Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Hagyhatod rajta a rootot, semmi baja nem lesz. Tedd vissza alapállapotba (factory reset), rakd fel rá a szükséges programokat és add a lányodnak. Esetleg ráteheted a gyári legfrissebb 2.3.6-os verziót.
Kapcsold ki, nyomd meg a Hangerő FEL + a bekapcsoló gombot. A Samsung logo mikor megjelenik engedd el a bekapcsoló gombot de nyomd tovább a Hangerő FEL gombot, amíg az Android robot meg nem jelenik, illetve a recovery menü meg nem jelenik. A hangerő gombokkal válaszd ki a wipe data/factory reset sort és a Home/OK gombbal tudod megerősíteni a hard resetet. Ekkor minden adatod törlődni fog.
Esetleg előtte megpróbálhatod: Beállítások → Védett adataim → Gyári adatok visszaállítása → Eszköz visszaállítása → Törli mindet. -
nexus6
aktív tag
érdemes CM-et felrakni rá. Az xda-n van fenn elég sok fajta, nekem mlg a 10.2 verzió van fenn. Az is teljesen stabil, mondjuk ezen még volt-van hardver hiba (fénykép). Az újakon ezek javítva lettek. Szóval én ajánlom a cm verziót. A legfrissebb 2.3.6 volt, ez nem lett tovább frissítve samu által ha jól tudom.
off
azért nekem még mindig hihetetlen, hogy egy három éves gép tök klafán szuperál, az akksija is teljesen jó (bár most azért már gyakrabban kell töltögetni). sajnos játék és izmosabb szoftver fronton gondolkozik, de az alapfelhasználásra teljesen jó szerintem (én is filmnézésre, zenehallgatásra, navigációra, netezésre használom). -
-
kali8n
aktív tag
-
pitagi
tag
Sziasztok! Az eredeti névjegyzéket hogyan tudom visszaállítani? Root uninstallerrel töröltem le, természetesen előtte mentettem, de sehogy sem tudom telepíteni. Nézegettem mást is, van ami simán visszatelepül, pl youtube, van ami nem, pl eredeti böngésző sem. Mi lehet a magyarázat?
-
bigdee888
tag
Szia!
En is megijedtem, hogy virusosak ezek a root-olo cuccok, de kis utanajaras utan sikerult kideriteni, hogy ezek lenyegeben trojaiak, csak a szamitogepre nezve artalmatlanok.
Egy biztos: mindenkepp megbizhato oldalrol szedd le, mert az ordog ugyebar sosem alszik (ezert olyan karikas a szeme)...
A virusjelzest a kivetelek koze torteno felvetellel kikerulheted. -
Nekem az első WiFi 5.0-nál problémamentes volt a root + recovery telepítése, a másodiknál kinyírtam a bootloadert, szóval csak óvatosan!
Mondjuk nem kell nagyon megijedni, ha megjelenik bármi is a képernyőn, mert akkor menthető szerviz nélkül is a cucc.Cimbi kinyírta a felesége Galaxy Gio-ját, mert root után recovery-t egyből megküldte egy backup parancsal, azt meg nem szerette a gyári bootloader.
sekép, se hang, JIG kábelre sem reagált (hard brick).
Tehát csak okosan a rootolással. Minden lépést kétszer kell meggondolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest