- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
-
kuk@c
tag
válasz
sirály69 #331 üzenetére
Én felraktam PC-ről az ECG-t, megy rendesen. P30 telóm van, az óra át is küldi a méréseket. Sajnos a vérnyomásmérésre még nincs megoldás.
A Samsung telefonnal való telepítés, aztán másikkal való használat felejtős, mivel új telóra való csatlakozáskor resetel az óra. (kipróbáltam
)
@
-
Badboys
őstag
válasz
sirály69 #268 üzenetére
Rendben, de ugye azért nem életszerű egy másik telefon vásárlása. Akkor mi van, ha megveszem a telefont és kiderül, hogy úgy sem ok. Az nem lehet, hogy az óra szoftveresen le van butítva mivel ebben a régióban nem engedélyezett a vérnyomás és EKG használata? Miért nem látja a Samsung monitor az órát? Itt van a kutya elásva. Nem hinném, hogy a telefon a hibás.
Valaki árulja már el, hogy hol találom az órában az ujjra indítást. Van egyáltalán ilyen opció? A teljes vissza állítás az megvan, de azt nem akarom. -
tr00p3r
addikt
-
Badboys
őstag
válasz
sirály69 #207 üzenetére
Így már érhető, hogy kevesled az akku időt. Annyiból vagyok jobb helyzetben, hogy hozzá vagyok szokva a töltögetéshez, de nem annyit mint a hüvelynél kellett. Ott elmentem 2x 20 km t kerékpározni és lemerült mint az U boat. Pedig csak kizárólag akkor volt a kezemen mert már annyira gyűlöltem. Na innen a huawei gyűlölet és undor.
-
Badboys
őstag
válasz
sirály69 #198 üzenetére
Most raktam töltőre 65 % volt benne. Nekem úgy rémlik mintha 14 napos eláláson belül vissza vitted volna? Javíts ki ,ha tévedek. Sosem voltam Samsung fan ebből kifolyólag ez az első Samsung termékem. Végül is teljesen mindegy nem vagyunk egyformák az én felhasználásom mellett nekem megfelel. Főleg úgy, hogy 140 ér vettem és ha T mobil még vissza fizeti a Huawei árát. Remélem ,hogy nem erőltet rám megint egy ipari hulladékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsóbb lett! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest