- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
No ez rendes kavartyot eredményezett. Találtam olyan Youtubos videót ami a 3as ra van. Bele olvastam a hszba és ott olvastam, hogy a csóka azt mondta nem csak Samsung telefonokon működik. Volt aki konkrétan rá kérdezett. Végig kockáztam a videót és bizony a szoftver szám nem egyezik ami a videón van és ami az én órámon van. Ott is elhangzott, hogy ne frissítsenek mert nem lesz jó. Ezt nem értettem mire gondolt. Viszont azt is írta a videót fölrakó manus, hogy az órára is kell telepíteni a Samsung monitort ,de ott ilyent nem is mutat. Azt ugyan, hogy gondolta mert szerintem itt senki sem telepített semmit az órára. Azért írtam, hogy szerintem elképzelhető, hogy ez szoftver függő, de lehet tévedek.
-
Badboys
őstag
Nekem HTC U11 van.A költői kérdés az órán hogy kel a rebootot csinálni? Nálam is azt írja, hogy nincs kompatibilis óra. És onnan sehova tovább az ábra egy áthúzott óra. A faxxom tudja hányadszor próbálom. Mindig ideig jut, hogy nincs óra sőt ki írja, hogy nem települt a szoftver. Viszont, ha valóban nem települt akkor mégis, hogy a frászba kerül oda az indító kép?
-
Badboys
őstag
Köszönöm, de többszöri próbálkozás ellenére sem megy. A Healt monitor nem települ és azt írja "No compatible watch found" . Valami miatt nem települ és ki írja alulra a telefonon, hogy Figyelmeztetés a szoftver nem települt. The blood pressure and ECG features require a GW A2 or later to work. Az újabb meg van, de valami mégsem ok. Az órára magától kellene települnie a szoftvernek. El sem tudom képzelni, hogy mi lehet a gond. Pedig a belső könyvtárba van telepítve.
-
kmarci25
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy az eladó nem értette pontosan, hogy mit szeretnél. Szerintem ők sincsenek különösebben felkészítve, max annyira, hogy kihozza a raktárból a cuccot, kinyomtatja, aláíratja a megfelelő nyomtatványokat, bevételezi az árat és pont. A többihez nem ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest