- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Markizmark #2242 üzenetére
letölthető, ingyen
Magyarul: "Prémium analóg+", és talán a "lépésjelző kör" elnevezésűek -
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1971 üzenetére
Igen ezt megtaláltam. Arra gondoltam, hogy kb 30-60mp ig nem reagálok akkor kér segítséget. Sajnos ez így is nagyon érzékeny ezt csak hatványozni lehet. Inkább a kevésbé érzékenység jönne jól. Ne akkor riasszon, ha repül az ágyra. Mert megfeledkezek és repül.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1958 üzenetére
Sehol sem találom az esés érzékelés időzítését sem. Arról volt szó, hogy idő intervallumot lehet állítani. Az viszont nagyon jó lenne.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Azt se tudom mi volt a regi
Nem gyarit hasznalok,mindig szedek ke valamilyet,valahonnan
-
vihartigris
őstag
válasz
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1942 üzenetére
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1847 üzenetére
Olyant én sem használok ami utánozza a más márkát. Van pár egyszerű nincs túl bonyolítva és nem zabálja az akksit. A gyáriakkal nincs tapasztalatom mert nem tetszenek. Amint megjött az óra azonnal cseréltem.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Markizmark #1673 üzenetére
Az órára tetted fel az Accubattery app-ot?
Ha igen hogyan? -
steveboy86
tag
válasz
Markizmark #1673 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni. 🙂
-
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1662 üzenetére
... en 160-nal meg semmit sem erzek
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1654 üzenetére
Szerintem ne bánd. Amikor volt ez a lehetőség akkor elgondolkodtam sikerült is volna kupont szerezni. Amiket olvastam így inkább elnapoltam a cserét. Tavaszig várok a cserével, ha csak közben el nem viszik a W3 at. Főleg most találtam egy jó számlapot egyszerű, jól néz ki és nem energia faló.
-
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1654 üzenetére
En szivesen vettem volna egyet, de lecsusztam rola sajnos...
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1650 üzenetére
Szerintem meg először olvass utána. Akkor nem biztos, hogy kell. Ez egy kiforratlan eszköz. Ennek kell egy fél év mire kiforrja a gyerekbetegségeit. Viszont amennyiben kísérleti nyúl szerep tetszik vágj bele.
-
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1647 üzenetére
Köszi :) Akkor böngészek még kicsit, annyira nem sürgős. 60ms-al már kibékülnék
-
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1645 üzenetére
Igen, a passziv szűrés is megteszi
A lényeg nekem, hogy játék közben ne késsen a hang. Ahogy nézem a fülesek tesztjeit, a legtöbbnél van késés. A vicc, hogy 6 évvel ezelőtti piacos nyakbaakaszthatós bluetooth füles nem késik semmit. Annyira faék egyszerű codecet használ, hogy az újjak elbújhatnak a reakcióidőben -
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1643 üzenetére
Aktiv zajszűrés, és low latency-t tud a bliztwolf?
20 környékén találtam más ígéretest is, de egyenlőre csak teszteket sasolok.Most tronsmart spunky beat van, a hangminőség nekem megfelelő, csak sajnos COD nál késik a hang
-
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1623 üzenetére
Ó hogy szakadjon rájuk az ég. Kezdek megorrolni a samsungra. Csak nem azt akarják minden ilyen apró húzással, hogy váltsunk wear osre?!
Szerk: mondom én, hogy ge***ik a samsung....
link -
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1621 üzenetére
Telepited telefonra is a pujiet, meg orara is.
Pujieben elohivod a watch facet, és átküldés gomb. Vagy pontosabban mire gondolsz? -
alcapone386
őstag
válasz
Markizmark #1619 üzenetére
Wear os - huawei watch 2 höz vettem meg annó az appot, de támogatja a tizent is hálisten. Kis gyakorlással egész jó számlapok készíthetők, de van sok gyári is. Részemről egy nekem tetszőt alakítottam át olyanra, ami keveset fogyaszt, és tetszik is
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1570 üzenetére
Gyakorlatilag szinte ua. amivel elsőre ott volt. Gondol egyet 10 óra alatt 80% ot merül minden sport nélkül a számlap is a legpuritánabb. Aztán másnap meg normálisan megy kerékpározással, gyaloglással. Gondol egyet nincs térkép az edzés végén csak kockás alap. Most néztem anélkül, hogy használtam volna 65% ot vitt el a Healt nem is értem mire.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1499 üzenetére
Köszönöm a fotót ez ez apján sikerült megoldani az átvitelt.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1499 üzenetére
Köszönöm remélem ez segít ez alapján beállítottam.
-
Smirty
tag
válasz
Markizmark #1501 üzenetére
Köszönöm! Megbízhatóbb mint a watch 2? Van összehasonlítási alapod?
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1497 üzenetére
Igen erről van szó ezt kell nekem sajátkezűleg be írni erre keresem a megoldást, hogy ne kelljen írnom, hanem be írja magától.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #1487 üzenetére
Nekem a fölsőbe egy ideje saját kézzel kell be írni mert nem viszi át. A nyilvántartásban kell huzigálni sz értékeket. Akkor jelenik csak meg. Ez lehetséges valami beállítás függő. Töröltem és újra telepítettem az appot akkor is marad az átírás. Valaki tegye már föl a beállításokat az appból összehasonlítás miatt akinek nem kell írogatni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Markizmark #1487 üzenetére
Ez szep es jo,csak nem szinkronizalja at a health monitorbol.Mar en is probalkoztam,minden fele keppen hatha,de nem.
-
válasz
Markizmark #1476 üzenetére
Nem. A telefonon lévő Health appban nem jelenik meg az órán mért vérnyomás érték, csak a Health Monitor appban.
-
válasz
Markizmark #1474 üzenetére
Nálam nem megy át, eddig egyetlen órámnál sem ment át és ahogy olvastam xda-n, csak trükközve lehetett megoldani, developer módban, de pár verzióval ezelőtt már ott is letiltotta a Samsung ezt az opciót.
-
Mankó
veterán
válasz
Markizmark #1189 üzenetére
Igen, hétvégén én is rátaláltam.
Srácok, Üvegfóliát, szíjat, lünetta takarót honnan érdemes rendelni, amire nem kell heteket várni?
-
crane75
senior tag
válasz
Markizmark #1182 üzenetére
Szia, hol tudom beállítani, hogy automatikus edzésészlelés esetén bekapcsolja a navit? Nálam csak lépést néz olyankor, ha kézzel indítom az edzést, akkor mindent. Köszönöm előre is a segítséget.
-
axlfsi
veterán
válasz
Markizmark #1182 üzenetére
Hát az akkor nem semmi! Nekem sosem volt, csak azért írtam, amit, mert itt többen is panaszkodtak korábban az eSim-es akkuidőkre...
Őszintén szólva, nekem 2 teljes napot a nem eSim-es, sima Watch3-am nem megy el,...
Pedig fapados számlálap, nincs AOD, fényerő a felén és csak rezgésre van állítva, az is csak bizonyos appoknál,...
-
Bilux
veterán
válasz
Markizmark #1135 üzenetére
Köszönöm nagyon jól néz ki
-
zzola
titán
válasz
Markizmark #1012 üzenetére
Hát srácok, egy Garmin Forerunner után elveszek a beállításokban. Lényegében a sport része, ami kimondottan érdekel az órában, meg persze az okos funkciók is. -
nyikszi
őstag
válasz
Markizmark #961 üzenetére
Köszönöm!
West76, ez csak a napközbeni mérésre kellene, ha fáj a fejem, akkor is megtudjam mérni. A múltkor is fájt valamelyik nap a hétvégén. Megmértem, aztán majdnem normális volt
Az alsó érték volt magasabb.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Markizmark #961 üzenetére
Szuper
-
kmarci25
veterán
válasz
Markizmark #923 üzenetére
Csak telefonnal. Órán a Samsung Pay-jel tudsz csak fizetni, de az itthon nem elérhető.
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #853 üzenetére
Igen. Meg lepetés ként ért mivel eddig 3 hét eltolódás volt a sima és az LTE közt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Igen, nekem is megmaradtak egyelőre a tört appok (XDA leírás szerinti). A régebbi mérések is ott vannak
VOx mérés az hol elérhető elvileg? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
-
Badboys
őstag
válasz
Markizmark #808 üzenetére
Kb. 3 hét
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest