- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Ezt értem, de van aki csak ezek tulajdonságok miatt meg veszi és koppan. Mert azért valljuk be őszintén sok idős van aki ilyen dolgok miatt szeretne használni. Igaz sajnos én sem vagyok fiatal itteni nyelvjárás szerint nyugger vagyok. Sok emberrel ellentétben nem vagyok technikai analfabéta. Igaz nem is professzor. Sokan el sem olvassák és értelmezik a le írást. A viszont igaz,hogy az Eu. sajnos bizonyos dolgokban valóban erősen bürokratikus. Biztosan ez is ehhez tartozik. Viszont veszek valamit amin sosem fog működni az említett dolog na ez a gáz.
-
rgabesz55
kezdő
Pont ma fogalmaztam meg ugyanezeket a kérdéseket és akartam elküldeni a Samsungnak, mert találtam egy "E-mail az Elnöknek" (magyar CEO-nak) lehetőséget a magyarországi oldalon. Azzal a felütéssel rakták ki, hogy mennyire fontos a véleményünk és mindenkinek igyekeznek válaszolni. Kár, hogy aztán a küldés gombra kattintva csak egy hibaüzenetre futottam.
Viszont bennem is felmerült, hogy esetleg a szerkesztőségtől valaki rendelkezik egy jó kapcsolattal és elküldhetné ezeket a kérdéseket. Talán választ is kapunk végre.
Pont ezek a képességek döntő érvek az ilyen eszközök mellett, ezek hiánya pedig sokakat visszatart a vásárlástól, vagy szimplán kivárásra késztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest