- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitagi
tag
Van egy ilyen készülékem, most "nyugdíjaznám": a gyerekekhez kerülne zenehallgatásra, videózásra. Előtte szeretném gyári állapotba hozni. Mit tanácsoltok? Jelenleg gyári 2.3.5 van rajta, rootolva, kigyomlálva. Eléggé le van már lassulva, 2 éve mindenféle módosítás nélkül használjuk.
-
pitagi
tag
Szia! Én a Nemus launchert használom, abban az alkalmazásokat mappákba lehet tenni a menüben, teljesen egyénien, ill. többféleképpen lehet rendezni (abc, gyakran használtak elől...), a nem használt alkalmazásokat elrejteni. A mappákat ki lehet tenni a kezdőképernyőre is.
-
-
pitagi
tag
Sziasztok! Az eredeti névjegyzéket hogyan tudom visszaállítani? Root uninstallerrel töröltem le, természetesen előtte mentettem, de sehogy sem tudom telepíteni. Nézegettem mást is, van ami simán visszatelepül, pl youtube, van ami nem, pl eredeti böngésző sem. Mi lehet a magyarázat?
-
pitagi
tag
válasz
eldiablo #1626 üzenetére
Na, már a -1. lépésnél elakadtam, nem tudom sehonnan letölteni a Superoneclick-et. Vagy hibát ír a letöltés végén- a legújabb verziónál, vagy olyan vírusos, hogy egy fájlban 18! kártevőt észlelt az ESET. Nagyon sok helyről próbáltam, az xda linkje sem jó. Ti honnan töltöttétek le?
-
pitagi
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen készüléket, gyári 2.3.6. van rajta. Rootolni szeretném, de csak a 2.3.5- ös verzióhoz találtam leírást. 2.3.6-ot lehet rootolni? Rengeteg számomra fölösleges app van rajta, amit letörölnék. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest