Új hozzászólás Aktív témák
-
pitagi
tag
Van egy ilyen készülékem, most "nyugdíjaznám": a gyerekekhez kerülne zenehallgatásra, videózásra. Előtte szeretném gyári állapotba hozni. Mit tanácsoltok? Jelenleg gyári 2.3.5 van rajta, rootolva, kigyomlálva. Eléggé le van már lassulva, 2 éve mindenféle módosítás nélkül használjuk.
-
pitagi
tag
Szia! Én a Nemus launchert használom, abban az alkalmazásokat mappákba lehet tenni a menüben, teljesen egyénien, ill. többféleképpen lehet rendezni (abc, gyakran használtak elől...), a nem használt alkalmazásokat elrejteni. A mappákat ki lehet tenni a kezdőképernyőre is.
-
-
pitagi
tag
Sziasztok! Az eredeti névjegyzéket hogyan tudom visszaállítani? Root uninstallerrel töröltem le, természetesen előtte mentettem, de sehogy sem tudom telepíteni. Nézegettem mást is, van ami simán visszatelepül, pl youtube, van ami nem, pl eredeti böngésző sem. Mi lehet a magyarázat?
-
pitagi
tag
válasz
eldiablo #1626 üzenetére
Na, már a -1. lépésnél elakadtam, nem tudom sehonnan letölteni a Superoneclick-et. Vagy hibát ír a letöltés végén- a legújabb verziónál, vagy olyan vírusos, hogy egy fájlban 18! kártevőt észlelt az ESET. Nagyon sok helyről próbáltam, az xda linkje sem jó. Ti honnan töltöttétek le?
-
pitagi
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy ilyen készüléket, gyári 2.3.6. van rajta. Rootolni szeretném, de csak a 2.3.5- ös verzióhoz találtam leírást. 2.3.6-ot lehet rootolni? Rengeteg számomra fölösleges app van rajta, amit letörölnék. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest