- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axlfsi
veterán
válasz Gubu0101 #1951 üzenetére
Na, de nezd a pozitiv oldalat; az ilyen felhasznaloknak, mint Te vagy, "mindig jon valami uj" , hiszen most is ugy tudsz neki orulni, mintha uj dolgot kaptal volna a frissitessel
... ebben is van valami (es valahol irigyellek )˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #1913 üzenetére
Többnyire a Gmaillel vannak gondok. Hívás, SMS nincs probléma. Face meg társai szutykokat messzire kerülöm. A fizetés sem annyira hiányzik mert nem röhögtetném magam ahogy kitekert kézzel szenvednék. Pont a napokban előttem fizetett a tyúk órával csak röhögni tudtam a manőveren igaz a pénztáros is vigyorgott rajta. Azért nehezen, de összehozta. Viszont vannak olyan szituációk amikor jól jönne nem tagadom. Nálam az egyedül a strand.
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #1899 üzenetére
Ezt honnan veszed, hogy novemberi? Ez valamikor 2021.07. havi. Ami most jön majd valamikor az talán a hó közepére ér ide. Először az Activa 2 kapja meg utána a sima SGW3 utolsónak az Esimesek. Az E miatt ugyan nem kapsz többet sőt kevesebbet. Íme, hogy nem a kisujjamból szedtem.
845FXXU1DUE4Tizen-verzió : Tizen 5.5.0.2Kiadás dátuma : 2021-07-13
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Gubu0101 #1844 üzenetére
Igen, tudom jol, en is ezt vartam, hogy vajon igaz lesz-e.
Elvileg nem nagy truvaj, vannak mar ilyen (cel) keszulekek, melyek folyamatosan tudjak merni a vercukorszintet. Szerintem csak kicsuszhattak a fejlesztesi/engedelyeztetesi idokbol, ... jovore tuti benne lesz(?)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #1808 üzenetére
Nálam ezt teljesen blokkolja pedig megvettem a hozzá tartozó samu appal egyetemben. 5000 ft om bánja. [link] A merülést nem én jeleztem. Csupán arra reagáltam, hogy ez nálam problémás "samsung accessory services" Napi szinten leáll az app. Ez régi hiba. Pedig én S20FE SD vel használnám, de klinikán van. Van bőr a képükön azt írni, hogy a hiba nem reprodukálható. Pedig a teszt szerint az 5 ös érték hibás szenzort jelez.
[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
-
jani70
aktív tag
válasz Gubu0101 #1752 üzenetére
volt watch 6-om,de amikor elinditottam egy edzés folyamatosan megált 2-3 másodpercre rá,és ezt tapasztaltam 4-es szériánál is.földhöz tudtam volna b@szni sokszor!és minden tipusu edzésnél igy reagált,hiába kezdtem a futást abba a pillanatba ahogy elinditottam az alkalmazás,ugyan úgy megált az órán. a galaxy watch 3 tetszik,de ha sokminden nem működik rajta akkor ránézek a garmin-ra
-
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #1444 üzenetére
Valóban az se jó, de az se amikor az elcseszett javításban marad egy még rosszabb. Viszont az általam használt 1 év alatt nem sok változás történt. Az UI is maradt pedig tudták, hogy le állnak vele mégsem adták ki a 3.0 át. Na pont ezért Pedig idejük lett volna. Az új op. rendszert is csak a samu kapja meg kísérletképpen a többiek meg ácsingózhatnak mert várniuk kell rá, ha igaz amit írtak kb fél évet. Aki megveszi a 4 et az gyakorlatilag kísérleti nyúl lesz. Lehet fényezni lehet szépíteni. Gusztustalan azokkal szemben akik a régi rendszert használják és azokkal szemben is akik netán váltanak. Tudom nem szép amit írtam, de legalább igaz.
-
Uzi74
senior tag
válasz Gubu0101 #1411 üzenetére
Lehet nem értem teljesen mit szeretnél, de a multi sim nem 2 db eSim-et jelent feltétlenül, lehet az egyik esim, a másik fizikai. Az órát nem lehet alapban hotspotként használni, de ha lehetne is, max pár órat bírna az akku - gyakorlati haszna minimális lette.
Nem teljesen tiszta mit szeretnél milyen eszközök között csereberélni.. -
Zototh64
őstag
válasz Gubu0101 #1409 üzenetére
A meglevő kártyád mellé egy multi sim, és akkor mindkettő működik szépen.
Amúgy sem tudom pontosan, hogy hányszor lehet készüléket váltani az e-simmel, de valami 10 rémlik.Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G (ez eladó lesz, az S25 miatt), Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin EDGE 1040
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #194 üzenetére
Huawei Watch 2 volt ,akkora ótvar soha többet olyant sem ami a huaweihez köthető. Soha senkinek nem volt olyan amibe volt Magyar nyelv. Ígérték, hogy lesz, de a ferde szemű csang egyik reggel kitalálta, hogy nem frissítik többé és nem is fordítják a nyelvet. Ekkor 1 éves volt az óra. Mindenféle bikfa nyelv volt benne csak magyar nem. Pl. Akárhányszor levált a telefonról utána csak újra indítással lehetett csatlakoztatni. Nem egyedi probléma volt. Gondolt egyet nem lehetett görgetni a menüt és ezzel nem csak én voltam így. Bagatel 110 ezer huf volt az ára. Még azt sem lehetett ráfogni, hogy szürke import mert a T nél vettem. Na mindegy ez az én álláspontom mindenki más meg azt vesz amit akar. Szvsz. nem véletlen haragudtak meg rá valakik és tapossák a sárba . 3 óra kerékpározás után alig 20 % maradt benne. Pedig napközben az asztalon pihent csak alkalomra használtam. Ezt egésznap használom gyaloglás 60 perc ,kerékpározás 90 perc a mai napon és 78% al raktam az asztalra. Nem szándékozom erről senkivel sem vitatkozni. Ja és, hogy lásd nem két napra vettem. A vásárolt dolgok és a gyári dolgai ott figyelnek a hirdetésbe és a kutya sem néz rá. Ilyen siker termék volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget