
őstag
-
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1495 üzenetére
Van egy kis zavar,szerintem.A Samsung Helath Monitor app az van EKG es a vernyomasra,ez szinkronizalja ezt a ket adatot automatikusan.
Van a Samsung Healt app az pedig nem szinkronizal semmi ilyet,ott csak a vernyomas erteket lehet megadni manualisan,napi tevekenysegek,sportolas stb. lehet nyomonkovetni. -
válasz
Badboys #1472 üzenetére
Health appba nem importálódik át a vérnyomás adat, az a Health Monitor appban látható. Nincs rá megoldás, hogy átmenjen.
Nálam teljesen jól megjelenik a térkép az órán a kerékpározás végén amikor leállítom. Nem néztem, hogy hány százalékon volt az akku, így erre nem tudok mit mondani.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Badboys #1447 üzenetére
Azért szerintem várjuk meg érdemes-e keseregni, lesz-e olyan funkció ami nagyon kell, mennyire lesz kiforrott, lesz-e offline spotify, jó üzemidő, stb...
Jelenleg amit hiányolok a felemás integráció, az pl. viber üzenet indítása az óráról (nem csak válasz), podcast lejátszó vagy a valódi standalone LTE appok, ami remote kapcsolat nélkül is megy, de tudok élni nélküle -
Gubu0101
veterán
válasz
Badboys #1442 üzenetére
Minnel kevesebb a frissites,hiba javitas annal jobb nem?Az se jo ha havonta foltozgatnak raja,mert vagy ez vagy az nem jo.A biztonsagi frissetes,meg szerintem nem ervagas ha nincs,mivel minden adatfolyam a telefonon keresztul tortenik,kiveve ha esimel van hasznalva.
Az op rendszert meg valtja az uj(gondolom). -
stigma
addikt
válasz
Badboys #1442 üzenetére
Hi, köszi az infót
, valóban igen a frissítések is fontosak, hogy ne félévente legyenek.
Az biztos, hogy ha jól emlékszem 11.-én lesz az új Samsung Day vagy micsoda, gondolom akkor bemutatják az új órát is, azt még tuti megvárom.
Illetve a vásárlást 2 héten belül fogom megtenni. -
alcapone386
őstag
válasz
Badboys #1426 üzenetére
Igen, én is olcsóbbank olvastam, de mire hozzánk ér, mindig drágul és fél évre rá éri el azt az árat, amit írtak
Gw4 ami tetszene, az még mindig drágább
Illetve tapasztalat az, hogy sose ennyi mint amennyiért bejelentik
linkSzerk: ami még szomorú, hogy női variáns nem igazán lesz. Gw3 esetében a misztikus bronz "gyönyörű" míg a gw4 fehér átlagos.
-
kmarci25
veterán
válasz
Badboys #1366 üzenetére
Aha, leírtad, amit én is. Olvastad, hogy valakinek nem működött valamiért a korábbi megoldás és ebből levontad azt a teljesen hibás következtetést, hogy a "Samsung letiltotta" a kerülő utat. Azaz butaságot írtál, helytelen tanácsot adtál.
Ja, és hogy miért nem írtam én választ? Azért mert mostanában én sem próbáltam a megoldást, és veled ellentétben nem írok le olyasmiket , amiben nem vagyok biztos.
A többiről: teljesen hidegen hagy, hogy mikortól követed a topikot és hogy hány embernek segítettél. Az még, hogy én mit "böfögök" ide (gratulálok a kulturált megfogalmazáshoz) az én dolgom, nem te fogod megszabni, hogy mit és mikor írok ide. -
alcapone386
őstag
válasz
Badboys #1359 üzenetére
Igaz én sem szenvedek s20plus van, de attól még a samsung és társai felfogásával nem értek egyet. Elég szomorú, hogy affelé megy el a világ, hogy veszel egy 160eFt-os órát, de csak akkor tudod kihasználni a teljes funkcionalitást, ha veszel samsung telefont is. Milyen szép is lenne, ha vennél egy LG tv-t, aztán később egy samsung hangprojektort pl 2.1, aztán, ha basszust szeretnél, akkor vegyél samsung tv-t, mert csak azokon megy...annyi dolgot kötelezővé tesz az EU, itt is lehetnének akaratosabbak. Pl ha egy okosóra kompatibilis androiddal, akkor igen is minden funkciója működjön, nincs megkülönböztetés...ne így akarjon rávenni a samsung, hogy őket válasszam, hanem győzzenek meg a telefon tudásával és minőségével. (Jelenleg ami megy, az egy kicsit burkoltan, de zsarolás szagú nekem).
Töltő elhagyásáról már nem is beszélek. Nonszensz...
-
Sanya
nagyúr
válasz
Badboys #1244 üzenetére
Néha amiatt nem frissítek, hogy bizonyos terméke ne veszítsenek funkciókat, ne kezdjenek el fagyni, merülnistb. Pl oneplus, samsung, apple, stb.
Egyébként erre az órára milyen biztonsági frissítések jöhetnek? Milyen új programok jöhetnek?
Nekem egy rendes naptár kellene, de úgyis meghákolom a samsung naptárát, hogy az outlook naptáramat lássam az órán, de ennyi. Nekem több minden nem kell ( filmnézés, zenehallgatás, akármi irányítás, játékok??? Ez egy óra. Mérje a vérnyomásom, pulzusom, EKG, véroxigén, legyen benne gps, fel tudjam venni a hívást, gyorsan el tudjam utasítani a hívást, és ennyi. Ha tudna egy naptárt, akkor számomra az óra tudása elérte a maximumot és kész.
Az android OS majd tuti jó lesz, mint minden androidos eszköz újdonságai. Évente kapunk majd főverziófrissítést meg minden, majd jöhetnek a hákolások, hogyan telepítsük újra a 23-as androidot, hogy ne legyen bugos. Verziófrissítésenkénti factory reset. Csak teljes image-ből installálás. stb-stb. Android autós rendszerem van, egy bloat. Ha beállítom rendesen a google asszisztesnt, akkor magyarul beszél hozzám, de nem érti, amit mondok. Ha nem állítom be, akkor magyarul megérti az utcaneveket és a címet, nem kell percekig barchobázni, hogy megértse.
Androidos tévém van, persze a google belerakta a csillivilli főképernyőt, ami szaggat, mint a ház. zsír. Az android tv-re szánt youtube kliens szaggat, zsír. Mégis, melyik SOC-ra lett optimalizálva ez? Évente vegyek új tévét? napokig keresgethetsz egy olyan alternatív youtube klienst, ami rendesen fut android TV_n.Szóval én sosem vennék WearOS bármit, sőt lassan már a google mentes telefonon gondolkodom. Az android 11 legnagyobb újítása az volt, hogy a 10-ben debütáló sötét témát már a naplemente-napfelkelte is vezérelheti. És ehhez kaptunk egy teljes főverziót.
Amikor be vannak kapcsolva a google szarjai a telómon, akkor merül, ha csak minimal, akkor nem merül.
Tényleg jó lenne a wearOS, durva lehet egy olyan órát viselni, amit már délben tölteni kell, mert hallgatózik, felszinkronizálja a lépéseidet a google szerverére gps koordinátával, ismeri a bajodat, stb. Célzottan kaphatod a gyógyszerreklámokat. -
ErwinChico
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest