- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Na ez így konkrét és egyértelmű. Köszi.
De félre ne értsen senki, nem feszültséget akartam gerjeszteni, hanem pont azokat a pontokat amiket ti írtok hogy 1 vagy 2 év gyártói vagy bolti kicsit átvenni, mert látszik hogy nem egyértelmű semmilyen leírás.
Ami tény hogy a konzolvilág is 2 évet ad, gyártói szakszervizbe viszik a készüléket, és bizonyos esetekben úgy ahogyan zzola is írta a vevő egyből viheti a szervizbe. Azért aki ott vette vagy akarja venni annak hasznos az infó.
Nekem meg megnyugtató, hogy amikor ott vettem nem verték át ;), és végülis márkaszervizbe kerülne hiba esetén és nem egy sufni szervizbe.Soraimat zárom fókuszáljunk az órára és annak használatára vonatkozó kérdésekre.
Beci:
Én csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni, de ezt az óra mindig látszódik funkcióval (AOD) szerintem. -
EAndrew
aktív tag
Na közben én is kutattam. Sajnos tényleg bolti gari, hiba esetén valamelyik konzolvilág üzletben kell leadni a 2 év alatt.
Azonban annak idején a frontier-t is a Telekom üzletben kellett volna leadni, szerencsére nem kellett, remélem most is így lesz.Egyébként szerintetek előnyt élvez a szervizben ha te viszed be, vagy ha a konzolvilag küldi oda? Más az eljárás?
-
GuruZone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest