- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Igazad van, lányos zavarombam az USA cert.megszerzését linkeltem.
A kollega valószínűleg arra gondolt, hogy még nem kapott CE minősítést EU-ban az EKG, vérnyomás és a Spo2...Más: megtaláltam hol kell összekötni a Samung Health alkalmazást a Samsung Healt Monitor alkalmazással, ami után meg is jelent az előzőben az EKG menüpont és valóban, ahogy előttem már írták, ha rá bökök, gyakorlatilag elindítja a SHM alkalmazást, de a vérnyomás értékeket nem szinkronizálja ...
-
Gondolod , hogy engedélyezni fogják? Én a Aliról rendeltem egy kínai okos órát amiben van ECG szenzor, csak a hozzávaló szoftver eléggé gyatra, és nem tudom mennyire pontosan mér.
Pl, a vérnyomás mérése az nagyon pontatlan, viszont a pulzus és a véroxigén mérése az hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest